Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
Mirza_Hordas
-
Kontakt:
Postao/la Mirza_Hordas » 21 mar 2010, 15:28
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
-
Frutek
-
Kontakt:
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
-
denza_hordas
-
Kontakt:
Postao/la denza_hordas » 21 mar 2010, 18:07
e moj frutek nisi ti dobar nikako preporucujem ti da odes kod nekog doktora

svaki vas udarac cini nas jacim!!!!!!!! sami protiv svih ekipa smo najjaca!!!!! [Horde zla & Ultras Dynamo] & [FK Sarajevo & SG Dynamo Dresden]
Brothers 4 ever!!
-
PIRKE33
-
Kontakt:
i vasi ce ovakve izjave davati do godine, ali za izlazak na scenu Premier lige BiH
-
Frutek
-
Kontakt:
PIRKE33 je napisao/la:
i vasi ce ovakve izjave davati do godine, ali za izlazak na scenu Premier lige BiH
Navijaci FK Sarajeva budite realni imate nekoliko dobrih pojedinaca al´ nema sanse da cete do titule ove godine. Budite malo realni Siroki ima bolje igrace, Borac ima isto nekoliko dobrih pojedinaca i jesenji su prvaci bili, Željo isto ima nekoliko dobrih igraca + Osima a vi imate Janjosa koji zna samo pizdit i isto nekoliko igraca necu vise da pisem po vasoj temi boli me ona stvar za Torpedom al nemojte se provaljivat da mozete do titule

Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
-
Mirza_Hordas
-
Kontakt:
Postao/la Mirza_Hordas » 21 mar 2010, 18:20
Zadnja izmjena:
Mirza_Hordas, dana/u 21 mar 2010, 18:21, ukupno mijenjano 1 put.
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
-
kupus army
-
Kontakt:
Postao/la kupus army » 21 mar 2010, 18:21
zasto sarajevo nebi moglo do titule,kao prvo u evropi su pokazali da mogu i sa puno jacim ekipama od nasih ligasa da igraju,dobili su borca i zelju u gostima,svinjskom su uzeli bod,a trebali su sva tri da je sudjenje bilo realno...jel treba jos razloga navesti koji govore da sarajevo moze i mora da uzme titulu ove godine?
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
-
denza_hordas
-
Kontakt:
Postao/la denza_hordas » 21 mar 2010, 18:23
http://www.--- SPAM ---/sport/clanak/jedan- ... 81586.aspx ja neznam ko je smjesniji ovi sto snimaju ili osoba N.N
kucajte zajedno ovo gdje pise spam i n d e x . h r i onda sve ostalo
Zadnja izmjena:
denza_hordas, dana/u 21 mar 2010, 18:24, ukupno mijenjano 1 put.
svaki vas udarac cini nas jacim!!!!!!!! sami protiv svih ekipa smo najjaca!!!!! [Horde zla & Ultras Dynamo] & [FK Sarajevo & SG Dynamo Dresden]
Brothers 4 ever!!
-
MaliMemo
-
Kontakt:
Sarajevski derbi

Sarajevo - Zeljo u 28. kolu ce takodje biti jedna odlucujuca utakmica.
× Plava krv ispod koze ×
-
Frutek
-
Kontakt:
Mirza_Hordas je napisao/la:
željo i borac jednu dobru sezonu igraju i odmah su ispred nas

SARAJEVO ima ekipu na okupu već duže vrijeme....jedino je široki jači od nas
iako sam rekao da necu odgovarati moram
Pa o ovoj sezoni i pricam

-
cena
-
Kontakt:
Meni je Frutek i navijaci Zelje fakat sega pa #ebo klub koji se deceniju u ovkoj ligi bori za opstanak,gdje privatnik granapdzija ulozi u klub i bori se za titulu.I oni u nekoj euforiji da nisu imali pripreme u Hrvatskoj vec deceniju nebi dalje od Gorazda igrali!Da nije smijesno bilo bi zalosno od kluba,kakav je Zeljo kako kazu Manijaci naj klub drzave,e onda nam jadna ova nasa BiH.
-
Frutek
-
Kontakt:
cena je napisao/la:Meni je Frutek i navijaci Zelje fakat sega pa #ebo klub koji se deceniju u ovkoj ligi bori za opstanak,gdje privatnik granapdzija ulozi u klub i bori se za titulu.I oni u nekoj euforiji da nisu imali pripreme u Hrvatskoj vec deceniju nebi dalje od Gorazda igrali!Da nije smijesno bilo bi zalosno od kluba,kakav je Zeljo kako kazu Manijaci naj klub drzave,e onda nam jadna ova nasa BiH.
Zamisli tek da nam je drzava k´o Sarajevo da svi pizde poslije neuspjeha gdje bi Bosni kraj bio
-
Mirza_Hordas
-
Kontakt:
Postao/la Mirza_Hordas » 21 mar 2010, 18:29
opet nisi upravu kako god okreneš

pojedine navijače želje i borca je uhvatila euforija zato što su vrhu tabele pa ne mogu gledati realno
-
harry_90
-
Kontakt:
Jel dolazite u srijedu u Tz ??? Znal ko u koliko je tekma ?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
nedaTM87
-
Kontakt:
cena je napisao/la:Meni je Frutek i navijaci Zelje fakat sega pa #ebo klub koji se deceniju u ovkoj ligi bori za opstanak,gdje privatnik granapdzija ulozi u klub i bori se za titulu.I oni u nekoj euforiji da nisu imali pripreme u Hrvatskoj vec deceniju nebi dalje od Gorazda igrali!Da nije smijesno bilo bi zalosno od kluba,kakav je Zeljo kako kazu Manijaci naj klub drzave,e onda nam jadna ova nasa BiH.
ma ja eto mi do Gorazda pa do titule a prosle godine kad smo isli na pripreme u Njemacku kad nas je vodio Hotic bili smo 9. tako da bi ja svake godine volio da ne mrdnemo dalje od Gorazda a da svake godine se borimo za titulu a ne da idemo do Njemacke pa 7-9...
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
-
denza_hordas
-
Kontakt:
Postao/la denza_hordas » 21 mar 2010, 18:31
Frutek je napisao/la:cena je napisao/la:Meni je Frutek i navijaci Zelje fakat sega pa #ebo klub koji se deceniju u ovkoj ligi bori za opstanak,gdje privatnik granapdzija ulozi u klub i bori se za titulu.I oni u nekoj euforiji da nisu imali pripreme u Hrvatskoj vec deceniju nebi dalje od Gorazda igrali!Da nije smijesno bilo bi zalosno od kluba,kakav je Zeljo kako kazu Manijaci naj klub drzave,e onda nam jadna ova nasa BiH.
Zamisli tek da nam je drzava k´o Sarajevo da svi pizde poslije neuspjeha gdje bi Bosni kraj bio
strumfeta odkosci do svoje teme da nebih gargamela zvao

pa bola vi idete u medjugorje da vam se ukaze evropa a mi je dozivimo al jbg staces neko mora sa trnavom,helsingborgom,clujom a neko sa famosom iz hrasnice i njemu slicnim kakav ste vi to ponos drzave evrope niste vidjeli bruku godina zadnji put zeljo evropu igrao kad sam ja pelene nosao
i jake vam te pripreme u njemckoj bile protiv sedmoligasa,osmoligasa....
Brothers 4 ever!!
-
Frutek
-
Kontakt:
Mirza_Hordas je napisao/la:
opet nisi upravu kako god okreneš

pojedine navijače želje i borca je uhvatila euforija zato što su vrhu tabele pa ne mogu gledati realno
Ja navijam za Slobodu i realno vidim da smo jednom nogom u Federalnoj a drugi korak smo skoro zavrsili al valjda cemo se iskoprcati, ne volim ni Zelju ni Borac ni Sarajevo al moram priznat da mi je Sarajevo nekako najmrze(rezim

) al nebitno to vi ste nerealni, vec nekoliko sezona (tacnije od zadnje titule) ste u vrhu ali vam se svake sezone neko drugi isprijeci al drago mi je da su to ove sezone Borac i Zeljo a ne neki klubovi koji nemaju historiju. Mislim da necete ove sezone zavrsiti u vrhu eto to je moje misljene
-
cena
-
Kontakt:
Pa u Njemackoj niste imali pripreme vec ste igrali sa dijasporom kao sto su ekipa Bosna 1992 koju ste dobili 9-1,a posle teferic u stilu emisije Nisveta Dzanke!Ti reci jeli se Zeljo vise borio za opstanak nego za sredinu tabele.Pa viste zaboravili ;Spartak,Helsinborg;Cluj koliko smo tad izgubili ,pa Vedran pokojni sve te nedace pa smo gotovo bodovno poravnati.Haj meni je i drago sad ste mi simpaticni imate posle 10 god.o cemu pisati,a bilo bi i dosadno da se opet za opstanak borite.

-
Frutek
-
Kontakt:
cena je napisao/la:Pa u Njemackoj niste imali pripreme vec ste igrali sa dijasporom kao sto su ekipa Bosna 1992 koju ste dobili 9-1,a posle teferic u stilu emisije Nisveta Dzanke!Ti reci jeli se Zeljo vise borio za opstanak nego za sredinu tabele.Pa viste zaboravili ;Spartak,Helsinborg;Cluj koliko smo tad izgubili ,pa Vedran pokojni sve te nedace pa smo gotovo bodovno poravnati.Haj meni je i drago sad ste mi simpaticni imate posle 10 god.o cemu pisati,a bilo bi i dosadno da se opet za opstanak borite.

I meni je drago zbog te Europa lige al Helsinborg ste dobili jer su ljudi bili umorni od prvenstva realno i sljedecih deset sezona cete se kurcit da ste dobili Helsinborg

mislim da se toliko ni mljekari nisu kurcili po Luxemburgu kako su Zrinju napunili
-
19TM87
-
Kontakt:
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...