PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Beduin
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Nije brato da smo oborili rekord PL, nego smo uzicko igrali vam po ledjima. Cek da vidim s kim igrate u osmini kupa BiH. 

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Oborili rekord po broju šuteva na gol
sjecam se jednom je i Bryant protiv Sonicsa oborio rekord u broju šuteva. Šutao 84 puta. Doduše jest da je dao 36 poena ali je oborio rekord
Koji debilčići yebote

- Beduin
- Kontakt:
Ma hajde, i vi ste oborili rekord u stampanju clanskih, pred sami 2. Svjetski rat. Koje lazovcine, mene stid bude citati, kako li je tek onima iz tekije sto knedlu gutaju i glavom klimaju u nemoci. Cak ni onaj cata Baader ne smije avaz podici, zna da ce 20 udaraca bicem fasovati u sred Vrapcica i bez pantola i patika kuci otici.
Zajebali ste Alan Forda majkemi, smijat se na svaku o vama.

Zajebali ste Alan Forda majkemi, smijat se na svaku o vama.
075 ❤
075 ❤
@beduin sjecam se kako si prosle godine (imao si nick @batva) pred utakmicu sa Čelikom u Zenici pisao kako trebate otici zajedno na tribinu s Robijom i kao pravi njihovi prijatelji zajedno s njima skandirat protiv Čelikove uprave
pa brato koji si ti šošon
evo ti prilike opet
ej znači jedan od većih debila foruma svega mi. Cuj da ide skandirat protiv Čelikove uprave

Da. Fraza. I još sažvakana.Beduin je napisao/la:Evo gaaaBaader je napisao/la:Ovdje ništa novo.
Čovjek ih po desetoricu navlači iz dana u dan, a oni, bistri kakvi i jesu, ... ko saučešće.
Anfakinblivibl![]()
A ja cekam ko ce prvi doci sa sazvakanom frazom navlacenja desetorice, kad ono fakultetlija.
Uopšte vas nema oko njega.
Da dodamo ovdje isolinas je napisao/la:velez-travnik 0-3
radnicki-velez 12-1
sloboda-velez 5-2
posusje-velez 3-0
leotar-velez 4-1
sloboda-velez 4-0
brotnjo-velez 4-0
orasje-velez 3-0
rudar-velez 4-0
velez-posusje 1-3
olimpik-velez 6-0
ovo ti nama prokomentarisi,pusti se proslog vijeka,
velez vec odavno spava medvjedji san,i sumnjam da ce se ikada probuditi,zelimo mu mirne snove,![]()
Mramor 1:0 Velež 2004/05
Mramor 1:0 Velež 2005/06
Grupa TNT, Pastrmka (Broj 1, vođa i osnivač grupe TNT je paraplegični starac dugačke brade čije su godine i pravo ime nepoznati) i njegovi sljedbenici Baader, tepsija & Co......jos im fali cvjecara ispred stadiona u onom selu da RAja moze kupiti cvijece na posljedni ispracaj Veleza u cvajtaru.
🔴⚫️
Neka bola oborili ste rekord Premijer lige u šutevima na gol i pored golaSkver je napisao/la:Grupa TNT, Pastrmka (Broj 1, vođa i osnivač grupe TNT je paraplegični starac dugačke brade čije su godine i pravo ime nepoznati) i njegovi sljedbenici Baader, tepsija & Co......jos im fali cvjecara ispred stadiona u onom selu da RAja moze kupiti cvijece na posljedni ispracaj Veleza u cvajtaru.

Selo, druga liga, 17 šuteva kuknjava kuknjava
Tako je, karali smo vas na svaki moguci nacin, niste znali dal ste dosli il posli i opet ce mo da vas karamo.juskowiak je napisao/la:Neka bola oborili ste rekord Premijer lige u šutevima na gol i pored golaSkver je napisao/la:Grupa TNT, Pastrmka (Broj 1, vođa i osnivač grupe TNT je paraplegični starac dugačke brade čije su godine i pravo ime nepoznati) i njegovi sljedbenici Baader, tepsija & Co......jos im fali cvjecara ispred stadiona u onom selu da RAja moze kupiti cvijece na posljedni ispracaj Veleza u cvajtaru.![]()
![]()
P.S. Usput pitanje za seksualnog giganta iz predgradja, koliko ti je rata jos ostalo za onaj kredit sto si digo' da pomognes Velezu?
🔴⚫️
Skver objasnio sam ti kolegi sinoc ali evo izgledam morat cu i tebi. Pobjeda od 2:0 nije karanje ali ovo jeste i to kroz istorije te seljacke ekipice iz tuzle. Vazda ste bili nasa kuja i vazda cete da budete

[/quote]Zodiac je napisao/la:Al´ zato recimo protiv Veleza i Borca imamo negativan omjer.
Sloboda vs Borac
Utakmica 26
pobjeda Slobode - 7
nerijeseno - 7
Pobjeda Borca - 12
gol razlika 25-25
Sloboda vs Velež![]()
utakmica 49
Pobjeda Slobode - 11
Nerijeseno - 16
Pobjeda Veleza - 22
gol razlika 43-76
Sloboda vs Celik
utakmica 30
pobjeda Slobode - 12
nerijesenih - 8
Pobjeda Celika - 10
gol razlika 35 - 28
Mojne bola to, istorija, gostovanja, Derby, odgovori na pitanje za kredit.juskowiak je napisao/la:Skver objasnio sam ti kolegi sinoc ali evo izgledam morat cu i tebi. Pobjeda od 2:0 nije karanje ali ovo jeste i to kroz istorije te seljacke ekipice iz tuzle. Vazda ste bili nasa kuja i vazda cete da budete
Zodiac je napisao/la:Al´ zato recimo protiv Veleza i Borca imamo negativan omjer.
🔴⚫️
- Beduin
- Kontakt:
Cuj bukvalca, pa bola na pp mi te ljudi ismijavaju, ja zatecen sta si i protiv koga pisao ranije a sad dupelizac tih istih. I to u svojoj tekiji obznani za ove novije clanove.juskowiak je napisao/la:@beduin sjecam se kako si prosle godine (imao si nick @batva) pred utakmicu sa Čelikom u Zenici pisao kako trebate otici zajedno na tribinu s Robijom i kao pravi njihovi prijatelji zajedno s njima skandirat protiv Čelikove uprave![]()
![]()
pa brato koji si ti šošon
evo ti prilike opet
![]()
ej znači jedan od većih debila foruma svega mi. Cuj da ide skandirat protiv Čelikove uprave
![]()
![]()
Robijasa je bilo na nasim gostovanjima kad smo bili u 2. ligi i dali su podrsku Slobodi, kao sto smo i mi prozvali njihovu Upravu, vi skidate igracima odjecu bola, gologuze ih saljete kuci, i to vam historija i velicina, to neizmjerna ljubav RAje, postovanje, ulica, ovo-ono... kita ste bolan obicna, predmet sprdancije nekada velikog kluba... ti svome djetetu i mozes pricati kako nekad davno bijase klub Velez sa gotovo pa velikim rezultatima, a ja cu svome pricati kako smo veliki i igramo Evropu, borimo se sa najvecima (Zeljom, Sarajevom, Sirokim, Zrinjskim, Celikom...)... slobodno plahtom natkrijte tribinu, ionako od naredne godine Sablja nece gostovati u Vrapcicima.

Evo da ponovim vic o vama i ovdje:
Pita mali velezovac babu na musali; "babo babo, šta je to liga prvaka??"
Babo; "ne znam sine to ti je nešto tamo na onoj strani " !
075 ❤
075 ❤
Steta sto necemo moci izjednaciti skor protiv Viteza eventualno u Kupu u buducnosti.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- Probisvjet
- Kontakt:
To ko Vrapcici velegrad. Iduce godine prenos derby iz Vrapcica, Velez-Gosk produkcija Sejo-Podvelezje. Na poluvremenu ganga uz skidanje gaca igracima.juskowiak je napisao/la:Jedan pise "kad" odete u cvajtu,drugi postavlja klipove iz nekog sela pored mostara koje je udaljeno 25 kilometara od nas. Pa imate li ista u toj smjesnoj istoriji ili je najveci uspjeh istorijska prijateljska sa Anžijem u 2015 nakon 96 godina postojanja![]()
Koprcate se brato zestoko bez dokumenta bez fotografije bez videozapisa sa čevljanovicima u sred grada. Toliko sam vas osramotio ovih dana da se šleper noktiju izgrickao na vasem pdf-u.
Nego jeste li nabavili palete, idu kisni dani?

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Nesto si pokusao ali si se pogubioHeller je napisao/la:Steta sto necemo moci izjednaciti skor protiv Viteza eventualno u Kupu u buducnosti.

Evo i ja tebi jedan.
Setaju dedo i unuk po tuzli. Pita unuk dedu. Dedo dedo haj mi malo pricaj o gostovanjima fukara kroz istoriju. Kad ce mu dedo hoces da ti kupim sladoled

Debil mi se pravda,kaze oborili rekord pl u sutevima u okvir i pored gola,hoce da ide s robijasima navijat protiv njihove uprave a klub mu igra protiv njih. Pa koja si ti brnjoza yebote. Iskreno jedan si od glupljih momaka na vasem pdfu. Jedino je onaj sloboda72 sto lijepi clanke o zelji na vasoj temi ispred tebe 

- Beduin
- Kontakt:
Koji vic yebote, oplakah. Nije da si se provalio, vec ti spasa nema vise. Hajde sad nazad u tekiju, vidis da te oni tvoji tamo napadaju sto ovdje pises i dalje. Sreca pa barem imate svoj forum, mi bismo sve dali da ga imamo. Ooooj
I ono nabija do jaja nekome, jednocifren broj bodova imaju u 11 utakmica, slavicete ako protiv Sarajeva imadnete 2 suta pored gola.
STOP Pastrmkinim vicevima.

I ono nabija do jaja nekome, jednocifren broj bodova imaju u 11 utakmica, slavicete ako protiv Sarajeva imadnete 2 suta pored gola.

075 ❤
075 ❤
- tuzlak1987
- Kontakt:
Od nastanka Premijer lige BIH :
Sloboda 10 pobjeda
Velez 9 pobjeda
2 remija
U periodu 95-00
Sloboda 6 pobjeda
Velez 4 pobjede
0 remija
Ukupno:
Sloboda 16
Velez 13
2 remija.
Velez nikada nije pobjedio u Tuzli od nastanka BIH
Uzeli su 1 bod nekad prije 15 godina i onda kada je Slo ispala..
Eto imamo jos jednu utakmicu u narednih ko zna koliko godina pa red je da vas ispratimo jednim remijem ako nista XD
Sloboda 10 pobjeda
Velez 9 pobjeda
2 remija
U periodu 95-00
Sloboda 6 pobjeda
Velez 4 pobjede
0 remija
Ukupno:
Sloboda 16
Velez 13
2 remija.
Velez nikada nije pobjedio u Tuzli od nastanka BIH

Eto imamo jos jednu utakmicu u narednih ko zna koliko godina pa red je da vas ispratimo jednim remijem ako nista XD
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 15 okt 2015, 15:50, ukupno mijenjano 3 puta.
Ma zabijam vam ga desetorici ne samo tebi. Vec sam malaksaoBeduin je napisao/la:Koji vic yebote, oplakah. Nije da si se provalio, vec ti spasa nema vise. Hajde sad nazad u tekiju, vidis da te oni tvoji tamo napadaju sto ovdje pises i dalje. Sreca pa barem imate svoj forum, mi bismo sve dali da ga imamo. Ooooj![]()
![]()
I ono nabija do jaja nekome, jednocifren broj bodova imaju u 11 utakmica, slavicete ako protiv Sarajeva imadnete 2 suta pored gola.![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.