RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
-
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
ra nema u sirokom
jel istina da je RA napadnut na balnovcu kamenicama od strane ultrasa i da zato nisu u sirokom??
jel istina da je RA napadnut na balnovcu kamenicama od strane ultrasa i da zato nisu u sirokom??
Valjda će javiti spiker iz širokog što ih nema, sad će javljanje na bh radiju..
opet penal
3-1

"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC
VFC & MUFC
- Crveni_1922
4:1 za Siroki 
Od 73. minute Široki vodi 4:1 protiv Veleža... Po desnoj strani je Glavina lako prošao pored Kajtaza, ubacio u sredinu, gdje se najbolje snašao strijelac Ante Pinjuh...

Od 73. minute Široki vodi 4:1 protiv Veleža... Po desnoj strani je Glavina lako prošao pored Kajtaza, ubacio u sredinu, gdje se najbolje snašao strijelac Ante Pinjuh...
I KRV SVOJU ZA CRVENU BOJU!!!
Ne može sudija, nego da usere penalima....
Bajke su na drugom spratu!VELEZDOGROBA je napisao/la:ra nema u sirokom
Rezultat nije bas realan,Velez ne igra toliko lose,bilo je i par prilika da izjednacimo na 2 -2,al dva brza gola nas unistise. Penal ne bih da komentarisem dok ne vidim usporeni snimak,mada su se igraci dosta bunili.
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC
VFC & MUFC
Ja mislim da je protiv Veleza ove sezone svirano preko 10 penala, sto je previse previse je!
Svirano je i previše penala, smiješno stvarno
Vraćeni iz Širokog, jedno auto kamenovano na Balinovcu i to je to. Evo sada i gubimo 4:1 ali hajde, nema veze.
Who dares, wins !
Brate, dosudio je i nama u subotu dva, pa niti jedan nismo realizovali. Neka sad , nek ih malo nauce ovi sa lištice kako se izvode . Mora li se u svakom penalu traziti dlaka u jajetu . Gledao si, vjerovatno, sinoc barca - real , cist go ponistise, sta te tek onda ima ćuditi u ovom našem cirkusu zvanom Premier liga ?AlemC85 je napisao/la:Ne može sudija, nego da usere penalima....
Umro stari pjesnik, umrla Emina
ostala je pusta bašća od jasmina
salomljen je ibrik, uvehlo je cvijeće
pjesma o Emini nikad umrijet' neće.
MUSVDG
ostala je pusta bašća od jasmina
salomljen je ibrik, uvehlo je cvijeće
pjesma o Emini nikad umrijet' neće.
MUSVDG
Bjeri treba se prvo nauciti svezati tri pasa i osutati po golu pa onda sudije kritikovati ...
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Ja ok, ali zar se ne slažeš da je za široki klub, za koji se najviše svira penala na njegovom terenu, koliko ja pratim..i slažem se da je sinoć u barceloni bila može se reći lakrdija, realu čist gol poništen..
Kako mi je Okic izvukao zivac, tri puta sa ivice sesnaesterca ima sansu da puca niko ga nepokriva i on nesto kao ubacuje na stranu, ma mrs, sve bi ja ovo protjerao, neznalice!kimbo je napisao/la:Bjeri treba se prvo nauciti svezati tri pasa i osutati po golu pa onda sudije kritikovati ...
Milom ili silom, na Širokom se moralo izgubiti a bodovi nam i ne znače previše tako da ne kukajte bezveze.
Who dares, wins !
Ma nije bitan rezultat, bitno je da NEZNAJU IGRATI LOPTE!NeToBoLa je napisao/la:Milom ili Silom, na Širokom se moralo izgubiti a bodovi nam i ne znače previše tako da ne kukajte bezveze.
ne pratis nimalo dobro,nama je sudjeno penala kuci ko vama u proslom kolu. inace,razvaljotka,standardno kad igraju siroki-velez. ove godine ste u dvomecu primili 9 komada od nasAlemC85 je napisao/la:Ja ok, ali zar se ne slažeš da je za široki klub, za koji se najviše svira penala na njegovom terenu, koliko ja pratim..i slažem se da je sinoć u barceloni bila može se reći lakrdija, realu čist gol poništen..
Tako je ove godine 2 penala...bogbatina je napisao/la:ne pratis nimalo dobro,nama je sudjeno penala kuci ko vama u proslom kolu. inace,razvaljotka,standardno kad igraju siroki-velez. ove godine ste u dvomecu primili 9 komada od nasAlemC85 je napisao/la:Ja ok, ali zar se ne slažeš da je za široki klub, za koji se najviše svira penala na njegovom terenu, koliko ja pratim..i slažem se da je sinoć u barceloni bila može se reći lakrdija, realu čist gol poništen..
Dobro će igrati kad mi budemo znali šta hoćemo. Poslije Želje ste hvalili iste igrače a danas poslije Širokog niko ne zna lopte igrati.drH je napisao/la:Ma nije bitan rezultat, bitno je da NEZNAJU IGRATI LOPTE!NeToBoLa je napisao/la:Milom ili Silom, na Širokom se moralo izgubiti a bodovi nam i ne znače previše tako da ne kukajte bezveze.

Who dares, wins !
Nikog ja nisam hvalio, Kajtaz, Zaimovic, Kodro i Mrkva su isto usporeni film! Zajedno imaju 200 godina, vrijeme je da napokon odu. Hvala im za sve dobro, a haram im za sve lose sto su uradili(a ima toga puno)! Ekipa Sirokog je obicno sranj.e i opet primimo 4 komada od njih. Neznaju dva pasa kako treba uraditi. E mos' mislit kakvi smo mi!NeToBoLa je napisao/la:Dobro će igrati kad mi budemo znali šta hoćemo. Poslije Želje ste hvalili iste igrače a danas poslije Širokog niko ne zna lopte igrati.drH je napisao/la:Ma nije bitan rezultat, bitno je da NEZNAJU IGRATI LOPTE!NeToBoLa je napisao/la:Milom ili Silom, na Širokom se moralo izgubiti a bodovi nam i ne znače previše tako da ne kukajte bezveze.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.