Ma ja ba ta ce trener zrinjskog mi smo najjaci.Pitar6785 je napisao/la: ↑13 apr 2023, 15:59Ovaj trener zrinjskog ako je ovo izjavio on pojma nema
Zrinjski jeste bio bolji i pobjedio nas je (na neutralnom terenu)
Ako je to presudio na osnovu velezove pobjede protiv nas onda ocito da je samo pogledo rezultat i da nije utakmicu gledao
Nebi se slozio za sb pogotovo jer ta ekipa je trebala u 2 utakmice primi 8 golova od nas
Moze se ovde pricat sta god hoce ali smo vise pokazali od sb veleza zelje u nastavku prvenstva i nista slabije igre nismo pokazali nego borac a imalismo najtezi raspored i okolnosti (da sve te ekipe u nastavku su igrale domace utakmice na svom terenu)
Daleko otog da mi imamo igru kao zrinjski, al takodje niko nije ostecen kao mi od ovih nabrojani ekipa, govorim gdje nam je sudija uzeo 2 boda.
Zrinjski je takodje od merdijana izgubio. Takodje nek zrnjski je na jedvite jade pobjedio igman a zamislite da je sudija ponistio cist go zrinjskom u 87 minuti kad su oni go pobjedomsni dali..
Velez nije ima jednu sansu nisu imali kontrolu nad utakmice i branili, imo sam osjecaj koda igramo protiv radnika
Povedi nas Ayla u novu eru jos malo pa bosanski dinamo,najjaci na balkanu.
Kad ih cicak sve poslozi i prvi smo do kraja.Samo treba vjerovat ne treba odustajat