NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Sretan vam 90. rođendan, veliki je to jubilej.
Evo i mi za nešto više od mjesec dana slavimo 65. godišnjicu postojanja kluba, mogli su dogovoriti kakvu prijateljsku utakmicu. Za nastavak suradnje i prijateljstva ova 2 tima, ipak smo vam dali Omića i Halilovića, a vjerujem da će biti još mnogo igrača koji će ići na relaciji Banovići-Gradačac i obrnuto.
Evo i mi za nešto više od mjesec dana slavimo 65. godišnjicu postojanja kluba, mogli su dogovoriti kakvu prijateljsku utakmicu. Za nastavak suradnje i prijateljstva ova 2 tima, ipak smo vam dali Omića i Halilovića, a vjerujem da će biti još mnogo igrača koji će ići na relaciji Banovići-Gradačac i obrnuto.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
SRETAN RODENDAN SVETINJO!!!!puno je godina proslo od osnivanja kroz teske trenutke si prosla danas smo u bh eliti sledeci cilj je evropa
VOLIM TE ZVIJEZDO
hvala svima na cestitkama

hvala svima na cestitkama
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
sretan rodjendan i mnogo uspjeha i dalje i da stignemo i mi u onu gornju stranu tabele pa i evrope 

Sretan rodjendan i puno uspjeha u buducnosti.Trebamo biti ponosni na klub sa tako dugom tradicijom.
cudno mi da ljudi iz nase administracije nisu nista objavili o rodendanu mozda jos nije
mozda je rodendan za par mjeseci kada bude odigrana utakmica protiv jednog velikog kluba
koji ce uvelicati nas jubilej...

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Spremaju se za Sarajevo znaš da nam pitari ležeastra1922 je napisao/la:cudno mi da ljudi iz nase administracije nisu nista objavili o rodendanu mozda jos nijemozda je rodendan za par mjeseci kada bude odigrana utakmica protiv jednog velikog kluba
![]()

-
- Kontakt:
U postu iznad sam napisao da sam te podatke nasao na internetu i da nisam siguran, da treba provjeritit, ali bi bilo malo cudno da su isti podatci na internetu i da oni nisu tacni.Sa druge strane ako ocekujes od nase administracije da se oglasi po tom pitanju, tesko da ce oni nesto poduzet, jer je dosadasnja praksa pokazala da nasa administracija suti i da je poprilicno bezidejna narocito sto se tice marketinga.Pogledajte samo sluzbenu internet stranicu koja se svela samo na komentar poslije utakmica i par slika, pa gdje su interwievi sa igracima,trenerima,mozda neki video clip,...., nema od toga nista.Slab nam je marketing skroz.astra1922 je napisao/la:cudno mi da ljudi iz nase administracije nisu nista objavili o rodendanu mozda jos nijemozda je rodendan za par mjeseci kada bude odigrana utakmica protiv jednog velikog kluba
![]()
Ja sta sve covjek ovde moze procitati majko mila
.Oplakah,pa ljudi ne znaju ni kad im je klubu rodjendan. 

Ajd ba mali razguli....vodi svoja poslasenci-071 je napisao/la:Ja sta sve covjek ovde moze procitati majko mila.Oplakah,pa ljudi ne znaju ni kad im je klubu rodjendan.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Bas.senci-071 je napisao/la:Ja sta sve covjek ovde moze procitati majko mila.Oplakah,pa ljudi ne znaju ni kad im je klubu rodjendan.

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Vi se našli komentarisatiSarajlijc@ je napisao/la:Bas.senci-071 je napisao/la:Ja sta sve covjek ovde moze procitati majko mila.Oplakah,pa ljudi ne znaju ni kad im je klubu rodjendan.
![]()
![]()
![]()
![]()
Pravi ste navijaci

Zvijezda je stariji klub od vaše UDBAŠKE TVOREVINE,poklopite se .
p.s. pitari,za kog vam je dedo navijao

Einigkeit und Recht und Freiheit
Bez ptrebe se vi javljate samo da bi se fol prepirali sa nama dokle to ide moje komsijedomorocki je napisao/la:Vi se našli komentarisatiSarajlijc@ je napisao/la:Bas.senci-071 je napisao/la:Ja sta sve covjek ovde moze procitati majko mila.Oplakah,pa ljudi ne znaju ni kad im je klubu rodjendan.
![]()
![]()
![]()
![]()
Pravi ste navijaci
.
Zvijezda je stariji klub od vaše UDBAŠKE TVOREVINE,poklopite se .
p.s. pitari,za kog vam je dedo navijao![]()
![]()

"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
ovi navijaci sarajeva sto se prosipaju po nasoj temi stvarno su zalosni,moj klub da je duzan dvadeaset igraca tolike pare ja se ne bi udostojio nekome nesto govoriti.tebi je smijesno sto mi neznamo tacan datum naseg osnivanja koji je bio prije devedeset godina
a meni je smijesto sto vase sarajevo u 21. vijeku kupuje igrace i onda nema para da im isplati pa zaista ste divovi... sine moj pokriji se po glavi i suti bolje ti je a nas ostavi na miru i pusti da uzivamo u svom klubu koji je graden na postenju i uvijek bio simbol postenja,i nemoj dozvoliti da ti ja govorim kako ti je nastao klub...i jos nesto kad budete imali svoj stadion javite se 

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Aferim vidim da su vas manijaci dobro napalili na nas, vama nek je sa srecom, uzivajte vi u klubu niko vam nebrani do za divove bolje da sutimastra1922 je napisao/la:ovi navijaci sarajeva sto se prosipaju po nasoj temi stvarno su zalosni,moj klub da je duzan dvadeaset igraca tolike pare ja se ne bi udostojio nekome nesto govoriti.tebi je smijesno sto mi neznamo tacan datum naseg osnivanja koji je bio prije devedeset godinaa meni je smijesto sto vase sarajevo u 21. vijeku kupuje igrace i onda nema para da im isplati pa zaista ste divovi... sine moj pokriji se po glavi i suti bolje ti je a nas ostavi na miru i pusti da uzivamo u svom klubu koji je graden na postenju i uvijek bio simbol postenja,i nemoj dozvoliti da ti ja govorim kako ti je nastao klub...i jos nesto kad budete imali svoj stadion javite se

Komsije aferim!

"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
na svojoj temi branim svoje ,mislim da je to uredu sretno vam u nedjelju samo da dodete s hajrom(igraci) a ostalo je nasa brigaRedDevilS je napisao/la:Aferim vidim da su vas manijaci dobro napalili na nas, vama nek je sa srecom, uzivajte vi u klubu niko vam nebrani do za divove bolje da sutimastra1922 je napisao/la:ovi navijaci sarajeva sto se prosipaju po nasoj temi stvarno su zalosni,moj klub da je duzan dvadeaset igraca tolike pare ja se ne bi udostojio nekome nesto govoriti.tebi je smijesno sto mi neznamo tacan datum naseg osnivanja koji je bio prije devedeset godinaa meni je smijesto sto vase sarajevo u 21. vijeku kupuje igrace i onda nema para da im isplati pa zaista ste divovi... sine moj pokriji se po glavi i suti bolje ti je a nas ostavi na miru i pusti da uzivamo u svom klubu koji je graden na postenju i uvijek bio simbol postenja,i nemoj dozvoliti da ti ja govorim kako ti je nastao klub...i jos nesto kad budete imali svoj stadion javite se
, slobodno ti pricaj o nama sta zelis lakse ce ti biti u dusi!!
![]()
![]()
Komsije aferim!
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Normalno da branis i ja bi isto tako svoje sigurno si to upravu.astra1922 je napisao/la:na svojoj temi branim svoje ,mislim da je to uredu sretno vam u nedjelju samo da dodete s hajrom(igraci) a ostalo je nasa brigaRedDevilS je napisao/la:Aferim vidim da su vas manijaci dobro napalili na nas, vama nek je sa srecom, uzivajte vi u klubu niko vam nebrani do za divove bolje da sutimastra1922 je napisao/la:ovi navijaci sarajeva sto se prosipaju po nasoj temi stvarno su zalosni,moj klub da je duzan dvadeaset igraca tolike pare ja se ne bi udostojio nekome nesto govoriti.tebi je smijesno sto mi neznamo tacan datum naseg osnivanja koji je bio prije devedeset godinaa meni je smijesto sto vase sarajevo u 21. vijeku kupuje igrace i onda nema para da im isplati pa zaista ste divovi... sine moj pokriji se po glavi i suti bolje ti je a nas ostavi na miru i pusti da uzivamo u svom klubu koji je graden na postenju i uvijek bio simbol postenja,i nemoj dozvoliti da ti ja govorim kako ti je nastao klub...i jos nesto kad budete imali svoj stadion javite se
, slobodno ti pricaj o nama sta zelis lakse ce ti biti u dusi!!
![]()
![]()
Komsije aferim!

Hvala i vama nek je sa srecom i nek bolji pobjedi od srca bez potrebe da se svadjamo i da kvarim prijateljstva preko foruma

Imal pjesma za jovićaastra1922 je napisao/la:ovi navijaci sarajeva sto se prosipaju po nasoj temi stvarno su zalosni,moj klub da je duzan dvadeaset igraca tolike pare ja se ne bi udostojio nekome nesto govoriti.tebi je smijesno sto mi neznamo tacan datum naseg osnivanja koji je bio prije devedeset godinaa meni je smijesto sto vase sarajevo u 21. vijeku kupuje igrace i onda nema para da im isplati pa zaista ste divovi... sine moj pokriji se po glavi i suti bolje ti je a nas ostavi na miru i pusti da uzivamo u svom klubu koji je graden na postenju i uvijek bio simbol postenja,i nemoj dozvoliti da ti ja govorim kako ti je nastao klub...i jos nesto kad budete imali svoj stadion javite se

ima naravno ...idi i nevracaj se vise...maksi je napisao/la:Imal pjesma za jovićaastra1922 je napisao/la:ovi navijaci sarajeva sto se prosipaju po nasoj temi stvarno su zalosni,moj klub da je duzan dvadeaset igraca tolike pare ja se ne bi udostojio nekome nesto govoriti.tebi je smijesno sto mi neznamo tacan datum naseg osnivanja koji je bio prije devedeset godinaa meni je smijesto sto vase sarajevo u 21. vijeku kupuje igrace i onda nema para da im isplati pa zaista ste divovi... sine moj pokriji se po glavi i suti bolje ti je a nas ostavi na miru i pusti da uzivamo u svom klubu koji je graden na postenju i uvijek bio simbol postenja,i nemoj dozvoliti da ti ja govorim kako ti je nastao klub...i jos nesto kad budete imali svoj stadion javite se

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- husein veličanstveni
- Kontakt:
Željko Bebek " Dabogda te voda odnijela"maksi je napisao/la:Imal pjesma za jovićaastra1922 je napisao/la:ovi navijaci sarajeva sto se prosipaju po nasoj temi stvarno su zalosni,moj klub da je duzan dvadeaset igraca tolike pare ja se ne bi udostojio nekome nesto govoriti.tebi je smijesno sto mi neznamo tacan datum naseg osnivanja koji je bio prije devedeset godinaa meni je smijesto sto vase sarajevo u 21. vijeku kupuje igrace i onda nema para da im isplati pa zaista ste divovi... sine moj pokriji se po glavi i suti bolje ti je a nas ostavi na miru i pusti da uzivamo u svom klubu koji je graden na postenju i uvijek bio simbol postenja,i nemoj dozvoliti da ti ja govorim kako ti je nastao klub...i jos nesto kad budete imali svoj stadion javite se
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
husein veličanstveni je napisao/la:Željko Bebek " Dabogda te voda odnijela"maksi je napisao/la:Imal pjesma za jovićaastra1922 je napisao/la:ovi navijaci sarajeva sto se prosipaju po nasoj temi stvarno su zalosni,moj klub da je duzan dvadeaset igraca tolike pare ja se ne bi udostojio nekome nesto govoriti.tebi je smijesno sto mi neznamo tacan datum naseg osnivanja koji je bio prije devedeset godinaa meni je smijesto sto vase sarajevo u 21. vijeku kupuje igrace i onda nema para da im isplati pa zaista ste divovi... sine moj pokriji se po glavi i suti bolje ti je a nas ostavi na miru i pusti da uzivamo u svom klubu koji je graden na postenju i uvijek bio simbol postenja,i nemoj dozvoliti da ti ja govorim kako ti je nastao klub...i jos nesto kad budete imali svoj stadion javite se

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.