Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

JuveSissoko
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la JuveSissoko » 04 maj 2011, 17:38

evo vam jedno ime sto ce nas vratit na stare staze slave , Pazienza!!! :lol: :lol: I miss Secco, :D kako je krenulo ne moze bit gore, a mozda moze?? :? sreca pa je tek Maj, dosada bi se "upucao" od jada :mrgreen:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 04 maj 2011, 17:40

JuveSissoko je napisao/la:evo vam jedno ime sto ce nas vratit na stare staze slave , Pazienza!!! :lol: :lol: I miss Secco, :D kako je krenulo ne moze bit gore, a mozda moze?? :? sreca pa je tek Maj, dosada bi se "upucao" od jada :mrgreen:
Jedva cekam da mu vidim ledja. Eto koliko je dobar. :mrgreen:

Juventino
Kontakt:

Post Postao/la Juventino » 04 maj 2011, 18:34

MaGiCa je napisao/la: Dao sam link za clanak, koji je po mom misljenju korektno napisan. Ako to nazivas "prosvetljenjem", onda OK.
Idi i satavljaj fantasy transfere po kojima se za poluigrace i ispusene lule dobija 40ak mE, a WC igraci polomise noge da dodju do Torina. ;)
Mislim da si me zamijenio s nekim ;)

Clanak je dobar, onoliko koliko moze biti s goal.com. Sto se tice "prosvetljenja" to sam rekao jer vjerujem da su do sad svi na ovoj temi shvatili da je to najveci problem Delnerijevog Juventusa. Covjek jednostavno ne moze sebi da prizna da je nedorastao zadatku, i zbog toga sada gledamo Juvedoriu i osudjujemo neke igrace koji su ni krivi ni duzni.

Zbog toga me je malo strah da se uposli Conte, iako je on jedan mlad i sposoban trener, kao i osoba koja zna sta je Juventus. Vidjecemo, ali po meni bi najveca greska (pored zadrzavanja Delnerija) bila uposljavanje Mazzaria. Samo korak unazad.
★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO!

I’d like to remind Mr Materazzi that nobody uses wigs anymore. You can have a hair transplant now, but, unfortunately for him, brain transplants still don’t exist - Antonio Conte, May 2002.

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 04 maj 2011, 18:36

Ako nam je Mazzari alternativa, onda bolje da zadrzimo Del Nerija :D
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 04 maj 2011, 18:38

MaGiCa je napisao/la:
Ponos Torina je napisao/la:Krasic me pravo razocarao...Mislio sam da ima vise kvaliteta jednostavno poceo je da igra ograniceno i lose,da li je to do trenera sto mu neda neke slobode ili je to slaba forma ili njegovo neznanje.....Nema vise onih laganih pretrcavanja,u svakoj utakmici isti dribling i zabijanje u protivnickog igraca po 20-30 puta,losi centarsutevi,netacna dodavanja,slabo trci.... :cry: :cry:

Samo se nadam da necemo dovoditi Montoliva i njemu slicne foke koje su vuku kao sline po terenu...

Rolando bi bio odlican izbor,Bonucci isto razocaravajuci ove sezone,o bekovima nemam rijeci 0 velika.....

Rasprodati ovbe neke igrace i dovesti 3 kvalitetna igraca nego dovoditi pola tima,nadam se da ce se uprava opametiti vec jednom i prestati dovoditi neke polovnjake...
Evo jos jednog smesnog lika. Dobro ljudi, ima li medju vama iole realnih ljudi :?:
Pa Krasic nije Messi ili CR7 da moze sam da dobija utakmice. To sto bi vi hteli da on sam nosi ekipu cele sezone, to se ne uklapa u zdravu logiku. Em sto igra bez predaha 14-15 meseci, em losi saigraci i atmosfera u klubu, em nova liga u kojoj ga sudije ne stite, i u kojoj ga uvek biju i udvajaju. Jbga, dajte 100 milja za CR7 pa trazite da vas nosi celu sezonu. Nek svi igraci doprinesu timu onoliko koliko je to Krasic uradio ove sezone, za vas onda nema brige. Ovako, osudjujete coveka i neku krivicu mu stavljate na dusu, a on covek u top5 najboljih pojacanjanja u Serie A ove sezone. ;)

daj ne seri vise,Krasic uopste ne lici na sebe posle onih prvih 7-8 utakmica na kojim je rasturao i radio sta je zelio,normalno da nije Messi ali je pao totalno i ne samo on vec mnogi u Juventusu i nenapadam samo njega nego 80 % ekipe......
To sto je Krasic tvoj zemljak ne znaci da ga se nemoze kritikovati i izgleda da sam ja u manjini kada je u pitanju kritika na Racun Krasica....Ide se previse na njega,previse lopti upropasti i izgubi,o tacnim pasovima da negovorim,u dosta utakmica je bio krivac za poraz,konstantno gubljenje lopte koje su preko kontre zavrsavale u golu precesto,naravno nije on jedini krivac mnogo ih je.....

Nadam se da ce se ovaj tim pocistiti i to dobro 60% ovih trenutnih igraca nezasluzuje vise nego da igra u Bologni i slicnim klubovima...

Najbolje onda da dovedemo Materazzija,Antonjolija,Volipija,Prila, sve veterane iz Serie A pokupovati i boriti se za opstanak ...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 04 maj 2011, 18:43

Juventino je napisao/la:
MaGiCa je napisao/la: Dao sam link za clanak, koji je po mom misljenju korektno napisan. Ako to nazivas "prosvetljenjem", onda OK.
Idi i satavljaj fantasy transfere po kojima se za poluigrace i ispusene lule dobija 40ak mE, a WC igraci polomise noge da dodju do Torina. ;)
Mislim da si me zamijenio s nekim ;)

Clanak je dobar, onoliko koliko moze biti s goal.com. Sto se tice "prosvetljenja" to sam rekao jer vjerujem da su do sad svi na ovoj temi shvatili da je to najveci problem Delnerijevog Juventusa. Covjek jednostavno ne moze sebi da prizna da je nedorastao zadatku, i zbog toga sada gledamo Juvedoriu i osudjujemo neke igrace koji su ni krivi ni duzni.

Zbog toga me je malo strah da se uposli Conte, iako je on jedan mlad i sposoban trener, kao i osoba koja zna sta je Juventus. Vidjecemo, ali po meni bi najveca greska (pored zadrzavanja Delnerija) bila uposljavanje Mazzaria. Samo korak unazad.
Bivši direktor Juventusa, Luciano Moggi, veruje da će Del Neri ostati na čelu bianconera i sledeće sezone, iako trener Napolija ima iste ambicije.
U italijanskoj štampi se piše da bi trener Napolija Walter Mazzarri mogao da preuzme kormilo Juventusa i tako zameni Del Nerija.
Međutim, Moggi smatra da će obojica trenera ostati na svojim sadašnjim pozicijama i da neće biti smene.

“Moramo da saznamo da li Juventus traži Mazzarrija ili se on sam nudi “Staroj Dami““- izjavio je Moggi za CRC radio, i još je dodao: “Ako vas baš zanima moje mišljenje: Mazzarri će ostati u Napoliju zato što će Juventus produžiti ugovor sa Del Nerijem.“

Realnost je sledeća, Mazzarri se bori sa Napolijem za ulazak u Ligu Šampiona, dok je Del Nerijev Juve još uvek udaljen četiri boda od poslednjeg mesta koje vodi u najprestižnije evropsko takmičenje i šanse su mu minimalne.

Silvio B
Kontakt:

Post Postao/la Silvio B » 04 maj 2011, 18:44

juventus 0244 je napisao/la:Mislio sam ovo ostaviti za poslije, ali haj ionako utamica je tek u ponedjeljak pa možemo malo diskutovati (maštati)! :D

GOLMANI:

1.Gianluigi Buffon
2.Marco Storrari

ODBRANA:

1.Giorgio Chiellini (stoper)
2.Leonardo Bonucci (stoper)
3.Andrea Barzaglie (stoper)
4.Frederik Sorensen (stoper i desni bek)
5.Andrea Beck (desni bek)
6.Reto Ziegler (lijevi bek)
7.Paolo De Ceglie (lijevi bek)

VEZNI RED:

1.Riccardo Montolivo
2.Felipe Melo
3.Claudio Marchisio
4.Gabriel Appelt Pires
5.Albin Ekdal
6.Pirlo

KRILO:

1.Miloš Krasić
2.Michel Bastos
3.Simone Pepe
4.Alexis Sanchez

NAPAD:

1.Alessandro Del Piero
2.Alessandro Matri
3.Fabio Quagliarella
4.Luca Toni
5.Karim Benzema
6.Guilherme Appelt Pires

Riješiti se:

1.Alexander Manninger (free ističe ugovor)
2.Leandro Rinaudo (vratiti ga Napoliju)
3.Fabio Grosso (prodati za 1 milion, ili ga dati džaba, da mu se bezveze nedaje plata)
4.Armand Traore (vratiti ga u Arsenal)
5.Marco Motta (vratiti ga Romi)
6.Zdenek Grygera (prodati ga za 2-3 miliona)
7.Mohamed Sissoko (iako mi ga žao, ali prodati ga za 9 miliona)
8.Hasan Salihamidžić (free ističe mu ugovor)
9.Jorge Martinez (prodati ga za 6 miliona)
10.Vicenzo Iaquinta (prodati ga za 7 miliona)
11.Amauri (prodati ga za 8 miliona)
12.Sebastian Giovinco (prodati ga za 10 miliona)
13.Tiago (prodat ga za 2 miliona ili dati džaba da ga se samo rješimo)

Kada bi se ovi prodali, zaradilo bi se: 45 miliona, za te pare otkupiti Pepea (7 miliona), Quagliarellu (10.5 miliona), Matrija (15.5 miliona) znači to bi bilo 33 miliona, 12 ostaje za te pare bi se mogao uzeti Montolivo!

Nakon toga kupiti: Andrea Beck (9 miliona), Reto Ziegler (free), Pirlo (free) Bastos (16 miliona), Sanchez (25 miliona), Benzema (25 miliona). Za kupovinu bi se potrošilo 75 miliona!

.......................................Buffon..................................
Beck................Bonucci.......Chiellini...............Bastos (Ziegler)
Krasić.......Montolivo(Marchisio).......Melo.................Sanchez (Bastos)
.........................Quagliarella....Benzema.....................

ili
...................................Buffon...............................
Beck....................Bonucci........Chiellini......................Bastos
.................Marchisio.......Melo.....Montolivo.......................
Krasić.............................Benzema.....................Sanchez

Ja mislim da bi sa ovom ekipom naredne sezone bili konkurentni, ovo je onako na brzinu, ali naravno da ima i bolji rješenja, ali najviše mi se sviđa u svemu ovome da bi imali klupu jaku: (npr, Barzaglie, Sorensen, Aquilani, Ziegler, Marchisio, Pepe, Pirlo, Matri, Del Piero .....). Ali ako bi imali još para na raspolaganju kupiti još jednog solidnog igrača kao zamjenu na desnom krilu, e to bi bila fina ekipica :) (a možda i ne treba mogao bi Pepe biti zamjena Krasiću)!
prvo cijene su jako ne realne ,prodajes grygeru a treba Allah da molis samo da se spasis njegove plate onda uzimas 7 mil za ikitu i 8 za amurija a kao sanchez moze doci za 25 e pa ako on moze za 25 nema sansi da benzema dode ipod 35 mil,onda otkupljujes igrace i sve lijepo navedes ali zaboravljas aqulania a onda ga stavljas u rezerve i montolivo se cijeni na 15 mil fiorentina nece da cuje za manje.
tako da kad se realno sabere za sve igrace koje se pustaju mozes dobiti max 35 mozda 38 mil a otkup sam je 46,5 mil ako uzimas aqulania onda beck 9,bastos haj neka je 16 sanchez 25 montolivo 15 i benzema nek vam je 30 to ti je 100 mil eura

Juventino
Kontakt:

Post Postao/la Juventino » 04 maj 2011, 18:49

Znam druze procitao sam i ja to. Nadam se da Moggi ovaj put nije upravu ;)

I’d like to remind Mr Materazzi that nobody uses wigs anymore. You can have a hair transplant now, but, unfortunately for him, brain transplants still don’t exist - Antonio Conte, May 2002.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 04 maj 2011, 18:51

Ponos Torina je napisao/la:
daj ne seri vise,Krasic uopste ne lici na sebe posle onih prvih 7-8 utakmica na kojim je rasturao i radio sta je zelio,normalno da nije Messi ali je pao totalno i ne samo on vec mnogi u Juventusu i nenapadam samo njega nego 80 % ekipe......
To sto je Krasic tvoj zemljak ne znaci da ga se nemoze kritikovati i izgleda da sam ja u manjini kada je u pitanju kritika na Racun Krasica....Ide se previse na njega,previse lopti upropasti i izgubi,o tacnim pasovima da negovorim,u dosta utakmica je bio krivac za poraz,konstantno gubljenje lopte koje su preko kontre zavrsavale u golu precesto,naravno nije on jedini krivac mnogo ih je.....

Nadam se da ce se ovaj tim pocistiti i to dobro 60% ovih trenutnih igraca nezasluzuje vise nego da igra u Bologni i slicnim klubovima...

Najbolje onda da dovedemo Materazzija,Antonjolija,Volipija,Prila, sve veterane iz Serie A pokupovati i boriti se za opstanak ...
Ako si citao ono sto sam pisao na ovoj temi, mogao si da vidis "ta moja tanana osecanja" prema Krasicu, zbog kojih se umalo posvadjah sa pola foruma ovde. :mrgreen: Ali dobro, bitno je da ja serem. ;)
Krasic nije kriv sto se ide na njega i sto se od njega i od Aquilanija ocekuje da naprave nesto. Neka mu daju dobro levo krilo i jednog jakog beka, pa cemo videti za sta je sposoban. U prvim kolima niko nije znao ko je Krasic uopste, tako da odlicne partije iz tog perioda predstavljaju njegovo koriscenje situacije, a ne realno fudbalsko znanje. Isto tako, sada kad je provaljen/procitan i kad ga udvajaju - lose igre su posledice toga, a ne naglog pada njegovog fudbalskog znanja ili nedostatka volje.

Juventino
Kontakt:

Post Postao/la Juventino » 04 maj 2011, 18:58

Milos je dobar, ali ogranicen (da ne kazem glup) fudbaler. Bez jednog beka koji voli trcati po toj desnoj strani, i jednako je dobar u napadu kao i u odbrani, on za nas vise nece biti oruzje kao sto je bio na pocetku sezone.

Mnogo puta se vidjelo sta se desava kad se od njega ocekuje da bude glavna figura napada. Spusti glavu i trci - ****, kad ne zna drugacije. Ja ne vjerujem da ce zabijati tri gola po utakmici od sljedece sezone, sad ga skoro svaki defanzivac u Serie A poznaje, ali ako uspijemo imati kompaktnu ekipu koja zna da prijeti sa svih strana sigurno ce i Krasicu biti lakse. Pa, postoji razlog zasto Ale nosi 10-ku na ledjima. Samo se u takve igrace moze uzdati u svakoj situaciji. ;)

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 04 maj 2011, 19:49

znalo se da ce ovako biti,al eto izgleda da su se konacno dogovorili : http://www.calciomercato.com/mercato/ju ... ovo-734058

Konacno,samo ne znam sta su ovoliko cekali! Alex je fkt legenda i veliki gospodin.
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 04 maj 2011, 19:55

Juventino je napisao/la:Milos je dobar, ali ogranicen (da ne kazem glup) fudbaler. Bez jednog beka koji voli trcati po toj desnoj strani, i jednako je dobar u napadu kao i u odbrani, on za nas vise nece biti oruzje kao sto je bio na pocetku sezone.

Mnogo puta se vidjelo sta se desava kad se od njega ocekuje da bude glavna figura napada. Spusti glavu i trci - ****, kad ne zna drugacije. Ja ne vjerujem da ce zabijati tri gola po utakmici od sljedece sezone, sad ga skoro svaki defanzivac u Serie A poznaje, ali ako uspijemo imati kompaktnu ekipu koja zna da prijeti sa svih strana sigurno ce i Krasicu biti lakse. Pa, postoji razlog zasto Ale nosi 10-ku na ledjima. Samo se u takve igrace moze uzdati u svakoj situaciji. ;)

Ne znam da li znas zasto? Zato sto je Krasic uzasno glup decko. Daj Boze da raspolaze sa 200 reci srpskog jezika, a italijanski ne razume skoro nista iako je tamo skoro jos malo pa pola godine. Neverovatno tup sa recima, a opet izuzetno inteligentan na terenu. U CSKA je cimao stalno Rahimica, a zna se recimo da B.Ivanovic bolje govori ruski od Krasica, iako je tamo boravio 2x manji vremenski period od Jacksona Krasica.

Hej, ne vredjam, samo konstatujem. Rekao sam vec da sam upoznao Krasica. Dobar decko, ali ne preterano inteligentan. I bolje bi mu bilo da sam proba da nauci jezik, jer je glupo da se kao Tevez svercuje. Kako je Mihajlovic naterao Ljajica da uci italijanski - odvojio ga od Avramova, Gulana i Jovetica.

Jbte, koliko ti imas godina? Decko je priglup, i to nije sramota. Nadji neki klip na YT kad prica srpski, pa oceni sam. To nema nikakve veze sa talentom za fudbal, koji mu je od Boga dat. Pa ortaci su ga zvali Jackson po kralju popa MJu, zato sto je kao klinac od 10 godina ybavao u mozak decake 5-6 godina starije od sebe. Sa 15 godina je igrao u prvom timu Vojvodine koja je bila mnogo jaca nego sad. Sa 19 godina je otisao u Rusiju i odmah zaigrao za prvi tim CSKA. Extra je igrac, ali jednostavno lose kapira stvari. Videces i sam, obecao je da ce do Nove Godine dati prvi intervju na italijanskom, ja sam dobrano siguran da se to nece desiti mozda ni u junu.

Evo ti @Juventino, sta napisah @Duffyju tamo negde pocetkom decembra, kad su svi mislili da je Krasic nezaustavljiv i pure class igrac.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 04 maj 2011, 19:59

MaGiCa je napisao/la:
Ponos Torina je napisao/la:

Ako si citao ono sto sam pisao na ovoj temi, mogao si da vidis "ta moja tanana osecanja" prema Krasicu, zbog kojih se umalo posvadjah sa pola foruma ovde. :mrgreen: Ali dobro, bitno je da ja serem. ;)
Krasic nije kriv sto se ide na njega i sto se od njega i od Aquilanija ocekuje da naprave nesto. Neka mu daju dobro levo krilo i jednog jakog beka, pa cemo videti za sta je sposoban. U prvim kolima niko nije znao ko je Krasic uopste, tako da odlicne partije iz tog perioda predstavljaju njegovo koriscenje situacije, a ne realno fudbalsko znanje. Isto tako, sada kad je provaljen/procitan i kad ga udvajaju - lose igre su posledice toga, a ne naglog pada njegovog fudbalskog znanja ili nedostatka volje.
Upravo to i mislim u prvim kolima je bio faktor iznenadjenja ali vec posle nekog vremena procitan je,ima jedan jedini potez(dribling)i samo to koristi,naravno shvacen vec odavno,svaki igrac ga moze zaustaviti i to je problem.......

Nadam se da ce popraviti neke segmente igre i da ce u sledecoj sezoni poceti bolje da igra i da ce donjeti neso novo u igri Juventusa ;)

Samo da uprava prestane dovoditi veterane u tim i antitalente i da se okrenu pravim zvijezdama i majstorima ove igre....

Aguero bi bio pravi potez,ali sumnjam da ce do tog tranfera doci...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Silvio B
Kontakt:

Post Postao/la Silvio B » 04 maj 2011, 20:09

Ovaj marotta sve gluplji i gluplji potpisao pazienzu .

A centrocampo, intanto, la Juve ha praticamente bloccato Pazienza .znaci free pazienza,free pirlo mediocore team ponovo

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 04 maj 2011, 21:47

Moje mišljenje da bi na sredini terena Melo bolje igrao sa Pirlom nego što to radi sa Aqulanijem...Nama baš treba igrač kao Pirlo, da zna poslati dugu loptu, baš ono što Krasiću odgovara...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 04 maj 2011, 21:50

Bianconeri1988 je napisao/la:Moje mišljenje da bi na sredini terena Melo bolje igrao sa Pirlom nego što to radi sa Aqulanijem...Nama baš treba igrač kao Pirlo, da zna poslati dugu loptu, baš ono što Krasiću odgovara...
neslazem stim,, Pirlo nije za 4-4-2.. on i melo u sredini nebi funkcionislo.. Melo bi se sam slomio u sredini , neznam ja bi najradje volio da dovedu Swcheinstiger-Melo, Eh to je vec nesto 8-)
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 04 maj 2011, 22:23

Ja kontam da bi se mogla igrati neka formacija 4-3-2-1 :D

Na sredini Pirlo, Melo i Marchisio, a ispred njih Pastore i Quagliarella, a u napadu Matri :D
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 04 maj 2011, 22:25

Bianconeri1988 je napisao/la:Ja kontam da bi se mogla igrati neka formacija 4-3-2-1 :D

Na sredini Pirlo, Melo i Marchisio, a ispred njih Pastore i Quagliarella, a u napadu Matri :D
eh to bi bilo vec nesto bolje, al kako znam ovog naseg del seru nemjena on svoje 4-4-2...

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 04 maj 2011, 22:51

http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... /3192.html

Naravno da ce se vratiti al ce i brzo otici nadam se ako bogda,.,
nepodnosim ga nikako,,sto vise probati izvuci para ovdje,,,

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 04 maj 2011, 23:23

Silvio B je napisao/la:prvo cijene su jako ne realne ,prodajes grygeru a treba Allah da molis samo da se spasis njegove plate onda uzimas 7 mil za ikitu i 8 za amurija
Cijene sam gledao na transfermarktu, i čak sam ih smanjivao za pojedine igrače, ako se Grygera ne može prodati za 2 miliona, onda stvarno ne znam (iskreno i da ode džaba, kad pogledaš platu, nisam ništa pogriješio ;) ), kod Amaurija, pa normalno da će vrijediti do kraja sezone 8 miliona, pogledaj mu malo statitiku i igru u Parmi, iako ne bi volio da se vratio kod nas. Iaquinta možda je malo veća cijena, ali i kad ode za 5-6 malo je odstupanje (a toliko vrijedi 100%)
a kao sanchez moze doci za 25 e pa ako on moze za 25 nema sansi da benzema dode ipod 35 mil,onda otkupljujes igrace i sve lijepo navedes ali zaboravljas aqulania a onda ga stavljas u rezerve i montolivo se cijeni na 15 mil fiorentina nece da cuje za manje.
Mislim da cijenu u Italiju nisu kao u Spaniji i Engleskoj, tako da je ovi 25 miliona savim ok za Sancheza. Benzema nije u milosti Mourinha, a kada je to Real zadnji put prodao igrača više od 25 miliona? (naravno ne računajući transfer Robinha, jer je City u pitanju :D.) A kod Aquilania je greška njega nisam kontao staviti uopšte (šta će on kad sam već računao Montoliva), a kod Montoliva moje je mišljenje da bi on mogao doći za 12-13 miliona, jer mu naredne sezone ističe ugovor ;)
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.