FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

fcsforever
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la fcsforever » 27 jun 2014, 11:51

Vjerovatno FACE TV prenosi naše euro tekme. BHRT kao i obično boli ćuna a i potrošilo se u Brazilu....

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 27 jun 2014, 11:58

Brzo ..i to veoma brzo se zaboravlja vrijeme kad nismo mogli potpisati igrača duže od 6 mjeseci ili eventualno,godinu. Sada je belaj što nismo potpisali nekoga o kome mahala bruji a imamo tim ko nijedan od 96 ..do danas .

senad82
Kontakt:

Post Postao/la senad82 » 27 jun 2014, 12:02

fcsforever je napisao/la:Brzo ..i to veoma brzo se zaboravlja vrijeme kad nismo mogli potpisati igrača duže od 6 mjeseci ili eventualno,godinu. Sada je belaj što nismo potpisali nekoga o kome mahala bruji a imamo tim ko nijedan od 96 ..do danas .
:clap: :clap: :clap: :clap: :clap:

Saaaaraaaajeeeeevoooooo za tebe živimooooooooooo...........................
F.K. SARAJEVO

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 27 jun 2014, 12:06

E , sad prokontajte koliko će nam Džemo valjati..???

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 27 jun 2014, 12:06

prvo, niko nije vas lozio nego ste pisali na pp i pitate ko dolazi
Drugo, na forumu nema ibrakova i tana, pa da nesto neko zna da ce biti u petak u 11
trece, niko na forumu nije javno napisao ko dolazi!
cetvrto, dsao je berberovic-MALO VAM?
peto, kad vec tako pises ovaj nesto22, i ovaj drugi sa njim , koja ste to vi imena ISKOPALI pa sad pametujete? ja ne vidim ni jedno IME osim dzeme da je napisano da ce danas se predstaviti?

za ove normalne, BIT CE

valter22
Kontakt:

Post Postao/la valter22 » 27 jun 2014, 12:09

fcsforever je napisao/la:Brzo ..i to veoma brzo se zaboravlja vrijeme kad nismo mogli potpisati igrača duže od 6 mjeseci ili eventualno,godinu. Sada je belaj što nismo potpisali nekoga o kome mahala bruji a imamo tim ko nijedan od 96 ..do danas .
Nisi me skonto,,, uopće nisam mislio nesto kopntra uprave, već protiv šupljih informacija o jakim igračima pored jakog Dzemice.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 27 jun 2014, 12:10

Jes ostario u pm...
@ramo ne dužim se više s tobom :) :P

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 27 jun 2014, 12:10

rammstein je napisao/la:prvo, niko nije vas lozio nego ste pisali na pp i pitate ko dolazi
Drugo, na forumu nema ibrakova i tana, pa da nesto neko zna da ce biti u petak u 11
peto, kad vec tako pises ovaj nesto22, i ovaj drugi sa njim , koja ste to vi imena ISKOPALI pa sad pametujete? ja ne vidim ni jedno IME osim dzeme da je napisano da ce danas se predstaviti?

za ove normalne, BIT CE
:opaopa: :opaopa: ;)
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 27 jun 2014, 12:13

walter@
paša moj ovo i jeste mjesto gdje se mahala..pa se ubode pola ili malo više od pola...a ova dva će biti..vidječeš u Sloveniji..ili ABD čak i dan prije ( manja vjerovatnoća)

valter22
Kontakt:

Post Postao/la valter22 » 27 jun 2014, 12:15

rammstein je napisao/la:prvo, niko nije vas lozio nego ste pisali na pp i pitate ko dolazi

za ove normalne, BIT CE
nešto22???,
haj ok,, nisi ti ništa reko??, nije **** nego se pas posro.
ko kaže da je Dzemo malo nije normalan...

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 27 jun 2014, 12:17

valter22 je napisao/la:

za ove normalne, BIT CE
nešto22???,
haj ok,, nisi ti ništa reko??, nije **** nego se pas posro.
ko kaže da je Dzemo malo nije normalan...
ma nisam ti mogao sjetiti se nicka :D
nego, bezze ti je ono pisati onako kao nesto lozi neko i to

ja sam od svih koji bi trebali doci najvise zadovoljan DZEMOM... danas predstljen extra, ako Bog da bude jos ko u narednih 3-4 dana extra, ne bude .. ima slovenija...
ne bude ni tamo VEC SAD IMAMO BETON EKIPU!

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 27 jun 2014, 13:12

Odakle ona ulizica u supkolizac Paun na predstavljanju Dzeme? :o

**** sto dalje od kluba otjerati.
Ne vjerujem :o :o :o

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 27 jun 2014, 13:14

E hajmo sataviti prvu ekipu,kako bi to trebalo izgledati sa ovim, trenutnim igrackim kadrom.
Kad kazem trenutnim,mislim da bi nam jos trebao lijevi bek,i rez golman.I ovo sto imamo je previse,ali kad se vec moze sto da ne.

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 27 jun 2014, 13:14

Evo jedan primjer koji može puno govoriti a nekome i ništa..
Meni je LIČNO ..Emir Hadžić reko u "elementalu" na proslavi kupa...ako ga fcs ponudi u decembru da se vrati na Koševo..dolazi bez razmišljanja a po njemu "uslovi" su naj manja briga. Kaže, važno je da me samo.ponude..
Ipak, daleko je zimska pauza...do tada uživajmo

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 27 jun 2014, 13:18

fcsforever je napisao/la:Evo jedan primjer koji može puno govoriti a nekome i ništa..
Meni je LIČNO ..Emir Hadžić reko u "elementalu" na proslavi kupa...ako ga fcs ponudi u decembru da se vrati na Koševo..dolazi bez razmišljanja a po njemu "uslovi" su naj manja briga. Kaže, važno je da me samo.ponude..
Ipak, daleko je zimska pauza...do tada uživajmo

Ma koji ce nam....Vec frajer u godinama. :idea: Imamo strasan napad,daj nek prebace djecu sa Akademije,nek igraju na Kosevu protiv manjih ekipa.Ima tu jos kup utakmica,gdje mogu dobiti sanau.Za Berberovic svaka cast,ali za ostale dedice sam protiv.Opet kazem dajte momke sa akademije nek na manjim ekipama pokazu sta znaju.

Buba00
Kontakt:

Post Postao/la Buba00 » 27 jun 2014, 13:19

Mene strah otvorit pastetu , bojim se da ovaj bradati celo ne iskoci... Ocm dzeko u hali on na slici , ibricic pije kafu on na slici, Pjanic leti iznad sarajeva on na slici... Pa jel on stalker ili sta je on vise bem ga celava.. Dzemo na predstavljanju u FKS on u prvom planu pa de liku goni se viseee ... Isto da je zastitno lice reprezentacije :D

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 27 jun 2014, 13:28

Buba00 je napisao/la:Mene strah otvorit pastetu , bojim se da ovaj bradati celo ne iskoci... Ocm dzeko u hali on na slici , ibricic pije kafu on na slici, Pjanic leti iznad sarajeva on na slici... Pa jel on stalker ili sta je on vise bem ga celava.. Dzemo na predstavljanju u FKS on u prvom planu pa de liku goni se viseee ... Isto da je zastitno lice reprezentacije :D

Frajer je bukvalno niko i nista. Stara mu radila kao prostitutka u Italiji, kasnije kao svodnica.
Vozao je onog sivog TT-a prije desetak godina kojeg mu je zbog dugova privremeno Puska oduzeo bio.
Frajer se uspjeo ulizati svakome.
Dzeki se nalazi na platnom spisku, a do prije tri godine se ni poznavali nisu :shock:
Na utakmice Sarajeva dolazi sa Dzekinim starim sa kojim sjedi po kafama u gradu :crazy: :crazy: :crazy:
Ja ne kontam ko nasjeda na suplju ovakvih ljigavaca :crazy: :crazy: :crazy:

U sustini, neka radi sta zeli, samo ga sto dalje od kluba jer ovkav ljigo nista dobro ne moze donijeti.
Neka ga na tribini i to je to.

Buba00
Kontakt:

Post Postao/la Buba00 » 27 jun 2014, 13:37

pisac je napisao/la:
Buba00 je napisao/la:Mene strah otvorit pastetu , bojim se da ovaj bradati celo ne iskoci... Ocm dzeko u hali on na slici , ibricic pije kafu on na slici, Pjanic leti iznad sarajeva on na slici... Pa jel on stalker ili sta je on vise bem ga celava.. Dzemo na predstavljanju u FKS on u prvom planu pa de liku goni se viseee ... Isto da je zastitno lice reprezentacije :D

Frajer je bukvalno niko i nista. Stara mu radila kao prostitutka u Italiji, kasnije kao svodnica.
Vozao je onog sivog TT-a prije desetak godina kojeg mu je zbog dugova privremeno Puska oduzeo bio.
Frajer se uspjeo ulizati svakome.
Dzeki se nalazi na platnom spisku, a do prije tri godine se ni poznavali nisu :shock:
Na utakmice Sarajeva dolazi sa Dzekinim starim sa kojim sjedi po kafama u gradu :crazy: :crazy: :crazy:
Ja ne kontam ko nasjeda na suplju ovakvih ljigavaca :crazy: :crazy: :crazy:

U sustini, neka radi sta zeli, samo ga sto dalje od kluba jer ovkav ljigo nista dobro ne moze donijeti.
Neka ga na tribini i to je to.
pa jel on krimos neki ili sta.. cuj na platnom spisku pa onda ga reketari ... Ja momka ne znam al mi strasno ide na zivce vazda se nesto tu vrti. Prvo sam kontao novinar, pa konto dzekin jaran medjutim cojk ima neke strasne ambicije ocigledno.. Jer sad nema slike u BIH a da njega nema ... Ma da i racku me zaboli samo sad svaki mesar haman moze doci u ove klubove nase

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 27 jun 2014, 13:40

Ma samo ljigavac i supkolizac, nista vise.
Daleko od kriminalca :D

Nantess
Kontakt:

Post Postao/la Nantess » 27 jun 2014, 13:42

Nema on veze s klubom ne brinite se. Tu je zato sto je trebao biti iz drugih razloga. Do ro dosao Dzemice. Usput Dejo i Tatko su produzili ugovore. Bit ce jos pojacanja ne brinite Ramo sve zna. On sto kaze to je besa :-)

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
.... ljubav za tebe mjere nema .... MCMXLVI ....

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: HyperOS, KarlMarx, napoleon72, pitara i 52 gosta.