Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

reds_forever
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la reds_forever » 10 jan 2010, 18:12

reds je napisao/la: Nece ti ni Barsa dati toliko za Mascha.Guardiola je rekao da ako klub ne dovede Fabregasa da on nece produziti ugovor a od kluba je trazio izmedu 40-45 miliona € tako da...
ali hoce city :roll:
reds je napisao/la:Pa sta bi od onih para sto su Ameri "uzeli" od prodaje tamo nekih klubova propale u zemlju .. bile price vratice se dugovi,imacemo za pojacanja koliko hocemo :roll: kao i obicno... NEMA NISTA
ja bi najradije da smo mi jedan od tih klubova koji su oni prodali,nego da dugove liverpoola sredjuju tim parama....al et,u ovom slucaju ne cine ni jedno ni drugo :evil: Protiv arsenala nisu im dali da udju na stadion,ali njima ni to ne smeta...tipicno amerikanski,hoce da budu gazde u svemu :evil:
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 10 jan 2010, 18:53

Da znam s kim se ne smijem zezati :D
^ Ma mozes jaraniko , samo udri :mrgreen:

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 10 jan 2010, 19:02

OTNYS_YNWA je napisao/la:
Da znam s kim se ne smijem zezati :D
^ Ma mozes jaraniko , samo udri :mrgreen:
:D :mrgreen: :D
Ne smijem zbog ovog
Citiram:"^ Jbg kume , steta sto nama policiji ne daju da isibamo gamad ;) Pa da vide kad bi im vise na um palo da potegnu za noz , pistolj ..." :D
FK Pjetlovi

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 10 jan 2010, 20:14

Ako se ovo desi,ode nam klub u tri lijepe... ako već i nije već i otišao. :roll:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

PIRKE33
Kontakt:

Post Postao/la PIRKE33 » 10 jan 2010, 20:24

Samo vas kakav sheikh spasit.......da uleti sa jednom milijardom...

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 10 jan 2010, 20:40

Ne shvatam,zasto su Ameri prodali one svoje klubove,nego da podmire Liverpoolove dugove :?
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

PIRKE33
Kontakt:

Post Postao/la PIRKE33 » 10 jan 2010, 20:41

Znas kolko te Amere libo za Liverpool.....

Torres Da Killa.!.
Kontakt:

Post Postao/la Torres Da Killa.!. » 10 jan 2010, 21:17

nidjo_barca je napisao/la:
Torres Da Killa.!. je napisao/la:Ma i da bude trebalo 40m nebih rekao da ce benitez dati Torketa, prije da ce prodat mascerana barsi za nekih 40-45 mil i to je to..
Pa ti nisi dobar,cuj da Barca da za Mascherana 40 mil.
cuj nisam dobar bog te widio ako jedan od najboljih zadnjih veznih igraca na svijetu ne vrijedi bar 40 miliona onda stvarno nidze veze.. znas i zadnji put kad je barca htjela kupit mascea govorilo se o 35 miliona ali to je tek pocetna ponura na kraju to nece ici ispod 40m vjeruj mi .. a ako nece barca ga kupit hoce city ili cska sigurno i to ce dat 40 mil i udarit se nogom u guzicu od srece jer je njemu tek 25-6 godina
Svaki tvoj poraz me boli,a svaka pobjeda je razlog da uzivam. YOU'LL NEVER, EVER WALK ALONE!
‎----------Reina------------
Kelly--Skrtel--Agger--Glen
----------Lucas-------------
--Meireles------Gerrard--
Suarez---Carroll----J.Cole

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 10 jan 2010, 21:40

ma to su sve gluposti i nagađanja.
ima li kakvih vijesti u vezi kolege phila jacksona ?
You are someone else I am still right here

Lily
Kontakt:

Post Postao/la Lily » 10 jan 2010, 21:42

fera je napisao/la:ma to su sve gluposti i nagađanja.
ima li kakvih vijesti u vezi kolege phila jacksona ?
Phill je ziv i zdrav.. ono je sve bila sala :shock: :P
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 10 jan 2010, 21:49

mnogi su popušili foru uključujući i mene :D ,šala im je morbidna,al` et`. :mrgreen:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 10 jan 2010, 22:10

Torres Da Killa.!. je napisao/la:
Torres Da Killa.!. je napisao/la:Ma i da bude trebalo 40m nebih rekao da ce benitez dati Torketa, prije da ce prodat mascerana barsi za nekih 40-45 mil i to je to..
cuj nisam dobar bog te widio ako jedan od najboljih zadnjih veznih igraca na svijetu ne vrijedi bar 40 miliona onda stvarno nidze veze.. znas i zadnji put kad je barca htjela kupit mascea govorilo se o 35 miliona ali to je tek pocetna ponura na kraju to nece ici ispod 40m vjeruj mi .. a ako nece barca ga kupit hoce city ili cska sigurno i to ce dat 40 mil i udarit se nogom u guzicu od srece jer je njemu tek 25-6 godina
nema sanse da neko da za mascha tolike pare, cska ima vec na toj poziciji boljeg igraca od mascha, city bi mogao dati dosta ali 40 miliona nikako, rafa ne bi dao mascha ni za 50 miliona ali morat ce, jer on je jos 18 mjeseci vezan ugovorom, i ako ga ne produzi morat cemo ga prodati, a kako stvari stoje nema sanse da produzi ugovor, jer klub je u velikim problemima
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 10 jan 2010, 22:13

Nazalost ako se ne desi neko cudo a to je da nas kupi kakav Arap ili neko ko ima love sigurno ce se destiti rasprodaja igraca u naredna 2-3 prelazna roka ukljucujuci Torresa,Gerrarda,Mascha,Reinu odnosno svi igraci redom koji nesto vrijede. :cry: Dzaba je ljubav prema klubu i te gluposti...a Masch odlazi 100%
FK Pjetlovi

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 10 jan 2010, 22:16

nema sanse da neko da za mascha tolike pare, cska ima vec na toj poziciji boljeg igraca od mascha, city bi mogao dati dosta ali 40 miliona nikako, rafa ne bi dao mascha ni za 50 miliona ali morat ce, jer on je jos 18 mjeseci vezan ugovorom, i ako ga ne produzi morat cemo ga prodati, a kako stvari stoje nema sanse da produzi ugovor, jer klub je u velikim problemima
^ Vjeruj mi da Masch nema cijenu

Sve ce ti se samo kazati ;)

[youtube][/youtube]

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 10 jan 2010, 22:19

Zaboravio sam vam reci bolje se pocnite navikavati da gledate Lucasa ;)
FK Pjetlovi

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 10 jan 2010, 22:20

Torres Da Killa.!. je napisao/la:
Za Mascha od Barce necete dobit sigurno 40 mil.,mozda jedino od Citya.Imamo na toj poziciji Tourea,bolje dodat jos 10 milki i dovest Fabregasa.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 10 jan 2010, 22:32

nidjo_barca je napisao/la: Za Mascha od Barce necete dobit sigurno 40 mil.,mozda jedino od Citya.Imamo na toj poziciji Tourea,bolje dodat jos 10 milki i dovest Fabregasa.
Nece ni City novi trener Mancini je najavio da nece bacati pare tek tako vec da ce "pametno" dovoditi igrace.Imaju 70 miliona funti za pojacanja na ovom prelaznom roku a Seik je najavio da vise nece davati toliko love jer smatra da je vec dovoljno ulozio te da je ova ekipa jaka dovoljno tako da vjerovatno na ljeto ce biti samo 30-tak miliona funti za pojacanja,a s obzirom da Masch ako bude odlazio otici ce na ljeto...
FK Pjetlovi

rafa
Kontakt:

Post Postao/la rafa » 10 jan 2010, 22:39

reds je napisao/la:Zaboravio sam vam reci bolje se pocnite navikavati da gledate Lucasa ;)

kako stvari stoje i ngoga...................:S
"Jedina zelja mi je da svi ljudi iz moje zemlje navijaju za svoju domovinu u kojoj su rodjeni bez obzira na vjeru i porijeklo"SERGEJ BARBAREZ

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 10 jan 2010, 22:41

rafa je napisao/la:
reds je napisao/la:Zaboravio sam vam reci bolje se pocnite navikavati da gledate Lucasa ;)

N'Gog manje vise ipak mislim da ima potencijala ali...
FK Pjetlovi

rafa
Kontakt:

Post Postao/la rafa » 10 jan 2010, 23:07

reds je napisao/la:
rafa je napisao/la:

N'Gog manje vise ipak mislim da ima potencijala ali...

jbg.............nije trebalo do ovog doci...sta ces.. :roll:
"Jedina zelja mi je da svi ljudi iz moje zemlje navijaju za svoju domovinu u kojoj su rodjeni bez obzira na vjeru i porijeklo"SERGEJ BARBAREZ

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.