Emir Spahić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

LenBias
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la LenBias » 26 jun 2014, 15:20

jeste li to dosli do toga da nas je vise kostao spaha nego mutavi susic i taktika bez beka? :rol: :rol: :rol:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Babayaro
Kontakt:

Post Postao/la Babayaro » 26 jun 2014, 15:52

bagrcavi je napisao/la:
Batko je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:
Utakmice protiv Nigerije nas je koštala Papketova "taktika 3-6-1" i dvije sudijske greške.
Da, ali ne mozes reci da ti je kapiten bio dobar i taktika ti ne moze biti opravdanje, Emenike ga je jeo ko malo dijete, pretrcavao, uz to imao pogresna dodavanja.
On je bio los kako god okrenes? :crazy:
Ja sam i napisao odmah nakon završetka da je kapiten odigrao ispod svog nivoa tu utakmicu, ali ti da si realan vidio bi da je to prozvod taktike igranja bez lijevog beka. Jer Lulića nije bilo u odbrani 80% napada Nigerije jer se trošio u napadu. Mijenjanje taktike, t.j. stavljanje Kolašinca na klupu i ubacivanje Medunjanina u sredinu nas je uništilo i tu ništa ne bi mogao ni igrač koji je kombinacija Terija i Tijaga Silve.
Proizvod taktike igranja bez lijevog beka je to što je Kapiten u više navrata pravio samoubilačke poprečne pasove ? Pa ok ako kažeš za onu situaciju sa Eneyamom, ali šta je sa ostalim situacijama ? Pa čovjek je dijelio lopte njihovim napadačima cijelu utakmicu.

Daj pogledajte tu utakmicu opet pa se pravite pametni.
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.

IronMany
Kontakt:

Post Postao/la IronMany » 26 jun 2014, 16:01

Da se razumijemo. Ovo nije SPAM, ovo je ponavljanje onog istog sramotnog predstavljanja SVETOG DRESA sto smo gledali u noci sa subote na nedelju od strane kapitena Emira Spahica.

Da se ne zaboravi!
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
Zadnja izmjena: Mr Plummer, dana/u 26 jun 2014, 16:44, ukupno mijenjano 1 put.
Razlog: Molim te nemoj vise postavljati ove linkove, svi su ih vec vidjeli. Hvala! Administracija
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 26 jun 2014, 16:02

Dosadan si. :kafa:

romeo
Kontakt:

Post Postao/la romeo » 26 jun 2014, 16:08

Sto likovi hrane svoj ego stalnim ponavljanjem :mrgreen:
Spaha jeste grijesio, stizu ga godine i to je tacno. Ali je isto tacno da je zavaljan bio protiv Nigerije. Vidjelo se jucer kako se dopunjava sa Kolosincem i kako nema gresaka ;)
Za Nigeriju je iskljucivo kriv selektor i njegova postavka.
Volimo Čelik i oči nam se cakle !

IronMany
Kontakt:

Post Postao/la IronMany » 26 jun 2014, 16:10

mandraX je napisao/la:Dosadan si. :kafa:
Znam.

:kafa:
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 26 jun 2014, 16:14

Stavi makar u spoiler.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 26 jun 2014, 16:16

Mozambik je napisao/la:Stavi makar u spoiler.
Govorio sam mu i ja, al' neće sivonja. A ni moderatori ništa da poduzmu, da upozore il' nesto slicno...ljudima stranicu otvara 5 minuta, al' koga boli neka stvar izgleda...

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 26 jun 2014, 16:38

Jednom kad učita gifove ne učitava opet jer ostanu u cash memoriji ma koliko puta ih iznova postavio :lol:
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 26 jun 2014, 16:46

_forzamilan_ je napisao/la:Jednom kad učita gifove ne učitava opet jer ostanu u cash memoriji ma koliko puta ih iznova postavio :lol:
Što za mene ne znači ništa, na poslu ulazim nekad s laptopa, nekad s kompa, zatim doma opet druga stvar...nije to jedan računar u pitanju.

Hvala @Mr Plummer.

Crossroad
Kontakt:

Post Postao/la Crossroad » 26 jun 2014, 16:47

Dotakao sam se tamo Marjana,a i ovdje cu da se puspasim..Spahic je gotov,godine su ga stigle,nije on vise na tom nivou (nikad nije ni bio),kiks je igrac i vrijeme je da se povuce..Baresi (ne pada mi na pamet da ih poredim) je svojevremeno napravio istu gresku i Milan je njegovu zadnju sezonu primio nekoliko golova zahvaljuci njemu..
O njemu kao licnosti je sve ispricano a podsjetiti cu neke od vas kako se samo pred Zlatanom povukao u Leverkuzenu..

Ucini nam svima uslugu,idi..

Janez
Kontakt:

Post Postao/la Janez » 26 jun 2014, 17:31

Ne stigoh pogledati izjave od sinoć poslije tekme. Gledam sada novinari BHT čekaju igrače za izjavu, ide naš Kapiten veliki kako ga hvalite i kad je vidio da je BHT samo je promrljao:

"Nemojte ni pokušavati, neka vas bude stid i sram"

Nakon nekih pola metra zaustavlja ga strana medijska kuća za izjavu i odmah kez i normalno daje izjavu.

I samo nek mi neko kaže da mu ne treba oduzeti traku! :? :evil:

mujezin
Kontakt:

Post Postao/la mujezin » 26 jun 2014, 17:33

"Nemojt pokušavati, može vas sram i stid biti", kaže Spaha ovom sa Bht-a kad je tražio izjavu.
Pecikoza skloni kameru kad je Dzeko nailazio, plus Misimović i Šunjić odbiše.
Ako ne mogu za Bht dati itzjavi, onda ne znam šta, sramotno, ali ****

grad-na-rijeci-sani
Kontakt:

Post Postao/la grad-na-rijeci-sani » 26 jun 2014, 17:33

I za Dzeku se mora gasiti kamera. Jadni su nasi igraci sa ovim ispali!

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Janez
Kontakt:

Post Postao/la Janez » 26 jun 2014, 17:35

grad-na-rijeci-sani je napisao/la:I za Dzeku se mora gasiti kamera. Jadni su nasi igraci sa ovim ispali!

Ja ja dobro si zaboravio sam i za njega da dodam, to je taj Dijamant.

Šta treba da nam se obraća preko FB ili nije u stanju da kaže konkretnu izjavu bez PR Ligata??

IronMany
Kontakt:

Post Postao/la IronMany » 26 jun 2014, 17:41

Izaci ce njima na nos to nedavanje izjava medijima. Samo polako. Onako kako posijes, tako ces i poznjet.

Samo polakooooooo....

Joj sad bi puko opet one gifove al' vas moderator spasi :lol:

Za koju stranicu cu opet jednom bubnut, ne mogu ja sutit to da me yebes.... :mrgreen:

Spaha MARS IZ SVETINJE!!!!!! :bih:

grad-na-rijeci-sani
Kontakt:

Post Postao/la grad-na-rijeci-sani » 26 jun 2014, 17:46

Davanje izjava nasim medijima je duznost nasih igraca! Pogotovo dravnoj TV kuci.
Koliko je HRT znala da kritikuje Hrvatske igrace I oni opet svi ko jedan daju izjave.

IronMany
Kontakt:

Post Postao/la IronMany » 26 jun 2014, 17:48

Mediji da su pametni pa da ih sad bukvalno ignorisu! Medjutim to je tesko izvodivo.

Da se njima stati u kraj sa tim nedavanjem izjava. :kafa:

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 26 jun 2014, 17:51

Nek i ne daju izjave. Novinari izmisljaju price kao svi nesto znaju, pa nek kazu vise sta znaju, pa da mozemo suditi. Ovako dok se njihove price svode na rekla kazala, bez prilozenih dokaza, samo nemir unose..
Ko uvrijedene babe ne daju nam izjave :pinokio: pa hrvatski reprezentativci nisu cijelo vrijeme davali izjave zbog glupih novinara, pa nisu zbog toga dizane tenzije kod njih

Batko
Kontakt:

Emir Spahić

Post Postao/la Batko » 26 jun 2014, 17:51

Razmažene bebe... Kabadahiju ne da treba otjerati nego ga treba dobro namlatiti.. Manipulator jedan jadni

Sent from my Home using fingers

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Burberry46, denza, Hrasno15, Sheyi, successminator i 89 gostiju.