Ruska invazija na Ukrajinu

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

denimen99
Kontakt:

Re: Ruska invazija na Ukrajinu

Post Postao/la denimen99 » 31 dec 2022, 08:28

Dečko je očito informisan, čim zna tačnu godinu proizvodnje ruskih jakni. Hvala Elonu Musku što je omogućio stručnjacima izvore ovih informacija.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 31 dec 2022, 09:37

StrikeWarzone je napisao/la:
31 dec 2022, 08:14
Saurman je napisao/la:
30 dec 2022, 23:13
Rat će potrajati dok Putin i njegov uži krug ljudi konačno ne shvate da su upali u američku igru zavadi pa vladaj.Testirali su vojnu i ekonomsku moć Rusije ograničili izvoz,pridobili neke zemlje u Nato koje u drugom slučaju ne bi nikad ušle u savez.Poljuljani ugled Amerike opet vratili u puni sjaj kao svjetskog policajca i borca za pravdu.Rusija platila visoku cijenu krvlju i ekonomski a jenkiji stigli još testirati novo naoružanje i vojne taktike sve preko leđa nesretne Ukrajine.
Jest naravno. Američka igra je bila i devedesetih kada je joja krenuo za Bosnu, da siluje, kolje, ubija, pali ali zavede i vlada.
Vi ste navijači Bayerna izgleda svi ograničeni, neko manje neko više.
Koja Američka igra !?
Rusija izvršila AGRESIJU na Ukrajinu !
Ko je botoksinarog tjerao u rat ? Sad nek ispašta, doduše ne ispašta on, ispaštaju glupi rusi u gumenim opankama i jaknom iz 49' smrznuti u rovu, dok je on negdje u bunkeru na sigurnom.
Kakvo novo naoružanje !? Pa Ameri ništa od novog naoružanja nisu poslali. Poslali par HIMARS-a koji je preokrenuo rat u korist Ukrajine, par komada samo...
Nisi u stanju vidjeti širu sliku i prema tome drži se drugih tema ova nije za tebe.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

donDondon
Kontakt:

Post Postao/la donDondon » 31 dec 2022, 10:31

Saurman je napisao/la:
31 dec 2022, 09:37
Saurman je napisao/la:
Rat će potrajati dok Putin i njegov uži krug ljudi konačno ne shvate da su upali u američku igru zavadi pa vladaj.Testirali su vojnu i ekonomsku moć Rusije ograničili izvoz,pridobili neke zemlje u Nato koje u drugom slučaju ne bi nikad ušle u savez.Poljuljani ugled Amerike opet vratili u puni sjaj kao svjetskog policajca i borca za pravdu.Rusija platila visoku cijenu krvlju i ekonomski a jenkiji stigli još testirati novo naoružanje i vojne taktike sve preko leđa nesretne Ukrajine.
Jest naravno. Američka igra je bila i devedesetih kada je joja krenuo za Bosnu, da siluje, kolje, ubija, pali ali zavede i vlada.
Koja Američka igra !?
Ko je botoksinarog tjerao u rat ? Sad nek ispašta, doduše ne ispašta on, ispaštaju glupi rusi u gumenim opankama i jaknom iz 49' smrznuti u rovu, dok je on negdje u bunkeru na sigurnom.
Kakvo novo naoružanje !? Pa Ameri ništa od novog naoružanja nisu poslali. Poslali par HIMARS-a koji je preokrenuo rat u korist Ukrajine, par komada samo...
Nisi u stanju vidjeti širu sliku i prema tome drži se drugih tema ova nije za tebe.
ti si jedan do onih kad je*u ne gledaju kako brze pobjeci,nego gleda siru sliku,medeni mjesec,djeca skola,bracne svadje
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21

StrikeWarzone
Kontakt:

Post Postao/la StrikeWarzone » 31 dec 2022, 11:22

Saurman je napisao/la:
31 dec 2022, 09:37
Saurman je napisao/la:
Koja Američka igra !?
Tema tipa KANTA GODINE 2022 u kojoj si bio u užem izboru ? :rol:
Ne spinuj i ne širi gluposti kao gore navedena.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 31 dec 2022, 11:57

Znao sam da će se osoba uskih shvatanja odmah uhvatiti za neke trivijalne stvari ne bi li ispao pametan.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 31 dec 2022, 12:35

Šojgu poslao poruku ruskim vojnicima: Vaša pobjeda je neizbježna, kao i Nova godina

Ministar odbrane Ruske Federacije Sergej Šojgu uputio je novogodišnju čestitku ruskim vojnicima te je poručio kako je uvjeren u pobjedu ove države.

U obraćanju koje je objavljeno na zvaničnom Telegram kanalu Ministarstva odbrane Rusije, Šojgu je naglasio kako ruska vojska danas brani sve ono što Rusija zapravo i jeste.

"Danas branite ne samo veliku historiju Rusije, već i njenu budućnosti. Iza svakog od nas stoji Rusija. Naša pobjeda je, kao i Nova godina, neizbježna", rekao je Šojgu.

Ni ovaj put, u novogodišnjoj poruci, Šojgu nije mogao izostaviti zapadne države.

"Vanjske sile pokušavaju da precrtaju slavnu historiju i velika dostignuća Rusije. Ruše se spomenici, a sve rusko se ukida i skrnavi. U takvim okolnostima, Nova godina ostaje ne samo dobra tradicija, već dobija i duboko značenje, postajući simbol nade u mirnu budućnost", naglasio je.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 31 dec 2022, 13:35

Opet se na temi nakupilo zabrinutih za patnje običnih ukrajinaca i rusa, pod motom "ko nas bre zavadi" i za sve je kriv zapad. Glavni argument im je ne vidite vi širu sliku. how yes no

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 31 dec 2022, 22:15

LegendKiller je napisao/la:
31 dec 2022, 13:35
Opet se na temi nakupilo zabrinutih za patnje običnih ukrajinaca i rusa, pod motom "ko nas bre zavadi" i za sve je kriv zapad. Glavni argument im je ne vidite vi širu sliku. how yes no
Placeni profesionalni botovi od strane politickog beograda tj od moskve... na svakom forumu u kojem preovladavaju bosnjaci ili hrvati nakote se u desetinama...na klixu pogotovo.. nazalost ima nekih 5 do 10 posto ljudi koji se upecaju na " ko nas bre zavadi " smece..

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 01 jan 2023, 12:14

Putin ne vjeruje ni vlastitoj vojsci: Pozirao sa provjerenim statistima

Nakon novogodišnjeg obraćanja ruskog predsjednika Vladimira Putina iza kojeg su navodno stajali predstavnici vojske Ruske Federacije, pojavile se fotografije na Twitteru koje otkrivaju zanimljive detalje.

Svake godine nekoliko minuta prije nove godine na svim tv kanalima prenosi se obraćanje ruskog predsjednika sa čestitkama za građane Rusije. Tradicionalno, iza predsjednika tokom obraćanja nalazi se Kremlj.

Međutim, ove godine Putin se obratio građanima iz sive sale, a iza njega su stajali vojnici iz vojske Rusije što je sam potvrdio tokom svog govora.

Danas se na društvenim mrežama pojavile fotografije koje otkrivaju zanimljive detalje o jednoj od žena koja se nalazila iza predsjednika tokom novogodišnjeg obraćanja.

Korisnici društvenih mreža su primijetili da žena s plavom kosom pojavljuju se na mnogim događajima i uvijek je blizu predjsednika. Sada je bila predstavljena kao vojnikinja ruske flote. Pojavljivala se i u na ribarskom brodu. A nakon toga pojavila se u kadru pored Vladimira Putina u crkvi gdje je bila jedna od vjernika koji su došli u crkvu.

Poznato je da pored predsjednika uvijek pojačano osiguranje, ali postavlja se pitanje da li predsjednik ne vjeruje svojim vojnicima, pa stoga umjesto njih postavlja provjerene statiste?

slika

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 01 jan 2023, 12:24

slika

Sretna nova godina prijatelji, da u 2023. dočekamo pobjedu civilizacije nad divljaštvom :bih:

Slava Ukrajini i njenim borcima!
I found freedom. Losing all hope was freedom.

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 02 jan 2023, 00:15

lijepa ova jelka :kafa: :kafa: al su ih poklopili Ukrajinci dns u ovom regrutnom centru :kafa: :kafa: :salut:

Tekashi
Kontakt:

Post Postao/la Tekashi » 02 jan 2023, 00:17

Robust je napisao/la:
02 jan 2023, 00:15

lijepa ova jelka :kafa: :kafa: al su ih poklopili Ukrajinci dns u ovom regrutnom centru :kafa: :kafa: :salut:
HIMARS u noci. :ljepota:

deno_TM87
Kontakt:

Post Postao/la deno_TM87 » 02 jan 2023, 00:40

Pogođena baza gdje su bili rusi, većinom svježe mobilisani. Dosta ranjenih i mrtvih. Žestok BUB, nema šta :kafa:

It was the building of PTU 19 in Makiivka, which has been occupied since 2014.

The building was in good condition until the Russian command began to bring and quarter those mobilized from the Russian Federation to its territory.
And so yesterday something very powerful flew there and as they write in local chat rooms, there were several hundreds, maybe 500-600 people.
And the building itself now looks like this.

Željezničar über alles!

Slava Ukraïni!

Leeds United Football Club!

bavariapivo
Kontakt:

Post Postao/la bavariapivo » 02 jan 2023, 03:08

Rokaj

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 02 jan 2023, 11:01

bombaysaphire je napisao/la:
30 dec 2022, 23:29
Brokula je napisao/la:
30 dec 2022, 23:11
30 dec 2022, 22:59

Ja je ne čitam uopšte , samo kada vidim da je @admin napisao post onda uđem da vidim šta piše i uvijek ista priča , mogu zamisliti vrijeđanja i debilnih poređenja :puke:

Totalno nepotrebna tema na ovome forumu .
Bukvalno nikakvog vrijedjanja nema, lupas po forumu po obicaju. Povremeno se stavljaju novosti i stanja sa terena.

Okej ne zanima te, uvijek mozes ne otvarati je i to je to
Pa ne otvaram i ne čitam , to sam i napisao . Čitajući postove od @admina na ovoj temi ne bih rekao da nema vrijeđanja , ali eto ako ti tako kažeš onda ok . Razumijem i da braniš ovu temu , jer si postao ekspert za ratna dešavanja ...

Ako ja lupam po običaju , nemoj me čitati stavi me na ignore i to je to .
Care, sam si rekao da ne citas, kako mozes onda trazit da se tema zakljuca? I zasto?
Bude trollova ko na svakoj drugoj temi, ode se na off topic ko na svakoj drugoj temi.. Admin dodje, upozori i sve opet normala. Meni je tema sasvim ok, ne pisem toliko ali citam redovno.
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 02 jan 2023, 11:49

SMR187 je napisao/la:
02 jan 2023, 11:01
Brokula je napisao/la:
30 dec 2022, 23:11

Bukvalno nikakvog vrijedjanja nema, lupas po forumu po obicaju. Povremeno se stavljaju novosti i stanja sa terena.

Okej ne zanima te, uvijek mozes ne otvarati je i to je to
Pa ne otvaram i ne čitam , to sam i napisao . Čitajući postove od @admina na ovoj temi ne bih rekao da nema vrijeđanja , ali eto ako ti tako kažeš onda ok . Razumijem i da braniš ovu temu , jer si postao ekspert za ratna dešavanja ...

Care, sam si rekao da ne citas, kako mozes onda trazit da se tema zakljuca? I zasto?
Bude trollova ko na svakoj drugoj temi, ode se na off topic ko na svakoj drugoj temi.. Admin dodje, upozori i sve opet normala. Meni je tema sasvim ok, ne pisem toliko ali citam redovno.
Zato što mu se ne sviđa tema i to je ok ali prvi put da vidim da neko traži da se nešto zaključa a da ne čita i da pritom govori ma vjerovatno se vrijeđa, fuj fuj.. :mrgreen:
Jedna od boljih tema gdje nema vrijeđanja i 99% stvari je normalna diskusija i postavljanje slika i klipova. gruezi zna pretjerati ali on ne vrijeđa forumaše već generalno opali po muslimanima i pravoslavcima i Admin obriše, upozori. To je sasvim ok, ništa strašno.

StrikeWarzone
Kontakt:

Post Postao/la StrikeWarzone » 02 jan 2023, 12:51

Pogodili su izgleda i neku bazu Wagnera, pored ove s mobiksima.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 02 jan 2023, 14:39

02 jan 2023, 12:51
Pogodili su izgleda i neku bazu Wagnera, pored ove s mobiksima.
Navodno 600 mrtvih, ruski izvori kazu
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

Wanderson
Kontakt:

Post Postao/la Wanderson » 02 jan 2023, 15:02

Puca obruc oko Donjecka, a i na sjeveru Ukrajinci napreduju prema Kreminni.

Mogli bi opet Rusi napraviti gresku, prebaciti se na odbranu Donjecka, a otvoriti frontove na sjeveru, imam osjecaj da Ukrajinci potajno pucaju na osvajanje Lysychanska, dok ih tuku po Donjecku, a vidim eksplozije danas i u Berdyansku.

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 02 jan 2023, 15:28

MortemHz je napisao/la:
02 jan 2023, 11:49
SMR187 je napisao/la:
02 jan 2023, 11:01

Zato što mu se ne sviđa tema i to je ok ali prvi put da vidim da neko traži da se nešto zaključa a da ne čita i da pritom govori ma vjerovatno se vrijeđa, fuj fuj.. :mrgreen:
Jedna od boljih tema gdje nema vrijeđanja i 99% stvari je normalna diskusija i postavljanje slika i klipova. gruezi zna pretjerati ali on ne vrijeđa forumaše već generalno opali po muslimanima i pravoslavcima i Admin obriše, upozori. To je sasvim ok, ništa strašno.
Ok onda ako se ne vrijeđa super onda , moja greška . Samo naprijed , želim vam da ova tema bude najčitanija i što više mrtvih ljudi da bi vi imali o čemu pisati .

Ne može politika na portalu , ali može yebena agresije jedne države na drugu :rol: :rol: :rol:
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.