FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Bio sam ja.Nije adekvatan protivnik bio, ali mi djeluje da je kvalitetan igrac, fizicki jak, dobra tehnika, miran. Idem i u cetvrtak u Vogoscu, da vidim situacijukanarinac je napisao/la:ljudi ko je bio na utakmici protiv natrona kakav je ovaj miterski
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
pitic je napisao/la:Znači ponovno kao i prošle sezone će biti oko dolaska većeg broja igrača (što ne kažem da je loše u ovome trenutku)
Došli: Duljević, Mitrevski, Kostić, Berberović, Sirijac i trebamo još računati da će doći 2 pojačanja to je znači novih 7 igrača. Valja nam se ponovno uigravati i ako ja mislim da će uigravanje lakše ići s tim da se radi sada o kvalitetnim pojačanjima kojima se je lakše uklopiti u tim. Ali ako dođu još 2 kvalitetna igrača pored ovih navedenih FKS će biti sila po imenima na papiru, a da li ćemo tu silu prenijeti na teren to ćemo uskoro vidjeti. Ja se iskreno nadam da hoćemo.
koga ces uigravat kad ti niko nije otisao sem jajala? ako su kvalitetom zasluzili sve ce biti uredu nema sta da se strepi bar su povjereni i dobri igraci koji kad udju u 60toj minuti bit u stanju da ugroze protivnika a ne da mi ulazi vusljanin todorovic puric i opet neka vrsta silovanja lopte to ces i nspadaca imat opet... a sto e tice mitrevskog rano je govorit o kvalitetu protiv nartona treba da vidimo sad u sloveniji protiv ozbiljnijih ekipa.. a i on i kostic mi djeluku kao fudbaleri a ne neki vjeciti talenti
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
aha hvala ti nesto ima dobar filing za njegaAdiFKS je napisao/la:Bio sam ja.Nije adekvatan protivnik bio, ali mi djeluje da je kvalitetan igrac, fizicki jak, dobra tehnika, miran. Idem i u cetvrtak u Vogoscu, da vidim situacijukanarinac je napisao/la:ljudi ko je bio na utakmici protiv natrona kakav je ovaj miterski
Samo Sarajevo
AdiFKS je napisao/la:Bio sam ja.Nije adekvatan protivnik bio, ali mi djeluje da je kvalitetan igrac, fizicki jak, dobra tehnika, miran. Idem i u cetvrtak u Vogoscu, da vidim situacijukanarinac je napisao/la:ljudi ko je bio na utakmici protiv natrona kakav je ovaj miterski
bice nas puno u vogosci:) i nas iz vogosce iako sam se doselio ovdje sa kosevskog brda
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Morali smo dovesti te igrace Mitrevski umjesto Vuleta ,otisao Mato dosao Kostic, cijela desna strana sa Baricem i Puricem nije funkcionisala kako treba dovedeni Duljevic i Berberovic,otisao Tadejevic treba nam lijevi bek i rezervni golman,Okic na lijevo krilo sva pojacanja su bila ciljana i opravdana stoga nema gomilanja igracapitic je napisao/la:Znači ponovno kao i prošle sezone će biti oko dolaska većeg broja igrača (što ne kažem da je loše u ovome trenutku)
Ti si opet šampion !
Na ovoj trening utakmici Duljevic je igrao po lijevoj strani, Sefko po desnoj.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
pitic je napisao/la:Znači ponovno kao i prošle sezone će biti oko dolaska većeg broja igrača (što ne kažem da je loše u ovome trenutku)
Došli: Duljević, Mitrevski, Kostić, Berberović, Sirijac i trebamo još računati da će doći 2 pojačanja to je znači novih 7 igrača. Valja nam se ponovno uigravati i ako ja mislim da će uigravanje lakše ići s tim da se radi sada o kvalitetnim pojačanjima kojima se je lakše uklopiti u tim. Ali ako dođu još 2 kvalitetna igrača pored ovih navedenih FKS će biti sila po imenima na papiru, a da li ćemo tu silu prenijeti na teren to ćemo uskoro vidjeti. Ja se iskreno nadam da hoćemo.
Sta se imas uigravati od 11 igraca od prosle sezone,otisla su samo dva (Jajalo i Vule ).Jos jedan igrac bi trebao od pojacanja da pokrije tu desnu stranu ,na kojoj kao i da nismo imali igraca.Tu je jos Duljevic umjesto Purica(ali tu smo dobili na kvaliteti barem 20%)
Znaci kostur ekipe imamo,uz Dzemu i Duljevica dobijamo mnogo.
Sa ovim pojacanjima pored konkurencija koja ce biti zestoka,imas klupu koja bi se borila za Evropu.
Mislim na uigravanje ovih novih igrača pa da se poslože sa našim prvim timom koji je već uigran. Evo kontam primjer da je svih 7 novih igrača u prvih 11 na utakmici na šta bi to ličilo (mislim na cjelokupnu igru tima):?:Rule_hz je napisao/la:pitic je napisao/la:Znači ponovno kao i prošle sezone će biti oko dolaska većeg broja igrača (što ne kažem da je loše u ovome trenutku)
koga ces uigravat kad ti niko nije otisao sem jajala? ako su kvalitetom zasluzili sve ce biti uredu nema sta da se strepi bar su povjereni i dobri igraci koji kad udju u 60toj minuti bit u stanju da ugroze protivnika a ne da mi ulazi vusljanin todorovic puric i opet neka vrsta silovanja lopte to ces i nspadaca imat opet... a sto e tice mitrevskog rano je govorit o kvalitetu protiv nartona treba da vidimo sad u sloveniji protiv ozbiljnijih ekipa.. a i on i kostic mi djeluku kao fudbaleri a ne neki vjeciti talenti
SRETAN BROJ - 1725
igraci se dovode i dovodili su se iskljuciovo ili radi proslogodsnjih propusta na tim pozicijama, ili radi pojacavanja konkurencije... a konkurencija je najlaksi put do izvlacenja 100% iz svakog igraca...
koliko god zalili matu, meni i nije neki gubitak igrac koji bira tekme
mislim da ce kostic sa cimijem biti puno bolji u sredini i da cemo igrati puno, puno brze jer ce duljevic i ostala pojacanja na bekovima i krilimassigurno puno brze prenositi loptu i otvarati kontranapade
koliko god zalili matu, meni i nije neki gubitak igrac koji bira tekme
mislim da ce kostic sa cimijem biti puno bolji u sredini i da cemo igrati puno, puno brze jer ce duljevic i ostala pojacanja na bekovima i krilimassigurno puno brze prenositi loptu i otvarati kontranapade
gospon Ramoo ima li sta novo ???rammstein je napisao/la:igraci se dovode i dovodili su se iskljuciovo ili radi proslogodsnjih propusta na tim pozicijama, ili radi pojacavanja konkurencije... a konkurencija je najlaksi put do izvlacenja 100% iz svakog igraca...
koliko god zalili matu, meni i nije neki gubitak igrac koji bira tekme![]()
maa neka je Mati za srecom, ne sumnjam jaaa u ovu ekipu.. Dzemica kad potpise, meni je mjera, pa makar niko ne dosao...
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...
Visca Barca...
-
fcsforever
- Kontakt:
Svaki tim koji ima lovu radi istu stvar...STVARA KONKURENCIJU....naravno koliko se može. Bili smo mi i u situacijama kada smo imali koliko toliko kvalitetnih 11 a na klupi propuh žestoki..
Nešto slično je kod kona trenutno...(naravno eto filozofa Lutvinih odmah da nam kažu da Nedu Turkovića ima ko zamjeniti...ali i oni znaju da "će sezonu iznijeti juniori uz ponekog starca" ..što im je priča od kad je Lutvo reko da para nema)
Nešto slično je kod kona trenutno...(naravno eto filozofa Lutvinih odmah da nam kažu da Nedu Turkovića ima ko zamjeniti...ali i oni znaju da "će sezonu iznijeti juniori uz ponekog starca" ..što im je priča od kad je Lutvo reko da para nema)
Kad je izvlačenje za premijer ligu, ko s kim igra i to ?
Saraj'vo kao nekad želja nam je jedina
Jajalo je nesumnjivo jedan od najkvalitetnijih poslijeratnih igrača koje smo imali , ali bolje je davati priliku Radovcu i Kovačeviću , ili ako se ukaže prilika dovesti nekog sličnih ili većih kvaliteta uz kog bi dvojica pomenutih stastali, ali koji ne bi igrao preko neke stvari i s 50 % mogućnosti s ugovorom od 6 mjeseci , bar smo sad u stanju takvo nešto napraviti, hvala Mati na svemu i sretno mu, ali takvo Sarajevo s ugovorima od 3,4,6 mjeseci je iza nas ...
FK Sarajevo 1946 !
fcsforever je napisao/la:Svaki tim koji ima lovu radi istu stvar...STVARA KONKURENCIJU....naravno koliko se može. Bili smo mi i u situacijama kada smo imali koliko toliko kvalitetnih 11 a na klupi propuh žestoki..
Kakvi oni i juniori(to su supljaci zesci).
Puna im ekipa polovnjaka na probi iz Branitelja i drugih nizerazrenih ekipa BiH.
Opet vi o komsijama, fuj!!!
Svaka cast Mati, al ne znam cemu tolika frka oko njegovog odlaska. On je dobar igrac, al ni prilicno igrac koji ima uticaja na ekipu kao sto je imao Said, pa eto prezivili smo odlazak Saida, Jajala cemo puno lakse prebroditi...
Svaka cast Mati, al ne znam cemu tolika frka oko njegovog odlaska. On je dobar igrac, al ni prilicno igrac koji ima uticaja na ekipu kao sto je imao Said, pa eto prezivili smo odlazak Saida, Jajala cemo puno lakse prebroditi...
Necu nista reci, samo da vidite kako dodje do naleta padobranaca, sami isprovocirate.amypitar je napisao/la:fcsforever je napisao/la:Svaki tim koji ima lovu radi istu stvar...STVARA KONKURENCIJU....naravno koliko se može. Bili smo mi i u situacijama kada smo imali koliko toliko kvalitetnih 11 a na klupi propuh žestoki..
Kakvi oni i juniori(to su supljaci zesci).![]()
Puna im ekipa polovnjaka na probi iz Branitelja i drugih nizerazrenih ekipa BiH.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Hajde vise Dzemo i Kalasi sletite 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Sutra sutraSarajlijc@ je napisao/la:Hajde vise Dzemo i Kalasi sletite
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 38 gostiju.