To su im tri glavna igraca uz Torlaka, moglo bi se do boda ako ne i sva tri..benfica1923 je napisao/la:Na raspolaganju nema Suljića zbog tri žuta kartona te povrijeđenih Šćepanovića i Obuće,ovo se mora iskoristiti.........SAMO JAKO.......starmo94 je napisao/la:Ne igra nam ponajbolji igrac Zurzinov (3 zuta) i Dzidic ne bi trebao zaigrat zbog lose forme..RedDevilS je napisao/la:Jeli dolazite u punom, najacem sastavu?
Fali li vama iko osim Suljica ?
HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
- benfica1923
- Kontakt:
Dosta nam je nerjeseni utakmica,pobjeda ili poraz da se odma ovaj vikend zna na cemu smo,ili ima sanse za europu ili nema....ha ya,da se okrenemo slj.sezoni i gotovo,mada vjerujem da ce dobiti bar neku crkavicu od te place,cujem da je nisu dobili dugo vremena,barem malo premija i da se ovo mora dobiti,jer nam je suljic zadavao dosta problema,a i ova 2 su im dobra,eto sreca pa neigraju....idemo o pobjedu!!!
Pa sta sad ako nema Suljica imamo mi Saida, Krpica, Matka,Haskica,Husica., opet imamo dobar tim i idemo mi sigurno na pobjedu, jeste da je hendikep sto nema Suljica, Obuce, Vucine ali boze moj.!
Pa se vidimo onda u Nedelju Ultrasi imate topli pozz.

Pa se vidimo onda u Nedelju Ultrasi imate topli pozz.

"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
- benfica1923
- Kontakt:
Toni Šunjić „stavio u džep“ Andriya Schevchenka
Mogao je Toni Šunjić pjevati „Zoru bilu“, uspješnicu Klape Intrade i Tomislava Bralića, nakon što je njegova Zorya ( nap. u slobodnom prijevodu „zora“) uspjela izboriti ostanak u najvišem rangu ukrajinskog nogometa.
Tako nam se i javio, promukloga glasa, nakon neprospavane noći , kojoj je povod bio osvojen bod protiv europskog giganta Dinamo Kijeva, koji je njegovu Zoryu ostavio u prvoj ligi. Šunjić je tada odigrao svoju najbolju utakmicu. „U džep je stavio jednog od najboljih ukrajinskih igrača svih vremena Andriya Schevchenka.
Službeni spiker na kraju je utakmice Šunjića prozvao kao najbolje ocijenjenog igrača na susretu. „Bila je to naša odlična utakmica. Nismo imali izbora nego se protiv Dinama zatvoriti i čekati neku prigodu iz kontri, branili smo se odlično i na kraju osvojili bod koji nam je osigurao ostanak u ligi, a Dinama je taj „kiks" stajao titule", telefonski je novinaru Večernjeg lista priopćio svoja iskustva Šunjić.
Sahtar Donjeck tako će kolo prije kraja gotovo sigurno biti novi prvak, a upravo je Zorya nešto poput filijale tog stalnog sudionika Lige prvaka. Šunjić se u Ukrajini sjajno snašao. „Čim sam došao u Ukrajinu, uklopio sam se u momčad. Odgovara mi stil igre koju njeguje ova momčad, koji je baziran na obrambenom pristupu. Nama u zadnjoj liniji puno pomažu vezni igrači. Ova liga je fizički zahtjevna i tek sada mogu vidjeti te razlike u kvaliteti u odnosu na Premier ligu BiH. Jako sam zadovoljan uvjetima koj ovdje imam počevši od onih za treniranje pa do financijskog stajališta", dodao je Šunjić.
Šunjić će se kroz koji dan vratiti u rodni Mostar da bi prisustvovao jednom vjenčanju. „Kolo prije kraja trener me ipak pustio doma na sestrinu svadbu. I zbog toga sam bio jako motiviran protiv Dinama, jer bi me teško pustio da kolo prije kraja nismo osigurali ostanak u ligi. Zbog toga sam uistinu sretan", zaključio je Šunjić
Mogao je Toni Šunjić pjevati „Zoru bilu“, uspješnicu Klape Intrade i Tomislava Bralića, nakon što je njegova Zorya ( nap. u slobodnom prijevodu „zora“) uspjela izboriti ostanak u najvišem rangu ukrajinskog nogometa.
Tako nam se i javio, promukloga glasa, nakon neprospavane noći , kojoj je povod bio osvojen bod protiv europskog giganta Dinamo Kijeva, koji je njegovu Zoryu ostavio u prvoj ligi. Šunjić je tada odigrao svoju najbolju utakmicu. „U džep je stavio jednog od najboljih ukrajinskih igrača svih vremena Andriya Schevchenka.
Službeni spiker na kraju je utakmice Šunjića prozvao kao najbolje ocijenjenog igrača na susretu. „Bila je to naša odlična utakmica. Nismo imali izbora nego se protiv Dinama zatvoriti i čekati neku prigodu iz kontri, branili smo se odlično i na kraju osvojili bod koji nam je osigurao ostanak u ligi, a Dinama je taj „kiks" stajao titule", telefonski je novinaru Večernjeg lista priopćio svoja iskustva Šunjić.
Sahtar Donjeck tako će kolo prije kraja gotovo sigurno biti novi prvak, a upravo je Zorya nešto poput filijale tog stalnog sudionika Lige prvaka. Šunjić se u Ukrajini sjajno snašao. „Čim sam došao u Ukrajinu, uklopio sam se u momčad. Odgovara mi stil igre koju njeguje ova momčad, koji je baziran na obrambenom pristupu. Nama u zadnjoj liniji puno pomažu vezni igrači. Ova liga je fizički zahtjevna i tek sada mogu vidjeti te razlike u kvaliteti u odnosu na Premier ligu BiH. Jako sam zadovoljan uvjetima koj ovdje imam počevši od onih za treniranje pa do financijskog stajališta", dodao je Šunjić.
Šunjić će se kroz koji dan vratiti u rodni Mostar da bi prisustvovao jednom vjenčanju. „Kolo prije kraja trener me ipak pustio doma na sestrinu svadbu. I zbog toga sam bio jako motiviran protiv Dinama, jer bi me teško pustio da kolo prije kraja nismo osigurali ostanak u ligi. Zbog toga sam uistinu sretan", zaključio je Šunjić
Skutorcino , gledam nesto po rjecniku al" nema rjeci poput : "ondan" i "kruva" ..SirAlexFerguson je napisao/la:A kakvih sve ima nakaza u vašoj dolini. Pa svaku curu u Mostaru možeš osvojiti s max. 50km, dobro malo sam pretjerao u cijeni, recimo 20-30 KM. Koji frikovi svaki dan sjede u onom caffe Zrinjski i sličnim birtijama oko stadiona pošto ondan prolazim svaki dan prema domu u kojem stanujem. Pa oni nemaju za kruva ali kladionica se mora odigrati, posebno me iritira jedan obrijani momak i neki stari prdo.
Inače ja ću biti na utakmici a ti razbijaj glavu svojoj mamici.
I kakve veze ima ista ovo sto si ti napisao sa Zrinjskim , a skutore ?
Slobodno ti dodji na utakmicu mozes se meni javit prije da ti napravimo docek za takvog velikog filozofa cije misljenje svi cijene !
De malo popustite!!Inače rijec skutor je za one iz Zagore al vidim siri se sve do Neretve.Ja bih volio da je Zrinjski dobio ovu licencu i dobit ce je na kraju.Ne vidim sto bih zelio da Zrinjski ne dobije licencu,klub iz grada u kojem sam rođen i u kojem studiram.Okanite se glupe price,posebno ti Ferguson,sto je najgore kad bude nekog belaja vas s foruma nema nigdje.Hvala Bogu nasi odnosi sa Ultrasima su OK.
Naravno da su OK , al" nije mi jasno zbog cega se on naslađuje zbog toga sto mi nismo dobili licencu..Meni je drago i zbog Sirokog i svih drugih klubova, pa cak i zbog Veleza (ŠB.TRN je napisao/la:De malo popustite!!Inače rijec skutor je za one iz Zagore al vidim siri se sve do Neretve.Ja bih volio da je Zrinjski dobio ovu licencu i dobit ce je na kraju.Ne vidim sto bih zelio da Zrinjski ne dobije licencu,klub iz grada u kojem sam rođen i u kojem studiram.Okanite se glupe price,posebno ti Ferguson,sto je najgore kad bude nekog belaja vas s foruma nema nigdje.Hvala Bogu nasi odnosi sa Ultrasima su OK.

Meni je prvo drago zbog nas a onda ide Zrinjski,kad dobije.Sto se tice ovih ostalih oni me ne zanimaju.Velez prijavio pitaj Boga koji stadion.Zar mislis da ona livada ima uvjete.A prvo gdje im je rezultat,vi jos imate sanse i nadam se da ce te je i izboriti.Samo se manje svađajte s ovom djecom,jer kad se svađate dolazite na istu razinu kao i oni.starmo94 je napisao/la:Naravno da su OK , al" nije mi jasno zbog cega se on naslađuje zbog toga sto mi nismo dobili licencu..Meni je drago i zbog Sirokog i svih drugih klubova, pa cak i zbog Veleza (ŠB.TRN je napisao/la:De malo popustite!!Inače rijec skutor je za one iz Zagore al vidim siri se sve do Neretve.Ja bih volio da je Zrinjski dobio ovu licencu i dobit ce je na kraju.Ne vidim sto bih zelio da Zrinjski ne dobije licencu,klub iz grada u kojem sam rođen i u kojem studiram.Okanite se glupe price,posebno ti Ferguson,sto je najgore kad bude nekog belaja vas s foruma nema nigdje.Hvala Bogu nasi odnosi sa Ultrasima su OK.) sto su dobili licencu, jer je to znak da ide nabolje i da se ne sto radilo..
Nema Zurzinova,Milicevica i Markica u Sarajevu!
Sta bola !?bekicamir je napisao/la:Nema Zurzinova,Milicevica i Markica u Sarajevu!

A dobro svakako ne mozemo u Europu ..

Zadnja izmjena: starmo94, dana/u 04 maj 2012, 22:40, ukupno mijenjano 1 put.
starmo94 je napisao/la:Sta bola !?bekicamir je napisao/la:Nema Zurzinova,Milicevica i Markica u Sarajevu!
a i sto ce vam,igrajte sa juniorima i jedni i drugi

Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Dobro i kazes ..gavran je napisao/la:starmo94 je napisao/la:Sta bola !?bekicamir je napisao/la:Nema Zurzinova,Milicevica i Markica u Sarajevu!
a i sto ce vam,igrajte sa juniorima i jedni i drugi

Europa nije ugrozena,sam Djuric je javio upravi da ih mora "tuziti" jer mu je to nalozio Gracic,spor je tocna cifra duga,Zrinjski kaze 12 000,Djuric 20 000,to ce biti rijeseno u par dana...
Ovakva dugovanja bi svatko mogao potrazivati jer svi igraci u ligi dobivaju slobodne papire i raskid ugovora uz uvijet da se ne potrazuju dugovanja koja su nastala,tom prilikom gube i igraci i klubovi ali jbg tako je i to prolazi,klub ne dobije odstetu,igrac ne dobije novac niti ima daljnu obavezu odradjivanja ugovora.
Djuric se izvinio jer i sam zna da je papire dobio na ovaj nacin da tada ode u poljski Widzew jer je imao odlicnu ponudu.
Europa nam je nikada blize mada mislim da cemo na kraju biti 4. jer imamo puno bolji raspored od Borca pa cak i da se izgubi u sarajevu Zrinjski sa istim brojem bodova kao Borac ima bolji medjusobni skor...Borac gostuje SLobodi,Sarajevu,Velezu gdje do bodova nece doci !mi idemo leotaru,rudaru kojima utakmice nece biti bitne a dolaze nam kozara,siroki!
Ovakva dugovanja bi svatko mogao potrazivati jer svi igraci u ligi dobivaju slobodne papire i raskid ugovora uz uvijet da se ne potrazuju dugovanja koja su nastala,tom prilikom gube i igraci i klubovi ali jbg tako je i to prolazi,klub ne dobije odstetu,igrac ne dobije novac niti ima daljnu obavezu odradjivanja ugovora.
Djuric se izvinio jer i sam zna da je papire dobio na ovaj nacin da tada ode u poljski Widzew jer je imao odlicnu ponudu.
Europa nam je nikada blize mada mislim da cemo na kraju biti 4. jer imamo puno bolji raspored od Borca pa cak i da se izgubi u sarajevu Zrinjski sa istim brojem bodova kao Borac ima bolji medjusobni skor...Borac gostuje SLobodi,Sarajevu,Velezu gdje do bodova nece doci !mi idemo leotaru,rudaru kojima utakmice nece biti bitne a dolaze nam kozara,siroki!
Momak nisi ti dobar sekunde.Kako ce Gracic narediti ono sto ste bili duzni platiti jos od prije dvije godine.Ako nista imamo jakog covjeka na celu kluba i ne silji bezze. 

Ma bola "Bekić" misli pošto je Đurić igrač Olimpica da mu Gracić može naložit da ne pristane na bilo kakav dogovor izuzev isplate navodnog punog iznosa jer ako Zrinjski i Sarajevo ne dobiju licencu onda Olimpic ide u europu čak i ako bude šesti na ljestvici.Ne znam je li ovo istina ali je sasvim logično i meni je ovo isto palo napamet prije nego što je Bekić napisao.Đurić je bio uvijek korektan dok je bio u Mostaru a i kada je odlazio iz Zrinjskog.Koliko ja znam nikada nije potezao ovo pitanje do sada što je još jedan pokazatelj da u ovome što je "Bekić" napisao ima istine i pri tome ne mislim ništa loše o Olimpicu ljudi se bore za svoje interese a sad koliko je to moralno to je druga stvar.Na kraju krajeva slabo je šta moralno u ovoj jadnoj državi,nažalost.herbion je napisao/la:Momak nisi ti dobar sekunde.Kako ce Gracic narediti ono sto ste bili duzni platiti jos od prije dvije godine.Ako nista imamo jakog covjeka na celu kluba i ne silji bezze.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI!
bio je korektan dok nije imao propuh u djepu,sad fali paraacovic1 je napisao/la:Ma bola "Bekić" misli pošto je Đurić igrač Olimpica da mu Gracić može naložit da ne pristane na bilo kakav dogovor izuzev isplate navodnog punog iznosa jer ako Zrinjski i Sarajevo ne dobiju licencu onda Olimpic ide u europu čak i ako bude šesti na ljestvici.Ne znam je li ovo istina ali je sasvim logično i meni je ovo isto palo napamet prije nego što je Bekić napisao.Đurić je bio uvijek korektan dok je bio u Mostaru a i kada je odlazio iz Zrinjskog.Koliko ja znam nikada nije potezao ovo pitanje do sada što je još jedan pokazatelj da u ovome što je "Bekić" napisao ima istine i pri tome ne mislim ništa loše o Olimpicu ljudi se bore za svoje interese a sad koliko je to moralno to je druga stvar.Na kraju krajeva slabo je šta moralno u ovoj jadnoj državi,nažalost.herbion je napisao/la:Momak nisi ti dobar sekunde.Kako ce Gracic narediti ono sto ste bili duzni platiti jos od prije dvije godine.Ako nista imamo jakog covjeka na celu kluba i ne silji bezze.
Ma je.bi.ga.Ali on je otišao iz Zrinje prije par godina i tek možda prije mjesec dana se počeo spominjati ovaj dug prema Đuriću.Gdje je bio lani ili preklani kada je Zrinjski dobio licencu i igrao u euroligi , zašto tada Đurić nije postavio pitanje svojih potraživanja nego sada kad je u Olimpicu.Evo čitam Vidačak najvio da će platiti Đuriću dug i da će od drugostupanjske komisije dobiti licencu.Neki likovi pišu da je rok bio do 31.03.2012 i da Zrinjski i Sarajevo definitivno ne mogu više dobiti licencu.Pa koja je onda svrha drugostupanjske komisije?gavran je napisao/la:bio je korektan dok nije imao propuh u djepu,sad fali paraacovic1 je napisao/la:Ma bola "Bekić" misli pošto je Đurić igrač Olimpica da mu Gracić može naložit da ne pristane na bilo kakav dogovor izuzev isplate navodnog punog iznosa jer ako Zrinjski i Sarajevo ne dobiju licencu onda Olimpic ide u europu čak i ako bude šesti na ljestvici.Ne znam je li ovo istina ali je sasvim logično i meni je ovo isto palo napamet prije nego što je Bekić napisao.Đurić je bio uvijek korektan dok je bio u Mostaru a i kada je odlazio iz Zrinjskog.Koliko ja znam nikada nije potezao ovo pitanje do sada što je još jedan pokazatelj da u ovome što je "Bekić" napisao ima istine i pri tome ne mislim ništa loše o Olimpicu ljudi se bore za svoje interese a sad koliko je to moralno to je druga stvar.Na kraju krajeva slabo je šta moralno u ovoj jadnoj državi,nažalost.herbion je napisao/la:Momak nisi ti dobar sekunde.Kako ce Gracic narediti ono sto ste bili duzni platiti jos od prije dvije godine.Ako nista imamo jakog covjeka na celu kluba i ne silji bezze.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI!
Pusti ljude sto gluposti pisu,uvijek je bilo prvostupanjsko i drugostupanjsko licenciranje ,zrinjski do kraja mjeseca mora ocistiti dug jer tada savez salje u ueffu klubove koje ce BiH predstavljati tocnije mora poslati 1.6 .2012 god.
Mislis da su u Zrinjskom toliki idioti da zbog 20ak tisuca maraka riskiraju europu,pogotovo sto je izravni konkurent Sarajevo u ****.ma do grla i vjerovatno ce 5. mjesto voditi u europu!
Mislis da su u Zrinjskom toliki idioti da zbog 20ak tisuca maraka riskiraju europu,pogotovo sto je izravni konkurent Sarajevo u ****.ma do grla i vjerovatno ce 5. mjesto voditi u europu!
Svrha je da ispita odluku prvostepene komisije odnosno da ispita sve dokaze na osnovu koje se donijela ta odluka i to do dana 31 ,i mislim da sve sto je uradjeno poslije tog roka se ne racuna. Znaci nije doslo do produzenja roka rok ostaje kakav i jeste i do tog roka niste ispunili uslove tako da drugostepena komisija ce samo potvrditi ovu odluku. Nadam se da grijesim
ako su meni dobro preveli ne grijesisdamirfile je napisao/la:Svrha je da ispita odluku prvostepene komisije odnosno da ispita sve dokaze na osnovu koje se donijela ta odluka i to do dana 31 ,i mislim da sve sto je uradjeno poslije tog roka se ne racuna. Znaci nije doslo do produzenja roka rok ostaje kakav i jeste i do tog roka niste ispunili uslove tako da drugostepena komisija ce samo potvrditi ovu odluku. Nadam se da grijesim
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.