Janez je napisao/la: Nije bitno, poslao sam poruku vedatoru da nam postavi onaj video sa Džekom i Spahom za odbijanje izjave
vedator je napisao/la:
Eto ga

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Janez je napisao/la: Nije bitno, poslao sam poruku vedatoru da nam postavi onaj video sa Džekom i Spahom za odbijanje izjave
vedator je napisao/la:
Ja sam to pratio tokom prenosa. Govorim prijatelju sa kojim sam gledao: simulira, nije mu prvi puta da to radi, gledaj sad kad udje nakon sto ga iznesu i kad potrci ko da mu nista nije bilo, a uhvatio se za zadnju lozu i ruka na celu ko da je karijera u pitanju.zgembo89 je napisao/la:U utakmici sa Iranom donose nosila na teren on izlazi vani ja se obradovo nek izadje skroz kad eto ga opet ulazi nije mu nista mala predstava za gledaoce da vide kako se kapiten bori ko lav za rep..Smrdo jedan stavlja slike na FB sa Ibiševićem nek ide skroz iz reprezentacije ne mogu ga ocima gledati..
Jooooj jest' mu krivovedator je napisao/la:
Spahina reakcijaVirtu4l je napisao/la:Jooooj jest' mu krivo![]()
Cemi ovakvo bahato ponasanje????Janez je napisao/la:Janez je napisao/la: Nije bitno, poslao sam poruku vedatoru da nam postavi onaj video sa Džekom i Spahom za odbijanje izjavevedator je napisao/la:
Eto gaHvala Vedatore
al sto me Miske fino nasmija..TITOibish1995 je napisao/la:hahah Misketa![]()
KRALJINOvedator je napisao/la:
Objasnio covjekJanez je napisao/la:"S.E. i Dž.E. su umjesto na terenu pričali na društvenim mrežama". Nedim Hasić
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Brazzzoo123, Fudbalbr1, Roki50 i 41 gost.