Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Proizvod taktike igranja bez lijevog beka je to što je Kapiten u više navrata pravio samoubilačke poprečne pasove ? Pa ok ako kažeš za onu situaciju sa Eneyamom, ali šta je sa ostalim situacijama ? Pa čovjek je dijelio lopte njihovim napadačima cijelu utakmicu.bagrcavi je napisao/la:Ja sam i napisao odmah nakon završetka da je kapiten odigrao ispod svog nivoa tu utakmicu, ali ti da si realan vidio bi da je to prozvod taktike igranja bez lijevog beka. Jer Lulića nije bilo u odbrani 80% napada Nigerije jer se trošio u napadu. Mijenjanje taktike, t.j. stavljanje Kolašinca na klupu i ubacivanje Medunjanina u sredinu nas je uništilo i tu ništa ne bi mogao ni igrač koji je kombinacija Terija i Tijaga Silve.Batko je napisao/la:Da, ali ne mozes reci da ti je kapiten bio dobar i taktika ti ne moze biti opravdanje, Emenike ga je jeo ko malo dijete, pretrcavao, uz to imao pogresna dodavanja.bagrcavi je napisao/la:
Utakmice protiv Nigerije nas je koštala Papketova "taktika 3-6-1" i dvije sudijske greške.
On je bio los kako god okrenes?
Znam.mandraX je napisao/la:Dosadan si.
Govorio sam mu i ja, al' neće sivonja. A ni moderatori ništa da poduzmu, da upozore il' nesto slicno...ljudima stranicu otvara 5 minuta, al' koga boli neka stvar izgleda...Mozambik je napisao/la:Stavi makar u spoiler.
Što za mene ne znači ništa, na poslu ulazim nekad s laptopa, nekad s kompa, zatim doma opet druga stvar...nije to jedan računar u pitanju._forzamilan_ je napisao/la:Jednom kad učita gifove ne učitava opet jer ostanu u cash memoriji ma koliko puta ih iznova postavio
Ja ja dobro si zaboravio sam i za njega da dodam, to je taj Dijamant.grad-na-rijeci-sani je napisao/la:I za Dzeku se mora gasiti kamera. Jadni su nasi igraci sa ovim ispali!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Burberry46, denza, Hrasno15, Sheyi, successminator i 89 gostiju.