SDA mašina proradila rano danas nije ni podne još
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
BIHpatriota je napisao/la: ↑26 jan 2021, 10:53Zar ne zasluzuje BAN ovako vrijedjanje turskog naroda? Mozemo ih voliti ili ne ali je debilno neki narod označiti kao naroda sa poganim genom! Širenje mržnje i predrsuda.AshburtonG je napisao/la: ↑25 jan 2021, 22:37Dakle, ako si prcvajz trebas po automatizmu svoj nacionalni identitet naguzit svakoj zemlji kojoj se digne ku.rac na isti? Hvala im za kebap i cinjenicu da nam nisu napakovali svoj pogani gen kao komsijama, za sve ostalo.
Takodje se širi mit da su Turci bili neki silovatelji i barbari koji su ostavili svoje gene nad potlačenim narodima, ali srećom razvila se nauka
koja se zove genetička geonologija i koja pokazuje da ni 3% nema "turskih gena" na ovim prostorima. Padaju mitovi o Turcima kao silovateljima.
Da se razumijemo jesu okupatori, ali su i narod kao i svi mi i ne zaslužuju da se vrijedjju zbog sopstvenih frustracija.
Nije ni čudo sto uz Crnogorce imamo najmanji kolektivni IQ u regiji po zadnjim rezultatima kad vidim kako lupetaju pojedinici!
Neko ko je više puta bio u Turskoj, mogu reći da je Istanbul uistinu divan i napredan grad. Oni uopšte nisu zatucani islamom previše, ima umotanih žena i vjerskih fanatika, ali ne u tolikom broju. Noćni život mnogo bolji nego što sam očekivao. Grad koji bi svakako trebalo posjetiti.
Istina, perzijski narod je miljama ispred arapa, ali nažalost islam ih sputava previše. Zbog debilnih lidera došlo je do revolucije i na vlast su dovedeni zaostali islamisti koji su mentalno u 15.vijeku. Recimo tamo je ženama obaveza da nose pokrivalo, ne kao u Saudijskoj Arabiji ona šatorska krila, ali moraju pokrivati glavu, druge religije su šikanirane itd. Jednom kad se oslobode islama, Iran će postati najnaprednija država u tom dijelu svijeta, ako ih dušmani ne unište prije.
Pa kao što sam već rekao buraz mu je bivši SDA vijećnik, ostatak familije također članovi partije, tako da je i na njega to uticalo, nažalost. Mlad je još valjda se opameti.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑26 jan 2021, 01:54Po svemu što sam imao prilike upratiti u vezi Muse on mi djeluje kao tipični primjerak SDA balvana tako da me ne čudi ovako nešto.
Dabogda ti sestra ili kcerka bila sa prosjecnim pripadnikom turskog naroda u dugogodisnjoj ljubavnoj rapsodiji. Samo nemoj da se onda pojavis ovdje za 2 godine kao reinkarnacija Kapetana Gradascevica.BIHpatriota je napisao/la: ↑26 jan 2021, 10:53Zar ne zasluzuje BAN ovako vrijedjanje turskog naroda? Mozemo ih voliti ili ne ali je debilno neki narod označiti kao naroda sa poganim genom! Širenje mržnje i predrsuda.AshburtonG je napisao/la: ↑25 jan 2021, 22:37Dakle, ako si prcvajz trebas po automatizmu svoj nacionalni identitet naguzit svakoj zemlji kojoj se digne ku.rac na isti? Hvala im za kebap i cinjenicu da nam nisu napakovali svoj pogani gen kao komsijama, za sve ostalo.
Takodje se širi mit da su Turci bili neki silovatelji i barbari koji su ostavili svoje gene nad potlačenim narodima, ali srećom razvila se nauka
koja se zove genetička geonologija i koja pokazuje da ni 3% nema "turskih gena" na ovim prostorima. Padaju mitovi o Turcima kao silovateljima.
Da se razumijemo jesu okupatori, ali su i narod kao i svi mi i ne zaslužuju da se vrijedjju zbog sopstvenih frustracija.
Nije ni čudo sto uz Crnogorce imamo najmanji kolektivni IQ u regiji po zadnjim rezultatima kad vidim kako lupetaju pojedinici!
Sad zamisli situaciju u Njemackoj, gdje ih ima jedno 10 miliona prijavljenih. Jos ovdje imaju i novac, koji taj papansko-sovinisticki prljavi gen dize u jos neke visine. Svi ponosni Turci, a tamo ih ne mozes ni godisnje jednom natjerat da odu.Donnie Darko je napisao/la: ↑26 jan 2021, 11:20Imao sam dobrog jarana turčina u srednjoj školi. Otišao u goste jednom, pozdravljam se sa njegovim ocem lik mi odgovara na turskom. Unutra, ako je on u krugu od 50 metara niko ne smije progovorit bosanskog, za vrijeme večere svi pričaju turski ja sjedim gledam kako sam se našao u zoni sumraka, šta se desilo. Sad je taj jaran odrastao pretvorio se u kopiju oca, oženio se, i naravno u kući se obavezno mora pričati turski pred njim. U sred selendre u srcu BOSNE I HERCEGOVINE. Zamisli ugostit bosanca i pričat bosanski sa njim. Pišaju se po zemlji u kojoj žive više nego ovi iz republike srpske i to je normalno ovim zelenim patriJotama.
Ne bih rekao da je Sarajevo bas puno toga.
Već se nazire intelektualni kapacitet.
Kad se pliva u generalizacijama, prosječni Turčin je melek za prosječnog pripadnika naroda u BiH.
Šampioni u ispijanju kafe, pušenju nargila i traženja sadake pričaju o Turcima.BIHpatriota je napisao/la: ↑26 jan 2021, 10:53Nije ni čudo sto uz Crnogorce imamo najmanji kolektivni IQ u regiji po zadnjim rezultatima kad vidim kako lupetaju pojedinici!
bilo bi logično,jer je i tema o njemu a ne o turcima,sda,tegeranu,istanbuluUnofficialpage je napisao/la: ↑26 jan 2021, 12:33A šta mislite da o Musi se priča, da budi sportski razlozi, a ne da pričamo o turcima. Mislim da bi to bilo ono pravo fino.![]()
Sa sociološkog apsekta ovakve kvalifikacije su apsurdne. Isto tako onda nemoj da prodaješ muda pod bubrege sa pričom protiv rasizma, i glumataš nekog uzvišenog borca protiv stereotipa i predrasuda kad radis istu stvar kao i oni koji tampnopute ljude nazivaju društvenim otpadom, talogom i sl.
Naravno, ali nase sestre mu'minke su
Kako ne bi, gdje god da si u centru grada - za par minuta hoda ces naci dzamiju u kojoj mozes obaviti namaz. Kad udjes, dzamije poprilicno popunjene, u Begovoj nema momenta da desetine vjernika i vjernica ne klanja. Za vrijeme ramazana svi u Sa posebno opisuju taj ambijent, kojeg nema u ostalim gradovima u BiH.