Jusuf Nurkić

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

baglama
Kontakt:

Re: Jusuf Nurkić

Post Postao/la baglama » 24 dec 2015, 15:40

akisarajevo92 je napisao/la:ni Finci nisu blijedi kao Juka i Mirza
:lol: :lol:

al stvarno koliki mazlum moras biti pa izmisljat nesto sto je tako ocito

gledao sam malo raspored denvera, jukin povratak ocekujem 6.januara protiv minesote, otprilike u skladu s njihovim previdjanjima potpunog oporavka......optimisticna progoza:3 januar

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 24 dec 2015, 23:12

[youtube][/youtube]

Na 19:31 Sedlacek govori o Nurkicu, vrlo malo, spominje nekakve probleme van terena i probleme sa trenerom.

Do sada niko o tome nije govorio.

guillermo
Kontakt:

Post Postao/la guillermo » 25 dec 2015, 00:12

Kaze covjek dosao u situaciju da se bori za svoju minutazu :lol: s kim da se bori Lauvergnom ili Jokicem :hmmmmm: obojica cetvorke primorani da igraju 5.Juka sa povredom bolji igrac od obojice zajedno.Lik je naspozitivnija osoba u svlacionici Denvera,nema brige za njega i minutazu.

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 25 dec 2015, 00:59

Vjerovatno je mislio na probleme s repkom. Nikakvih, bas nikakvih vijesti nije bilo o Nurkicevim problemima s trenerom Denvera.

Nikakva borba za minute, lagano ce mu pazit na minutazu u pocetku dok ne digne formu i kondiciju, a kasnije vraca ulogu startera.
On i Mudiay su buducnost Denvera, i oko njih ce se graditi ekipa.
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 25 dec 2015, 14:15

Jokic je ofanzivno bolji od Nurkica

Olympique
Kontakt:

Post Postao/la Olympique » 25 dec 2015, 15:37

Vrlo diskutabilno,pogotovo sto ce od ove godine juka vise sutirati sa poludistance i distance.S tim da jusuf moze jos mnogo vise napredovati,pogotovo u igri ledjima prema kosu,i to ponajvise zbog ogromne snage koju jokic nikad nece imati.S tim da je defanzivno jokara poprilicno los zbog njegove konstitucije.Mada oni nece jedno drugom uzimati minute i vrlo je moguce da ce igrati u paru.

baglama
Kontakt:

Post Postao/la baglama » 25 dec 2015, 16:11

Mozambik je napisao/la:Jokic je ofanzivno bolji od Nurkica
ma jel?? ima za sada bolju tehniku i nista vise.
znas, nije isto trpat protiv drugih postava i protiv prve. startao je par tekmi i nije islo kao po loju kao protiv drugih postava...

nurkicev napdacki potencijal je enorman jer ima sut s poludistance,a vec sada je fizicki mocan da svakog kazni na niskom postu.
ma samo nek se opljune i zapocne nova diskusija...

ovaj sedlacek se pravi upuceniji vise nego sto jeste. nema vise nikakav angazman u nba, osim sto radi na selckiji igraca za jordanov turnir mladih....niakd nijedan trener nije iznio ni najmanju kritiku za nurkica. osim ako misli na nas savez

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 25 dec 2015, 17:15

Mozambik je napisao/la:Jokic je ofanzivno bolji od Nurkica
Nurkic ima jaku odbranu, igru ispod koša i poludistancu. Zbog povrede imao je svo vrijeme ovog svijeta da popravi i koš i tehniku pod košem tako da vjerujem da će biti još bolji. Nema potrebe da se Jokića boji, bar dok se ne uhoda u ritam.
Nad tobom sunce najljepše sja

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 25 dec 2015, 17:36

Ja nighdje nisam spomenuo odbranu, niti potencijal koji Nurkic ima, a koji je ogroman kad pogledamo fizicke predispozicije.

Ja mislim na trenutno stanje. Nema nikakvu leđnu tehniku (moguce da je nesto popravio tokom pauze, al cisto sumnjam), o sutu sa poludistance ne mozemo ozbiljno govoriti jer nema veliki broj uzetih suteva.

Trenutno Jokic ima puno bolju tehniku u napadu nego Nurkic, koji na cistu snagu zavrsava napade, bez tehnike, sa vrlo ruznim nezavrsenim horogom.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 25 dec 2015, 18:05

golemo, eto, nisam neki vrhunski poznavalac košarke, ali i kao laik vidim da će Juka pojest' ovog Jokića za doručak

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 25 dec 2015, 18:11

Mozambik je napisao/la:Ja nighdje nisam spomenuo odbranu, niti potencijal koji Nurkic ima, a koji je ogroman kad pogledamo fizicke predispozicije.

Ja mislim na trenutno stanje. Nema nikakvu leđnu tehniku (moguce da je nesto popravio tokom pauze, al cisto sumnjam), o sutu sa poludistance ne mozemo ozbiljno govoriti jer nema veliki broj uzetih suteva.

Trenutno Jokic ima puno bolju tehniku u napadu nego Nurkic, koji na cistu snagu zavrsava napade, bez tehnike, sa vrlo ruznim nezavrsenim horogom.
Jokic ili LeBron hmm
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 25 dec 2015, 18:18

Pantelija je napisao/la:
Mozambik je napisao/la:Ja nighdje nisam spomenuo odbranu, niti potencijal koji Nurkic ima, a koji je ogroman kad pogledamo fizicke predispozicije.

Jokic ili LeBron hmm
Jokic
Nad tobom sunce najljepše sja

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 25 dec 2015, 18:47

Juka će biti zvijer, u to sam 100% siguran, još samo da igra to jest zaigra za nas, da se mani gluposti i da radi ono najbolje što zna a to je igranje košarke pa da svi zajedno uživamo. :bih:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

baglama
Kontakt:

Post Postao/la baglama » 25 dec 2015, 18:56

zato i jest jedan zavrsio kao 16. a drugi kao 41. pik., u istoj godini.
jokic trpa druge postave, ali ti taj fakt ne odgovara.

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 25 dec 2015, 19:43

Ma ajd pusti to, cim nije Bosanac mora biti bolji.
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Olympique
Kontakt:

Post Postao/la Olympique » 25 dec 2015, 19:47

Da igraju jedan protiv drugog jusuf bi ga raznio.

Ferdinand
Kontakt:

Post Postao/la Ferdinand » 25 dec 2015, 20:13

Clutch je napisao/la:Ma ajd pusti to, cim nije Bosanac mora biti bolji.
A ko je to Bosanac? Neko ko je odabrao da mu pustaju Baju "malog nindzu" kad zabije kos, neko kome su navijaci Parizana tzv grobari sve i sve, i sto je najvaznije neko ko je odbio da igra za reprezentaciju BiH te umjesto toga laze, spletkari, potpisuje tudja pisma, zbog menadzera muljatora pokusava unistiti najuspjesnije ljude u BiH sportu koji su taj spot doveli cak do titule evropskog prvaka??? To Bosanac? Pljucccc! Gooo Jokic!

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 25 dec 2015, 20:15

:rol:
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Ferdinand
Kontakt:

Post Postao/la Ferdinand » 25 dec 2015, 20:15

baglama je napisao/la:

A to je mjerodavno sto posto!!!! Isto ono kad je krkan Milicic zavrsio ipsred Vejda, Bosa, Antonija :lol:

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 25 dec 2015, 20:18

Ferdinand je napisao/la:
baglama je napisao/la:

A to je mjerodavno sto posto!!!! Isto ono kad je krkan Milicic zavrsio ipsred Vejda, Bosa, Antonija :lol:
Milicic je zavrsio ispred njih sa poziciju dvije-tri a ne za 15-20 pozicija i to je jedan u prvoj rundi drugi u drugoj rundi :mrgreen:
Mes Que Un Club

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: lol89 i 19 gostiju.