http://www.****/sport/fudbal/8 ... osimu.html
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
ja necu sigurno prijatelju moj,nazalost grad je podijeljen trenutno i svako ko to ne prizna ne zivi u danasnjoj realnosti da tako kazem,...prije kad je derbi u djelu grada iznad skenderije si mogao vidjeti i bordo i plave navijace.u zadnje vrijeme se mogu samo vecinom vidjeti bordo..zasto je tako ,veze nemam..samo znam da mi se ne svidza..Grbavica moj zivot je napisao/la:Ko ce nam zabranit vi ? Nije mi jasno neka podijeljenost grada to razumijem, al kad je titula treba bit fer i korektan da se ne pravi ovoliki problem oko toga.I mislim da ove godine proslava treba biti pred BBI-om ili pred vjecnom i to je sva pamet svijeta.Jos je rano o tom ali aBd da na kraju godine slavimo duplu krunu u centru naseg grada.Zato sto je Zeljo gradski klub koliko i Sarajevo.I ponos ovog grada.Ona proslava od prije par godina na Grbavici nije bila to,nije imala isti gust da promarsiras gradom i stanes na sred ceste i da se saobraca zbog Zelje zaustavi.Da zagrmimo svi ko jedan u nasoj Titovoj ulici u inat dusmanima.
Bas sve ti dajemooo ...
Sta se svadjate koji qrac?o sole mio je napisao/la:Direkt je napisao/la:Kakve slike bolan, o cemu ti o pricas ! Imam izgovor GLUP SI, AL BAŠ !
Usput pametnja hinjaro, neka si ko posljednja pic.ica editovo post. Valjda je sad i samom tebi jasno koliko si jada..
Aldinn1 je napisao/la:Ne.zeljo1 je napisao/la:treba mi informacija,jel postavljen na grbavici trans (svi na Želju-**** bregu)
Pitam se da li si u stanju da napišeš tačnu informaciju. Počinjem da mislim da nisi. Ako nešto ne znaš, šutiš, ne pišeš, ne pričaš. Ti voliš da se praviš pametan a ispadaš................ne baš previše pametan i upućenAldinn1 je napisao/la: Prozor mi gleda na pomočni i na stadion. Pustite šuplje priče više ..
neću da umanjujem nikakav značaj ove euforije, niti išta, al realnost je da ovaj pozitivan naboj drže momci s tribine, koji se trude na sve načine da animiraju raju, dok ne vidim ništa konkretno od strane upraveBlueTiger je napisao/la:Jebote zivot, pa ja ne mogu da se sjetim kada je zadnji put neka nasa utakmica ovako DOBRO makretinski ispracena. Stvarno su svi zasluzili jedan veliki RESPEKT.
FORZAAA ZELJOOOOOO!!!!!
Zar fakat treba još nekome razlog???ellaxaz je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Anpa, greenwood, MoSaZeLjo1921 i 26 gostiju.