neka Sabina iz Zivinica nesto pametuje, navija za Radnik, treba je j ako je nasi sretnu tamo u srijedusloboda72 je napisao/la:Znali neko kakvo je stanje u Živinicama.Je li tačno da je Mido Memišević organizovao autobus za navijače Radnika.Idu da podrže Memiševića, Beširevića i Šećerovića.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Izgleda da je sve vec zavrseno sa Kalasijem i Zecom 

-
- Interni moderator
- Kontakt:
cuj,organizovao bus za navijace radnika iz zivinicasloboda72 je napisao/la:Znali neko kakvo je stanje u Živinicama.Je li tačno da je Mido Memišević organizovao autobus za navijače Radnika.Idu da podrže Memiševića, Beširevića i Šećerovića.

Zadnja izmjena: staragarda, dana/u 16 maj 2016, 23:09, ukupno mijenjano 1 put.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
i SolinašSuljoNezirovic je napisao/la:Chinaglia je napisao/la:dobro je sto si citirao samog sebe, tj Frantu BauzekaSuljoNezirovic je napisao/la:![]()
![]()
nije dugo trajao, ali ono malo sto je zivio na ovom forumu, drug Franto Bauzek se potrudio da se ne zaborave, ali prije svega da nas nauci o tekovinama NOB-a protiv fasizma! uspomena na druga Frantu se mora cuvat' i njegovat'Tri alter egaChinaglia je napisao/la: treci acc ovog mjeseca![]()
Kao Suljo sam citirao Frantu
ali ustvari je "hint" da je Franto za tastaturom
Well be back![]()
![]()
Izvini, pao si mi napamet. Ako nadjem bolji, promjenim. Ovaj avatar predstavlja sve u jednom: Superman, Sloboda i Suljo

tuzlanska Sloboda
Čuj nemoj zezatiChinaglia je napisao/la: nemoj zezat', momak od prve tekme, pa da posljednje na kojoj sam ga gledao, one sa Drinom, uvijek je uzimao igrace 1 na 1 i u tome nije nista losiji od Veselogal' njegov najveci problem je zavrsi potez koji je ocajan

Ja ne bi ni jednog ni drugog u prvih 11, izvesti onu sa 4 vezna i 1 krilom koju smo igrali većinu sezone, i bez Zebe ta formacija odlično izgleda. Mehidić jest pročitan ali je opet imao solidnih poteza u prvoj utakmici. Možda je Govedarica čak i bolji ali da njega uvodimo u finalu kupa poslije ovako teške sezone za njega gdje mu je samopouzdanje veoma nisko mislim da ne bi bilo previše pametno. Ali oko ovih stvari se ne brinem, uvijek Husref izabere pravu opciju

@zlajci kud doda još jedno S, gledaj sad kad te citiraju na drugim temama

Nad tobom sunce najljepše sja
Mehidic ce sigurno uci s klupe, nece li ga dragi bog pogledat', pa da uvali jednu golcinu
To je brate sestra od Memisa, Jbg logično da će navijat za klub u kojem joj burza igraChinaglia je napisao/la:neka Sabina iz Zivinica nesto pametuje, navija za Radnik, treba je j ako je nasi sretnu tamo u srijedusloboda72 je napisao/la:Znali neko kakvo je stanje u Živinicama.Je li tačno da je Mido Memišević organizovao autobus za navijače Radnika.Idu da podrže Memiševića, Beširevića i Šećerovića.
Živinice izdat neće!!!
Azmir Husić!!!
Azmir Husić jedan je od nas!!!
BOJKOT!
Azmir Husić!!!
Azmir Husić jedan je od nas!!!
BOJKOT!
- SuljoNezirovic
- Kontakt:
PromjenioThranduil je napisao/la:SuljoNezireviću ili ti ga "Franto" ko god to bio što mi ukrade avatar, sad pomislim da sam nešto napisao a nisam

zlajci je napisao/la:i SolinašSuljoNezirovic je napisao/la:
Tri alter egaKao Suljo sam citirao Frantu
ali ustvari je "hint" da je Franto za tastaturom
Well be back![]()
![]()
Izvini, pao si mi napamet. Ako nadjem bolji, promjenim. Ovaj avatar predstavlja sve u jednom: Superman, Sloboda i Suljo

"Fašizam je poražen ali nije iskorijenjen. Smrt fašizmu, Sloboda Tuzla!" By Drug Franto Bauzek

$.............................................Stadion
": $ $ "..............Naziv:Gradski stadion Bijeljina
": 6.000...................................Kapacitet : 6000
$ ': 4.000.............................Sjedeća mesta: 4 000
" $ ': 1.500............Natkrivenih sjedećih mjesta: 1 500
Стаза за ¥: $...............................Staza za trčanje :da
$ терена: 105m x 68m..................Dimenzije terena :105 m x 68m
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 16 maj 2016, 23:27, ukupno mijenjano 3 puta.
Ja volim FK Tuzla City
-
- Interni moderator
- Kontakt:
u srijedu fino vrijeme..bez padavina
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Hvala gdje čuo i gdje ne čuo, samo da si ne umišljam da pišem po forumuSuljoNezirovic je napisao/la:PromjenioThranduil je napisao/la:SuljoNezireviću ili ti ga "Franto" ko god to bio što mi ukrade avatar, sad pomislim da sam nešto napisao a nisam![]()

Franto, znam koga trebas stavit' na avatar, ne mogu vjerovat' da se nisi sam sjetio :tokralju:
STADION ĆE BITI PUN!!!
Prodaja ulaznica za utakmicu u srijedu ide odlično! Karte za centralni dio tribine su rasprodate, za sektor A je ostalo još 500 ulaznica, a za sektor C još 700.
Požurite do stadiona da obezbijedite svoje mjesto za revanš. Prodaja karata će se vršiti danas (ponedeljak) do 15:00, sutra (utorak) od 09:00 do 15:00, a ukoliko karata preostane za dan utakmice, biće prodavane na prodajnim mjestima ispred stadiona.
'Ajmo Plavi!!!

Prodaja ulaznica za utakmicu u srijedu ide odlično! Karte za centralni dio tribine su rasprodate, za sektor A je ostalo još 500 ulaznica, a za sektor C još 700.
Požurite do stadiona da obezbijedite svoje mjesto za revanš. Prodaja karata će se vršiti danas (ponedeljak) do 15:00, sutra (utorak) od 09:00 do 15:00, a ukoliko karata preostane za dan utakmice, biće prodavane na prodajnim mjestima ispred stadiona.
'Ajmo Plavi!!!

Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 16 maj 2016, 23:19, ukupno mijenjano 1 put.
Ja volim FK Tuzla City
- SuljoNezirovic
- Kontakt:
ppChinaglia je napisao/la:Franto, znam koga trebas stavit' na avatar, ne mogu vjerovat' da se nisi sam sjetio
"Fašizam je poražen ali nije iskorijenjen. Smrt fašizmu, Sloboda Tuzla!" By Drug Franto Bauzek
-
- Kontakt:
Prodao si sesloboda72 je napisao/la:STADION ĆE BITI PUN!!!
'Ajmo Plavi!!!

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Evo kakvo je stanje u Živinicamasloboda72 je napisao/la:Znali neko kakvo je stanje u Živinicama.Je li tačno da je Mido Memišević organizovao autobus za navijače Radnika.Idu da podrže Memiševića, Beširevića i Šećerovića.

free picture upload
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Uf da znate koliko je skupljeno veceras...
Coraco je napisao/la:Evo kakvo je stanje u Živinicamasloboda72 je napisao/la:Znali neko kakvo je stanje u Živinicama.Je li tačno da je Mido Memišević organizovao autobus za navijače Radnika.Idu da podrže Memiševića, Beširevića i Šećerovića.![]()

Nad tobom sunce najljepše sja
sto si mi zaklonio avatar :nene:Coraco je napisao/la:
- SuljoNezirovic
- Kontakt:
LožanaNYKnicks Fan je napisao/la:Uf da znate koliko je skupljeno veceras...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.