Facebook (pitanja, problemi...)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Facebook i ostalo..
Da Bog da se udala za ovakvog. 

'ta će se on(a) udarat'... 

@Runi
To je sasvim normalno ponasanje danasnje omladine (vecine) u ovoj nasoj lijepoj BiH.
To je sasvim normalno ponasanje danasnje omladine (vecine) u ovoj nasoj lijepoj BiH.
LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
JW10 je napisao/la:http://csdeagle.ru/wp-content/uploads/2 ... image9.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;BadrHari je napisao/la:Ovaj je lafo musliman a voli sebe vise od Boga.
Svaki opis mu u fazonu : Boze jesam proklet juce zgodan danas opet...![]()
Ali ne smije mu niko nista , Kick Box trenira, znaci udara se momak strasno.
Narcis i super-opsjednut samim sobom.
Puna je Zenica ovakvih pozera...

Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
- Donnie Darko
- Kontakt:
Samo za ustipka.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
malo editovanouschtipak je napisao/la:@Runi
To je sasvim normalno ponasanje nenormalne omladine (vecine) u ovoj nasoj lijepoj BiH.

+1 opsjednutost ljepotom..ko kaže da je ljepota glavna ljudska vrijednost kojom se treba ponositi kao ovajJHam je napisao/la:malo editovanouschtipak je napisao/la:@Runi
To je sasvim normalno ponasanje nenormalne omladine (vecine) u ovoj nasoj lijepoj BiH.

Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
jel ovo nokautiran ovaj sto puci usne 

Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
- IlPrincipe
- Kontakt:
daT-MAC je napisao/la:jel ovo nokautiran ovaj sto puci usne

Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Fino ga je složio
pade k'o svijeća!

Lahko je glumiti neke face na forumu kad si za tastaturom.
Smijesno je stavljati slike pistolja nekih metaka mislim ono sasvim djetinjasto.
Ne gotivim ovog momka nikako, pisao sam vec sta mislim o njemu ali je krajnje neozbiljno pisati nesto kad mu isto to ne bi u lice smio reci.
Udara se dobro ako ga poredimo sa normalnom osobom koja u ring nije usla u zivotu i pobila se 2-3 puta na ulici.
Sad posto se nedovoljno razumijem da procjenim gdje on stoji u profesionalnom kick Boxu , tim takmicenjima kad se boris sa drugim momcima koji treniraju pa necu nista ni pisati.
Nit' me boli qrac..
Glup je ko noc, misli da je ljepota bitna, najgore sto on nije ni lijep. Klempav ko pehar od Lige Prvaka.
Nego mu se curice od 13 godina vlaze na "trbusnjake"...
Znaci odron.
Sad uvijek u Zenici ima huligana poput @Agresivnog koji nije nimalo impresioniran.
Smijesno je stavljati slike pistolja nekih metaka mislim ono sasvim djetinjasto.
Ne gotivim ovog momka nikako, pisao sam vec sta mislim o njemu ali je krajnje neozbiljno pisati nesto kad mu isto to ne bi u lice smio reci.
Udara se dobro ako ga poredimo sa normalnom osobom koja u ring nije usla u zivotu i pobila se 2-3 puta na ulici.
Sad posto se nedovoljno razumijem da procjenim gdje on stoji u profesionalnom kick Boxu , tim takmicenjima kad se boris sa drugim momcima koji treniraju pa necu nista ni pisati.
Nit' me boli qrac..
Glup je ko noc, misli da je ljepota bitna, najgore sto on nije ni lijep. Klempav ko pehar od Lige Prvaka.
Nego mu se curice od 13 godina vlaze na "trbusnjake"...
Znaci odron.
Sad uvijek u Zenici ima huligana poput @Agresivnog koji nije nimalo impresioniran.

Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
I ja volim sebe više od ikog, to je normalno skroz, osim ako ste altruista 

I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Citam post i ispada da branim fegeta jbt
Bjezi ba goni, dovoljno je pogledati trecu pozu na slici da ti pokaze koliko je pametan.
Evo slika trebe da promjenim temu malo.

Bjezi ba goni, dovoljno je pogledati trecu pozu na slici da ti pokaze koliko je pametan.

Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ma svi sebe vole najvise na svijetu. Samo neki to skrivaju, uspjesno ili ne, neki ne skrivaju, a neki to nabijaju svima na nos.Dex je napisao/la:I ja volim sebe više od ikog, to je normalno skroz, osim ako ste altruista
edit: dok ne dobiju djecu, mada velik broj ni to ne mijenja situaciju.
Zadnja izmjena: Donnie Darko, dana/u 22 avg 2013, 18:22, ukupno mijenjano 2 puta.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ovo je ustipkov tipIlPrincipe je napisao/la:Zenički laf![]()
Stid me sto zivim u istom gradu kao i ovaj momak. Ko ga poznaje zna ko je i sta je..
![]()

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Po ovim pozama ja bih rekao da derpe 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- IlPrincipe
- Kontakt:
BadrHari de ime te gore djevojke, jedna je od najljepsih koje sam ikad vidio vjeruj. Bas moj tip 

Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
zovni ga na forum da prosirimo lobi
ma mozda nije derpe, ali seljak jeste garant
[quote="] Bas moj tip
[/quote]
drug, ciji niji tip, realno
crna kosa, taman ten 

ma mozda nije derpe, ali seljak jeste garant

[quote="] Bas moj tip

drug, ciji niji tip, realno

Zadnja izmjena: Bosniacum Lilium, dana/u 22 avg 2013, 18:23, ukupno mijenjano 2 puta.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Realno, na onom klipu gore ga je lik nadjac'o. Smijesno li je to?
Bavi se lik sportom. Sta vecina ovdje radi? Bavi se tastaturom i popravnim u osnovnoj/srednjoj skoli + jos komentarisanjem tudjih slika il' ti ga ljubomorisanjem.
Isto bih ovo napisala i da je u pitanju djevojka, nene mi nepismene.
Dosta od mene na tu temu. Imate sportski pozdrav.

Bavi se lik sportom. Sta vecina ovdje radi? Bavi se tastaturom i popravnim u osnovnoj/srednjoj skoli + jos komentarisanjem tudjih slika il' ti ga ljubomorisanjem.

Isto bih ovo napisala i da je u pitanju djevojka, nene mi nepismene.

Dosta od mene na tu temu. Imate sportski pozdrav.

LANET OLSUN!
uh Bog ti dao i Đe čuo i Đe ne čuo!BadrHari je napisao/la:Citam post i ispada da branim fegeta jbt![]()
Bjezi ba goni, dovoljno je pogledati trecu pozu na slici da ti pokaze koliko je pametan.![]()

nemaš nam šta reći ondauschtipak je napisao/la:Sta vecina ovdje radi? Bavi se tastaturom i popravnim u osnovnoj/srednjoj skoli + jos komentarisanjem tudjih slika il' ti ga ljubomorisanjem.![]()