PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Beduin
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Beduin » 15 okt 2015, 12:46

Nije brato da smo oborili rekord PL, nego smo uzicko igrali vam po ledjima. Cek da vidim s kim igrate u osmini kupa BiH. :urnebes:
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

juskowiak
Kontakt:

Post Postao/la juskowiak » 15 okt 2015, 12:48

Oborili rekord po broju šuteva na gol :urnebes: :urnebes: sjecam se jednom je i Bryant protiv Sonicsa oborio rekord u broju šuteva. Šutao 84 puta. Doduše jest da je dao 36 poena ali je oborio rekord :urnebes: :urnebes: Koji debilčići yebote :urnebes: :urnebes: :rol:

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 15 okt 2015, 12:53

Ma hajde, i vi ste oborili rekord u stampanju clanskih, pred sami 2. Svjetski rat. Koje lazovcine, mene stid bude citati, kako li je tek onima iz tekije sto knedlu gutaju i glavom klimaju u nemoci. Cak ni onaj cata Baader ne smije avaz podici, zna da ce 20 udaraca bicem fasovati u sred Vrapcica i bez pantola i patika kuci otici. :urnebes: :urnebes:

Zajebali ste Alan Forda majkemi, smijat se na svaku o vama.

075 ❤

juskowiak
Kontakt:

Post Postao/la juskowiak » 15 okt 2015, 13:01

@beduin sjecam se kako si prosle godine (imao si nick @batva) pred utakmicu sa Čelikom u Zenici pisao kako trebate otici zajedno na tribinu s Robijom i kao pravi njihovi prijatelji zajedno s njima skandirat protiv Čelikove uprave :urnebes: :urnebes: :urnebes: pa brato koji si ti šošon :rol: evo ti prilike opet :urnebes: :urnebes: ej znači jedan od većih debila foruma svega mi. Cuj da ide skandirat protiv Čelikove uprave :tokralju: :tokralju:
:rol:

Baader
Kontakt:

Post Postao/la Baader » 15 okt 2015, 13:05

Beduin je napisao/la:
Baader je napisao/la:Ovdje ništa novo.

Čovjek ih po desetoricu navlači iz dana u dan, a oni, bistri kakvi i jesu, ... ko saučešće.

Anfakinblivibl :mrgreen:
Evo gaaa :urnebes: :urnebes: A ja cekam ko ce prvi doci sa sazvakanom frazom navlacenja desetorice, kad ono fakultetlija.
Da. Fraza. I još sažvakana.

Uopšte vas nema oko njega.

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 15 okt 2015, 13:06

solinas je napisao/la:velez-travnik 0-3
radnicki-velez 12-1
sloboda-velez 5-2
posusje-velez 3-0
leotar-velez 4-1
sloboda-velez 4-0
brotnjo-velez 4-0
orasje-velez 3-0
rudar-velez 4-0
velez-posusje 1-3
olimpik-velez 6-0

ovo ti nama prokomentarisi,pusti se proslog vijeka,
velez vec odavno spava medvjedji san,i sumnjam da ce se ikada probuditi,zelimo mu mirne snove, :wave: :wave:
Da dodamo ovdje i
Mramor 1:0 Velež 2004/05
Mramor 1:0 Velež 2005/06

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 15 okt 2015, 13:08

Grupa TNT, Pastrmka (Broj 1, vođa i osnivač grupe TNT je paraplegični starac dugačke brade čije su godine i pravo ime nepoznati) i njegovi sljedbenici Baader, tepsija & Co......jos im fali cvjecara ispred stadiona u onom selu da RAja moze kupiti cvijece na posljedni ispracaj Veleza u cvajtaru.
🔴⚫️

juskowiak
Kontakt:

Post Postao/la juskowiak » 15 okt 2015, 13:11

Skver je napisao/la:Grupa TNT, Pastrmka (Broj 1, vođa i osnivač grupe TNT je paraplegični starac dugačke brade čije su godine i pravo ime nepoznati) i njegovi sljedbenici Baader, tepsija & Co......jos im fali cvjecara ispred stadiona u onom selu da RAja moze kupiti cvijece na posljedni ispracaj Veleza u cvajtaru.
Neka bola oborili ste rekord Premijer lige u šutevima na gol i pored gola :urnebes: :urnebes: :rol:

Baader
Kontakt:

Post Postao/la Baader » 15 okt 2015, 13:11

Selo, druga liga, 17 šuteva kuknjava kuknjava

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 15 okt 2015, 13:19

juskowiak je napisao/la:
Skver je napisao/la:Grupa TNT, Pastrmka (Broj 1, vođa i osnivač grupe TNT je paraplegični starac dugačke brade čije su godine i pravo ime nepoznati) i njegovi sljedbenici Baader, tepsija & Co......jos im fali cvjecara ispred stadiona u onom selu da RAja moze kupiti cvijece na posljedni ispracaj Veleza u cvajtaru.
Neka bola oborili ste rekord Premijer lige u šutevima na gol i pored gola :urnebes: :urnebes: :rol:
Tako je, karali smo vas na svaki moguci nacin, niste znali dal ste dosli il posli i opet ce mo da vas karamo.
P.S. Usput pitanje za seksualnog giganta iz predgradja, koliko ti je rata jos ostalo za onaj kredit sto si digo' da pomognes Velezu?
🔴⚫️

juskowiak
Kontakt:

Post Postao/la juskowiak » 15 okt 2015, 13:24

Skver objasnio sam ti kolegi sinoc ali evo izgledam morat cu i tebi. Pobjeda od 2:0 nije karanje ali ovo jeste i to kroz istorije te seljacke ekipice iz tuzle. Vazda ste bili nasa kuja i vazda cete da budete :wave:
Zodiac je napisao/la:Al´ zato recimo protiv Veleza i Borca imamo negativan omjer :) .

Sloboda vs Borac

Utakmica 26
pobjeda Slobode - 7
nerijeseno - 7
Pobjeda Borca - 12

gol razlika 25-25

Sloboda vs Velež :facepalm:

utakmica 49
Pobjeda Slobode - 11
Nerijeseno - 16
Pobjeda Veleza - 22

gol razlika 43-76

Sloboda vs Celik

utakmica 30
pobjeda Slobode - 12
nerijesenih - 8
Pobjeda Celika - 10

gol razlika 35 - 28
[/quote]

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 15 okt 2015, 13:27

juskowiak je napisao/la:Skver objasnio sam ti kolegi sinoc ali evo izgledam morat cu i tebi. Pobjeda od 2:0 nije karanje ali ovo jeste i to kroz istorije te seljacke ekipice iz tuzle. Vazda ste bili nasa kuja i vazda cete da budete :wave:
Zodiac je napisao/la:Al´ zato recimo protiv Veleza i Borca imamo negativan omjer :) .
Mojne bola to, istorija, gostovanja, Derby, odgovori na pitanje za kredit.
🔴⚫️

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 15 okt 2015, 14:07

juskowiak je napisao/la:@beduin sjecam se kako si prosle godine (imao si nick @batva) pred utakmicu sa Čelikom u Zenici pisao kako trebate otici zajedno na tribinu s Robijom i kao pravi njihovi prijatelji zajedno s njima skandirat protiv Čelikove uprave :urnebes: :urnebes: :urnebes: pa brato koji si ti šošon :rol: evo ti prilike opet :urnebes: :urnebes: ej znači jedan od većih debila foruma svega mi. Cuj da ide skandirat protiv Čelikove uprave :tokralju: :tokralju:
:rol:
Cuj bukvalca, pa bola na pp mi te ljudi ismijavaju, ja zatecen sta si i protiv koga pisao ranije a sad dupelizac tih istih. I to u svojoj tekiji obznani za ove novije clanove.
Robijasa je bilo na nasim gostovanjima kad smo bili u 2. ligi i dali su podrsku Slobodi, kao sto smo i mi prozvali njihovu Upravu, vi skidate igracima odjecu bola, gologuze ih saljete kuci, i to vam historija i velicina, to neizmjerna ljubav RAje, postovanje, ulica, ovo-ono... kita ste bolan obicna, predmet sprdancije nekada velikog kluba... ti svome djetetu i mozes pricati kako nekad davno bijase klub Velez sa gotovo pa velikim rezultatima, a ja cu svome pricati kako smo veliki i igramo Evropu, borimo se sa najvecima (Zeljom, Sarajevom, Sirokim, Zrinjskim, Celikom...)... slobodno plahtom natkrijte tribinu, ionako od naredne godine Sablja nece gostovati u Vrapcicima. :urnebes:

Evo da ponovim vic o vama i ovdje:

Pita mali velezovac babu na musali; "babo babo, šta je to liga prvaka??"
Babo; "ne znam sine to ti je nešto tamo na onoj strani " !

075 ❤

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 15 okt 2015, 14:20

Steta sto necemo moci izjednaciti skor protiv Viteza eventualno u Kupu u buducnosti.
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 15 okt 2015, 14:53

juskowiak je napisao/la:Jedan pise "kad" odete u cvajtu,drugi postavlja klipove iz nekog sela pored mostara koje je udaljeno 25 kilometara od nas. Pa imate li ista u toj smjesnoj istoriji ili je najveci uspjeh istorijska prijateljska sa Anžijem u 2015 nakon 96 godina postojanja :urnebes: :urnebes: Koprcate se brato zestoko bez dokumenta bez fotografije bez videozapisa sa čevljanovicima u sred grada. Toliko sam vas osramotio ovih dana da se šleper noktiju izgrickao na vasem pdf-u. :rol:
To ko Vrapcici velegrad. Iduce godine prenos derby iz Vrapcica, Velez-Gosk produkcija Sejo-Podvelezje. Na poluvremenu ganga uz skidanje gaca igracima.
Nego jeste li nabavili palete, idu kisni dani? :urnebes: :urnebes:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

juskowiak
Kontakt:

Post Postao/la juskowiak » 15 okt 2015, 15:31

Heller je napisao/la:Steta sto necemo moci izjednaciti skor protiv Viteza eventualno u Kupu u buducnosti.
Nesto si pokusao ali si se pogubio :urnebes: :urnebes: onaj papak batva mi se pravda :urnebes: :urnebes: karanje do bola,zabijam ga do jaja duboko :rol:

Evo i ja tebi jedan.

Setaju dedo i unuk po tuzli. Pita unuk dedu. Dedo dedo haj mi malo pricaj o gostovanjima fukara kroz istoriju. Kad ce mu dedo hoces da ti kupim sladoled :urnebes: :urnebes: :wave: :guz:

juskowiak
Kontakt:

Post Postao/la juskowiak » 15 okt 2015, 15:36

Debil mi se pravda,kaze oborili rekord pl u sutevima u okvir i pored gola,hoce da ide s robijasima navijat protiv njihove uprave a klub mu igra protiv njih. Pa koja si ti brnjoza yebote. Iskreno jedan si od glupljih momaka na vasem pdfu. Jedino je onaj sloboda72 sto lijepi clanke o zelji na vasoj temi ispred tebe :lol:

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 15 okt 2015, 15:40

Koji vic yebote, oplakah. Nije da si se provalio, vec ti spasa nema vise. Hajde sad nazad u tekiju, vidis da te oni tvoji tamo napadaju sto ovdje pises i dalje. Sreca pa barem imate svoj forum, mi bismo sve dali da ga imamo. Ooooj :urnebes: :urnebes:

I ono nabija do jaja nekome, jednocifren broj bodova imaju u 11 utakmica, slavicete ako protiv Sarajeva imadnete 2 suta pored gola. :urnebes:

STOP Pastrmkinim vicevima. :stop:

075 ❤

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 15 okt 2015, 15:43

Od nastanka Premijer lige BIH :

Sloboda 10 pobjeda
Velez 9 pobjeda
2 remija

U periodu 95-00

Sloboda 6 pobjeda
Velez 4 pobjede
0 remija

Ukupno:
Sloboda 16
Velez 13
2 remija.

Velez nikada nije pobjedio u Tuzli od nastanka BIH :rol: Uzeli su 1 bod nekad prije 15 godina i onda kada je Slo ispala..

Eto imamo jos jednu utakmicu u narednih ko zna koliko godina pa red je da vas ispratimo jednim remijem ako nista XD
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 15 okt 2015, 15:50, ukupno mijenjano 3 puta.

juskowiak
Kontakt:

Post Postao/la juskowiak » 15 okt 2015, 15:46

Beduin je napisao/la:Koji vic yebote, oplakah. Nije da si se provalio, vec ti spasa nema vise. Hajde sad nazad u tekiju, vidis da te oni tvoji tamo napadaju sto ovdje pises i dalje. Sreca pa barem imate svoj forum, mi bismo sve dali da ga imamo. Ooooj :urnebes: :urnebes:

I ono nabija do jaja nekome, jednocifren broj bodova imaju u 11 utakmica, slavicete ako protiv Sarajeva imadnete 2 suta pored gola. :urnebes:
STOP Pastrmkinim vicevima. :stop:
Ma zabijam vam ga desetorici ne samo tebi. Vec sam malaksao :urnebes: :urnebes: cuj imadnete :rol: a odakle si ti šljego grob te yebo čuj imadnete :urnebes: :urnebes: koji čoban :rol:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.