NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Čelik Zenica
Komisija za takmičenje NS Federacije BiH donijela je odluku o odgodi početka drugog dijela takmičenja Druge lige Federacije BiH grupa CENTAR, SJEVER i ZAPAD kao i Omladinske lige BiH grupa CENTAR za sedam dana, te će se navedena takmičenja nastaviti 11/12.03.2023. godine.
#samočelik #pohodnarangviše
#samočelik #pohodnarangviše
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
Dobra odluka saveza.Mogli ste vidjeti kako je izgledala Grbavica a jedan on najbolji terena u državi a ne kamoli Modrica, jer takvi su tereni i u našoj ligi kao i u Modrici, samo što su ovi dzikani traktorom cistili teren.
Dobra odluka i ovo ide u nasu korist
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
Moševac - Čelik 11/12.03.
Čelik - Žepče 18/19.03.
Bosna - Čelik 25/26.03.
Čelik - Baton 01/02.04.
Borac - Čelik 08.04.
Čelik - Usora 12.04. (srijeda)
Čelik - Žepče 18/19.03.
Bosna - Čelik 25/26.03.
Čelik - Baton 01/02.04.
Borac - Čelik 08.04.
Čelik - Usora 12.04. (srijeda)
Valjalo bi kad bi se organizovala prijateljska utakmica za vikend
Jutros vidim novi sponzor objavljen, kad skoro nesto udoh na fb profil kluba vidim uklonjena ta objava sta li se desilo 

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Sad tek sam 100% siguran da uprava kluba čita ovaj profil ja napisa gdje nestade objava sponzora oni objavise .
Bravo samo jako i da bude jos dosta novih sponzora.
Bravo samo jako i da bude jos dosta novih sponzora.
Hocel biti press danas ili je pomjeren ?
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
U nedjelju prijateljska utakmica! 
U Trening centru NFSBIH, na terenu s umjetnom podlogom, naš klub odigrat će prijateljsku utakmicu protiv ekipe NK Steel City iz Zenice. Utakmica se igra s početkom u 13:00 sati, te navijači će utakmicu moći pratiti kao i prethodni put pored terena.
Steel City trenutno je drugoplasirana ekipa u Kantonalnoj ligi ZDK s bodom zaostaka za prvoplasiranom Nemilom. Prva planirana prijateljska utakmica između naše ekipe i Steel City-a bila je odgođena zbog vremenskih neprilika, a ovaj put iskoristit ćemo priliku da odigramo prijateljski susret zbog odgode početka prvenstva.
Samo Čelik!

U Trening centru NFSBIH, na terenu s umjetnom podlogom, naš klub odigrat će prijateljsku utakmicu protiv ekipe NK Steel City iz Zenice. Utakmica se igra s početkom u 13:00 sati, te navijači će utakmicu moći pratiti kao i prethodni put pored terena.
Steel City trenutno je drugoplasirana ekipa u Kantonalnoj ligi ZDK s bodom zaostaka za prvoplasiranom Nemilom. Prva planirana prijateljska utakmica između naše ekipe i Steel City-a bila je odgođena zbog vremenskih neprilika, a ovaj put iskoristit ćemo priliku da odigramo prijateljski susret zbog odgode početka prvenstva.
Samo Čelik!
Ko "drži" taj Steel city??Convicts je napisao/la: ↑03 mar 2023, 13:42U nedjelju prijateljska utakmica!
Samo Čelik!![]()
Za Čelik i Zenicu, za crno i crveno...
Ja znam samo da Sisic igra za njega i mene bas zanima ko drži taj klub?sehic96 je napisao/la: ↑03 mar 2023, 14:34Ko "drži" taj Steel city??Convicts je napisao/la: ↑03 mar 2023, 13:42U nedjelju prijateljska utakmica!
Samo Čelik!![]()
Mehić Fasade, igra im Babala, Bernard Imamović, mislim da im je i Smriko došao. Imaju finu ekipu i trenutno su jedan od favorita za ulazak u drugu ligualmir2018 je napisao/la: ↑03 mar 2023, 14:42Ja znam samo da Sisic igra za njega i mene bas zanima ko drži taj klub?sehic96 je napisao/la: ↑03 mar 2023, 14:34Ko "drži" taj Steel city??Convicts je napisao/la: ↑03 mar 2023, 13:42U nedjelju prijateljska utakmica!
Samo Čelik!![]()
Aldin Šišić, Bernad Imamović, Imran Džaferović, Irnis Kubat, Aldin Kubat, Mahir Jusić, Amar Muslić...
-
- Kontakt:
I kod nas ce garant igrati 2 postava
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
Ovo je i jest tekma za to. Kad ce isprobati igrace nove ako ne sada. Moraju od prve igrati odmah i Mujic i Zukic, Huzba, Arezina.
Mlaču stavit na gol ionako nikad ne brani.
Idealna prilika da vidis s cime raspolazes, ono sto dobiju 5-10 minuta pred kraj tekme je nista ako mislis od njih nesto vidjeti.
Re: NK Čelik Zenica - Članstvo
Slazem se. Jedan novi 12.igrac je ekvivalentan 20 novih clanova, vjerni navijac kao deset clanova. A i povecanje prometa u fan shopu moze biti pokazatelj rasta kluba.zamorano je napisao/la: ↑28 feb 2023, 17:53Malo se pogrešno gleda sve kroz broj članova!!! Nije broj članova jedini pokazatelj rasta kluba! Ja sam u ponedelhak u fan šopu bio svjedok da dva lika ispred mene kupiše artikala u vrijednosti 242 km i to s popustom od 20% Tako da nije samo broj članova mjerilo i onako sad imamo 20% više članova nego prošle godine.
A broj uclanjenja ocekivao ima sporiji rast.
Uglavnom, samo pozitivno

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.