Formula 1
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- bhpremijerliga12
- Kontakt:
Re: Formula 1
Kakvi kreteni na sportklubu, kažu žali se jer su ga pretekliBundesliga je napisao/la: ↑30 okt 2022, 22:21Alonso ima neki problem sa bolidom, gubi strasno vremena.

-
- Kontakt:
Ma ova dva debila ni ne prate trku 90% vremena, pricaju neku desetu pricu. Jbt covjek u jednom trenutku imao 11 sekundi ispred Ocona i nisu ni primijetili da je za par krugova izgubio sve. Ajd za ovog Pavleta, ali i Srdjan se uklopio u debilizam. Kao da formule nisu gledali u zivotu. A ova Alpina raspala crkava Alonsu 450 put ove sezone. Yebu covjeka do maksimuma.Mamba24 je napisao/la: ↑30 okt 2022, 22:29Kakvi kreteni na sportklubu, kažu žali se jer su ga pretekliBundesliga je napisao/la: ↑30 okt 2022, 22:21Alonso ima neki problem sa bolidom, gubi strasno vremena..
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- bhpremijerliga12
- Kontakt:
Da li je realno da Russella nisu uveli sada 

Nadaju se da ce Perezu gume otkazati

Najbolja taktika danas kombinacija soft-medium ili obrnuto.
⚽FK Garaže⚽
- AshburtonG
- Kontakt:
Russel je opet bio u pravu oko taktike. Za razliku od Hamiltona, vise razmislja glavom, dok se ovaj u potpunosti oslanja na tim i njihovu strategiju(doduse, nakon 7 titula i ja bih).
Medium je mogao ovdje i 50 krugova izdrzat.
Uzela mu je Alpina barem 40-50 bodova ove godine. Ali ne znam baš hoće li mu Aston biti bolji po tom pitanjuBundesliga je napisao/la: ↑30 okt 2022, 22:36Ma ova dva debila ni ne prate trku 90% vremena, pricaju neku desetu pricu. Jbt covjek u jednom trenutku imao 11 sekundi ispred Ocona i nisu ni primijetili da je za par krugova izgubio sve. Ajd za ovog Pavleta, ali i Srdjan se uklopio u debilizam. Kao da formule nisu gledali u zivotu. A ova Alpina raspala crkava Alonsu 450 put ove sezone. Yebu covjeka do maksimuma.Mamba24 je napisao/la: ↑30 okt 2022, 22:29Kakvi kreteni na sportklubu, kažu žali se jer su ga pretekliBundesliga je napisao/la: ↑30 okt 2022, 22:21Alonso ima neki problem sa bolidom, gubi strasno vremena..

- bhpremijerliga12
- Kontakt:
Katastrofa je sta su mu uradili, apsolutno su ga mogli pustiti jos 10 krugova nek se istopi ta prednost nad Verstappenom i onda staviti soft na 44. krugu i sigurno bi zavrsio u top 3 minimalnoAshburtonG je napisao/la: ↑30 okt 2022, 22:43Russel je opet bio u pravu oko taktike. Za razliku od Hamiltona, vise razmislja glavom, dok se ovaj u potpunosti oslanja na tim i njihovu strategiju(doduse, nakon 7 titula i ja bih).
Max vozi sexy. Hamilton pokazuje da je iznad ostalih na pisti
Zadnja izmjena: samocelik, dana/u 30 okt 2022, 22:46, ukupno mijenjano 1 put.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Max bi hladno oborio Vettelov rekord da ga tim nije izje.bao u Singapuru
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Najdosadnija utrka sezone realno
GOATŠTAPEN 14 U SEZONI
Mercedes promašio taktiku, ali i tad bi ih Makmilijan pregazio
Ferariju nije staza odgovarala realno, motor im očigledno nije dobar na ovoj visini
GOATŠTAPEN 14 U SEZONI
Mercedes promašio taktiku, ali i tad bi ih Makmilijan pregazio

Ferariju nije staza odgovarala realno, motor im očigledno nije dobar na ovoj visini
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Rekord u broju pobjeda, rekord u broju bodova
Da nema rekorda zaboravio bih ova dva sata do sutra, al' mora zapamtiti zbog kakvog kviz.

Da nema rekorda zaboravio bih ova dva sata do sutra, al' mora zapamtiti zbog kakvog kviz.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
-
- Kontakt:
Ma uzeli su mu i 70-80 bodova. Aston Martin se bar ne raspada. Popravljali su se do ove trke, a ovdje su bili jako spori. Bolid im je pouzdan za razliku od Alpine koja kopira McLaren iz 2006 i raspada se svaku drugu utrku i to bas Alonsu.
I am not yet born; O hear me.
- AshburtonG
- Kontakt:
On i nije imao toliko strasan tempo na Mediumu. Poceo je drasticno gubit u odnosu na Pereza i Maxa i zbog toga su ga uveli. Nekad oko 20 kruga je Bono rekao Hamiltonu target +6( dakle 6 krugova vise na M u prvom stintu od planiranog), medjutim prepali su se prvih krugova Checa i Maxa. Ricc je kasnije dokazao da je soft bez problema na slicnom tempu 25 krugova makar, pogotovo sto je potrosnja dosta manja zbog vise gume na stazi i manje tezine bolida.bhpremijerliga12 je napisao/la: ↑30 okt 2022, 22:45Katastrofa je sta su mu uradili, apsolutno su ga mogli pustiti jos 10 krugova nek se istopi ta prednost nad Verstappenom i onda staviti soft na 44. krugu i sigurno bi zavrsio u top 3 minimalnoAshburtonG je napisao/la: ↑30 okt 2022, 22:43Russel je opet bio u pravu oko taktike. Za razliku od Hamiltona, vise razmislja glavom, dok se ovaj u potpunosti oslanja na tim i njihovu strategiju(doduse, nakon 7 titula i ja bih).
Trka - gubljenje vremena.
Valjda ce Merc i Ferrari imati dobar bolid naredne sezone (narocito Merc jer je ocito Ferrari nesposoban), ovo govorim iz perspektive neutralnog posmatraca.
Sa ovakvim Maxom RBu uopste ne trebaju ove razmjerice sa FIA-om i budzetom.
Valjda ce Merc i Ferrari imati dobar bolid naredne sezone (narocito Merc jer je ocito Ferrari nesposoban), ovo govorim iz perspektive neutralnog posmatraca.
Sa ovakvim Maxom RBu uopste ne trebaju ove razmjerice sa FIA-om i budzetom.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Mercedes je zajebao Rasela jer su čuvali plačipičku.
Momak zrelo razmišlja i prati stanje na stazi, trebali su ga u boks negdje oko 44-47 kruga, mogao je i do druge pozicije jer su soft gume prejake bile
Momak zrelo razmišlja i prati stanje na stazi, trebali su ga u boks negdje oko 44-47 kruga, mogao je i do druge pozicije jer su soft gume prejake bile
MANIJACI JUG 1987
Kakvo cuvanje Luisa kad su im obojici rekli istu strategiju u nadi da ce perez i ver imati degradaciju guma i da ce morati na jos jedno stajanje ? Naravno ona na kraju nije bila tacna ali suludo je govorit da je mercedes nekog cuvao. Rasel je mozda par puta bio upravu ali se ne mozes voditi tim primjerima. Ekipa je ta koja teoretski ima najvise podataka i u komunikaciji sa vozacima gledaju situaciju. Danas su napravi fail jer su vjerovali u drugacije i kasno su shvatili da im to nece proci. Podsjetilo me na spaniju prosle godine kad je Luis kukao za gume pa je na kraju dobio trku jer je tim smislio kako treba strategiju i on im je vjerovao. Imali su idealnu priliku za copy paste scenario gdje bi rasela stavili na jedne gume a luisa na druge pa da vide sta ce biti bolje i da se prilagode tome. Međutim nisu i platili su ceh na kraju. Red bulu treba skinuti kapu u smislu strategija i rizika jer i kad naprave gresku brzo sve ispraveBocaJuniors1905 je napisao/la: ↑30 okt 2022, 23:06Mercedes je zajebao Rasela jer su čuvali plačipičku.
- Jakobsen91
- Kontakt:
U trenucima kad je Russell ulazio u box bila je polovina trke, a Vettel je jos gurao pocetni soft. Znaci imali su dobar reper da je Russell u pravu. Postoje 2 opcije da su bas toliko nesposobni ili da su svjesno Russella stavili na istu strategiju kao i Hamiltona zbog mira u kuci. Iskreno i ja sam sklon drugoj opciji.
Nejasno je sta se desilo sa Ferrarijem,prije i dana su bila na pol poziciji a o aj vikend ni u tragovima.Nezz cudan je Ferrari totalno ovaj vikend,ovo nije do taktike ovo je do nemoci.Kao da su bolidi sa 75% snage.
VOLIM BAYERN