FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Zrinjski je ispred PFK Sarajeva bar 5 godina a kamoli da pričamo o Zvezdi ili Dinamu! Ali nama je nasa direktorica obecala da cemo za jos malo vremena biti ispred svih to je dobro 

-
- Kontakt:
Treba gledat i pozitivno eno Dogan kaze bili smo - 8 od europe sad smo - 4 ABd sutra i minus 1.
Nama Bilbija nije valjao sta mi vise da pricamo.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
NazorUso je napisao/la: ↑14 apr 2023, 15:43Jel imas oci ti majstore ? Cuj radi takvih malera i me pobijedimoLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑14 apr 2023, 15:39zalosno da nam Leotar, Sloge i slicni prave probleme ali vremena se mijenjaju. Raja je i proslu protiv Sloge racunala sigurnu pobjedu pa sta bi? Bas radi takvih malera i ne pobijedimo.GalileoGalilei je napisao/la: ↑14 apr 2023, 15:35Meni su stvarno fascinantni ljudi koji unaprijed upisuju bodove u ovakvoj situaciji, te još pršte od neke pozitive. Grob te ebo, ne možemo Slogu dobiti, loptu iznijeti pas igrom, fulamo sve kao zadnji amateri, plus na sve to imaš sjajnog Guardiolu na klupi.
Stvarno bih volio znati na čemu vi to bazirate tu pozitivu, ali hajde.
Svaki put se syebem koliko ima glupih ljudi.. Sinoć sjedim na kafi i čujem kako trojica pričaju o FKS. Kad dvojica od njih pričaju kako raja samo serre, kako su navijači najobičnije narkomančine koje bi vazda nešto tjerale, kako trebamo mi otkupiti klub pa ulagati, te kako smo imali 20 šuteva na gol Sloge itd. Nisam mogao sebi doći.
Pobjeda sutra pa kakva god i kako god ako Bog da. I da City uzme Veleza danas![]()
![]()
![]()
nije do uzasne postavke, do metiljivosti dalkana, do nesposobnog svrse, nego je do navijaca i malera
![]()
![]()
ne brukaj se ziv bio !!!
ne brukam se. X puta mi sampioni svemira pa dobijemo po nosu. Dobijemo slobodu u gostima ocekujemo neke petarde. Pa kada u 60oj minuti bude 0:0 na semaforu ebemo svojim igracima sve da ne znaju gdje gone. Masa takvih primjera bilo na Kosevu. I takvi maleri uticu na kompletnu situaciju. Ocekivanja itd. ugl dosta toga utice na desvanja na zelenom terenu. A ti brate malo ohani i gledaj kako ces nekom replicirati na komentar. Uvijek ti je neko ismijavanje, vrijedanje. Nije prvi put da te raja proziva kao da si pusten s lanca. Ako ne znas argumentovano voditi diskusiju, postaviti pitanje i ne javljaj se, jer se ti brukas.
PS: i imas li ti oci majstore, jer ne vidim da sam napisao da nije i do tih cinjenica koje ti navodis?
PLOCO IZDRZI SELJO NA HAPARATIMA

- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
-
- Kontakt:
Eno i navijaci Barcelone ne mogu jos da vjeruju da nisu dobili Gironu. Nevjerovatna pojava.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
nisu dobili Gironu ali su prvi na tabeli i imaju 13+ u odnosu na prvog pratioca.ZipSarajevo je napisao/la: ↑14 apr 2023, 15:52Eno i navijaci Barcelone ne mogu jos da vjeruju da nisu dobili Gironu. Nevjerovatna pojava.
- 1 9 4 6 -
Opet se brukas. Svi pozivaju na oprez samo se masnokosi nalozi da je Prandeli jer je dobio Posusje. E cuj prozivas nekoga za euforiju, prvake svemira, pa u narednoj recenici lafo ismijavas ZeljeznicarLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑14 apr 2023, 15:48NazorUso je napisao/la: ↑14 apr 2023, 15:43Jel imas oci ti majstore ? Cuj radi takvih malera i me pobijedimoLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑14 apr 2023, 15:39
zalosno da nam Leotar, Sloge i slicni prave probleme ali vremena se mijenjaju. Raja je i proslu protiv Sloge racunala sigurnu pobjedu pa sta bi? Bas radi takvih malera i ne pobijedimo.
Pobjeda sutra pa kakva god i kako god ako Bog da. I da City uzme Veleza danas![]()
![]()
![]()
nije do uzasne postavke, do metiljivosti dalkana, do nesposobnog svrse, nego je do navijaca i malera
![]()
![]()
ne brukaj se ziv bio !!!
ne brukam se. X puta mi sampioni svemira pa dobijemo po nosu. Dobijemo slobodu u gostima ocekujemo neke petarde. Pa kada u 60oj minuti bude 0:0 na semaforu ebemo svojim igracima sve da ne znaju gdje gone. Masa takvih primjera bilo na Kosevu. I takvi maleri uticu na kompletnu situaciju. Ocekivanja itd. ugl dosta toga utice na desvanja na zelenom terenu. A ti brate malo ohani i gledaj kako ces nekom replicirati na komentar. Uvijek ti je neko ismijavanje, vrijedanje. Nije prvi put da te raja proziva kao da si pusten s lanca. Ako ne znas argumentovano voditi diskusiju, postaviti pitanje i ne javljaj se, jer se ti brukas.
PS: i imas li ti oci majstore, jer ne vidim da sam napisao da nije i do tih cinjenica koje ti navodis?
PLOCO IZDRZI SELJO NA HAPARATIMA![]()
![]()
![]()
A to "pustan s lanca" - tako se obracaj onome ko te odgojio
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
NazorUso definitivno si preskocio terapiju jer ne znas sta pises. Izvini sto te povrijedila moja opaskaNazorUso je napisao/la: ↑14 apr 2023, 15:56Opet se brukas. Svi pozivaju na oprez samo se masnokosi nalozi da je Prandeli jer je dobio Posusje. E cuj prozivas nekoga za euforiju, prvake svemira, pa u narednoj recenici lafo ismijavas ZeljeznicarLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑14 apr 2023, 15:48
![]()
![]()
brukas se i to dobrano.
A to "pustan s lanca" - tako se obracaj onome ko te odgojio![]()

- 1 9 4 6 -
Nadam se da ce nasa u19 danas dobit Zvijezdu. bitna utakmica da se vratimo na pravi put. Lamadzema dao vec u 2 min za 1-0 

Upravo tako Zeko.
Takodje mora se reci da smo po bankrotu ostali sa igracima koji ni u igmanu nemogu da igraju, koje je trebalo otjerat.
Ova ekipa ima sad dobar kostur, ovu ekipu ne mjenjat puno, 2 -3 igraca ostrijelit (vecina koji nisu zadovoljili ugovor im istice u maju) dovest 2 igraca max 3 i novi strucni stab i vjerujte da bi mi vec bili rame uz rame sa zrinjskijem
Zrinjski kad je u krizi netjera 80% ekipe vec zamjeni trenera (zizovic) jer zna da je do trenera, dok je unas bilo i do ss i do igraca..
Rakodje zrinjski nije nijednog igraca otjero pa da smo mi il zeljo borac doveli i da se pokazo
Dok smo mi Bibliju proglasili secerasom ublehom patuljkom itd (a nije bio los ni kod nas)
Jukic kadusic
Cak i od bekica 2 kojem smo se smijali napravili devida bekama
manijaci se smijali kad je neko pisao da ce im se vratit memija y smislu haj nek dodje kad niko nece itd itd
Mesanovic kod njih bio benko kod nas melunovic nurdin u najbolju ruku
Btw; U SLEDECU SEZONU SE NESMIJE UC SA 2 golmana ispod 21 godinu. Zadrzat Sehinovica i dovest golmana od 30 kuka kojem ce se posteno reci bices na klupi igraces samo kad djete zaluta (kao sto sad luta) i druga svrha tvoja jeste da mu pomazes i na treningu i posle treninga..
Jer oba nasa sadasnja golmana su potencijal ako nizasta drugo za pl bh al ako nebudu imali starijeg kolegu propasce i ove sezone su vec poceli oboica da pokazuju kvalitet alaim i bandovica
Zeljo jedan sut prema golu zrinjskeg od strane santosa kaze zeljovci pogodio u gospu
Takodje mora se reci da smo po bankrotu ostali sa igracima koji ni u igmanu nemogu da igraju, koje je trebalo otjerat.
Ova ekipa ima sad dobar kostur, ovu ekipu ne mjenjat puno, 2 -3 igraca ostrijelit (vecina koji nisu zadovoljili ugovor im istice u maju) dovest 2 igraca max 3 i novi strucni stab i vjerujte da bi mi vec bili rame uz rame sa zrinjskijem
Zrinjski kad je u krizi netjera 80% ekipe vec zamjeni trenera (zizovic) jer zna da je do trenera, dok je unas bilo i do ss i do igraca..
Rakodje zrinjski nije nijednog igraca otjero pa da smo mi il zeljo borac doveli i da se pokazo
Dok smo mi Bibliju proglasili secerasom ublehom patuljkom itd (a nije bio los ni kod nas)
Jukic kadusic
Cak i od bekica 2 kojem smo se smijali napravili devida bekama
manijaci se smijali kad je neko pisao da ce im se vratit memija y smislu haj nek dodje kad niko nece itd itd
Mesanovic kod njih bio benko kod nas melunovic nurdin u najbolju ruku
Btw; U SLEDECU SEZONU SE NESMIJE UC SA 2 golmana ispod 21 godinu. Zadrzat Sehinovica i dovest golmana od 30 kuka kojem ce se posteno reci bices na klupi igraces samo kad djete zaluta (kao sto sad luta) i druga svrha tvoja jeste da mu pomazes i na treningu i posle treninga..
Jer oba nasa sadasnja golmana su potencijal ako nizasta drugo za pl bh al ako nebudu imali starijeg kolegu propasce i ove sezone su vec poceli oboica da pokazuju kvalitet alaim i bandovica
Zeljo jedan sut prema golu zrinjskeg od strane santosa kaze zeljovci pogodio u gospu
Kakva argumentovana rasprava. Uciteljica bosanskog ponosna.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑14 apr 2023, 15:59NazorUso definitivno si preskocio terapiju jer ne znas sta pises. Izvini sto te povrijedila moja opaskaNazorUso je napisao/la: ↑14 apr 2023, 15:56Opet se brukas. Svi pozivaju na oprez samo se masnokosi nalozi da je Prandeli jer je dobio Posusje. E cuj prozivas nekoga za euforiju, prvake svemira, pa u narednoj recenici lafo ismijavas ZeljeznicarLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑14 apr 2023, 15:48
![]()
![]()
brukas se i to dobrano.
A to "pustan s lanca" - tako se obracaj onome ko te odgojio![]()
![]()
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
- napoleon72
- Kontakt:
Jel tebe yebe taj Bilbija? Normalno da NIJE valjao, u 43 utakmice u dvije sezone zabio je 10 (slovima: DESET) golova i upisao 3 (slovima: TRI) asistencije. Poredjenja radi, u Borcu je u polusezoni 9/10 u 11 utakmica imao haman isti ucinak, kao i u polusezonama 11/12 i 12/13 u 11, odnosno 12 utakmica. Zrinjski da ne spominjem. Sta mene boli qrac kakav je neko u drugim klubovima kad je kod nas bio blago receno truba? Hoces li tako ejakulirat i na Kapica sutra, i reci "nama nije valjao a eno u Ukrajini valja"? I da mu zaboravimo da nije mogao pasa yebenog dat ksko treba. Al neces, ti ga slajfas samo na Nemanju, yebo te on.bordobijeli je napisao/la: ↑14 apr 2023, 15:45Treba gledat i pozitivno eno Dogan kaze bili smo - 8 od europe sad smo - 4 ABd sutra i minus 1.
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
-
- Kontakt:
Drug, nije problem stati iza trenera kada ti vidis da on ima neku viziju, da ima neki sistem, igru, ali to kod Mirze nemaš nikako. Mirzina igra se svodi na izbi ili nabi loptu iz 16 pa sta se gore uradi. Nema čovjek neki pečat u igri, nešto svoje da ti znaš, a ne možemo reći da su igrači losi. Ovo je klasično neznanje, krenuti redom, od uprave da trenera. Kada hoces da nesto uradis tražiš nekoga ko ti moze takvog nekoga naći, pa kada takvog nadjes onda krenes dalje, a mi nabacili igrača i doveli amebu za trenera. Ako neko misli da je lako voziti formulu, neka pita nekoga ko je pokušao. I opet ponavljam izričito krivac za ovakvo stanje je Mirvic, ne Ajla ili Mirza, samo Mirvic jer on glumi budalu i pravi se naivan da je ovo neki put sa ljudima koji nemaju pojma o fudbalu.Zeko87 je napisao/la: ↑14 apr 2023, 15:34BAš tako, mi prvi put kad smo stali iza trenera i produžili mu ugovor nakon 8 primljenih komada na krcatom Koševu smo uzeli jedinu duplu krunu u historiji. Ne kažem da je Mirza taj iza koga treba stati, ali dok ne bude kontinuiteta, možemo mi svako prelazno kolo dovoditi po 5 igrača iz lige petice, neće se to plaho osjetiti, džaba sve...
Ja se nadam da je Mirvić spoznao svoje greške i da je skontao da nisu dobri igrači jedini potrebni za rezultat, i da će se na ljeto krenuti zrelije...
Evo i oni tebe selame!
Da mu ga hoce vise Nemanja zaklamfat da ga ne spominje svako 3 dana na temi..napoleon72 je napisao/la: ↑14 apr 2023, 16:03Jel tebe yebe taj Bilbija? Normalno da NIJE valjao, u 43 utakmice u dvije sezone zabio je 10 (slovima: DESET) golova i upisao 3 (slovima: TRI) asistencije. Poredjenja radi, u Borcu je u polusezoni 9/10 u 11 utakmica imao haman isti ucinak, kao i u polusezonama 11/12 i 12/13 u 11, odnosno 12 utakmica. Zrinjski da ne spominjem. Sta mene boli qrac kakav je neko u drugim klubovima kad je kod nas bio blago receno truba? Hoces li tako ejakulirat i na Kapica sutra, i reci "nama nije valjao a eno u Ukrajini valja"? I da mu zaboravimo da nije mogao pasa yebenog dat ksko treba. Al neces, ti ga slajfas samo na Nemanju, yebo te on.bordobijeli je napisao/la: ↑14 apr 2023, 15:45Treba gledat i pozitivno eno Dogan kaze bili smo - 8 od europe sad smo - 4 ABd sutra i minus 1.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ima nešto prepoznatljivo, sin u prvih 11.obrijanopile je napisao/la: ↑14 apr 2023, 16:03Drug, nije problem stati iza trenera kada ti vidis da on ima neku viziju, da ima neki sistem, igru, ali to kod Mirze nemaš nikako. Mirzina igra se svodi na izbi ili nabi loptu iz 16 pa sta se gore uradi. Nema čovjek neki pečat u igri, nešto svoje da ti znaš, a ne možemo reći da su igrači losi. Ovo je klasično neznanje, krenuti redom, od uprave da trenera. Kada hoces da nesto uradis tražiš nekoga ko ti moze takvog nekoga naći, pa kada takvog nadjes onda krenes dalje, a mi nabacili igrača i doveli amebu za trenera. Ako neko misli da je lako voziti formulu, neka pita nekoga ko je pokušao. I opet ponavljam izričito krivac za ovakvo stanje je Mirvic, ne Ajla ili Mirza, samo Mirvic jer on glumi budalu i pravi se naivan da je ovo neki put sa ljudima koji nemaju pojma o fudbalu.Zeko87 je napisao/la: ↑14 apr 2023, 15:34BAš tako, mi prvi put kad smo stali iza trenera i produžili mu ugovor nakon 8 primljenih komada na krcatom Koševu smo uzeli jedinu duplu krunu u historiji. Ne kažem da je Mirza taj iza koga treba stati, ali dok ne bude kontinuiteta, možemo mi svako prelazno kolo dovoditi po 5 igrača iz lige petice, neće se to plaho osjetiti, džaba sve...
Ja se nadam da je Mirvić spoznao svoje greške i da je skontao da nisu dobri igrači jedini potrebni za rezultat, i da će se na ljeto krenuti zrelije...
Nikad poraz, samo lekcija.
- BordoBBoja
- Kontakt:
- napoleon72
- Kontakt:
joker90 je napisao/la: ↑14 apr 2023, 16:05Da mu ga hoce vise Nemanja zaklamfat da ga ne spominje svako 3 dana na temi..napoleon72 je napisao/la: ↑14 apr 2023, 16:03Jel tebe yebe taj Bilbija? Normalno da NIJE valjao, u 43 utakmice u dvije sezone zabio je 10 (slovima: DESET) golova i upisao 3 (slovima: TRI) asistencije. Poredjenja radi, u Borcu je u polusezoni 9/10 u 11 utakmica imao haman isti ucinak, kao i u polusezonama 11/12 i 12/13 u 11, odnosno 12 utakmica. Zrinjski da ne spominjem. Sta mene boli qrac kakav je neko u drugim klubovima kad je kod nas bio blago receno truba? Hoces li tako ejakulirat i na Kapica sutra, i reci "nama nije valjao a eno u Ukrajini valja"? I da mu zaboravimo da nije mogao pasa yebenog dat ksko treba. Al neces, ti ga slajfas samo na Nemanju, yebo te on.bordobijeli je napisao/la: ↑14 apr 2023, 15:45Treba gledat i pozitivno eno Dogan kaze bili smo - 8 od europe sad smo - 4 ABd sutra i minus 1.

150 puta spomenuo Bilbiju na temi.

GRMI SA SJEVERA!
1946
1946
napoleon72 je napisao/la: ↑14 apr 2023, 16:09joker90 je napisao/la: ↑14 apr 2023, 16:05Da mu ga hoce vise Nemanja zaklamfat da ga ne spominje svako 3 dana na temi..napoleon72 je napisao/la: ↑14 apr 2023, 16:03
Jel tebe yebe taj Bilbija? Normalno da NIJE valjao, u 43 utakmice u dvije sezone zabio je 10 (slovima: DESET) golova i upisao 3 (slovima: TRI) asistencije. Poredjenja radi, u Borcu je u polusezoni 9/10 u 11 utakmica imao haman isti ucinak, kao i u polusezonama 11/12 i 12/13 u 11, odnosno 12 utakmica. Zrinjski da ne spominjem. Sta mene boli qrac kakav je neko u drugim klubovima kad je kod nas bio blago receno truba? Hoces li tako ejakulirat i na Kapica sutra, i reci "nama nije valjao a eno u Ukrajini valja"? I da mu zaboravimo da nije mogao pasa yebenog dat ksko treba. Al neces, ti ga slajfas samo na Nemanju, yebo te on.
150 puta spomenuo Bilbiju na temi.![]()
![]()
![]()

1946
-
- Kontakt:
Ne kulturan si ramazan je necu da se spuštam na tvoj nivo komunikacije. Nemanja je najbolji igrac ove lige rodjeni pobjednik trci kao da mu je 20 godina i slavi svaki gol kao da je prvi. Ko ne vidi sta on znaci za ekipu taj je fudbalski slijepacnapoleon72 je napisao/la: ↑14 apr 2023, 16:03Jel tebe yebe taj Bilbija? Normalno da NIJE valjao, u 43 utakmice u dvije sezone zabio je 10 (slovima: DESET) golova i upisao 3 (slovima: TRI) asistencije. Poredjenja radi, u Borcu je u polusezoni 9/10 u 11 utakmica imao haman isti ucinak, kao i u polusezonama 11/12 i 12/13 u 11, odnosno 12 utakmica. Zrinjski da ne spominjem. Sta mene boli qrac kakav je neko u drugim klubovima kad je kod nas bio blago receno truba? Hoces li tako ejakulirat i na Kapica sutra, i reci "nama nije valjao a eno u Ukrajini valja"? I da mu zaboravimo da nije mogao pasa yebenog dat ksko treba. Al neces, ti ga slajfas samo na Nemanju, yebo te on.bordobijeli je napisao/la: ↑14 apr 2023, 15:45Treba gledat i pozitivno eno Dogan kaze bili smo - 8 od europe sad smo - 4 ABd sutra i minus 1.
- JavierBosnia
- Kontakt:
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- BordoBBoja
- Kontakt:
napoleon72 je napisao/la: ↑14 apr 2023, 16:09joker90 je napisao/la: ↑14 apr 2023, 16:05Da mu ga hoce vise Nemanja zaklamfat da ga ne spominje svako 3 dana na temi..napoleon72 je napisao/la: ↑14 apr 2023, 16:03
Jel tebe yebe taj Bilbija? Normalno da NIJE valjao, u 43 utakmice u dvije sezone zabio je 10 (slovima: DESET) golova i upisao 3 (slovima: TRI) asistencije. Poredjenja radi, u Borcu je u polusezoni 9/10 u 11 utakmica imao haman isti ucinak, kao i u polusezonama 11/12 i 12/13 u 11, odnosno 12 utakmica. Zrinjski da ne spominjem. Sta mene boli qrac kakav je neko u drugim klubovima kad je kod nas bio blago receno truba? Hoces li tako ejakulirat i na Kapica sutra, i reci "nama nije valjao a eno u Ukrajini valja"? I da mu zaboravimo da nije mogao pasa yebenog dat ksko treba. Al neces, ti ga slajfas samo na Nemanju, yebo te on.
150 puta spomenuo Bilbiju na temi.![]()
![]()
![]()