Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Problem je sto mi jos nemamo ni trenera. Nije ni to fer prema nlvom treneru, jer treba vremena sklapati ekipu prodavati/ kupovati. Ovo je otislo predaleko.. Dok drugi lagano sklapaju ekipu mi gledamo 

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
- forza_juve
- Kontakt:
Dolaskom Mendya u Real otvara se prostor dolaska Marcela u Juve a Sandro ce vjerovatno negdje ici
ganja se Ndombele ili Pogba u sredini, napad vjerovatno Icardi a stoper neam pojma
Sandro, Khedira,Matuidi, Mandzukic,Cuadrado, mozda Costa out
Marcelo, Stoper, Pogba ( SMS Ndombele ), Icardi in
Ovo je moje misljenje neko
Ali daj prvo trenera pa ako se njega ista pita onda ce poceti slagati ekipu kakvu zeli
ganja se Ndombele ili Pogba u sredini, napad vjerovatno Icardi a stoper neam pojma
Sandro, Khedira,Matuidi, Mandzukic,Cuadrado, mozda Costa out
Marcelo, Stoper, Pogba ( SMS Ndombele ), Icardi in
Ovo je moje misljenje neko
Ali daj prvo trenera pa ako se njega ista pita onda ce poceti slagati ekipu kakvu zeli
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Ne treba zuriti, ako vec postoji nesto (neko) ko se ceka, nije kasno ni da na prvi dan priprema dodje. Mislim na trenera
Jedino vazno u svemu je da se niko ne proda dok ga Sarri ne vidi, retardirano je pomisliti o prodaji Cancela, Coste i sl. kada dolazi idealan trener da ekploatise njihov potencijal. U ovom momentu gdje su skupa pojačanja evidentno utopija najvece pojacanje ce biti prije svega ostanak spomenutih. Bas ce biti smijesno da u momentu kada trebas pojacati vezu i centralni dio odbrane trebas usput oslabiti bekove i kupiti bez ikakve dileme losije jer boljih na trzistu nema. Doduse, Juventus, ako govorimo o historiji i bekovima, vise voli 'blokirane' bekove s kojima vidimo koliko je uspio u Evropi. Alves i Cancelo su izgleda primjeri da Juventus ima De Sciglio ili Motta fetis. Opet kazem, 90% igraca su bili underperformeri pod Allegriem i to je dovoljan dokaz da se istim ne lijepe etikete nego da se pruzi sansa istim pod Sarriem.
Dodatnim slabljenjem bekova i krila i pojačanjima Madrida, Barce, Engleza, Bayerna, san o LP ce i dalje biti samo to.
Dodatnim slabljenjem bekova i krila i pojačanjima Madrida, Barce, Engleza, Bayerna, san o LP ce i dalje biti samo to.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Kaze GDM da sutra Sarri raskida ugovor i potpisuje.
#MaxOUT
#MaxOUT
Talks ongoing between Fabio Paratici and Marina Granovskaia about the final price but Chelsea will let Sarri go to Juventus.
#Chelsea are expected to make an official statement to confirm Sarri's departure in the next 24 hours. The Blues have agreed compensation with Juventus that will net between £5-10M. Another victory for Marina Granovskaia. #CFC
#Chelsea are expected to make an official statement to confirm Sarri's departure in the next 24 hours. The Blues have agreed compensation with Juventus that will net between £5-10M. Another victory for Marina Granovskaia. #CFC
Haj da i to vidimo. Ma da je i ovaj di Marzio u zadnje vrijeme sere
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Burberry46
- Kontakt:
- forza_juve
- Kontakt:
Moze sa Andrea da kupi fabriku cigara za njega i pajdu Sarria
❤️1946❤️
Dolazak rabiota iskljucuje pogbu i.ndombelea, osim ako nisu planirali prodaju pjanica... u tom slucaju apsolutno bespotreban potez i izuzetno skrtarski potez jer koliko god rabiot bio dobar igrac (i sam sam ga prizeljkivao i ranije kad se spominjao) nije profil veznog kakav treba, uz ramseya i pjanica osim ako bas necemo igrati atomski fudbal, a i takav fudbal zahtijeva jednog trkaca kakav je ndombele ili allroundera pogbu... dakle bez prodaje pjanica 3 vezna ne dolaze, 2 kapak (jedan je ramiz)... cak i da ode khedira i jos jedan veznjak...
A u svakom slucaju je pogba>>>ndombele>rabiot.... i tako tim redom bi trebalo i razmisljati o igracima, ali po svemu sudeci bit ce relativno skroman prelazni rok sa skrtarenjem (demiral, romero ostaje na posudbi u genoi, ramsey, jedan stoper kvaliteta manolasa koji je imati ulogu treceg stopera, traore na posudbi, veznjak rabiot?, bespotrebni i ne toliko dominantni chiesa i ako paratici ugrabi svoju zlatnu ribicu icardia na kojeg se vlazi, ili pak na wandu ovisi)... dakle skromno, bosnjacki... ali s obzirom da dolazi kaljustura od trenera i ne očekujem bas da ce njemu ispunjavati zelje... vjerojatno bi samo pepu morali dovoditi sta zeli...
A u svakom slucaju je pogba>>>ndombele>rabiot.... i tako tim redom bi trebalo i razmisljati o igracima, ali po svemu sudeci bit ce relativno skroman prelazni rok sa skrtarenjem (demiral, romero ostaje na posudbi u genoi, ramsey, jedan stoper kvaliteta manolasa koji je imati ulogu treceg stopera, traore na posudbi, veznjak rabiot?, bespotrebni i ne toliko dominantni chiesa i ako paratici ugrabi svoju zlatnu ribicu icardia na kojeg se vlazi, ili pak na wandu ovisi)... dakle skromno, bosnjacki... ali s obzirom da dolazi kaljustura od trenera i ne očekujem bas da ce njemu ispunjavati zelje... vjerojatno bi samo pepu morali dovoditi sta zeli...
Zamisli pricas o Vidalu, Pogbi itd. kako su zeljni para otisli, kako ne vode sportski zivot, a onda prizeljkujes Rabiota koji zeli platu kao oni, a ni do koljena im, uz to mu majka i ko vec drzi sve konce i ko je odstranjen iz repke jer je mislio da mora biti neupitan prvotimac. 
Doduse, izgleda da nemamo za perece pa i moramo free agenta dovesti. Ndombelea ako ikako imamo 55/60M treba dovesti jer je i sam Aulas ili ko je vec na kormilu rekao da u slucaju istih ponuda Juve ima prednost.

Doduse, izgleda da nemamo za perece pa i moramo free agenta dovesti. Ndombelea ako ikako imamo 55/60M treba dovesti jer je i sam Aulas ili ko je vec na kormilu rekao da u slucaju istih ponuda Juve ima prednost.
#MaxOUT
#MaxOUT
- forza_juve
- Kontakt:
Ima jos Higuain evo citam opet kako zeli u Juventusu da igra a s obzirom da ga je Sarri trazio u Chelseau onda bi vrlo lako mogao ostati kod nas onda bi Wandin otpao ko malter.
❤️1946❤️
Brojni mediji, nekredibilni, malo kredibilniji i vrlo kredibilni, su objavili da je de ligtu ponudjena plata od 10mil neto... e sad to je vrlo upitno buduci da u juventusu izuzimajuci ronu niko nema vise od 7.5mil (dybala i higs ako se vrati).... to bi itekako stvorilo probleme u svlačionici jer ovaj koliko god bio talentovan i dobar toliko ne zasluzuje, a potreban je igrač kao ogroman zalog za budućnost... ne znam volio bi da ga se dovede, uz ndombelea najvećamoja zelja...
- BlueBosnian
- Kontakt:
Ne zna se šta je gore, dolazak Icardia, povratak Higuaina ili ostanak Mandžukića..
Maxi Gomez (Trezeguet stil) iz Celte pravi tip napadača za Juve.

Maxi Gomez (Trezeguet stil) iz Celte pravi tip napadača za Juve.
I hope you're with me
I hope you're with me when it's over
You won't be lonely
You won't be lonely when it's over
It's over..
I hope you're with me when it's over
You won't be lonely
You won't be lonely when it's over
It's over..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.