FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Gospodin u kopackama zaboravio pomjeriti sat... Heheheh.. 

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Željo i Basel bez poraza 219 dana...12. uzastopnih pobjeda... postavljamo rekorde 

Biće "zanimljivi" treninzi do nedjelje.
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
igraju danas meč protiv Academicezlatandr je napisao/la:jel veceras igra Braga
- BolanBolan
- Kontakt:
Zadnja izmjena: BolanBolan, dana/u 26 mar 2012, 12:43, ukupno mijenjano 1 put.
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."
Kako stvari stoje Braga nece ni veceras posustati . Igraju kuci protiv Academice i imaju priliku da odu na prvo mjesto . Kuci imaju 10 pobjeda 1 nerijesen i 0 poraza.Najbolju formu lige itd itd,dok ovi sto je zanimljivo u zadnjih 5 tekmi imaju 4 nerijesena i 1 poraz
Tako da se nadamo veceras jednom x
.I porto i benfica su nerijesno igrali sad za vikend sto ne bi i ovi
I da onda budemo sami na vrhu
Sanse su 99%-1%

Sanse su 99%-1%

¸braga poslije ove ima dvije teske tekme, mislim porto pa sporting al nebitno..
u koliko su treninzi sad, oko 5 ili?
u koliko su treninzi sad, oko 5 ili?
Pa već su sto godina navijači Želje ispred ekipe, a ni krova im nisu u stanju napraviti.Direkt je napisao/la:
Puno je bolji bubanj na Jugu nego svi igrači zajedno što prikazuju.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
- zubanovic89
- Kontakt:
ti onda bas pratis zelju u zadnje vrijemeEngland je napisao/la:Pa već su sto godina navijači Želje ispred ekipe, a ni krova im nisu u stanju napraviti.Direkt je napisao/la:
Puno je bolji bubanj na Jugu nego svi igrači zajedno što prikazuju.

Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!
-
- Kontakt:
Bit će zanimljivo vidit kako ćete proć sad u nedelju u Mostaru i u kupu u BL , jači jeste ali bit će to zanimljive utakmice , možda čak obe izgubite ako bude nešto štelovano.
Teske dvije utakmice po meni Borac je tezi protivnik i prioritet je Kup.ForzaZrinja je napisao/la:Bit će zanimljivo vidit kako ćete proć sad u nedelju u Mostaru i u kupu u BL , jači jeste ali bit će to zanimljive utakmice , možda čak obe izgubite ako bude nešto štelovano.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- zubanovic89
- Kontakt:
prioritet je svaka utakmica... Idemo tekmu po tekmu i protivnika po protivnika najgore sto nam se moze desit' je da u mostaru zaigramo sa mislima u banja luciElegant je napisao/la:Teske dvije utakmice po meni Borac je tezi protivnik i prioritet je Kup.ForzaZrinja je napisao/la:Bit će zanimljivo vidit kako ćete proć sad u nedelju u Mostaru i u kupu u BL , jači jeste ali bit će to zanimljive utakmice , možda čak obe izgubite ako bude nešto štelovano.
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!
-
- Kontakt:
zato više očekujem pobjedu protiv vas jačeg protivnika nego slabijeg čelika jer sam znao da će x biti . ali opet nemora značiti možda dobijete 5:0 jer ste bolji ipak .zubanovic89 je napisao/la:prioritet je svaka utakmica... Idemo tekmu po tekmu i protivnika po protivnika najgore sto nam se moze desit' je da u mostaru zaigramo sa mislima u banja luciElegant je napisao/la:Teske dvije utakmice po meni Borac je tezi protivnik i prioritet je Kup.ForzaZrinja je napisao/la:Bit će zanimljivo vidit kako ćete proć sad u nedelju u Mostaru i u kupu u BL , jači jeste ali bit će to zanimljive utakmice , možda čak obe izgubite ako bude nešto štelovano.
Kome misli budu u BL, mogla bi mu i plata ostati samo u mislima... pa nismo amateri, a iako se igraci opuste tu je Amar Osim da pritisne.zubanovic89 je napisao/la:prioritet je svaka utakmica... Idemo tekmu po tekmu i protivnika po protivnika najgore sto nam se moze desit' je da u mostaru zaigramo sa mislima u banja luciElegant je napisao/la:Teske dvije utakmice po meni Borac je tezi protivnik i prioritet je Kup.ForzaZrinja je napisao/la:Bit će zanimljivo vidit kako ćete proć sad u nedelju u Mostaru i u kupu u BL , jači jeste ali bit će to zanimljive utakmice , možda čak obe izgubite ako bude nešto štelovano.
-
- Kontakt:
ma imate vi dobru i 2. ekipu ..
i ja kontam, dobro je da se ovo sa Travnikom desilo, da Amar na vrijeme reaguje, malo posamara, i dovede u red...Buu je napisao/la:Ma poslije Travnika nista se ne brinem, Amar ce to sve srediti.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, leo1946, Levin, napoleon72 i 54 gosta.