FK Crvena zvezda
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Re: FK Crvena zvezda

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Fudbaleri Crvene zvezde ispisali su istoriju u ovoj sezoni, a sve bi mogli da začine svetskim rekordom.
U dosadašnjih 36 utakmice, crveno-beli imaju skor 33-3-0 i trenutno imaju 102 osvojena boda, te ako osvoje još šest, oboriće rekord Seltika, koji je u sezoni 2016/17 osvojio 106 bodova.
Ako Crvena zvezda pobedi Bačku u gostima i potom Metalac na svom stadionu, sezonu će završiti sa rekordnih 108 bodova.
Na sve to treba dodati da je Zvezda u finalu Kupa Srbije i da će se 25. maja protiv Partizana boriti za duplu krunu.
Ne treba zaboraviti ni da je Zvezda "prezimila" u Evropi, a ako se prisetimo hrabrog dvomeča sa Milanom i tesne eliminacije iz Lige Evrope, onda je jasno da je ovo zaista velika i istorijska sezona crveno-belih.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Tačno, jedna od boljih sezona u istoriji. Bice jos i bolja ako se uzme i kup.Mokes je napisao/la: ↑10 maj 2021, 16:09Fudbaleri Crvene zvezde ispisali su istoriju u ovoj sezoni, a sve bi mogli da začine svetskim rekordom.
U dosadašnjih 36 utakmice, crveno-beli imaju skor 33-3-0 i trenutno imaju 102 osvojena boda, te ako osvoje još šest, oboriće rekord Seltika, koji je u sezoni 2016/17 osvojio 106 bodova.
Ako Crvena zvezda pobedi Bačku u gostima i potom Metalac na svom stadionu, sezonu će završiti sa rekordnih 108 bodova.
Na sve to treba dodati da je Zvezda u finalu Kupa Srbije i da će se 25. maja protiv Partizana boriti za duplu krunu.
Ne treba zaboraviti ni da je Zvezda "prezimila" u Evropi, a ako se prisetimo hrabrog dvomeča sa Milanom i tesne eliminacije iz Lige Evrope, onda je jasno da je ovo zaista velika i istorijska sezona crveno-belih.
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
" у " &

Kakva sezona! Titula sa 108 osvojenih bodova uz gol razliku 114:20.
Oboren rekord Partizana iz 1999. koji je tada postigao 111 prvenstvenih golova.
Jedini poraz u sezoni onaj u Hoffenheimu.
Ostaje jos samo KUP da se uzme
Oboren rekord Partizana iz 1999. koji je tada postigao 111 prvenstvenih golova.
Jedini poraz u sezoni onaj u Hoffenheimu.

Ostaje jos samo KUP da se uzme

Koja šteta poraza u predzadnjem kolu prošle sezone. 38 utakmica bez poraza iz ove sezone i 1 od prošle. Da su ostali neporaženi tada, bila bi 21 utakmica. Ukupno 59, što bi bio 7.najbolji niz u historiji fudbala.
Koliko je prošli niz trajao.
Koliko je prošli niz trajao.

League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Realno, prekucavanje. Dragovic i Prijovic ako su zavrseni to je level ozbiljan za ligu šampiona.
Ide li Ben?
Jači od ratova, režima i partija !!!!
-
- Kontakt:
Prijovic je danas dao gol i rekao novinarima da ima jos dvije godine ugovora, dok Dragovic ima veoma ozbiljnih ponuda od nekoliko klubova, medju kojima prednjaci Dinamo iz Moskve.
Ben i Ivanic bi bili prodati u slucaju top ponude, koja se jos uvijek ceka. Od bonus igraca navodno, na prodaju su Njegos Petrovic i Veljko Nikolic, dok Gavric ostaje. Ostaje da se vidi u kojem pravcu ce da teku dalji pregovori sa Kolarovom, a sad se pominje i povratak Krsticica.
- alan_kardec
- Kontakt:
spektakularno

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović

11 dupla kruna u klupskoj istoriji i to nakon dugih 14 godina
Iskreno teze neko sto sam ocekivao, ali tenzije su preogromne i ulog veliki.
Danas ocekujem da se realizuje sve oko Dragovića

Iskreno teze neko sto sam ocekivao, ali tenzije su preogromne i ulog veliki.
Danas ocekujem da se realizuje sve oko Dragovića

-
- Kontakt:
U nekim normalnim zemljama ja bih danas ocekivao da proocitam neki naslov tipa: "Zvezda suspendovala Gobeljica", ili jos bolje, "Zvezda raskinula ugovor sa Gobeljicem".
Neverovatno sta mi sebi dozvoljavamo, da nam razni debili nose onaj sveti dres koji su pre njega nosila gospoda kao sto su Mitic, Sekularac, Dzajic, Pizon..
Jbt mali Lester kaznjava igraca jer baci zastavicu Celzija, zamisli da se ovo desi u Nemackoj, Engleskoj..
Sabancina umesto da uci od trenera on uci od devojke pa skida gaca, za 38 godina, nisam doziveo da se neko posere po klubu ovako kao taj mediokritet.
Dragovic je resen. Bez sumnje najvece ime jos od Savicevica kada se vratio u nas klub, nije dosao lik sa 35 godina i nije dosao kada je LS obezbedjena kao neki, zato od mene svaka cast i veliki naklon. Ciganstura do koske.
Neverovatno sta mi sebi dozvoljavamo, da nam razni debili nose onaj sveti dres koji su pre njega nosila gospoda kao sto su Mitic, Sekularac, Dzajic, Pizon..
Jbt mali Lester kaznjava igraca jer baci zastavicu Celzija, zamisli da se ovo desi u Nemackoj, Engleskoj..
Sabancina umesto da uci od trenera on uci od devojke pa skida gaca, za 38 godina, nisam doziveo da se neko posere po klubu ovako kao taj mediokritet.
Dragovic je resen. Bez sumnje najvece ime jos od Savicevica kada se vratio u nas klub, nije dosao lik sa 35 godina i nije dosao kada je LS obezbedjena kao neki, zato od mene svaka cast i veliki naklon. Ciganstura do koske.
Uzevsi u obzir momentum (30 godina), karijeru, klupski i reprezentativni status, mozda i najjace pojacanje u poslednjih 20 godina...

https://www.transfermarkt.de/aleksandar ... eler/59032

- alan_kardec
- Kontakt:
Gobeljić je retard i to je sinoć samo potvrdio.
Živim za dan kad će konačno biti prodat/otjeran.
Za Dragovića nemam riječi, svaka čast što je izabrao nas prije puno bogatijih ponuda
Živim za dan kad će konačno biti prodat/otjeran.
Za Dragovića nemam riječi, svaka čast što je izabrao nas prije puno bogatijih ponuda

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
-
- Kontakt:
Mozda se nacekas (a i ja) jer kruze razne price kako ovaj ima nesto kompromitujuce u vezi Terzica. Ja ne kapiram sta treba jednom Dejanu Stankovicu pa da ovu slinu i dalje drzi u timu. Al eto ako je tacno to, onda je mnogo toga jasnije
https://sportklub.rs/fudbal/srbija-supe ... gobeljica/Vagabundo88 je napisao/la: ↑26 maj 2021, 09:20U nekim normalnim zemljama ja bih danas ocekivao da proocitam neki naslov tipa: "Zvezda suspendovala Gobeljica", ili jos bolje, "Zvezda raskinula ugovor sa Gobeljicem".
-
- Kontakt:
Ma price za medije, to K od kazne nece da vidi.
Jeste sigurno. Bas ozbiljan igrac. Ne mogu se sjetiti nekog ozbiljnijeg. Ailton je dosao s 33 godine i 10 kila viska. Ovaj igra na vrhunskom nivou. Ima li istine za Prijovica i Kolarova?marconato je napisao/la: ↑26 maj 2021, 12:33Uzevsi u obzir momentum (30 godina), karijeru, klupski i reprezentativni status, mozda i najjace pojacanje u poslednjih 20 godina...![]()
![]()
Jači od ratova, režima i partija !!!!
Prva dva pojacanja Dragovic i Kolarov
Iskreno, imam sumnje oko toga kako ce se Kolarov ponasati i zalagati, ali ako bude ozbiljan.. pa onda se nema sta reci.
Za Dragovica nema nikakve sumnje, covjek u najboljim godinama i vrhunski igrac i za bolje klubove od nas.

Iskreno, imam sumnje oko toga kako ce se Kolarov ponasati i zalagati, ali ako bude ozbiljan.. pa onda se nema sta reci.
Za Dragovica nema nikakve sumnje, covjek u najboljim godinama i vrhunski igrac i za bolje klubove od nas.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.