Prijatnoshzna je napisao/la:Jedem luka i slanine
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MocMahale444
COYS je napisao/la:TobeYarabi je napisao/la:18COYS je napisao/la:TobeYarabi nema vise od 16 godina![]()
Mogu li te usvojiti?![]()
![]()
![]()

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- TobeYarabi
- Kontakt:
ja samo kopiram sta pise vas uvazeni clan S.I.shzna je napisao/la:Haj sve, al kako ti se da da izmisljas Boga ti? Bolestan si
i tacno je da sam bolestan-zabolio me stomak od smijeha kad sam procitao ove gluposti

- HajdeZeljozabiGol
- Kontakt:
sta ce papak ne sjeca se rata... njemu je parola koja ima smisla za nas koji su prezivili rat utjeha jer Zeljo nije izgubio. Sretno Sabljo.scootzzZzTM87 je napisao/la:Kontas li ti parolu momcino?TobeYarabi je napisao/la:goloruki manijaci se izivljavali na serbskoj nejaci u banjaluci![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Željo1921
Prije 95 godine rođen je Željo, najtrofejniji bh. klub!!!!
Tesko je biti pitar ;) ;)
Prije 95 godine rođen je Željo, najtrofejniji bh. klub!!!!
Tesko je biti pitar ;) ;)
TobeYarabi je napisao/la:ja samo kopiram sta pise vas uvazeni clan S.I.shzna je napisao/la:Haj sve, al kako ti se da da izmisljas Boga ti? Bolestan si
i tacno je da sam bolestan-zabolio me stomak od smijeha kad sam procitao ove gluposti![]()
![]()
![]()
![]()

Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
- TobeYarabi
- Kontakt:
HajdeZeljozabiGol je napisao/la:sta ce papak ne sjeca se rata... njemu je parola koja ima smisla za nas koji su prezivili rat utjeha jer Zeljo nije izgubio. Sretno Sabljo.scootzzZzTM87 je napisao/la:Kontas li ti parolu momcino?TobeYarabi je napisao/la:goloruki manijaci se izivljavali na serbskoj nejaci u banjaluci![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Pa 95% raje na ovom topicu nije dozivjelo rat. Sve balavurdija
- TobeYarabi
- Kontakt:
dobio sam cudnu pp**** ti svu familiju

Čuj "4500 milje" il je 4 i po milje il' 4500, ne može obojekyrieirving je napisao/la:4500 milje ja ne znam kad je na kosevu zadnji put toliko bilo po kisovitom vremenuskoroalen je napisao/la:Đe vam je sad posjeta, što nas sad ne ismijavate?
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk

I odakle izvuče toliko kad vam je oficijalna objavila da je prodato 2100 pojedinačnih ulaznica a da je ukupno meču prisustvovalo oko 3700 gledalaca? Nemoj natezat'.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Hajte djeco na spavanje 

A kako djecu da skeniraju ? otisak prsta ?skoroalen je napisao/la:Čuj "4500 milje" il je 4 i po milje il' 4500, ne može obojekyrieirving je napisao/la:4500 milje ja ne znam kad je na kosevu zadnji put toliko bilo po kisovitom vremenuskoroalen je napisao/la:Đe vam je sad posjeta, što nas sad ne ismijavate?
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
I odakle izvuče toliko kad vam je oficijalna objavila da je prodato 2100 pojedinačnih ulaznica a da je ukupno meču prisustvovalo oko 3700 gledalaca? Nemoj natezat'.
Železničar pobijedio bratskog kluba. A i manijaci na svoju braću goloruki krenuli....
Nisam ništa rekao protiv toga, to sve ulazi u zbir gledalaca od 3700. 2100 ulaznica je prodato, ostalo su djeca, gosti, sezonske itd. Samo što je ovaj kyreirving navuk'o negdje još 800 ljudi.SemirSema je napisao/la:A kako djecu da skeniraju ? otisak prsta ?
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Ne, pod brojem 3704 se računaju skenirane. Sada se skeniraju i ulaznice i godišnje i desetogodišnje. Kako ćeš dijete skenirati ?skoroalen je napisao/la:Nisam ništa rekao protiv toga, to sve ulazi u zbir gledalaca od 3700. 2100 ulaznica je prodato, ostalo su djeca, gosti, sezonske itd. Samo što je ovaj kyreirving navuk'o negdje još 800 ljudi.SemirSema je napisao/la:A kako djecu da skeniraju ? otisak prsta ?
- TobeYarabi
- Kontakt:
The Goloruki 

Evo ih, DivEVI izasli iz rupa

- 7aprildomemoj
Jutros u Sarajevu zahladnilo i razlika čak 6 ........ 

moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
- grbavicka1921
- Kontakt:
Eno dobile kone sms jutros u kome pise da nije istina da je Željo pobijedio Borca. 

*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
- escobarpablo
- Kontakt:
Čudno nema gramatičkih grešakaTobeYarabi je napisao/la:dobio sam cudnu pp**** ti svu familiju![]()
![]()

FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Navalili zeljini huligani na forum [emoji38]escobarpablo je napisao/la:Čudno nema gramatičkih grešakaTobeYarabi je napisao/la:dobio sam cudnu pp**** ti svu familiju![]()
![]()
![]()
![]()
Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.