Direkt je napisao/la:PS: Mozel' mi neko reci kako se zove ona fina pjesmica sto su je pustali na poluvremenu ?
edit: Zna li iko jel ima ponovo snimak na Vogosci, nisam sinoc stigao
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
http: //fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub !
Volimo tebe..
Volimo tebe..
Elegant je napisao/la:Sljedeca utakmica lige protiv Zrinjskog igra se 1. aprila, a vec za tri dana revans Kup-a protiv Borca. Malo je ovo nezgodno radi umora igraca, vazno je da budu sto spremniji za Borac.
1 aprila se igra hmhm ne daj Boze da zijanimo niko ti ziv nece povjerovat u to mislit ce da je sala

Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
nećemo izgubiti, šta ti jezeljocity je napisao/la:Elegant je napisao/la:Sljedeca utakmica lige protiv Zrinjskog igra se 1. aprila, a vec za tri dana revans Kup-a protiv Borca. Malo je ovo nezgodno radi umora igraca, vazno je da budu sto spremniji za Borac.
1 aprila se igra hmhm ne daj Boze da zijanimo niko ti ziv nece povjerovat u to mislit ce da je sala

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
ismarbeton čekamo video gola

Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
Ne znam da ih ima 3.SJecam se dobro Jasmina i burazera mu ,kojem se ne mogu imena sjetiti,ali je bio 83 godiste ja mislim.Radio ko konobar u Alti.Igrali su krila i jedan i drugi ,bili brzi pravo.VanBasten je napisao/la:Trojica su. I mislim da su sva trojica prošla vašu školu. Mrtvi manijaci.barbarez je napisao/la:Ma kakav god da je Liga je nas.Ne znam koliko ljudi znaju Ligata je bio jako dobar igrac,prosao sve Zeljine mladje kategorije,takodjer i buraz isto tako.VanBasten je napisao/la:
Mojne mi na komšiju ba
Najmlađi je bio i najtalentovaniji, ali i najbaksuzniji. Znao sam s njim i na jugu završit, (Anathorsis, čini mi se), belaj, Napoli osto bez megafona i tako
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Da, samo što je mlađi bio tehnički mnogo jači. Al ne možeš sudiji/treneru opallit šamar usred utakmice ba
ili je bilo pljuvanje. davno je to bilo.

glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- SarajlijaTM
žVanBasten je napisao/la:Da, samo što je mlađi bio tehnički mnogo jači. Al ne možeš sudiji/treneru opallit šamar usred utakmice baili je bilo pljuvanje. davno je to bilo.
sinoc bas pricam s jaranom o toj nekoj generaciji 81/82g , sjecam se da je bio lijevi bek i to odlican lijevi bek,zaigrao na turnirima s mulalicem i prvim timom par puta,odigrao dobro,ali u to doba je bilo potrebno malo vise od toga da dobro igras...vecina zna na sta mislim...
elem sjecam se da je tu bilo momaka extra brzih po krilima i tehnicara,sve u svemu jedna strasna generacija,ali ih je malo nastavilo igrati dalje,vecinom je to tacna,ko nije imao neki porodicni biznis.
http://www.transfermarkt.de/de/goran-ga ... 77140.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo Galesicu istice kontrakt na ljeto, a ko prati nasu mladu reprezentaciju zna o kakvom se igracu radi. Bijo bi veliko pojacanje na tim vanjskim pozicijama..
Evo Galesicu istice kontrakt na ljeto, a ko prati nasu mladu reprezentaciju zna o kakvom se igracu radi. Bijo bi veliko pojacanje na tim vanjskim pozicijama..

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
ne postavlja se vise nista na ismarbeton vec na ismartvseha je napisao/la:ismarbeton čekamo video gola![]()
![]()

21. nastala je ljubav .. FCŽ !
LA VECCHIA SIGNORA 1897
LA VECCHIA SIGNORA 1897
Mali je bio fakin i zivco,al je bilo to pljuvanje hahaha.Sto se tice te generacije,mogu vam reci sve o njoj,zaista je steta sto je upropastena.Jer ekipa koja se igrala sa Sarajevom i njihovom cuvenom generacijom Skoro,Pelak,Berberovic,Ferhatovic,Suljevic,Milak,Alaim...mislim da je trebala puno,puno vise.SarajlijaTM je napisao/la:žVanBasten je napisao/la:Da, samo što je mlađi bio tehnički mnogo jači. Al ne možeš sudiji/treneru opallit šamar usred utakmice baili je bilo pljuvanje. davno je to bilo.
sinoc bas pricam s jaranom o toj nekoj generaciji 81/82g , sjecam se da je bio lijevi bek i to odlican lijevi bek,zaigrao na turnirima s mulalicem i prvim timom par puta,odigrao dobro,ali u to doba je bilo potrebno malo vise od toga da dobro igras...vecina zna na sta mislim...
elem sjecam se da je tu bilo momaka extra brzih po krilima i tehnicara,sve u svemu jedna strasna generacija,ali ih je malo nastavilo igrati dalje,vecinom je to tacna,ko nije imao neki porodicni biznis.
VOLIM TE ZELJO
Zna li iko kada bi trebao biti objavljen video navijanja sa jucerasnje utakmice ? 

- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
imas viska jedno slovo J u postusajo10 je napisao/la:http://www.transfermarkt.de/de/goran-ga ... 77140.html
Za zivot cijeli!
danas sam sreo kerlu na stadionu,došao kod loje na terapiju kaže da je dobro prošao 10 dana pauzealan ford 26 je napisao/la:Samo da s Kerlom bude sve ok, jer je evidentno da je decko dominantan u zadnjoj liniji i da ce nam trebat, ima jos puno do kraja tako da je bezze ovo da se vec slavi titula, da je makar proslo 7-8 kola pa hajd al ovako, 12 kola do kraja.... Sacekajmo naredna tri kola i revans s borcem pa cemo polako aBd privoditi prvrnstvo kraju.
Aha ok, yebiga dvanest godina u inostranstvu uradi svoje kad je u pitanju domaci jezik.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:imas viska jedno slovo J u postusajo10 je napisao/la:http://www.transfermarkt.de/de/goran-ga ... 77140.html

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
@nidi
momak ta ti informacija za mustuluk
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
propustit ce i mostar i banja lukudino lj je napisao/la:@nidi
Za zivot cijeli!
Znam buraz ali mislio sam da ce biti i gore,sinoc sam na sjeveru sjedio na onom dijelu gdje su ga iznosili imao je zestoke grimase od bolova i pravo da ti kazem mislio sam da ce proci kao Smajic.Dobro je sto ce vratiti brzo.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:propustit ce i mostar i banja lukudino lj je napisao/la:@nidi
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
Ma vjerovatno je imao distorziju zgloba, gdje neće imat grimase kada zglob izleti iz ležišta pa se vrati, ali na sreću, brzo se to zaliječi, bitno je da ligamenti nisu popucali.dino lj je napisao/la:Znam buraz ali mislio sam da ce biti i gore,sinoc sam na sjeveru sjedio na onom dijelu gdje su ga iznosili imao je zestoke grimase od bolova i pravo da ti kazem mislio sam da ce proci kao Smajic.Dobro je sto ce vratiti brzo.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:propustit ce i mostar i banja lukudino lj je napisao/la:@nidi
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Možda se i oporavi za meč protiv Borca...
Sreća je što nije duža povreda, a i ove dosad rezulate smo postigli bez Kerle, tako da se njegov izostanak neće ni osjetiti.
A po meni i Čutuk je odličan igrač barem za naše uslove.
Sreća je što nije duža povreda, a i ove dosad rezulate smo postigli bez Kerle, tako da se njegov izostanak neće ni osjetiti.
A po meni i Čutuk je odličan igrač barem za naše uslove.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Jeli ono nekad bilo +8 za pitice,a sad + 11 al obrnuto jebote pa to je 19 boba razlike.Zna li se kad smo zadnji put primili go.