FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

GunnerS
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la GunnerS » 25 jun 2014, 22:31

Čim mu mala dopusti xD
Treba do petka da se presica sa njim održi, koliko sam ja upućen
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

keramikr
Kontakt:

Post Postao/la keramikr » 25 jun 2014, 22:46

Do zadnjeg dana zivota mog samo Saraj'vo!

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 25 jun 2014, 22:53

Jok eto treba papeta ostaviti on je bog :sick:[/quote]

1.Jedini plasman BiH na SP SAFET SUSIC
2.Najbolji igrac BiH po svi anketama SAFET SUSIC
3.Najbolji igrac PSG svih vremena SAFET SUSIC

JOS NESTO???A Bog nije ni slucajno tobejarabi[/quote]
:lol: :lol: :lol: Argumenti bez premca.[/quote]

Pa hajde mi ti iznesi kontraargument pametnjakovicu.Ovaj tvoj "odjava" kaze kakve veze ima kakav je neko igrac pricamo o treneru,ja mu kazem i napisem ovo pod red.br.1 i vama kao nije nista jasno.Objasni kakav ti je argument potreban
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

odjava
Kontakt:

Post Postao/la odjava » 25 jun 2014, 23:03

ado76,to prvo se moze gledati iz milion uglova.jeste da nas je on odveo jer je trener sasvim logicno i da ima svojih zasluga za to,ali da je on neki trener jer je dobio nagradu najbolji igrac nema veze s mozgom.

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 25 jun 2014, 23:09

odjava je napisao/la:ado76,to prvo se moze gledati iz milion uglova.jeste da nas je on odveo jer je trener sasvim logicno i da ima svojih zasluga za to,ali da je on neki trener jer je dobio nagradu najbolji igrac nema veze s mozgom.
On če ostati zapisan u istoriji kao najuspješniji trener do sad i kao selektor koji je prvi put odveo BH na veliko takmičenje kao što je svjetsko prvenstvo pa svidjelo se to nekom ili ne ali tako je. To su činjenice isto kao što su činjenice da je Amar Osim najtrofejniji trener mada mi se to ne sviđa ali je tako.
Sarajevo ljubavi moja!

odjava
Kontakt:

Post Postao/la odjava » 25 jun 2014, 23:15

sekac je napisao/la:
odjava je napisao/la:ado76,to prvo se moze gledati iz milion uglova.jeste da nas je on odveo jer je trener sasvim logicno i da ima svojih zasluga za to,ali da je on neki trener jer je dobio nagradu najbolji igrac nema veze s mozgom.
On če ostati zapisan u istoriji kao najuspješniji trener do sad i kao selektor koji je prvi put odveo BH na veliko takmičenje kao što je svjetsko prvenstvo pa svidjelo se to nekom ili ne ali tako je. To su činjenice isto kao što su činjenice da je Amar Osim najtrofejniji trener mada mi se to ne sviđa ali je tako.
ma to je istina.cinjenice ostaju a sad sto se tebi ne svida amar ili meni safet kao trener to je druga prica.

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 26 jun 2014, 08:34

Vidi, buraz, ja nisam ni napisao da to ima veze.Pročitaj još jednom.Dakle, napisao sam da nas je Pape odveo po prvi put na neko veliko takmičenje,a ono ispod što sam napisao je čisto komentar na post da je "Pape bog", da pokušam objasniti nekima ko je Pape.I daleko od toga da je neko veliki trener ako je bio veliki igrač, ja to nisam ni rekao, jer ima mali milion kontraprimjera

Alibasa
Kontakt:

Post Postao/la Alibasa » 26 jun 2014, 08:50

Ado76 je napisao/la:
Vidi, buraz, ja nisam ni napisao da to ima veze.Pročitaj još jednom.Dakle, napisao sam da nas je Pape odveo po prvi put na neko veliko takmičenje,a ono ispod što sam napisao je čisto komentar na post da je "Pape bog", da pokušam objasniti nekima ko je Pape.I daleko od toga da je neko veliki trener ako je bio veliki igrač, ja to nisam ni rekao, jer ima mali milion kontraprimjera
Pape nije ni T od trenera. Kad bi postavili Smaila Karića na selektorsku poziciju, odveo bi reprezentaciju na SP sa onakvim igračima u onakvoj grupi.

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 26 jun 2014, 09:02

Alibasa je napisao/la:
Ado76 je napisao/la:
Pape nije ni T od trenera. Kad bi postavili Smaila Karića na selektorsku poziciju, odveo bi reprezentaciju na SP sa onakvim igračima u onakvoj grupi.
:lolno: :lolno: :lolno: :lolno: :lolno: :lolno: :lolno:

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 26 jun 2014, 09:24

Joj @ramo ne bude li danas nista, nemoj vise pisati po forumu :D :D :mrgreen: :mrgreen:

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 26 jun 2014, 09:24

Realno, pape nije neki trener, ali cinjenicu da je na pocetku kvalifikacija bio cilj otici na svjetsko, sto je i uradio, niko pobiti nemoze. Sjecam se tada price, samo da odemo makar sve izgubili i sta je sad?
Igrali smo dobro protiv argentine, nigeriju smo po pravdi trebali dobiti, a Iran rastocili.
Bilo je gresaka, mozda je moglo i bolje, ali ovaj uspjeh prije 2 godine bi bilo koji bosanac objerucke prihvatio. Moj savjet, ne morate ga voliti, ali ga makar postujte !
Btw. Gledam juce po fb, ja kao manijak se svadjam s pitarima koji pljuju po papetu, situacija nidje veze, nejasno, al eto takvi smo mi...
Izvinjavam se na off

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 26 jun 2014, 09:33

SarajlijaTM je napisao/la:Realno, pape nije neki trener, ali cinjenicu da je na pocetku kvalifikacija bio cilj otici na svjetsko, sto je i uradio, niko pobiti nemoze. Sjecam se tada price, samo da odemo makar sve izgubili i sta je sad?
Igrali smo dobro protiv argentine, nigeriju smo po pravdi trebali dobiti, a Iran rastocili.
Bilo je gresaka, mozda je moglo i bolje, ali ovaj uspjeh prije 2 godine bi bilo koji bosanac objerucke prihvatio. Moj savjet, ne morate ga voliti, ali ga makar postujte !
Btw. Gledam juce po fb, ja kao manijak se svadjam s pitarima koji pljuju po papetu, situacija nidje veze, nejasno, al eto takvi smo mi...
Izvinjavam se na off
Realno i svaka ti čast na objektivnosti :thumbup: .J.ebote koji merak kad s nekim možeš razmijeniti mišljenja bez pominjanja Udbe, viršli, struje,vode.....Sa svim se slažem 100%, **** ga isto kao što i ja ne mirišem Amara, ali niko ne može osporiti njegove uspjehe i to što je napravio, bez obzira volio ga ili ne volio.
Još jednom RESPECT ;)

GunnerS
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la GunnerS » 26 jun 2014, 09:42

hilmo je napisao/la:Joj @ramo ne bude li danas nista, nemoj vise pisati po forumu :D :D :mrgreen: :mrgreen:
Ramo ramo druže moj, dal čuješ jecaj moj xD
Ma bit će, polahko samo ;)
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Ado76
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la Ado76 » 26 jun 2014, 10:00

GunnerS je napisao/la:
hilmo je napisao/la:Joj @ramo ne bude li danas nista, nemoj vise pisati po forumu :D :D :mrgreen: :mrgreen:
Ramo ramo druže moj, dal čuješ jecaj moj xD
Ma bit će, polahko samo ;)
:rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :tokralju: :tokralju:

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 26 jun 2014, 10:08

SarajlijaTM je napisao/la:Realno, pape nije neki trener, ali cinjenicu da je na pocetku kvalifikacija bio cilj otici na svjetsko, sto je i uradio, niko pobiti nemoze. Sjecam se tada price, samo da odemo makar sve izgubili i sta je sad?
Izvinjavam se na off
:thumbup: :clap: :bih:
Sarajevo ljubavi moja!

licencirani
Kontakt:

Post Postao/la licencirani » 26 jun 2014, 10:16

sta mu pljescete, futa ko i svaki strumf koji provocira i psuje nasoj raji...

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 26 jun 2014, 10:21

licencirani je napisao/la:sta mu pljescete, futa ko i svaki strumf koji provocira i psuje nasoj raji...
Vidi brate ja poštujem svaki realan i dobronamjeran komentar a to šta radi i ako radi njemu na obraz ali ovakav komentar zaslužuje aplauz i respect.
Sarajevo ljubavi moja!

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 26 jun 2014, 10:43

:D pa jel ti vidis Hilmo vremena? Jel mislis da neko mmoze sletiti na aerodrom po ovakvom vremenu ? :mrgreen: :urnebes: kruze i sirijac i dzemo zajedno sa montielom i gawu-om :mrgreen: :mrgreen:

valter22
Kontakt:

Post Postao/la valter22 » 26 jun 2014, 10:53

Kako odmiče vrijeme sve više vjerujem da ramo baca ublehe

JosipBukal
Kontakt:

Post Postao/la JosipBukal » 26 jun 2014, 10:53

[

Vidi, buraz, ja nisam ni napisao da to ima veze.Pročitaj još jednom.Dakle, napisao sam da nas je Pape odveo po prvi put na neko veliko takmičenje,a ono ispod što sam napisao je čisto komentar na post da je "Pape bog", da pokušam objasniti nekima ko je Pape.I daleko od toga da je neko veliki trener ako je bio veliki igrač, ja to nisam ni rekao, jer ima mali milion kontraprimjera[/quote]

Pape nije ni T od trenera. Kad bi postavili Smaila Karića na selektorsku poziciju, odveo bi reprezentaciju na SP sa onakvim igračima u onakvoj grupi.[/quote]

Dabogda vam pape bio doživotni trener i predsjednik kluba, od srca želim.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.