FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Pa ljudi Travnjak se grčevito bori za opstanak a mi imamo imperativ rezultat i niza i titule i kupa i svih navijača morate biti strpljivi i što odmiče prvenstvo noge su sve teže a travnjak je nama najnezgodnija ekipa zato jer se uvijek s njima mučimo
Elegant je napisao/la:Kerla usao pocetkom drugog poluvremena i sad se povrjedi.

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- katzenbrummen
- Kontakt:
Josh neshto, ovaj rezultat u Banja Luci nam najvishe odgovara.. Po pod objema ekipama.. Josh vishe se odvojiti od Shirokog, ali i Borca..
Tamo su slike djetinjstva moga, tamo je sve sto je moje.
-
- Kontakt:
Ma nije nista od prethodnog receno u negativnom smislu, naprotiv, slažemo se da treba i srece i ozbiljnosti i strpljenja.BlueBoy1921 je napisao/la:Pa ljudi Travnjak se grčevito bori za opstanak a mi imamo imperativ rezultat i niza i titule i kupa i svih navijača morate biti strpljivi i što odmiče prvenstvo noge su sve teže a travnjak je nama najnezgodnija ekipa zato jer se uvijek s njima mučimo
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Greska , jedan strumf mi na MSNu napisa 1-1
Ebo mu ja sve furacko

mislim da se poslije ove tekme zeljo moze slaviti zasluzenu TITULU SVAKA CAST ZASLUZILISTE
CESTITAM

CESTITAM

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
-
- Kontakt:
Hvala, al prerano još za čestitanjamdss je napisao/la:mislim da se poslije ove tekme zeljo moze slaviti zasluzenu TITULU SVAKA CAST ZASLUZILISTE![]()
![]()
CESTITAM![]()

Šampioni 

- Sarajlijc@
- Kontakt:
Svaka vam cast komsije na ovom uspjehu 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
FORZA ZELJOOOOOOOOOOOOOOOOO SLAVIT CE SE OPET TITULAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA 

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.
FCB
FCB
- inacefindecko
- Kontakt:
mogli smo ih napucat, al mogli su i oni izjednačit..
onaj golman im se motiviso, valjda radi onih žestokih psovki, prozivanja itd
inače, teško je igrat protiv Travnika jer igra jaku mesarsku odbranu, al dabogda ispali iz lige i nikad se ne vratili koliko samo glumataju, udaraju, koje su hinje..
sudija je katastrofalan, da je ovo normalna liga nikad ne bi sudio više, a pomoćnici su već druga katastrofa, teže vrste, ne znam za golove jel ofsajd bio, al svirat ofsajd a lopta bačena iz auta može samo degen! pa raja se prvo nasmijala pa počela psovat
i na kraju ga izvadi glavni, kaže pogrešno izveden aut.. puno sjeckanja igre, katastrofa sudjenje baš!
ŠAMPIONI!
onaj golman im se motiviso, valjda radi onih žestokih psovki, prozivanja itd

inače, teško je igrat protiv Travnika jer igra jaku mesarsku odbranu, al dabogda ispali iz lige i nikad se ne vratili koliko samo glumataju, udaraju, koje su hinje..
sudija je katastrofalan, da je ovo normalna liga nikad ne bi sudio više, a pomoćnici su već druga katastrofa, teže vrste, ne znam za golove jel ofsajd bio, al svirat ofsajd a lopta bačena iz auta može samo degen! pa raja se prvo nasmijala pa počela psovat

ŠAMPIONI!
+8,sjajno,veoma smo blizu titulu,jos dosta kola do kraja,ali mislim da cemo to mi rutinski odraditi.
Bit će Željo Opet sampion,opet sampion!
Bit će Željo Opet sampion,opet sampion!
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Gledalaca ? Po slikama na sa-x i ss.ba cini mi se da nije bilo ocekivane posjete 

- rastafarian
- Kontakt:
Došao sam nekad u drugom poluvremenu ( pojma nemam kad radi semafora) nije se imalo šta specijalno vidjeti, al ako ništa uživao sam u onoj: EVO EVO TITULE, EVO EVO EVROPE, VADI VADI PASOŠE, ZA SVE TI HVALA AMARE !
Meni je atmosfera tih nekoliko minuta bila veličanstvena, i sjever je izgledao poprilično pun.
Meni je atmosfera tih nekoliko minuta bila veličanstvena, i sjever je izgledao poprilično pun.
Ž'21 !
alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!
UEFA MAFIJA !
alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!
UEFA MAFIJA !
Željo odigrao fino, dovoljno za 12. pobjedu u nizu.Na mene su najviše dojam ostavili Svraka (jel' to isti igrač kao prošle sezone ?), Zolotić (momak od 18 godina igra kao da ima stotine teških utakmica u nogama), i Kvesić (momak je stvarno odličan, igra i sa lijevom i sa desnom nogom, bori se, mislim da se repka ne treba brinuti oko pozicije lijevog beka).
Selimović zabio onaj gol, ali promašio 2 100% prilike
A što se tiče travničkih mesara, DABOGDA ISPALI U KANTONALNU LIGU
ne mogu da vjerujem koja je ono stoka, pa ono je antipropaganda fudbala.Samo se valjaju, izbijaju lopte i udaraju. FUJ !
@Ilidža drug bilo je sigurno 7 - 8 hiljada
Selimović zabio onaj gol, ali promašio 2 100% prilike

A što se tiče travničkih mesara, DABOGDA ISPALI U KANTONALNU LIGU

@Ilidža drug bilo je sigurno 7 - 8 hiljada

DRUG NEBI TI PUNCA
Ma vala nsto nisi mogao zakljuciti po slikama ni da je pretrpano a pogotovo da je malo raje,Jedino ako nismo iste slike gledaliHZ_ilidzaa je napisao/la:Gledalaca ? Po slikama na sa-x i ss.ba cini mi se da nije bilo ocekivane posjete
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Znam zato i pitam , inace ni na jednom textualnom izvjestaju ne pise koliko je gledalaca bilo. Po onoj zadnjoj slici na sa-x vidio sam da je sjever bio malo prazan , ocekivao sam pun stadion ipak 12 pobjeda zaredom nije mala stvar.barbarez je napisao/la:Ma vala nsto nisi mogao zakljuciti po slikama ni da je pretrpano a pogotovo da je malo raje,Jedino ako nismo iste slike gledaliHZ_ilidzaa je napisao/la:Gledalaca ? Po slikama na sa-x i ss.ba cini mi se da nije bilo ocekivane posjete
- Sarajlijc@
- Kontakt:
**** ti mentalitet nasih ljudi kad treba da je pun stadion dodje par milja
(Ovako bi se svima desilo ne samo vama
)

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
Trenutno korisnika/ca: Anpa, strucnjak9 i 19 gostiju.