Igre - Kako, gdje, šta...?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Igre - Kako, gdje, šta...?
Jah, eto zayebavamo se s antivirusom ko da je 2004.
Ne sjecam se kako je imati virus na PC. Kod mene vala sve smooth. Isto stoji i za laptop koji je 10 puta losiji od PC-a.
Kupite drugu masinicu hehe.
Ili jednostavno uzmete Mac HIHIHI.
Ne sjecam se kako je imati virus na PC. Kod mene vala sve smooth. Isto stoji i za laptop koji je 10 puta losiji od PC-a.
Kupite drugu masinicu hehe.
Ili jednostavno uzmete Mac HIHIHI.
27.10.2020
Da li ima vlasnika Nintendo Switcha? Dobro sam informiran, ali me interesuje iz prve ruke. Koliko ste zadovoljni konzolom, gdje ste je kupili? Sto vise informacija to bolje. I naravno, imate li preporuku za prodavaca u BIH? Sarajevo preferiram, ali mogu i iz drugih gradova ako su pouzdani.
zavidim onima koji igraju prvi put
neprevazidjeno
neprevazidjeno

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Vala bas, vrhunska igra. Ja bih je volio preci na nekoj boljoj konfiguraciji od moje kante, siguran sam da je tek tada dozivljaj potpun.
btw.
btw.
G2 close in on NiKo
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- IlCapitano
- Kontakt:
Prešao sam manje od 10% dosad i fenomenalna je. Jedina mana je malo kretanje, presporo hoda 'normalno', stalno moram držati X/A.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Igrati RDR2 na Ultra 2K na PC u odnosu na ps4 kao da igras dobar remaster neke igre.
Koliko sitnih detalja u igri jbt. R* 

ako bude jeftinija od 3080 a blizu u performansama ne nadaj se da ce biti in stock vise od par minuta

Vrlo moguce da ce biti tako ali nadam se da u AMD nisu toliko glupi da nemaju ogroman stock jer sa ok cijenom i slicnim performansama kao 3080 mogu zestok samar opaliti Nvidiji.
3080 je 800+ eura i ko zna kada ce se cijene vratiti na msrp.
skoro mickey84 s OLX rece da po onom sto on cuje od dobavljaca nece ni AMD imati neki bogzna stock
konzole, procesori i jos 2020 uzasna za hardware proizvodnju
Nvidija ima npr. dosta vise karti u ovom launch periodu i u odnosu na GTX 1000 i RTX 2000 seriju ali potraznja je nenormalna, nikad veci hajp oko jedne serije, daj boze da nekad u januaru/februaru cijene budu blizu MSRP
miki_92 je napisao/la: ↑25 okt 2020, 21:39skoro mickey84 s OLX rece da po onom sto on cuje od dobavljaca nece ni AMD imati neki bogzna stock
konzole, procesori i jos 2020 uzasna za hardware proizvodnju
Nvidija ima npr. dosta vise karti u ovom launch periodu i u odnosu na GTX 1000 i RTX 2000 seriju ali potraznja je nenormalna, nikad veci hajp oko jedne serije, daj boze da nekad u januaru/februaru cijene budu blizu MSRP
Opet mislim da ce biti bolja situacija sa Navi kartama jer pored gore navedenog navodno su dali partnerima instrukcije kako botovima stati u kraj.
Mada i ja se vise nadam nego sto realno ocekujem da nece biti problem kupiti gpu.
Koliko igra zauzima nakon instalacije? 60GB slobodno na SSDu
bye bye Visual Studio. 

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
116GB
Nece da moze onda, dzaba brisem. Dodat cu sutra SSD iz laptopa, nek bude na njemu igra.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Da je oko 100GB mogao sam pocistiti, 120 ne mogu. VS uzima oko 25-30GB yebo oca.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.