neno#4 je napisao/la:Bertans se sinoc povrijedio. Na prvi mah povreda je ozbiljnija, ali ja se nadam da ce biti spreman. Nek' svi imaju najbolje moguce sastave pa da vidimo.
pa zar nije stao na noge,posle povrede

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
neno#4 je napisao/la:Bertans se sinoc povrijedio. Na prvi mah povreda je ozbiljnija, ali ja se nadam da ce biti spreman. Nek' svi imaju najbolje moguce sastave pa da vidimo.
ja mislim da su krizni u pitanju.. barem je tako na trenutak izgledalo. stetaneno#4 je napisao/la:Bertans se sinoc povrijedio. Na prvi mah povreda je ozbiljnija, ali ja se nadam da ce biti spreman. Nek' svi imaju najbolje moguce sastave pa da vidimo.
Prema nezvaničnim informacijama, koje su objavljene na klupskom forumu, saznajemo da će Bertans odsustvovati sa terena oko pola godine.neno#4 je napisao/la:Bertans se sinoc povrijedio. Na prvi mah povreda je ozbiljnija, ali ja se nadam da ce biti spreman. Nek' svi imaju najbolje moguce sastave pa da vidimo.
anti_zli je napisao/la:jel on njima najbolji igrac ?, koliko se sjecam on nas je u latviji razvalio![]()
Jesu li nam puno vece sanse ako on ne igrA ?
Ali jeste Latvije sa kojom otvaramo Europsko prvenstvo.nerminh74 je napisao/la:bertans nije reprezentativac BiH
Nije bitno ko nam je zabijao, bitno je da je ovaj Bertans izuzetno dobar igrač i iskreno bojao sam se ko ga može od naših čuvati. Slabo ko, a ako ga krene šut belaj pravi a često ga krene i kretao bi ga još više da DUle ne rotira često. Izuzetno će biti slabiji bez njega i u pravu je nkeo ko je napisao da je novi Teletović, po meni čak i opasniji jer ima i ulaz. Nije trenutno bolji ali će biti vrhunski igrač sto posto.lumani je napisao/la:Dairis Bertans je nas mucionije Davis
kako ste mi zaboravni
Latvia je pokrivena na svim poz. podjednako ,stim da ce im se pridruziti nba igrac.
Nije nas Davis mucio, samo nam sasuo cetiri nemoguce tricelumani je napisao/la:Dairis Bertans je nas mucionije Davis
kako ste mi zaboravni
Latvia je pokrivena na svim poz. podjednako ,stim da ce im se pridruziti nba igrac.
zaboljisportuBiH je napisao/la:Nije bitno ko nam je zabijao, bitno je da je ovaj Bertans izuzetno dobar igrač i iskreno bojao sam se ko ga može od naših čuvati. Slabo ko, a ako ga krene šut belaj pravi a često ga krene i kretao bi ga još više da DUle ne rotira često. Izuzetno će biti slabiji bez njega i u pravu je nkeo ko je napisao da je novi Teletović, po meni čak i opasniji jer ima i ulaz. Nije trenutno bolji ali će biti vrhunski igrač sto posto.lumani je napisao/la:Dairis Bertans je nas mucionije Davis
kako ste mi zaboravni
Momak je sjajan atleta. Imao je strašne blokade sad u finalnoj seriji. A šut za 3 poena mu je najjača strana.lumani je napisao/la:zaboljisportuBiH je napisao/la:Nije bitno ko nam je zabijao, bitno je da je ovaj Bertans izuzetno dobar igrač i iskreno bojao sam se ko ga može od naših čuvati. Slabo ko, a ako ga krene šut belaj pravi a često ga krene i kretao bi ga još više da DUle ne rotira često. Izuzetno će biti slabiji bez njega i u pravu je nkeo ko je napisao da je novi Teletović, po meni čak i opasniji jer ima i ulaz. Nije trenutno bolji ali će biti vrhunski igrač sto posto.lumani je napisao/la:Dairis Bertans je nas mucionije Davis
kako ste mi zaboravni
ko bolan ima ulaz,sem 3ice nema nista, sto brojke i pokazuju.nba i bertans,ne ide to.
@neno, davis nije bio prvo ime latvije
Bertans iz kvalifikacija i ovaj sada prije povrede su dva razlicita svijeta. Postao je masina. Ti kazes da nas nije unistio, ja kazem da nam je u Skenderiji pogodio trice i to preko ruke. Ako ne vjerujes pogledaj utakmicu jos jednom.@neno, davis nije bio prvo ime latvije
Bertans iz kvalifikacija i ovaj sada prije povrede su dva razlicita svijeta. Postao je masina. Ti kazes da nas nije unistio, ja kazem da nam je u Skenderiji pogodio trice i to preko ruke. Ako ne vjerujes pogledaj utakmicu josneno#4 je napisao/la:@neno, davis nije bio prvo ime latvije
Trenutno korisnika/ca: Mostarska, TripleThreat i 25 gostiju.