Ma ne radi se o glavi pa da moramo dobiti. Nek se uigravaju momci pa kakav god rezultat bude. Osigurali smo opstanak a naprijed skoro nikako ne možemo tako da nemojte bezveze nervozu unositi po forumu.AlemC85 je napisao/la:Ako kiksamo protiv drine i slobode, odmah metak u čelo, pa nisu toliki mamlazi da će izgubiti...
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Who dares, wins !
Opstanak je siguran 99 posto ali da se ne bi doveli pred kraj prvenstva u nezgodnu situaciju,moraju se igraci uozbiljit a mi navijaci trebamo dati podrsku i to je to.Slazem se da treba probat neke varijante ali samo ocekujem da vidim ko je novi direktor,sa kojim cilje se ulazi u novu sezonu,sa kojim igrackim kadrom jer mislim da je vec vrijeme da se igracka krizaljka rjesava polako
Samo polako i bez velike euforije. Ne očekujte da se to sve riješi u 2 dana, samo lagano. Neka se riješi do 7 mjeseca bit ću prezadovoljan jer inače ništa nismo imali riješeno sve do 3- 4 dana, u augustu, pred početak prvenstva i to su bila nakaradna riješenja.
Who dares, wins !
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC
VFC & MUFC
toliko o vae prigovaranju za stadion,rjesenoammarc je napisao/la:http://pogled.ba/mostar/novosti/12223-b ... drai-novac
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Aj na svoj forum mentalizirani, pa tamo sam sa sobom ćatajRosas7 je napisao/la:toliko o vae prigovaranju za stadion,rjesenoammarc je napisao/la:http://pogled.ba/mostar/novosti/12223-b ... drai-novac

Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
@ mozak otkud iskopaše ovu informaciju, može li iko potvrditi ili demantovati ovo? bez obzira na ovo bb je ruševina, to je nekad bio stadion, dok su vrapčići u izgradnji i postaju funkcionalniji stadion od bb, zato ne treba sad tugovati, vrapčići će u svemu uskoro biti bolji od bb možda jedino lokacija....
Drug, i ja i ti , i svi mi znamo da to nije istina . BB kakav je god , tesko da ce biti gori od našeg. Mada , eto , ne sumnjam da ce i Stadion u Vrapćićima u skorijoj buducnosti poprimiti jedan ljepši izgled , kako stadiona tako i prilazu . Al dobro o tom - po tom .. Bitno je da se radi.AlemC85 je napisao/la:@ mozak otkud iskopaše ovu informaciju, može li iko potvrditi ili demantovati ovo? bez obzira na ovo bb je ruševina, to je nekad bio stadion, dok su vrapčići u izgradnji i postaju funkcionalniji stadion od bb, zato ne treba sad tugovati, vrapčići će u svemu uskoro biti bolji od bb možda jedino lokacija....
Umro stari pjesnik, umrla Emina
ostala je pusta bašća od jasmina
salomljen je ibrik, uvehlo je cvijeće
pjesma o Emini nikad umrijet' neće.
MUSVDG
ostala je pusta bašća od jasmina
salomljen je ibrik, uvehlo je cvijeće
pjesma o Emini nikad umrijet' neće.
MUSVDG
Ja bih se samo nadorgadio na ovu Beslicevu izjavu . Rata u Mostaru nikako nije bilo , Velezovi trofeji nisu pokradeni i unisteni , na spomen obiljezju ispred svlacionice uvjek je bila sahovnica i samo smo sebe otjerali sa stadiona. Eto tako sada je cjela istina izasla na vidjelo
.

To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Kako stvari stoje, nismo dobili licencu za nastup u pl, pa slijedi žalba apelacionoj komisiji, šta je razlog odbijanja, da mi je znati...
x
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
-
- Kontakt:
Što se tiče licenci za nastup u Premijer ligi BiH iduće sezone, ona je uskraćena Drini, Slaviji, Slobodi, Veležu i prijedorskom Rudaru, koji za sada ne ispunjavaju potrebne uslove za nastupe u elitnom rangu takmičenja bh. fudbala. I njih čeka žalba Apelicionoj komisiji.
Moze li mi neko objasnit zasto Velez nije dobio licencu???Ja koliko znam,Velez ima potrebnu tribinu sa odredjenom cifrom sjedecih mjesta,ima dobre slacionice,ima semafor a pola ih nema to i sad mi nije jasno ali eto,neka i ovo natjera ljude u klubu da jos ulazu u rekonstrukciju stadiona ali se nadam da ce se sve pozitivno zavrsit.
Zna li iko ko bi mogao biti direktor,spominje li se iko i zna li iko ima li novo ista opcenito u klubu?
Zna li iko ko bi mogao biti direktor,spominje li se iko i zna li iko ima li novo ista opcenito u klubu?
cunami je napisao/la:Moze li mi neko objasnit zasto Velez nije dobio licencu???Ja koliko znam,Velez ima potrebnu tribinu sa odredjenom cifrom sjedecih mjesta,ima dobre slacionice,ima semafor a pola ih nema to i sad mi nije jasno ali eto,neka i ovo natjera ljude u klubu da jos ulazu u rekonstrukciju stadiona ali se nadam da ce se sve pozitivno zavrsit.
ima i celik sve tribine... mislim dugovanja igracima ili drzavi, mozda nsto od toga
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
svake godine isti problem, licenca, ali se uvijek nekako riješi....
eto kakve uslove imamo, i kakav nam je stadion nedaju nam ni u PL da igramo, a ne u Evropi!
Krene li dušman ti na zide,
u san starih mezarova,
udariće na Šehide,
što krv će liti za brda ova!
u san starih mezarova,
udariće na Šehide,
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
"Razgovarao sam ja sa ljudima iz Veleža nudeći im da i oni igraju pod Bijelim brijegom, a oni su tada, prije jedno dvije godine, rekli da više vole malo para nego taj stadion, ali se to ne govori javno", rekao je gradonačelnik Mostara Ljubo Bešlić odgovorajući na pitanje o športskim klubovima u Mostaru na Neretvi, piše Pogled.ba.
Ne provociram, pitam, zanima me, slaze li se vecina da je vjerovatno kriminal u FK Velez i interes toliko ispred svega ostalog?
Ne provociram, pitam, zanima me, slaze li se vecina da je vjerovatno kriminal u FK Velez i interes toliko ispred svega ostalog?
...Život za Široki...
Moje mišljenje je da mi nismo nadležni da govorimo o bb, imaju valjda ljudi i institucije koje će razgovarati o toj temi. toliko..
prije dvije godine Velež su vodili skroz drugi ljudi, koji su na decembarskoj skupstini u velikom broju promijenjeni , a na njihovo mjesto dosla uprava na celu sa Niksicem! E ti sto su promjenjeni bi i rodjenu majku i prodali i pokrali, a ne Veleza!!ŠB_Fidelis je napisao/la:"Razgovarao sam ja sa ljudima iz Veleža nudeći im da i oni igraju pod Bijelim brijegom, a oni su tada, prije jedno dvije godine, rekli da više vole malo para nego taj stadion, ali se to ne govori javno", rekao je gradonačelnik Mostara Ljubo Bešlić odgovorajući na pitanje o športskim klubovima u Mostaru na Neretvi, piše Pogled.ba.
Krene li dušman ti na zide,
u san starih mezarova,
udariće na Šehide,
u san starih mezarova,
udariće na Šehide,
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.