Otkad si počeo aminat izgubili smo 5 utakmica, Niče bi sujevjeran postosloboda72 je napisao/la:Uz dužno poštovanje mladiću , ne bih se složio da je nas snašla nesreća.WolfOfWallStreet je napisao/la:Sloboda 72 posto cu vjerovatno ban popusit danas, nemoj aminat pred utakmicu s Radnikom, ko sto vidis to nam nesrecu donosi, **** te i Kusturica i Valjic i Pilav i kjafiri
Biti viceprvak države i igrati finale za Ćup................
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
-
- Kontakt:
SaltCityAttack je napisao/la:Ma mi smo ludi ..majkemi daj da taj prokleti kup uzmemo ljudi peh nam je godinama..tacno da finale igramo sa OFK Tuzlom cini mi se da bi ga zijanili hahaha..ali mora biti nas moraaa
s onom OFK Tuzlom kad si ti igrao?

1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
1899 AC Milan
-
- Interni moderator
- Kontakt:
I sta bi sinoć na donatorskoj... To se tolike pare skupile da se ne smije napisat 

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Il ce bit "Djeca nam se smiju moj Reufe".staragarda je napisao/la:I sta bi sinoć na donatorskoj... To se tolike pare skupile da se ne smije napisat
Na Tusnju je grob do groba
Majka trazi sina svoga
Nasla ga je na istoku
Gdje Fukare kolju stoku
Majka trazi sina svoga
Nasla ga je na istoku
Gdje Fukare kolju stoku
Trebao bi jos neko uletiti danasNYKnicks Fan je napisao/la:Uf da znate koliko je skupljeno veceras...

Zadnja izmjena: amazing, dana/u 17 maj 2016, 10:12, ukupno mijenjano 1 put.
Nema organizovanog prevoza zbog tehnickih problema
Toliko vremena je bilo da se organizuje ovo gostovanje u finalu i oni dan prije javljaju da nema prevoza.Bravo

Toliko vremena je bilo da se organizuje ovo gostovanje u finalu i oni dan prije javljaju da nema prevoza.Bravo

ZIVJELA DRZAVA TUZLA
aj ne seri, a kad je bilo gostovanja i za dzabe tad je bilo sve ok, krivi su ovi prevoznici sto niko na ovaj dan nece da nam izadje u susretAgamemnon je napisao/la:Nema organizovanog prevoza zbog tehnickih problema![]()
![]()
Sta ja imam sa tim sto je bilo dzaba,da nisam ja trazio mozdatzmalisa je napisao/la:aj ne seri, a kad je bilo gostovanja i za dzabe tad je bilo sve ok, krivi su ovi prevoznici sto niko na ovaj dan nece da nam izadje u susretAgamemnon je napisao/la:Nema organizovanog prevoza zbog tehnickih problema![]()
![]()

I pisacu sta mi se pise,demokratija.
Odgovori mi bogati zar sam nesto lose napisao.
Jel bilo vremena da se to sredi na vrijeme

Zar nije sramota obavijestiti dan prije da prevoza uopste nema,zar to nije barem malo neozbiljno.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Moraš znat brate da PREVOZNICI JEDNOSTAVNO NECE DA VOZE navijače...ni za kakve pare....cirkus u Travniku ti je dobar i zadnji primjer.... Iduće sezone će bit jos teze, vjeruj mi... Nije se uspio naći prevoz za Mostar evo sad i Bijeljina...i to sve zbog debila i lupanja j e b e n i h busevaAgamemnon je napisao/la:Nema organizovanog prevoza zbog tehnickih problema![]()
![]()
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Nisu oni nista krivi. Neće prevoznici, i to je toAgamemnon je napisao/la:Nema organizovanog prevoza zbog tehnickih problema![]()
![]()

zar nije veca sramota sto u ovom gradu nema nijednog prevoznika sto ce nam izac u susret na ovaj vazan dan?Agamemnon je napisao/la:Sta ja imam sa tim sto je bilo dzaba,da nisam ja trazio mozdatzmalisa je napisao/la:aj ne seri, a kad je bilo gostovanja i za dzabe tad je bilo sve ok, krivi su ovi prevoznici sto niko na ovaj dan nece da nam izadje u susretAgamemnon je napisao/la:Nema organizovanog prevoza zbog tehnickih problema![]()
![]()
Toliko vremena je bilo da se organizuje ovo gostovanje u finalu i oni dan prije javljaju da nema prevoza.Bravo![]()
I pisacu sta mi se pise,demokratija.
Odgovori mi bogati zar sam nesto lose napisao.
Jel bilo vremena da se to sredi na vrijeme![]()
Zar nije sramota obavijestiti dan prije da prevoza uopste nema,zar to nije barem malo neozbiljno.
zasto kolko tolko bacas mrlju na one koji rade nesto na ovom da se organizuje prevoz, nisi nista lose napisao, **** te demokratija hocu samo da ti kazem da nije onako kako ti zamisljas 100%
Ljudi, u koliko sati je sutra utakmica?
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Ljudi opet se palite bez veze.
Zalosno je i neozbiljno sa njihove strane javiti to zadnji dan.
I sada bukvalno raja mora da se snalazi i organizuje prevoz nekako.A nemogu ga svi naci za dan.
Govorim iz tog ugla nisam nigdje napisao njihova krivica ali neozbiljno je zadnji dan reci nema prevoza.
Zalosno je i neozbiljno sa njihove strane javiti to zadnji dan.
I sada bukvalno raja mora da se snalazi i organizuje prevoz nekako.A nemogu ga svi naci za dan.
Govorim iz tog ugla nisam nigdje napisao njihova krivica ali neozbiljno je zadnji dan reci nema prevoza.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
-
- Kontakt:
_dreamer_ je napisao/la:Ljudi, u koliko sati je sutra utakmica?
17h
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
1899 AC Milan
sreca u nesreci je sto Bijeljina nije daleko uopšte.
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
de nek neko od ovih Fukara mi kaže, dal policija RS dozvoljava ovakav način "organizovanog# odlaska na utakmicu. Da nas neće sve vratiti koji idemo s tom namjerom ?
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
Nema te sta vracati ako sjedite vas cetvorica u autu bez ikakvih obiljezja. Strpite se do tamo i onda okaci salove, dresove i sl.Drotovi ce te zaustaviti jedino ako vozis 120 umjesto 50km/hMortus je napisao/la:de nek neko od ovih Fukara mi kaže, dal policija RS dozvoljava ovakav način "organizovanog# odlaska na utakmicu. Da nas neće sve vratiti koji idemo s tom namjerom ?

- tuzlak1987
- Kontakt:
A to se tice ulaznica za nase navijace jel ulaznicu mogu kupiti samo FFC ili svi?
U BN-u mozes kupiti svakako, dok ovdje samo ako si karaFutuzlak1987 je napisao/la:A to se tice ulaznica za nase navijace jel ulaznicu mogu kupiti samo FFC ili svi?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.