LA Lakers

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

Balon
Kontakt:

Re: LA Lakers

Post Postao/la Balon » 18 jul 2013, 18:28

Pa zasto placati luxury tax kad su ti sanse za titulu ionako mizerne? Neces se razbacivati parama samo zato sto si u mogucnosti da to radis, kakva je to logika? Nezalaganje ti je sve fino objasnio, slucaj Artest i slucaj Anthony/James se nikako ne mogu uporediti, ni po cemu.

Sanse da taj dvojac dodje u Lakerse nisu velike ali ako bi se kojim slucajem ukazala prilika, Lakersi bi ih potpisali iste sekunde, u to budi siguran jer prilika da istovremeno potpises dva igraca takvog kalibra ti se ukaze mozda jednom u 10 godina.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 18 jul 2013, 18:33

@ adriano

poenta cijele ove price je sljedeca:

- kada Lakersi imaju sampionsku ekipu (odnosno ekipu koja se u stanju boriti za naslov) nije im problem placati luxury-tax, u suprotnom oni situaciju detaljno analiziraju i donesu pametnu odluku.

Da se Buss kao sto ti kazes tako razbacivao sa novcem nikad ne bi imao ovakvu imperiju kada je kosarka u pitanju.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 18 jul 2013, 18:34

ja ne bih volio da nam james dodje cisto zbog foruma. tema o miamiju bi bila totalno zapostavljena :mrgreen:
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 18 jul 2013, 18:46

Mitar je napisao/la:Dugo nisam bio na ovoj temi al vidim da se nista nije promjenilo. Hateri i dalje pisu vise nego po temama od klubova za koje navijaju, lijepo je znati da smo im i ovako "slabi" trn u oku. Ali samo me zanima kakav mentalni sklop moras imati da visis ovdje ako ne navijas za L.A...
A i tebi jarane sve hajteri. Ne smije covjek nista ovdje ni prozboriti, diskusiju povesti, da se ti ne javis sa hejteri ovo hetjeri ono. Po cemu je ko hejter? Zato sto se napise misljenje je neko hejter? Kad neko napise da mrzi Lakerse onda ih mozes zvati hejterima, a do tada je to nigdje veze.
Postovanje treba zaraditi.

kokuz
Kontakt:

Post Postao/la kokuz » 18 jul 2013, 18:56

Melo DA, LeBron NE!
Da te volim duša zna, draga moja BiH

Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!

Mitar
Kontakt:

Post Postao/la Mitar » 18 jul 2013, 19:45

kad_kako je napisao/la:
Mitar je napisao/la:Dugo nisam bio na ovoj temi al vidim da se nista nije promjenilo. Hateri i dalje pisu vise nego po temama od klubova za koje navijaju, lijepo je znati da smo im i ovako "slabi" trn u oku. Ali samo me zanima kakav mentalni sklop moras imati da visis ovdje ako ne navijas za L.A...
A i tebi jarane sve hajteri. Ne smije covjek nista ovdje ni prozboriti, diskusiju povesti, da se ti ne javis sa hejteri ovo hetjeri ono. Po cemu je ko hejter? Zato sto se napise misljenje je neko hejter? Kad neko napise da mrzi Lakerse onda ih mozes zvati hejterima, a do tada je to nigdje veze.

Hejteri su zato sto uvijek ama bas uvijek imaju neki argument kontra Lakersa, i kad su ubjedljivo najbolja ekipa lige, i kad su prosjecni kao prosle sezone. Prate situaciju u klubu bolje od mene koji navijam za L.A., i to samo da bi nasli neku negativnost, neki propust, neku slabost, te da bi se radovali eventualnom neuspjehu. Prelistaj malo dvjestotinjak zadnjih stranica ove teme, nadji ijedan pozitivan post o Lakersima tih par retardosa. I onda kazes nisu hateri...

Daleko od toga da ja u ovo svrstavam sve navijace drugih klubova koji ovdje pisu. Ali ovih par pacijenata ce se sami prepoznati u sekundi...
SI AMO CONte!!!

sundancekid
Kontakt:

Post Postao/la sundancekid » 18 jul 2013, 19:46

“It’s great to be here in L.A., although not everyone feels that way. Dwight Howard recently announced he was leaving the Lakers.”

“He’s leaving the Lakers to play for the Houston Rockets,” Hamm said. “He’s leaving LA. So, um, I guess he finally found a way to help the Lakers win.”

By: Jon Hamm - rece za vrijeme ESPN Awardsa sinoc, a bilo je super vidjeti reakciju ovih poznatijih faca na upravo izreceno:

slika

filip13

Post Postao/la filip13 » 22 jul 2013, 20:33

http://nbacro.com/nba/los-angeles-laker ... zoni-18454" onclick="window.open(this.href);return false;

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 22 jul 2013, 23:27

[youtube][/youtube]
Najveći momenti Howarda u Lakersima u trajanju od pola sekunde :lol:
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 22 jul 2013, 23:36

Amar Dzeko je napisao/la:[youtube][/youtube]
Da je ostao u Lakersima, pravili bi se dokumentarci kako je to najbolji centar danasnjice, nasljednik Kobea kao novi fransizni igrac, kako je i pod povredom bio najdominantniji medju centrima itd. Dovoljno je pogledati one clipovei sa PLS STAY DWIGHT i ostala sranja, a kako je otisao, odjednom ne valja :D .
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

XConTroL7
Kontakt:

Post Postao/la XConTroL7 » 23 jul 2013, 00:09

haha joj adriano brate , opusti se xD uzivaj u sjajnom videu , pusti te price :D
hit you with so many rights you gonna beg for a left

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 23 jul 2013, 00:39

Pa neće mu spomenik dignuti što je otišao..
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 23 jul 2013, 00:56

adriano_leite je napisao/la: Da je ostao u Lakersima, pravili bi se dokumentarci kako je to najbolji centar danasnjice, nasljednik Kobea kao novi fransizni igrac, kako je i pod povredom bio najdominantniji medju centrima itd. Dovoljno je pogledati one clipovei sa PLS STAY DWIGHT i ostala sranja, a kako je otisao, odjednom ne valja :D .
To bi tebi trebalo biti poznato :mrgreen:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

ArthurBishop
Kontakt:

Post Postao/la ArthurBishop » 23 jul 2013, 01:48

adriano_leite je napisao/la:
Da je ostao u Lakersima, pravili bi se dokumentarci kako je to najbolji centar danasnjice, nasljednik Kobea kao novi fransizni igrac, kako je i pod povredom bio najdominantniji medju centrima itd. Dovoljno je pogledati one clipovei sa PLS STAY DWIGHT i ostala sranja, a kako je otisao, odjednom ne valja :D .
Dobrim dijelom prošle sezone smo ga kudili, osipali drvlje i kamenje po njemu, pa ne vidim razloga da se to ne poveća sad kad je napustio ovu ekipu. Pič.ka bio, pič.ka ostao.
Željezničar za život cijeli!

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 23 jul 2013, 06:52

ArthurBishop je napisao/la:
adriano_leite je napisao/la:
Dobrim dijelom prošle sezone smo ga kudili, osipali drvlje i kamenje po njemu, pa ne vidim razloga da se to ne poveća sad kad je napustio ovu ekipu. Pič.ka bio, pič.ka ostao.
Ma nije bitno sta se po forumu pisalo, pljuvao se i Bryant, ali je bitno ono sto je u LA bilo. Pls stay Dwight, dont go, dont leave us bla bla bla, da bi na kraju ispalo kao da je nikakav igrac, da nema pojma, da ne moze napredovati itd. To je izaslo iz usta Kareema, a siguran sam, da je ostao, Kareem bi prvi pricao o dominaciji na centru. Helem, popljuj u jednom momentu, hvali u drugom itd.

@LBJMVP, razlika je ogromna, onaj nas je bio tu od pocetka karijere, domaci decko, dok je ovaj bio samo sezonu, nas je bio najbolji igrac lige, dok za ovog Lakersi govore da je niko i nista, Cleveland je ipak mala fransiza i mogla je da place za takvim igracem, dok su Lakersi ipak institucija i njih niko ne odbija (po pricama kako su Lakersi najpozeljnija ekipa za igrati u njoj), dakle, ogromne razlike. Jedan je obecavao odvesti svoj tim do historijskih uspjeha, do naslova, jer je on Akron boy, a na kraju je ispao Akron Whore, dok je drugi napustio ekipu u kojoj nije ni zelio da bude, jer je trazio trade u Netse.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 23 jul 2013, 15:35

Ne, Kobe je tada bio najbolji igrac lige, ne Lebron.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 23 jul 2013, 20:23

ma to su sitnice neno, sitnice :mrgreen:
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 24 jul 2013, 00:05

Kobe nikad nije bio prvi igrač lige.Uvijek je bio neko bolji od njega njega.Jordan,Shaq,Duncan,Dirk i LeBron svaki u određenom dijelu njegove karijere.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 24 jul 2013, 00:13

LBJ MVP je napisao/la:Kobe nikad nije bio prvi igrač lige.Uvijek je bio neko bolji od njega njega.Jordan,Shaq,Duncan,Dirk i LeBron svaki u određenom dijelu njegove karijere.
tako je :mrgreen:

ArthurBishop
Kontakt:

Post Postao/la ArthurBishop » 24 jul 2013, 00:24

LBJ MVP je napisao/la:Kobe nikad nije bio prvi igrač lige.Uvijek je bio neko bolji od njega njega.Jordan,Shaq,Duncan,Dirk i LeBron svaki u određenom dijelu njegove karijere.
Sve više i više mislim da ste ti i Greivis ustvari jedna osoba. Al' to što on kvalitetno spama za razliku od tebe, bubuljičasti, me vuče da ipak pomislim da su dvije osobe u pitanju.
Željezničar za život cijeli!

Odgovori

Natrag na “LA Lakers”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.