FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
92
36%
Darko Milanič
35
14%
Miodrag Božović
5
2%
Fedja Dudić
39
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
24
9%
Samo stranac
60
24%

Ukupno glasova: 255

FCUM
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la FCUM » 14 apr 2023, 15:15

pa gledaj kako lagano zrinjski ubi bagru. Pa narkomane ima li vece motivacije da suta pobjedis da ih prestignemo
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

tabba77
Kontakt:

Post Postao/la tabba77 » 14 apr 2023, 15:15

Zeko87 je napisao/la:
14 apr 2023, 15:10
Ovo kolo bi nam se moglo dobro sve poklopiti, pa u narednom da protiv Tuzle aBd nakon dugo vremena dođemo na poziciju br 4 koja vodi u evropu.
Po čemu? Već Zrinjski osvojio kup?
Nikad poraz, samo lekcija.

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 14 apr 2023, 15:16

Zeko87 je napisao/la:
Ovo kolo bi nam se moglo dobro sve poklopiti, pa u narednom da protiv Tuzle aBd nakon dugo vremena dođemo na poziciju br 4 koja vodi u evropu.
Otisao masnkosi ?
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

obrijanopile
Kontakt:

Post Postao/la obrijanopile » 14 apr 2023, 15:20

spezial je napisao/la:
14 apr 2023, 15:15
I zrinjskom smeta zamjenski teren, kazu nemoj nas u citluk malerski :kafa:
Ljudi nam bježe 27 boba. Čestitam našem Mirvicu, vizionaru, spasitelju, znalcu. Bolje smo bili plasirani i više su nas cijenili kada za kifle nismo imali. Od kada dodje lažni amerikanc mi smo sprdacina za ovu ligu, ne treba tjerati Mirzu vec ublehu Mirvća. Kada on ode, oticice i ove neznalice.
Evo i oni tebe selame!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 14 apr 2023, 15:22

Pitari u Bilbliji vidjeli mentalnog patuljka :bow: :rol:

skullcrusher
Kontakt:

Post Postao/la skullcrusher » 14 apr 2023, 15:22

Muka je gledati zrinjski kako igra... krivo ti brate sta ljudi napravise a mi samo nazadujemo, ako nastave ovako mogu samo jos jaci biti a mi dovodimo nesposobne trenere i ljude u klub... tuga Bgm velika tuga
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 14 apr 2023, 15:23

obrijanopile je napisao/la:
14 apr 2023, 15:20
spezial je napisao/la:
Ljudi nam bježe 27 boba. Čestitam našem Mirvicu, vizionaru, spasitelju, znalcu. Bolje smo bili plasirani i više su nas cijenili kada za kifle nismo imali. Od kada dodje lažni amerikanc mi smo sprdacina za ovu ligu, ne treba tjerati Mirzu vec ublehu Mirvća. Kada on ode, oticice i ove neznalice.
100%, Ameri se generalno razumiju u fudbal ko Mara u kriv qrac. A ovaj nas je i za americke standarde preglup.
GRMI SA SJEVERA!
1946

Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 14 apr 2023, 15:24

Danas pobjeda Zrinjskog i Tuzle, sutra pobjeda Leotara i da krenemo u borbu za Evropu sa pravim trenerom

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 14 apr 2023, 15:25

Zeko87 je napisao/la:
Imaju teži raspored ali ne znam koliko je to realno.. bitno je da dođemo na bod-dva razlike da se to može okrenuti za jedno kolo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 14 apr 2023, 15:28

spezial je napisao/la:
jeste, sto ti velis i jos par momaka da ces pokazati da si najbolji - svejedno kad i gdje. Medjutim Jakovljevic? koja mu je godian u Zrinjskom? Bilbiji? Zlomislicu? Itd itd. Ljudi su na okupu. Imali sa Zizovicem jedan krizni period koju su prezivjeli i to je to.

Sve je to bajno i krasno ali prvo treba istrpiti, sacekati, docekati taj skup pojedinaca, gdje spada i trener, da postane ta dugozeljena masinerija, uigrana ekipa, kaznena ekspedicija. Nije lahko dostici taj nivo a mi kad smo prizivali da nam Bogdo jednu godinu ekipa ostane na okupu (sto se i desilo kad su tu bili Rahman, Tatar i ostali) odmah su dosli i rezultati. Jedan igrac ode i ne nadomjestis s pravim narusis sve, 2 plate zafale pa sve stane. ne znam jel teze odrzati top nivo ili dostici taj top nivo. Za obje situacije je potrebno vrijeme, i pravi krizni menadzment.

Nas je problem sto smo probali i navukli se i vidjeli da mozemo. Medjutim zahvaljujuci prosloj sibicarskoj jadnoj smrdljivoj ekipi sitnih lopova je investitor zavrnuo pipu i sve nam se srusilo ko kula karata. Zatim dolazi Mirvic koji se realno pogubio jer je pozurio da nam pristavi uspjeh - jer smo mi takvi. Nakon par losih poteza smjena trenera doveo najveceg moguceg debila kojeg je mogao izabrati. Nadam se da dvoje navedenih sto prije lete a nama zelim puno zivaca, zdravlja, sabura i da aBd nekad i nekako izdobri.
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 14 apr 2023, 15:30

Sutra nek ismisle, stvore, porode pobjedu, makar sudio neki četnik iz Trebinja

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 14 apr 2023, 15:33

Ljudi, ovakav zeljkan je ispred nas !!!
Sjetim im se familije svima od mirvaha do masnikog kerine !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 14 apr 2023, 15:34

BAš tako, mi prvi put kad smo stali iza trenera i produžili mu ugovor nakon 8 primljenih komada na krcatom Koševu smo uzeli jedinu duplu krunu u historiji. Ne kažem da je Mirza taj iza koga treba stati, ali dok ne bude kontinuiteta, možemo mi svako prelazno kolo dovoditi po 5 igrača iz lige petice, neće se to plaho osjetiti, džaba sve...

Ja se nadam da je Mirvić spoznao svoje greške i da je skontao da nisu dobri igrači jedini potrebni za rezultat, i da će se na ljeto krenuti zrelije...
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

GalileoGalilei
Kontakt:

Post Postao/la GalileoGalilei » 14 apr 2023, 15:35

Meni su stvarno fascinantni ljudi koji unaprijed upisuju bodove u ovakvoj situaciji, te još pršte od neke pozitive. Grob te ebo, ne možemo Slogu dobiti, loptu iznijeti pas igrom, fulamo sve kao zadnji amateri, plus na sve to imaš sjajnog Guardiolu na klupi.
Stvarno bih volio znati na čemu vi to bazirate tu pozitivu, ali hajde.

Svaki put se syebem koliko ima glupih ljudi.. Sinoć sjedim na kafi i čujem kako trojica pričaju o FKS. Kad dvojica od njih pričaju kako raja samo serre, kako su navijači najobičnije narkomančine koje bi vazda nešto tjerale, kako trebamo mi otkupiti klub pa ulagati, te kako smo imali 20 šuteva na gol Sloge itd. Nisam mogao sebi doći.

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 14 apr 2023, 15:35

Zeko87 je napisao/la:
14 apr 2023, 15:34
BAš tako, mi prvi put kad smo stali iza trenera i produžili mu ugovor nakon 8 primljenih komada na krcatom Koševu smo uzeli jedinu duplu krunu u historiji. Ne kažem da je Mirza taj iza koga treba stati, ali dok ne bude kontinuiteta, možemo mi svako prelazno kolo dovoditi po 5 igrača iz lige petice, neće se to plaho osjetiti, džaba sve...

Ja se nadam da je Mirvić spoznao svoje greške i da je skontao da nisu dobri igrači jedini potrebni za rezultat, i da će se na ljeto krenuti zrelije...
nije mirza taj sigurno ali nekad klub treba da izignorise navijace. Ebote to ako ces donositi odluke kako vjetar puse. Nekako sto na nos udje na nos mora izaci mislim da smo u toj fazi.. Nece se jedan klub promijeniti dok se njegovi navijaci ne promijene :P
- 1 9 4 6 -

spezial
Kontakt:

Post Postao/la spezial » 14 apr 2023, 15:38

Nista mi bolji nismo od zelje, i nas isto ovako zrinjski ponizava, a zelju nismo dobili bog zna otkad, tako da se smijesno rugati nesto

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 14 apr 2023, 15:39

GalileoGalilei je napisao/la:
14 apr 2023, 15:35
Meni su stvarno fascinantni ljudi koji unaprijed upisuju bodove u ovakvoj situaciji, te još pršte od neke pozitive. Grob te ebo, ne možemo Slogu dobiti, loptu iznijeti pas igrom, fulamo sve kao zadnji amateri, plus na sve to imaš sjajnog Guardiolu na klupi.

Svaki put se syebem koliko ima glupih ljudi.. Sinoć sjedim na kafi i čujem kako trojica pričaju o FKS. Kad dvojica od njih pričaju kako raja samo serre, kako su navijači najobičnije narkomančine koje bi vazda nešto tjerale, kako trebamo mi otkupiti klub pa ulagati, te kako smo imali 20 šuteva na gol Sloge itd. Nisam mogao sebi doći.
zalosno da nam Leotar, Sloge i slicni prave probleme ali vremena se mijenjaju. Raja je i proslu protiv Sloge racunala sigurnu pobjedu pa sta bi? Bas radi takvih malera i ne pobijedimo.
Pobjeda sutra pa kakva god i kako god ako Bog da. I da City uzme Veleza danas
- 1 9 4 6 -

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 14 apr 2023, 15:40

To ti je prosječni Bošnjo, ne samo kad je FKS u pitanju.
Koševo Zapad

vedinjo98
Kontakt:

Post Postao/la vedinjo98 » 14 apr 2023, 15:43

Jao jao jao. I dalje ne mozes vjerovati da Slogu nismo dobili.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 14 apr 2023, 15:43

Lobudaraczapamcenje je napisao/la:
14 apr 2023, 15:39

zalosno da nam Leotar, Sloge i slicni prave probleme ali vremena se mijenjaju. Raja je i proslu protiv Sloge racunala sigurnu pobjedu pa sta bi? Bas radi takvih malera i ne pobijedimo.
Pobjeda sutra pa kakva god i kako god ako Bog da. I da City uzme Veleza danas
Jel imas oci ti majstore ? Cuj radi takvih malera i me pobijedimo :rol: :rol: :rol: :rol: nije do uzasne postavke, do metiljivosti dalkana, do nesposobnog svrse, nego je do navijaca i malera :rol: :rol: :rol: ne brukaj se ziv bio !!!

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], johntravolta123 i 15 gostiju.