Je li ti ovo 3 acc na ovom forumu

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
dobro je sto si citirao samog sebe, tj Frantu Bauzeka :mrgreen:SuljoNezirovic je napisao/la::thumbup: :wave:Chinaglia je napisao/la: jesi li ti drug Franto
treci acc ovog mjeseca :mrgreen: :urnebes:SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Franto is back! Welcome!
Je li ti ovo 3 acc na ovom forumu :mrgreen:
NYKnicks Fan je napisao/la:Poruka za @sloboda72: ne stavljaj matere ti one slike, i ne pisi one ajete iz Kurana, kako ti to postavljas u zadnje vrijeme kurcu ne valjamo.
de pisite ba kako treba il z a j e b i t e skroz pisanjeDoeTz je napisao/la:OFF: Personal message from Azmir Husic... Football assistant: Denis Karic... Konacno nasa liga![]()
![]()
Yebe covjek radoznaleChinaglia je napisao/la:treci acc ovog mjesecaSlobodaTuzla1919 je napisao/la:Franto is back! Welcome!
Je li ti ovo 3 acc na ovom forumu![]()
Chinaglia je napisao/la:dobro je sto si citirao samog sebe, tj Frantu BauzekaSuljoNezirovic je napisao/la:Chinaglia je napisao/la: jesi li ti drug Franto![]()
![]()
nije dugo trajao, ali ono malo sto je zivio na ovom forumu, drug Franto Bauzek se potrudio da se ne zaborave, ali prije svega da nas nauci o tekovinama NOB-a protiv fasizma! uspomena na druga Frantu se mora cuvat' i njegovat'
Tri alter egaChinaglia je napisao/la:treci acc ovog mjesecaSlobodaTuzla1919 je napisao/la:Franto is back! Welcome!
Je li ti ovo 3 acc na ovom forumu![]()
Izvini, pao si mi napamet. Ako nadjem bolji, promjenim. Ovaj avatar predstavlja sve u jednom: Superman, Sloboda i SuljoThranduil je napisao/la:SuljoNezireviću ili ti ga "Franto" ko god to bio što mi ukrade avatar, sad pomislim da sam nešto napisao a nisam
pa ako uzme igrača 1 na 1 bit će iznenadjenje i za nasChinaglia je napisao/la: mozda bi Govedarica mogao biti iznenadjenje za Radnik, prije ce uzet' igrca 1 na 1 nego Mehidic
nemoj zezat', momak od prve tekme, pa da posljednje na kojoj sam ga gledao, one sa Drinom, uvijek je uzimao igrace 1 na 1 i u tome nije nista losiji od Veselog ;) al' njegov najveci problem je zavrsi potez koji je ocajanpinoglavi je napisao/la:pa ako uzme igrača 1 na 1 bit će iznenadjenje i za nasChinaglia je napisao/la: mozda bi Govedarica mogao biti iznenadjenje za Radnik, prije ce uzet' igrca 1 na 1 nego Mehidic
Ja se nadam. 0-3.sloboda72 je napisao/la:NYKnicks Fan je napisao/la:Poruka za @sloboda72: ne stavljaj matere ti one slike, i ne pisi one ajete iz Kurana, kako ti to postavljas u zadnje vrijeme kurcu ne valjamo.
EVO KRSTAJIĆ JE SVJETSKI ČOVJEK A RELIGIOZAN.
U USTAVU SFRJ JE STAJALO DA JE RELIGIJA PRIVATNA STVAR SVAKOG POJEDINCA.
VIDIŠ, KOMUNISTI SU RELIGIJI DALI ODLIČNU DEFINICIJU KOJU JA NE BIH MIJENJAO NI DANAS.
TI KAO PISMEN ČOVJEK NE BI TREBAO DA U ISTU REČENICU STAVLJAŠ IME SVETE KNJIGE JEDNE RELIGIJE I NAZIV ZA MUŠKI SPOLNI ORGAN.
UMOR NAŠIH IGRAČA POSLIJE POBJEDA NAD TRAVNIKOM I SARAJEVOM JE UZEO DANAK PROTIV RADNIKA.
U SRIJEDU,AKOBOGDA, VIDJET ĆEŠ PRAVU SLOBODU.
Ja bih volio vidit Gogu u prvoj protiv Radnika, ali veoma tesko... Mehidica su procitali, dok je Gogo odigrao solidno u Mostaru, pa je izborio i penal.pinoglavi je napisao/la:pa ako uzme igrača 1 na 1 bit će iznenadjenje i za nasChinaglia je napisao/la: mozda bi Govedarica mogao biti iznenadjenje za Radnik, prije ce uzet' igrca 1 na 1 nego Mehidic
Govedarica ima dobar prodor, ali nema zavrsnicu. Ne zna centrirati, opucati a ni napraviti zadnje dodavanjeChinaglia je napisao/la:kakav je Govedarica bio protiv Zrinjskog
Mehidica su ljudi procitali, mada i nije tesko, niti je mogao cetrirat', niti sutirat'
mozda bi Govedarica mogao biti iznenadjenje za Radnik, prije ce uzet' igrca 1 na 1 nego Mehidic
Okupljanje ispred restorana Sarajevosloboda72 je napisao/la:Znali neko kakvo je stanje u Živinicama.Je li tačno da je Mido Memišević organizovao autobus za navijače Radnika.Idu da podrže Memiševića, Beširevića i Šećerovića.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.