FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Direkt
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Direkt » 25 mar 2012, 14:19

Direkt je napisao/la:PS: Mozel' mi neko reci kako se zove ona fina pjesmica sto su je pustali na poluvremenu ? :)
edit: Zna li iko jel ima ponovo snimak na Vogosci, nisam sinoc stigao :)
http: //fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub !
Volimo tebe..

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 25 mar 2012, 14:22

Elegant je napisao/la:Sljedeca utakmica lige protiv Zrinjskog igra se 1. aprila, a vec za tri dana revans Kup-a protiv Borca. Malo je ovo nezgodno radi umora igraca, vazno je da budu sto spremniji za Borac. :roll:

1 aprila se igra hmhm ne daj Boze da zijanimo niko ti ziv nece povjerovat u to mislit ce da je sala :lol:
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 25 mar 2012, 14:26

zeljocity je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Sljedeca utakmica lige protiv Zrinjskog igra se 1. aprila, a vec za tri dana revans Kup-a protiv Borca. Malo je ovo nezgodno radi umora igraca, vazno je da budu sto spremniji za Borac. :roll:

1 aprila se igra hmhm ne daj Boze da zijanimo niko ti ziv nece povjerovat u to mislit ce da je sala :lol:
nećemo izgubiti, šta ti je :lol:
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

seha
Kontakt:

Post Postao/la seha » 25 mar 2012, 14:30

ismarbeton čekamo video gola :D :roll: :mrgreen:
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 25 mar 2012, 14:48

VanBasten je napisao/la:
barbarez je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:
Mojne mi na komšiju ba :D
Ma kakav god da je Liga je nas.Ne znam koliko ljudi znaju Ligata je bio jako dobar igrac,prosao sve Zeljine mladje kategorije,takodjer i buraz isto tako.
Trojica su. I mislim da su sva trojica prošla vašu školu. Mrtvi manijaci.
Najmlađi je bio i najtalentovaniji, ali i najbaksuzniji. Znao sam s njim i na jugu završit, (Anathorsis, čini mi se), belaj, Napoli osto bez megafona i tako :mrgreen:
Ne znam da ih ima 3.SJecam se dobro Jasmina i burazera mu ,kojem se ne mogu imena sjetiti,ali je bio 83 godiste ja mislim.Radio ko konobar u Alti.Igrali su krila i jedan i drugi ,bili brzi pravo.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 25 mar 2012, 14:52

Da, samo što je mlađi bio tehnički mnogo jači. Al ne možeš sudiji/treneru opallit šamar usred utakmice ba :mrgreen: ili je bilo pljuvanje. davno je to bilo.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 25 mar 2012, 15:01

VanBasten je napisao/la:Da, samo što je mlađi bio tehnički mnogo jači. Al ne možeš sudiji/treneru opallit šamar usred utakmice ba :mrgreen: ili je bilo pljuvanje. davno je to bilo.
ž
sinoc bas pricam s jaranom o toj nekoj generaciji 81/82g , sjecam se da je bio lijevi bek i to odlican lijevi bek,zaigrao na turnirima s mulalicem i prvim timom par puta,odigrao dobro,ali u to doba je bilo potrebno malo vise od toga da dobro igras...vecina zna na sta mislim...
elem sjecam se da je tu bilo momaka extra brzih po krilima i tehnicara,sve u svemu jedna strasna generacija,ali ih je malo nastavilo igrati dalje,vecinom je to tacna,ko nije imao neki porodicni biznis.

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 25 mar 2012, 15:21

http://www.transfermarkt.de/de/goran-ga ... 77140.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Evo Galesicu istice kontrakt na ljeto, a ko prati nasu mladu reprezentaciju zna o kakvom se igracu radi. Bijo bi veliko pojacanje na tim vanjskim pozicijama.. :)
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

arzaminjo
Kontakt:

Post Postao/la arzaminjo » 25 mar 2012, 15:49

seha je napisao/la:ismarbeton čekamo video gola :D :roll: :mrgreen:
ne postavlja se vise nista na ismarbeton vec na ismartv ;) trebalo bi dabude do kraja dana ..
21. nastala je ljubav .. FCŽ !
LA VECCHIA SIGNORA 1897

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 25 mar 2012, 15:54

SarajlijaTM je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:Da, samo što je mlađi bio tehnički mnogo jači. Al ne možeš sudiji/treneru opallit šamar usred utakmice ba :mrgreen: ili je bilo pljuvanje. davno je to bilo.
ž
sinoc bas pricam s jaranom o toj nekoj generaciji 81/82g , sjecam se da je bio lijevi bek i to odlican lijevi bek,zaigrao na turnirima s mulalicem i prvim timom par puta,odigrao dobro,ali u to doba je bilo potrebno malo vise od toga da dobro igras...vecina zna na sta mislim...
elem sjecam se da je tu bilo momaka extra brzih po krilima i tehnicara,sve u svemu jedna strasna generacija,ali ih je malo nastavilo igrati dalje,vecinom je to tacna,ko nije imao neki porodicni biznis.
Mali je bio fakin i zivco,al je bilo to pljuvanje hahaha.Sto se tice te generacije,mogu vam reci sve o njoj,zaista je steta sto je upropastena.Jer ekipa koja se igrala sa Sarajevom i njihovom cuvenom generacijom Skoro,Pelak,Berberovic,Ferhatovic,Suljevic,Milak,Alaim...mislim da je trebala puno,puno vise.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

Nedimm87
Kontakt:

Post Postao/la Nedimm87 » 25 mar 2012, 15:58

Zna li iko kada bi trebao biti objavljen video navijanja sa jucerasnje utakmice ? :D

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 25 mar 2012, 15:59

sajo10 je napisao/la:http://www.transfermarkt.de/de/goran-ga ... 77140.html

Evo Galesicu istice kontrakt na ljeto, a ko prati nasu mladu reprezentaciju zna o kakvom se igracu radi. Bijo bi veliko pojacanje na tim vanjskim pozicijama.. :)
imas viska jedno slovo J u postu
Za zivot cijeli!

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 25 mar 2012, 16:05

alan ford 26 je napisao/la:Samo da s Kerlom bude sve ok, jer je evidentno da je decko dominantan u zadnjoj liniji i da ce nam trebat, ima jos puno do kraja tako da je bezze ovo da se vec slavi titula, da je makar proslo 7-8 kola pa hajd al ovako, 12 kola do kraja.... Sacekajmo naredna tri kola i revans s borcem pa cemo polako aBd privoditi prvrnstvo kraju.
danas sam sreo kerlu na stadionu,došao kod loje na terapiju kaže da je dobro prošao 10 dana pauze

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 25 mar 2012, 16:13

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
sajo10 je napisao/la:http://www.transfermarkt.de/de/goran-ga ... 77140.html

imas viska jedno slovo J u postu
Aha ok, yebiga dvanest godina u inostranstvu uradi svoje kad je u pitanju domaci jezik. :roll: 8-)
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 25 mar 2012, 16:14

@nidi
momak ta ti informacija za mustuluk
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 25 mar 2012, 16:18

dino lj je napisao/la:@nidi
propustit ce i mostar i banja luku
Za zivot cijeli!

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 25 mar 2012, 16:40

Znam buraz ali mislio sam da ce biti i gore,sinoc sam na sjeveru sjedio na onom dijelu gdje su ga iznosili imao je zestoke grimase od bolova i pravo da ti kazem mislio sam da ce proci kao Smajic.Dobro je sto ce vratiti brzo.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 25 mar 2012, 16:57

dino lj je napisao/la:
Znam buraz ali mislio sam da ce biti i gore,sinoc sam na sjeveru sjedio na onom dijelu gdje su ga iznosili imao je zestoke grimase od bolova i pravo da ti kazem mislio sam da ce proci kao Smajic.Dobro je sto ce vratiti brzo.
Ma vjerovatno je imao distorziju zgloba, gdje neće imat grimase kada zglob izleti iz ležišta pa se vrati, ali na sreću, brzo se to zaliječi, bitno je da ligamenti nisu popucali.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 25 mar 2012, 17:03

Možda se i oporavi za meč protiv Borca...

Sreća je što nije duža povreda, a i ove dosad rezulate smo postigli bez Kerle, tako da se njegov izostanak neće ni osjetiti.

A po meni i Čutuk je odličan igrač barem za naše uslove.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 25 mar 2012, 17:18

Jeli ono nekad bilo +8 za pitice,a sad + 11 al obrnuto jebote pa to je 19 boba razlike.Zna li se kad smo zadnji put primili go.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: voltron30 i 24 gosta.