FK Radnički Lukavac

Sportimo
Kontakt:

Re: FK Radnički Lukavac

Post Postao/la Sportimo » 13 jul 2016, 20:09

Puno novajlija...voljni su ti momci dokazivanja i trke,ali treba nam neko sa iskustvom,takva nam je liga da treba neko ko ce pod pritiskom pokrenuti ekipu,a i sa sudijama da zna....nadam se da ce neko takvog tipa doci....

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 13 jul 2016, 20:31

Sta je s Elom Junuzovicem? Jel ostao on?

Malo sam se raspitao o svim ovim momcima koji su dosli, o svima sam cuo da su perspektivni i da imaju potencijal. Ali kao sto je sportimo napisao, treba i neko iskusniji ko ce znati stati na loptu i podici ekipu kad treba. Plasim se da ovim momci ne posrnu psihicki nakon nekog kiksa, a to bi bilo pogubno. Rijetki su oni na trenutnom rosteru koji imaju iskustvo igranja u ovoj sugavoj ligi.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

Sportimo
Kontakt:

Post Postao/la Sportimo » 13 jul 2016, 20:54

To Zoom,sugava liga...ti to najbolje znas...pokleknes li pred arbitrima,publikom,i protivnickim timom,dzabe i taktika i trka u ovoj ligi...treba igrac tipa Elke,Jogeta...da udari kad treba...

LukavacLive
Kontakt:

Post Postao/la LukavacLive » 13 jul 2016, 21:28

Zoom088 je napisao/la:Sta je s Elom Junuzovicem? Jel ostao on?

Malo sam se raspitao o svim ovim momcima koji su dosli, o svima sam cuo da su perspektivni i da imaju potencijal. Ali kao sto je sportimo napisao, treba i neko iskusniji ko ce znati stati na loptu i podici ekipu kad treba. Plasim se da ovim momci ne posrnu psihicki nakon nekog kiksa, a to bi bilo pogubno. Rijetki su oni na trenutnom rosteru koji imaju iskustvo igranja u ovoj sugavoj ligi.

Ja kako sam vidio da ne trenira Elo sa njima. Najvjerojatnije da je i on otišao.

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 13 jul 2016, 22:08

Iraola je napisao/la:Da li cemo se smijat ili plakat zbog Mahovkica to sam9 mozemo znat kad pocne prvenstvo a do tada nek se pripremaju. Najnovija akvizicija Mehmed Cosic junior i povremeni prvotimac Slobode. Osim njega i jucer i danas uupno 10ak igraca potpisalo ugovore sto s probe sto prije dogovoreno i jos se ocekuje naednih nekoliko dana.
Niko se ne smije zbog doticnog momka, slazem se moze ispasti na kraju extra dobar za nas, daj Boze,,,Ovo ismijavanje zbog nacina objave tipa "veliko pojacanje", mislim stvarno...
Sto se tice trenutnog rustera, kako cujem sve golobradi momci, mozda to bude extra po nas, ali svi se slazemo da treba bar 2/3 starija igraca u svakoj ekipi kako bi ih mogli stati iza njih u pojedinim kriticnim trenucima...Vrijeme ce pokazati da li su oni pravi izbor ili ne...Uglavnom kako god da odigraju ne mogu biti mnogo gori od "profesionalaca" od prosle sezone, to je definitivno..

LukavacLive
Kontakt:

Post Postao/la LukavacLive » 14 jul 2016, 00:30

sodaacm je napisao/la:
Iraola je napisao/la:Da li cemo se smijat ili plakat zbog Mahovkica to sam9 mozemo znat kad pocne prvenstvo a do tada nek se pripremaju. Najnovija akvizicija Mehmed Cosic junior i povremeni prvotimac Slobode. Osim njega i jucer i danas uupno 10ak igraca potpisalo ugovore sto s probe sto prije dogovoreno i jos se ocekuje naednih nekoliko dana.
Niko se ne smije zbog doticnog momka, slazem se moze ispasti na kraju extra dobar za nas, daj Boze,,,Ovo ismijavanje zbog nacina objave tipa "veliko pojacanje", mislim stvarno...
Sto se tice trenutnog rustera, kako cujem sve golobradi momci, mozda to bude extra po nas, ali svi se slazemo da treba bar 2/3 starija igraca u svakoj ekipi kako bi ih mogli stati iza njih u pojedinim kriticnim trenucima...Vrijeme ce pokazati da li su oni pravi izbor ili ne...Uglavnom kako god da odigraju ne mogu biti mnogo gori od "profesionalaca" od prosle sezone, to je definitivno..
Meni je bilo mrsko objašnjavat, nije se tako pisalo kad je Basrak (po meni najbolji igrač koji je kročio na Jošik) došao, a o jednom momku koji igra u Svatovcu i dao ovaj "eurogol".
PS. i ćorava koka jedno zrno ubode..

Iraola
Kontakt:

Post Postao/la Iraola » 14 jul 2016, 06:53

Slazem se itekako su potrebni stariji i iskusniji ne moze se bez toga, bar dvojica nek dodju jer mislim da je sad prosjek godina u Radnickom 21.
Niko kao Radnički Soda!!!!!!

josik
Kontakt:

Post Postao/la josik » 14 jul 2016, 14:11

Danas gledam Josik sa Kacare...katastrofa,,,,potpuno izgorio.Pa kako ce momci za 20 i koji dan da igraju.Uprava totalno nesposobna,,,mogli su sa opstinom dogovoriti da komunalno dovuce koju cisternu Sprece ili jezera ili vatrogasci,,ako nema vode u cesmi na Josiku.

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 14 jul 2016, 18:27

josik je napisao/la:Danas gledam Josik sa Kacare...katastrofa,,,,potpuno izgorio.Pa kako ce momci za 20 i koji dan da igraju.Uprava totalno nesposobna,,,mogli su sa opstinom dogovoriti da komunalno dovuce koju cisternu Sprece ili jezera ili vatrogasci,,ako nema vode u cesmi na Josiku.
Svake godine isto, sad se do oktobra ne moze oporaviti! I onda mi ko fol nesto ocekujemo od ovih momaka. Tesko za hodat a kamoli za igrati.

reddragon001
Kontakt:

Post Postao/la reddragon001 » 14 jul 2016, 18:34

Dajte sioxu malo se angazujte ima vas, mi smo u Gradaccu pokrenuli farbanje ograde krenite odreda od radnje do radne svi po 10-20-50-100km ovisno od mogucnosti saberite 500-600km i u akciju

MAGIRUS
Kontakt:

Post Postao/la MAGIRUS » 14 jul 2016, 18:37

Tako se voli svoj klub

LukavacLive
Kontakt:

Post Postao/la LukavacLive » 14 jul 2016, 22:36

reddragon001 je napisao/la:Dajte sioxu malo se angazujte ima vas, mi smo u Gradaccu pokrenuli farbanje ograde krenite odreda od radnje do radne svi po 10-20-50-100km ovisno od mogucnosti saberite 500-600km i u akciju
Prije par dana je bilo organizovano "čišćenje" al je odziv katastrofa samo 4 momka došlo.

A sada zvanično 20.07.2016 godine u 18h, ima org. čišćenje travnjaka i tribina.

"Danas su za FK Radnički potpisala dva nova igrača. Radi se o Danijalu Aljukiću, povratniku u redove Radničkog iz Luksemburga gdje je igrao otkada je napustio naš klub .
i Kemalu Salihbegoviću, devetnaestogodišnjem stoperu tuzlanske Slobode koji je prošle sezone zajedno sa Mehmedom Ćosićem prekomandovan u prvi tim viceprvaka BiH."

MladostPuracic
Kontakt:

Post Postao/la MladostPuracic » 15 jul 2016, 16:29

Elo je uzeo papire.

Novo "pojačanje" vam je Enis Smajić, bivši golman Bosne Seme i Mladosti iz Puračića za koju je i nastupao proteklu sezonu. Mlad golman koji definitivno može imati finu budućnost, ali nije pojačanje za Prvu ligu, može biti solidna zamjena prvom golmanu.
http://www.nkmladost.ba - Službena web stranica NK Mladost Puračić
http://www.facebook.com/Mladost.Puracic - FACEBOOK stranica NK Mladost Puračić

LukavacLive
Kontakt:

Post Postao/la LukavacLive » 15 jul 2016, 18:32

slika
Salihović se vratio :opaopa: :opaopa: :bow: :bow:
Zadnja izmjena: LukavacLive, dana/u 15 jul 2016, 18:48, ukupno mijenjano 2 puta.

Iraola
Kontakt:

Post Postao/la Iraola » 15 jul 2016, 18:39

Salihović Mirnes :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
Odličan potez uprave.
Za 3 dana za Radnički su potpisali 15 novih igrača, a i polako se rasčišćava ovo sa probe, treba još jedno 2 iskusna pa da se ovo uigra.
Još jedna zanimljivost je da nakon dugo godina, ne samo da muslimani čine većinu igračkog kadra u Radničkom nego ove sezone su svi igrači Radničkog muslimani..

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 15 jul 2016, 18:48

Iraola je napisao/la: Još jedna zanimljivost je da nakon dugo godina, ne samo da muslimani čine većinu igračkog kadra u Radničkom nego ove sezone su svi igrači Radničkog muslimani..
:lol: :lol: :lol:

Etnicko ciscenje ekipe, a :lol:

Vadi nas strucni stab koji je multietican :D

Iraola
Kontakt:

Post Postao/la Iraola » 15 jul 2016, 18:56

:lol: :lol:
Po raznoraznim gostovanjima su nas vrijeđali na nacionalnoj osnovi, više puta psovali majku četničku, lomili noge, prijetili pa mora se nekako stati u kraj tome

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 15 jul 2016, 19:39

Ne mogu se ono sjetiti gdje su psovali cetnicku majku prije par godine, negdje u Hercegovini cini mi se.

A bio sam prisutan u Bihacu u ovoj minuloj sezoni kad nam je njihov direktor redom spiskavao "cetnicku majku" :D (mislim na ekipu, strucni stab i predstavnike kluba). Ali dobro, taj lik je ionako retardiran pa mu nije zamjerit' :D

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 15 jul 2016, 19:50

A bas sam mislio pitati koliko je momaka doslo, tesko upratit a kamoli zapamtit prezimena. znaci 15 do sada,mashala.svaka cast Dzindi ako to uspije uigrati za ove 3 sedmice.
Jel iko ostao od prosle sezone, sta je bilo sa Dautovicem,Salihovicem, malim Ibrahimom?! pretpostavljam i da Todor nije vise tu (zbog ove gore opaske :-) ).

Iraola
Kontakt:

Post Postao/la Iraola » 15 jul 2016, 20:18

studeni je napisao/la:A bas sam mislio pitati koliko je momaka doslo, tesko upratit a kamoli zapamtit prezimena. znaci 15 do sada,mashala.svaka cast Dzindi ako to uspije uigrati za ove 3 sedmice.
Jel iko ostao od prosle sezone, sta je bilo sa Dautovicem,Salihovicem, malim Ibrahimom?! pretpostavljam i da Todor nije vise tu (zbog ove gore opaske :-) ).
I prije tih 15 je došlo par, mislim da je među njima i Faruk Kuduzović. Ostali su Mujkić, M. Omić, Ibro, Daut, Salihović, vjerovatno sam koga izostavio..

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.