FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Čim mu mala dopusti xD
Treba do petka da se presica sa njim održi, koliko sam ja upućen
Treba do petka da se presica sa njim održi, koliko sam ja upućen
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Jok eto treba papeta ostaviti on je bog
[/quote]
1.Jedini plasman BiH na SP SAFET SUSIC
2.Najbolji igrac BiH po svi anketama SAFET SUSIC
3.Najbolji igrac PSG svih vremena SAFET SUSIC
JOS NESTO???A Bog nije ni slucajno tobejarabi[/quote]
Argumenti bez premca.[/quote]
Pa hajde mi ti iznesi kontraargument pametnjakovicu.Ovaj tvoj "odjava" kaze kakve veze ima kakav je neko igrac pricamo o treneru,ja mu kazem i napisem ovo pod red.br.1 i vama kao nije nista jasno.Objasni kakav ti je argument potreban

1.Jedini plasman BiH na SP SAFET SUSIC
2.Najbolji igrac BiH po svi anketama SAFET SUSIC
3.Najbolji igrac PSG svih vremena SAFET SUSIC
JOS NESTO???A Bog nije ni slucajno tobejarabi[/quote]

Pa hajde mi ti iznesi kontraargument pametnjakovicu.Ovaj tvoj "odjava" kaze kakve veze ima kakav je neko igrac pricamo o treneru,ja mu kazem i napisem ovo pod red.br.1 i vama kao nije nista jasno.Objasni kakav ti je argument potreban
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
ado76,to prvo se moze gledati iz milion uglova.jeste da nas je on odveo jer je trener sasvim logicno i da ima svojih zasluga za to,ali da je on neki trener jer je dobio nagradu najbolji igrac nema veze s mozgom.
On če ostati zapisan u istoriji kao najuspješniji trener do sad i kao selektor koji je prvi put odveo BH na veliko takmičenje kao što je svjetsko prvenstvo pa svidjelo se to nekom ili ne ali tako je. To su činjenice isto kao što su činjenice da je Amar Osim najtrofejniji trener mada mi se to ne sviđa ali je tako.odjava je napisao/la:ado76,to prvo se moze gledati iz milion uglova.jeste da nas je on odveo jer je trener sasvim logicno i da ima svojih zasluga za to,ali da je on neki trener jer je dobio nagradu najbolji igrac nema veze s mozgom.
Sarajevo ljubavi moja!
ma to je istina.cinjenice ostaju a sad sto se tebi ne svida amar ili meni safet kao trener to je druga prica.sekac je napisao/la:On če ostati zapisan u istoriji kao najuspješniji trener do sad i kao selektor koji je prvi put odveo BH na veliko takmičenje kao što je svjetsko prvenstvo pa svidjelo se to nekom ili ne ali tako je. To su činjenice isto kao što su činjenice da je Amar Osim najtrofejniji trener mada mi se to ne sviđa ali je tako.odjava je napisao/la:ado76,to prvo se moze gledati iz milion uglova.jeste da nas je on odveo jer je trener sasvim logicno i da ima svojih zasluga za to,ali da je on neki trener jer je dobio nagradu najbolji igrac nema veze s mozgom.
Vidi, buraz, ja nisam ni napisao da to ima veze.Pročitaj još jednom.Dakle, napisao sam da nas je Pape odveo po prvi put na neko veliko takmičenje,a ono ispod što sam napisao je čisto komentar na post da je "Pape bog", da pokušam objasniti nekima ko je Pape.I daleko od toga da je neko veliki trener ako je bio veliki igrač, ja to nisam ni rekao, jer ima mali milion kontraprimjeraodjava je napisao/la:ado76,to prvo se moze gledati iz milion uglova.jeste da nas je on odveo jer je trener sasvim logicno i da ima svojih zasluga za to,ali da je on neki trener jer je dobio nagradu najbolji igrac nema veze s mozgom.
Pape nije ni T od trenera. Kad bi postavili Smaila Karića na selektorsku poziciju, odveo bi reprezentaciju na SP sa onakvim igračima u onakvoj grupi.Ado76 je napisao/la:Vidi, buraz, ja nisam ni napisao da to ima veze.Pročitaj još jednom.Dakle, napisao sam da nas je Pape odveo po prvi put na neko veliko takmičenje,a ono ispod što sam napisao je čisto komentar na post da je "Pape bog", da pokušam objasniti nekima ko je Pape.I daleko od toga da je neko veliki trener ako je bio veliki igrač, ja to nisam ni rekao, jer ima mali milion kontraprimjeraodjava je napisao/la:ado76,to prvo se moze gledati iz milion uglova.jeste da nas je on odveo jer je trener sasvim logicno i da ima svojih zasluga za to,ali da je on neki trener jer je dobio nagradu najbolji igrac nema veze s mozgom.
Alibasa je napisao/la:Pape nije ni T od trenera. Kad bi postavili Smaila Karića na selektorsku poziciju, odveo bi reprezentaciju na SP sa onakvim igračima u onakvoj grupi.Ado76 je napisao/la:Vidi, buraz, ja nisam ni napisao da to ima veze.Pročitaj još jednom.Dakle, napisao sam da nas je Pape odveo po prvi put na neko veliko takmičenje,a ono ispod što sam napisao je čisto komentar na post da je "Pape bog", da pokušam objasniti nekima ko je Pape.I daleko od toga da je neko veliki trener ako je bio veliki igrač, ja to nisam ni rekao, jer ima mali milion kontraprimjeraodjava je napisao/la:ado76,to prvo se moze gledati iz milion uglova.jeste da nas je on odveo jer je trener sasvim logicno i da ima svojih zasluga za to,ali da je on neki trener jer je dobio nagradu najbolji igrac nema veze s mozgom.

Joj @ramo ne bude li danas nista, nemoj vise pisati po forumu

- SarajlijaTM
Realno, pape nije neki trener, ali cinjenicu da je na pocetku kvalifikacija bio cilj otici na svjetsko, sto je i uradio, niko pobiti nemoze. Sjecam se tada price, samo da odemo makar sve izgubili i sta je sad?
Igrali smo dobro protiv argentine, nigeriju smo po pravdi trebali dobiti, a Iran rastocili.
Bilo je gresaka, mozda je moglo i bolje, ali ovaj uspjeh prije 2 godine bi bilo koji bosanac objerucke prihvatio. Moj savjet, ne morate ga voliti, ali ga makar postujte !
Btw. Gledam juce po fb, ja kao manijak se svadjam s pitarima koji pljuju po papetu, situacija nidje veze, nejasno, al eto takvi smo mi...
Izvinjavam se na off
Igrali smo dobro protiv argentine, nigeriju smo po pravdi trebali dobiti, a Iran rastocili.
Bilo je gresaka, mozda je moglo i bolje, ali ovaj uspjeh prije 2 godine bi bilo koji bosanac objerucke prihvatio. Moj savjet, ne morate ga voliti, ali ga makar postujte !
Btw. Gledam juce po fb, ja kao manijak se svadjam s pitarima koji pljuju po papetu, situacija nidje veze, nejasno, al eto takvi smo mi...
Izvinjavam se na off
Realno i svaka ti čast na objektivnostiSarajlijaTM je napisao/la:Realno, pape nije neki trener, ali cinjenicu da je na pocetku kvalifikacija bio cilj otici na svjetsko, sto je i uradio, niko pobiti nemoze. Sjecam se tada price, samo da odemo makar sve izgubili i sta je sad?
Izvinjavam se na off

Još jednom RESPECT

Re: Odg: FK Sarajevo
Ramo ramo druže moj, dal čuješ jecaj moj xDhilmo je napisao/la:Joj @ramo ne bude li danas nista, nemoj vise pisati po forumu![]()
![]()
![]()
Ma bit će, polahko samo

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Re: Odg: FK Sarajevo
GunnerS je napisao/la:Ramo ramo druže moj, dal čuješ jecaj moj xDhilmo je napisao/la:Joj @ramo ne bude li danas nista, nemoj vise pisati po forumu![]()
![]()
![]()
Ma bit će, polahko samo

SarajlijaTM je napisao/la:Realno, pape nije neki trener, ali cinjenicu da je na pocetku kvalifikacija bio cilj otici na svjetsko, sto je i uradio, niko pobiti nemoze. Sjecam se tada price, samo da odemo makar sve izgubili i sta je sad?
Izvinjavam se na off

Sarajevo ljubavi moja!
-
- Kontakt:
sta mu pljescete, futa ko i svaki strumf koji provocira i psuje nasoj raji...
Vidi brate ja poštujem svaki realan i dobronamjeran komentar a to šta radi i ako radi njemu na obraz ali ovakav komentar zaslužuje aplauz i respect.licencirani je napisao/la:sta mu pljescete, futa ko i svaki strumf koji provocira i psuje nasoj raji...
Sarajevo ljubavi moja!
hilmo je napisao/la:Joj @ramo ne bude li danas nista, nemoj vise pisati po forumu![]()
![]()
![]()

Kako odmiče vrijeme sve više vjerujem da ramo baca ublehe
- JosipBukal
- Kontakt:
[
Vidi, buraz, ja nisam ni napisao da to ima veze.Pročitaj još jednom.Dakle, napisao sam da nas je Pape odveo po prvi put na neko veliko takmičenje,a ono ispod što sam napisao je čisto komentar na post da je "Pape bog", da pokušam objasniti nekima ko je Pape.I daleko od toga da je neko veliki trener ako je bio veliki igrač, ja to nisam ni rekao, jer ima mali milion kontraprimjera[/quote]
Pape nije ni T od trenera. Kad bi postavili Smaila Karića na selektorsku poziciju, odveo bi reprezentaciju na SP sa onakvim igračima u onakvoj grupi.[/quote]
Dabogda vam pape bio doživotni trener i predsjednik kluba, od srca želim.
Vidi, buraz, ja nisam ni napisao da to ima veze.Pročitaj još jednom.Dakle, napisao sam da nas je Pape odveo po prvi put na neko veliko takmičenje,a ono ispod što sam napisao je čisto komentar na post da je "Pape bog", da pokušam objasniti nekima ko je Pape.I daleko od toga da je neko veliki trener ako je bio veliki igrač, ja to nisam ni rekao, jer ima mali milion kontraprimjera[/quote]
Pape nije ni T od trenera. Kad bi postavili Smaila Karića na selektorsku poziciju, odveo bi reprezentaciju na SP sa onakvim igračima u onakvoj grupi.[/quote]
Dabogda vam pape bio doživotni trener i predsjednik kluba, od srca želim.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.