Pa zasto bi brisao kad su te loptice bile vani...bar je tako izgledalo na terenu,inace bi sudija vidio suprotnoretro je napisao/la:Zasto nije obrisao trag?

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Pa zasto bi brisao kad su te loptice bile vani...bar je tako izgledalo na terenu,inace bi sudija vidio suprotnoretro je napisao/la:Zasto nije obrisao trag?
MaGiCa je napisao/la:Da su to finale igrali Nadal i Djokovic, vec bi Nadal nasao nacina da prekine mec zbog kise.
Ali, kad ti je sa druge strane mreze 1 musterija koja se odaziva na ime David Ferrer - tako nesto nije potrebno.
hmmmm, hmmmm, hmmmm.MaGiCa je napisao/la:Da su to finale igrali Nadal i Djokovic, vec bi Nadal nasao nacina da prekine mec zbog kise.
Ali, kad ti je sa druge strane mreze 1 musterija koja se odaziva na ime David Ferrer - tako nesto nije potrebno.
Sve znam, ali pogledaj ga sta je sad.Jednostavno mu ne moze niko parirat iz godine u godinu pokazuje da je najbolji.retro je napisao/la:Da si ti ziv i zdrav, on je vec 9 godina, "neko".
Citizen-X je napisao/la: hajde vise jbote Djokovic i sa Djokovicem...
Znaju. Ali, bole manje od kolena, na svu srecu.kad_kako je napisao/la:hmmmm, hmmmm, hmmmm.
zaboravljamo kako znaju ledja boliti.
sta si rek'o ? kad god otvorim temu baljezgas o djokovicu ko da je tenis nast'o sa njim posto i prest'o....MaGiCa je napisao/la:Citizen-X je napisao/la: hajde vise jbote Djokovic i sa Djokovicem...
Rekao sam ti nesto prosle godine. Hvala i dovidjenja.
Znaju. Ali, bole manje od kolena, na svu srecu.kad_kako je napisao/la:hmmmm, hmmmm, hmmmm.
zaboravljamo kako znaju ledja boliti.
Rekao sam ti nesto sto je moderator izgleda obrisao. Nije bilo uvredljivo, ali je kazivalo mnogo o tvom nacinu rezonovanja.Citizen-X je napisao/la: sta si rek'o ? kad god otvorim temu baljezgas o djokovicu ko da je tenis nast'o sa njim posto i prest'o....
a sta si ti neki teniski ekspert ili sam srbijanski patriota?MaGiCa je napisao/la:Rekao sam ti nesto sto je moderator izgleda obrisao. Nije bilo uvredljivo, ali je kazivalo mnogo o tvom nacinu rezonovanja.Citizen-X je napisao/la: sta si rek'o ? kad god otvorim temu baljezgas o djokovicu ko da je tenis nast'o sa njim posto i prest'o....![]()
Sa druge strane, tvoje traume su bili sastavni delovi odgovora. Izgleda da ne moze bez toga
Sta da ti radimIpak je 1 klix.ba tvoj nivo. Ovde samo zalutas ponekad. Na srecu, jako retko. Konstantno-instantno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.