BV Borussia Dortmund
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: BV Borussia Dortmund
Glede budućih transfera, pored Lewe (ako ne produži), trebalo bi unovčiti i Perišića (5+ milja), Santanu (ako želi ići), te ako je moguće Schiebera (2-3 milje minimalno). Tome nadodamo da ugovor ističe Owomoyeli. Kao idealne zamjene za navedene vidim Džeku (Lewa), Milika (Schieber), Kirchhoffa, Douglasa ili Dragovica (Santana), Wolskog (Perišić), te oporavljenog Kocha (Owo). Plus dovesti Rodea, pogotovo ako se sa Kehlom ne produži.
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"
Ali sada situacija nije kao ljetos. Iza njega će biti još jedna promjenjiva sezona, a sad bi ga se i klub rađe riješio nego ljetos. A i naveo sam da on dolazi u obzir samo ako je spreman žrtvovati nešto novca u cilju vlastitog nogometnog prosperiteta.anton 1983 je napisao/la: Daj sjašite sa Džeke...Pa njega BAyern nije htio uzeti zbog toga što je tražio za nas preveliku plaču. Nije BvB takav klub koji će njemu ispunjavati želje...

"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"
- anton 1983
- Kontakt:
Mah ljudi, BvB je fenomenalan klub i BUNDESLIGA je atraktivna liga i sce je to SEX, ali takve igrače poput Džeke u BUNDESLIGU zasad jedino može dovesti Bayern!!!KSIVLE je napisao/la:Ali sada situacija nije kao ljetos. Iza njega će biti još jedna promjenjiva sezona, a sad bi ga se i klub rađe riješio nego ljetos. A i naveo sam da on dolazi u obzir samo ako je spreman žrtvovati nešto novca u cilju vlastitog nogometnog prosperiteta.
Dal se sječaš koliko je Džeko imao plaču u Wolfsburgu kad je ODLAZIO iz njega? Kad bi mu BvB dao tu plaču, onda bi Džeko bio najpčačeniji igrač BvB-a. To ti je sam dokaz da nema šanse da Džeko, tu svotu prihvati. Da se razumijemo Džeko bez obzira što ne igra redovito, nije propao igrač, nego ga se još uvijek svugdje cijeni kao ŠPEKA i kao takav on ima cijenu i ne treba ići ispod svoje granice...
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
Marco Reus se ne slaže.anton 1983 je napisao/la: Mah ljudi, BvB je fenomenalan klub i BUNDESLIGA je atraktivna liga i sce je to SEX, ali takve igrače poput Džeke u BUNDESLIGU zasad jedino može dovesti Bayern!!!

Gledaj, Džeko nigdje ne može očekivati jednaku lovu kao u Cityju, osim ako ima želju igrati po ruskim pašnjacima za neki Zenit ili Anži. Dobra je stvar za nas da su svi bolji klubovi koji su se s njim povezivali (Arsić, Milan i Juve) otprilike jednakih financijskih mogućnosti kao i mi. I nisam rekao da je propao igrač, nego da je u padu/stagnaciji.anton 1983 je napisao/la:Dal se sječaš koliko je Džeko imao plaču u Wolfsburgu kad je ODLAZIO iz njega? Kad bi mu BvB dao tu plaču, onda bi Džeko bio najpčačeniji igrač BvB-a. To ti je sam dokaz da nema šanse da Džeko, tu svotu prihvati. Da se razumijemo Džeko bez obzira što ne igra redovito, nije propao igrač, nego ga se još uvijek svugdje cijeni kao ŠPEKA i kao takav on ima cijenu i ne treba ići ispod svoje granice...
- anton 1983
- Kontakt:
Ček ti si stvarno reusa usporedio sa Džekom?KSIVLE je napisao/la:Marco Reus se ne slaže.![]()

Arsić, Milan, Juve slične platežne moči ko vi? Pa di ti živiš?anton 1983 je napisao/la: Gledaj, Džeko nigdje ne može očekivati jednaku lovu kao u Cityju, osim ako ima želju igrati po ruskim pašnjacima za neki Zenit ili Anži. Dobra je stvar za nas da su svi bolji klubovi koji su se s njim povezivali (Arsić, Milan i Juve) otprilike jednakih financijskih mogućnosti kao i mi. I nisam rekao da je propao igrač, nego da je u padu/stagnaciji.

Slušaj Džeko možda nemre dobiti istu plaču ko u Cityu, ali jako puno klubova mu može dati dovoljnu plaču koja njemu treba. Kad bi on išao u BvB to bi morao ići debelo ispod svojih zahtjeva...Jedino ako neko ne misli da je BvB spreman dati 3,5 miljona netto i ond ajoš na to 2 milje eventualnih bonusa i još kad mu daju tu ponudu u crkvu se prije negokaj Džeko odluči dva tjedna odu molit

Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
Reus je došao u skupom tansferu i igra za veliku plaću. Poanta je da BVB može dovesti skupo pojačanje i skupo ga platiti ako ga baš želi. Glede poređenja Reusa sa Džekom, Reus je bolji igrač bez dileme.anton 1983 je napisao/la: Ček ti si stvarno reusa usporedio sa Džekom?![]()
Opal bum sa stolca!
Zar ti misliš da bi mu oni dali 6-7 milja godišnje?anton 1983 je napisao/la: Arsić, Milan, Juve slične platežne moči ko vi? Pa di ti živiš?![]()

OK, ti mi nabroj koji su to klubovi koji su se povezivali sa Džekom, a koji bi mu dali "dovoljnu" plaću?anton 1983 je napisao/la:Slušaj Džeko možda nemre dobiti istu plaču ko u Cityu, ali jako puno klubova mu može dati dovoljnu plaču koja njemu treba.
Jel mu bolje stagnirati u Cityju za koju milju više na računu ili igrati u nekom drugom top klubu?anton 1983 je napisao/la:Kad bi on išao u BvB to bi morao ići debelo ispod svojih zahtjeva...Jedino ako neko ne misli da je BvB spreman dati 3,5 miljona netto i ond ajoš na to 2 milje eventualnih bonusa i još kad mu daju tu ponudu u crkvu se prije negokaj Džeko odluči dva tjedna odu molit
Ko je ovo reko ? to ti kontoanton 1983 je napisao/la:Inače ja ne znam dal vi znate zakaj sam ja najprije krepo od smijeha? Jer je dete HDZ-ovac napisao post tako, kao da KLOPPU; BvB služi za odgajanje DFB momčadi koju će on jedan dan preuzeti!
Tek onda su me druge gluposti slomile!
Daj sjašite sa Džeke...Pa njega BAyern nije htio uzeti zbog toga što je tražio za nas preveliku plaču. Nije BvB takav klub koji će njemu ispunjavati želje...

Klopp ce jednog dana preuzet fudbalsku reprezentaciju Njemacke !!! to je 100%
Nece je preuzimati dok ima ugovor sa BvB-om a ima od 2016 to je 3,5 godine taman ce dat okosnicu tima te iste reprezentacije nosti igraci BvB-a , ako je On tad preuzme budi siguran da ce
Gundogan igrat prije Sweinija da ce Bender igrat prije ostalih konkurenata na njegovoj poziciji da ce Reus i Gotze imat zacementirano mjesto kao i Hummels...
PS: Ja ne bi volio da Dzeko dodje , pa da svaki debil iz Bosne odjenom voli BvB

Zadnja izmjena: HzBvB, dana/u 11 dec 2012, 19:58, ukupno mijenjano 2 puta.
Pošto će Svinja za te 3-4 godine imati dobrih 32-33, logičnim se nameće da će umjesto njega igrati neko od ovih mlađih. Reus i Hummels su i sada starteri, a i Goetze će to brzo postati tko got bude izbornik.HzBvB je napisao/la: ako je On tad preuzme budi siguran da ce
Gundogan igrat prije Sweinija da ce Bender igrat prije ostalih konkurenata na njegovoj poziciji da ce Reus i Gotze imat zacementirano mjesto kao i Hummels...
32 god. pa nije mu 45 !KSIVLE je napisao/la:Pošto će Svinja za te 3-4 godine imati dobrih 32-33, logičnim se nameće da će umjesto njega igrati neko od ovih mlađih. Reus i Hummels su i sada starteri, a i Goetze će to brzo postati tko got bude izbornik.HzBvB je napisao/la: ako je On tad preuzme budi siguran da ce

Ljudi napali ste me momentalno kao hrpa osica,a zapravo nista nisam pogrijesio. Krenite ovako, Bayern nije uspio sa Dzekom dogovoriti platu te je transfer propao,je li stvarno mislite da vi mu mozete ponuditi platu koja bi ga zadovoljila???
Druga stvar,kao sto Anto rece, on iako ne igra pretjerano on nije propao igrac i sigurno nije igrac koji kada dodje ljetni prelazni rok oko kojeg se nece potrudit i daleeko jaci klubovi (finansijski mocniji) od vas!
Sto se tice KURONJE,vjerujte mi za 3-4 godine on je Bayernov igrac!!!
Druga stvar,kao sto Anto rece, on iako ne igra pretjerano on nije propao igrac i sigurno nije igrac koji kada dodje ljetni prelazni rok oko kojeg se nece potrudit i daleeko jaci klubovi (finansijski mocniji) od vas!
Sto se tice KURONJE,vjerujte mi za 3-4 godine on je Bayernov igrac!!!
U njemackoj reprezentaciji svi preko 30 godina!!!HzBvB je napisao/la:32 god. pa nije mu 45 !KSIVLE je napisao/la:Pošto će Svinja za te 3-4 godine imati dobrih 32-33, logičnim se nameće da će umjesto njega igrati neko od ovih mlađih. Reus i Hummels su i sada starteri, a i Goetze će to brzo postati tko got bude izbornik.HzBvB je napisao/la: ako je On tad preuzme budi siguran da ce
Stern des Südens
-
- Kontakt:
u našem dragom Dortmundu pada snijeg,što je jako rijetko,međutim izgleda prelijepo
http://www.dortmund.de/de/leben_in_dort ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
ili npr ova slika govori mnogo više
" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.dortmund.de/de/leben_in_dort ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
ili npr ova slika govori mnogo više
Watzke: Igrači poput Džeke koštaju previše
Ekipa Borussije Dortmund u svojim planovima ima produženje ugovora sa svojim napadačem Robertom Lewandowskim te ne namjerava dopustiti prelazak ovog igrača u neki drugi klub.
Jedan od vodećih ljudi ovog kluba, Hans-Joachim Watzke potvrdio je da klub želi samo zadržati svog napadača te da dovođenje imena poput Higuaina, Benzeme i našeg Edina Džeke ne dolazi u obzir.
"Činjenica je da mi želimo produžiti ugovor. Kada sam razgovarao sa Robertom vidio sam da još ništa nije odlučio. Na ljeto ćemo odlučiti i vidjeti šta je za nas ekonomski najbolje", rekao je Watzke dodavši na kraju:
"Očito, Higuain i Benzema nisu opcije, kao ni Džeko. Igrači ove kategorije koštaju previše. To nije naš svijet".
Ekipa Borussije Dortmund u svojim planovima ima produženje ugovora sa svojim napadačem Robertom Lewandowskim te ne namjerava dopustiti prelazak ovog igrača u neki drugi klub.
Jedan od vodećih ljudi ovog kluba, Hans-Joachim Watzke potvrdio je da klub želi samo zadržati svog napadača te da dovođenje imena poput Higuaina, Benzeme i našeg Edina Džeke ne dolazi u obzir.
"Činjenica je da mi želimo produžiti ugovor. Kada sam razgovarao sa Robertom vidio sam da još ništa nije odlučio. Na ljeto ćemo odlučiti i vidjeti šta je za nas ekonomski najbolje", rekao je Watzke dodavši na kraju:
"Očito, Higuain i Benzema nisu opcije, kao ni Džeko. Igrači ove kategorije koštaju previše. To nije naš svijet".
- anton 1983
- Kontakt:
Sad ja moram na ovo pažljivo odgovoriti da neko ne bi mislio da vas omalovažavam.KSIVLE je napisao/la: Reus je došao u skupom tansferu i igra za veliku plaću. Poanta je da BVB može dovesti skupo pojačanje i skupo ga platiti ako ga baš želi. Glede poređenja Reusa sa Džekom, Reus je bolji igrač bez dileme.
Reusov tranfser je veliki transfer za jedan BVB. Opčenito gledajuči u nogometu to uopće nije veliki transfer. Plaču koju on dobiva u Bvb-u je velika za Bvb, opčenito za nogomet nije. Em je to mali transfer em je to mala plača, ako ih usporedimo sa transferima i plačama velikih klubova. Da je BAyern smatrao da je Reus već tada takav igrač kojeg se MORA dovesti, sa reputacijom jednog Hazarda, onda bi mu Bayern ponudio takvu plaču koju on ne bi mogao odbiti. da je Bayern došao i rekao sine, ti si naš Nr1. i dat ćemo ti sada 3,5 milja netto on u BvB zbog onih razloga zbog kojih je tamo otišao, ne bi otišao. No što bi bilo kad bi bilo nećemo znati. Bayern ima Mullera i Robbena i takav transfer u tom trenutku Bayernu se nije isplatio ili bolje rečeno nije mu trebao. zato je Bayern uzeo igrača "kasnije" poput Šakirija, a ne poput Reusa. Znači igrača sa potencijalom koji neće imati plaču od 3.5 milja.
Da odma razjasnimo. Ovdje uopće nije pitanje koji je igrač bolji, nego ko ima veću tržišnu vrijednost. U trenutku odlaska iz Wolfsburga i recimo da Džeko sada odlazi iz man Citya, on je na tržištu vrijedniji igrač od reusa kada odlazi iz Gladbacha. Džeko je u oba slučaja u svijetu stekao veću reputaciju od one koji je Reus stekao u Gladbachu. Znači nepričam o potencijalnom tranasferu reusa iz BvB-a. Tako je recimo isto bilo u slučaju Robbena. Iako je Ribery najbolji igrač Bayerna, gomez i martinez su najskuplji, najveći transfer Bayerna kada se gleda reputacija igrača, je onaj Robbena iz Real Madrida. Znači nije isto kupovati jednog igrača iz Gladbacha, koji se u tom trenutku predstavlja kao potencijal i gotovog igrača iz Citya, koji se već dokazao.
Ono što na tržištu može divljati, su CIJENE igrača. Ono što na tržištu u pravilu nedivlja su plaće igrača i dobro se može procijeniti koliku plaču bi netko negdje trebao zarađivati. Znam da ljudi skoro nigdar negledaju plače, no plaće su u biti ono što vam govori koliko koji igrač vrijedi.
Pa sad da to na primjerima objasnim.
Jedan Sneijder trenutačno može postići manju odštetu na tržištu od jednog reusa. No taj Sneijder di god dođe i ko god ga kupi, bez obzira koliko njegova odšteta bude niska, on će imati dosta veću plaču od jednog reusa jer igrači poput Sneijdera ili Džeke trenutačno spadaju u viši rang igrača. Tako je jedan martinez bio "skuplji" od jednog fabregasa, no pošto su oni igrači iz različitog ranga, tako je Fabregas sa svojom plačom koja je minimalno duplo veća od Martineza, dokazao da je cijenjeniji igrač.
Zbog tih razloga BvB još uvijek ne može kupovati igrače koji su u Džekinom rangu, dok može kupovati igrače koji su u reusovom rangu. Znači ako hipotetski govorimo, BvB može dati za igrača 20 miljona eura odštetu i 5 miljona eura brutto plaču. No BvB ne može dati 20 miljona eura odštetu i 9-10 miljona eura brutto plaču.
Kad kažem nemože, onda prije oću reći, da ne želi jer bi to razbilo njihovu filozofiju. Nesmiju se samo tako stepenice preskakati. To bi previše opteretilo BvB-ov budžet, jer bvb još uvijek kada radi budžet kalulira samo da će uči u LP, a ne da će proči skupinu. takvu arogantnost si još BvB nesmije dopustiti iako će najvjerojatnije skupinu proči.
Najvjerojatnije ne bi. No kako god da ga okreneš, Arsenal mu more dati više od bvB-a. S tim da Arsenal još uvijek igra u toj prokletoj MUPL. Kao takav atraktivniji je 99% igrača, nego jedan bvB iako će neki reči da je BvB u ovom trenutku jači. Taj odnos ko je jači u pravilu ti nedovodi igrače.KSIVLE je napisao/la:Zar ti misliš da bi mu oni dali 6-7 milja godišnje?![]()
Što se tiće Juveta, bez obzira što oni igrali u slabijoj ligi, BvB se sa njima ne može natjecati. Da se ovdje radi o Bayernu, pomeli bi pod sa njima. No Juve, Milan i inter još uvijek imaju prednost kod kupovine igrača nad jednim BvB-om...Kolko god to tebi sad zazvučalo odvartno i jedan Tottenham i LiverGHNOJ također imaju tu prednost. BvB se sada može boriti za igrača sa klubovima poput napolia, Rome, Lyonom i takvim pizdarijama...
Neću jer ljetni rok još uvijek nije došao. klubovi koji bi njega mogli hapiti su, talijanska trojka, Tottenham, Liverpool, Arsenal. Eto tojemoje viđenje. A ko će ga hapiti, pitaj Boga...anton 1983 je napisao/la: OK, ti mi nabroj koji su to klubovi koji su se povezivali sa Džekom, a koji bi mu dali "dovoljnu" plaću?
Dal sam ja Džeko? i da se razumijemo, on u Cityu nestagnira, nego neigra onoliko koliko on smatra da bi trebao igrati. to su totalno drugačije stvari. Recimo jedan nani je sada počeo u MUTD-u stagnirati i bez obzira na to on još uvijek ima tu reputaciju na tržištu koja bi MUTD-u donjela nekih 20-25 milja i njemu obezbjedila plaču od 3.5 milja netto (MINIMALNO).anton 1983 je napisao/la:Jel mu bolje stagnirati u Cityju za koju milju više na računu ili igrati u nekom drugom top klubu?

Dominacija evropom

BvB Echte Liebe !!!
-
- Kontakt:
malo grudvanja nije na odmet,poboljšava se koordinacija pokreta
http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 2637_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 2637_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Je li i dalje smatras kako sam ja zatupljen??? Da li sam ista pogrijesio???smopiBVB je napisao/la:Watzke: Igrači poput Džeke koštaju previše
@KSVILE
isto se pitanje odnosi i na tebe!
Stern des Südens
-
- Kontakt:
ko ima najbolje navijaće u EUROPI i Njemačkoj ?
odgovor nije težak
BTW zna li ko kako se zove ova pjesma od 4 minuta kada slave u pasažu ?
odgovor nije težak
BTW zna li ko kako se zove ova pjesma od 4 minuta kada slave u pasažu ?
I da se nadovežem na Watzkeov interviju kojeg je @smopi okačio. Watzke kaže da u slučaju neke izdašne ponude za Lewata da je možda bolje da ga BVB ne proda, jer ako Lewat ostane i sljedeću sezonu, veća je vjerovatnoća da će se BVB opet plasirat' u LP i tako zaradit' dodatnih 40 mil. Rekao je da je jedno jasno, a to je da samo BVB i niko drugi ne odlučuje o Lewatovoj sudbini. 
Osim toga, dodao je i da su moguća pojačanja u januaru, jer treba imat' veću širinu i na klupi zbog toga što se takmičimo na više frontova. Kazao je da kada upoređuje prvih 11 Jajerna i BVB-a da Jajern nije bolji, a ono što trenutno pravi razliku je jača klupa Jajaraca.
Što se tiče Gotzea rekao je da Mario nema namjeru u dogledno vrijeme napuštat' BVB. Tako da to uopte nije tema kod nas.
P.S.
@Damire odlična tabela...
Nadam se da ćemo naredne godine biti makar u trećem šeširu...

Osim toga, dodao je i da su moguća pojačanja u januaru, jer treba imat' veću širinu i na klupi zbog toga što se takmičimo na više frontova. Kazao je da kada upoređuje prvih 11 Jajerna i BVB-a da Jajern nije bolji, a ono što trenutno pravi razliku je jača klupa Jajaraca.
Što se tiče Gotzea rekao je da Mario nema namjeru u dogledno vrijeme napuštat' BVB. Tako da to uopte nije tema kod nas.

P.S.
@Damire odlična tabela...

Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
- anton 1983
- Kontakt:
BvB je sad 42.Semir bvb je napisao/la:
P.S.
@Damire odlična tabela...![]()
Ispred njih je 7 španjolaca. Pošto znamo da MAXIMALNO 4 španjolca ide u LP, možeš pomaknuti Bvb na 3 mjesta, što je 39.
ispred njih je 6 engleza. Engleza ide max 3 što znači da BvB pomakneš za 2 mjesta - 37.
Ispred njih je 4 talijana, njih ide max 3 - još jedno mjesto 36
ispred njih je - 6 NJEMACA!!!! Od tih 6 makneš 3 jer se podrazumijeva da će ići 3 Njemca + BVB - tu si na 33 mjestu...
ispred njih je 4 FRA - jedan manje - 32 mjesto!
Onda imaš - 4 portugalca, 3 ukrajinca, 3 nizozemca, to su ti još 3 mjesta, znači 29.
Magična brojka je biti 24 po poredku. Znači u najgorem slučaju da se baš oni klubovi iz onih zemalja koje sam ovdje nabrojio a da imaju već veći koeficijent od Bvb-a, BvB bi bio 29. No neće se baš svi ti klubovi kvalificirati za Lp, a i Valjda će BvB osvojiti još koji bod. Da se uđu 1/4 finale i tamo bar upiše pobjeda JEDNA, mislim da bi Bvb imao osiguran 3. pot...
Ma BVB je vec siguran u 3. potu, imace minimalno 19 bodova vise pri izvlacenju naredne sezone u odnosu na ovu.
Der Mann für die entscheidenden Tore.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.