FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Prvo se zapitajte dali je Adzem dao neopozivu ostavku il je stavio mandat na raspolaganje?Prvo naucte razliku izmedju tog dvoga,kad naucite tek onda komentariste.
Brko iz druge galaksije!
Od toga "dvoga" evo reci nam šta je bilo?
"Odlazim i gotovo je... Ono jedino što mogu da učinim za taj grad pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava"
mamonelafo je napisao/la: ↑11 dec 2025, 12:21Imaju sve, jer je admir tunovic smetljar bez obraza. Covjek je, navodno, isposlovao da umjesto ostavke bude sporazumni sa adzemom i sad se slihta da ostane u klubu kada dodje za to vrijeme. tunovicu admire, ako je sve ovo istina, ody3b1 iz kluba, takvih ko ti imamo na bacanje, koji ce sebe ugradjivat u klub.Bojudaosinebu je napisao/la: ↑11 dec 2025, 10:25Covjece imaju obraza nekog pozivati na utakmicu. Boze sacuvaj ni stida ni srama.
Nadam se da neko ima vise informacija, ali ovo sto sam ja nacuo, to je sramotan potez i cin prodavaca busilica.
Fk Željezničar.
nemoj se ljutit, ali ovo veze nema sa zivotom. neko te dobro nafilovao.mamonelafo je napisao/la: ↑11 dec 2025, 12:21Imaju sve, jer je admir tunovic smetljar bez obraza. Covjek je, navodno, isposlovao da umjesto ostavke bude sporazumni sa adzemom i sad se slihta da ostane u klubu kada dodje za to vrijeme. tunovicu admire, ako je sve ovo istina, ody3b1 iz kluba, takvih ko ti imamo na bacanje, koji ce sebe ugradjivat u klub.Bojudaosinebu je napisao/la: ↑11 dec 2025, 10:25Covjece imaju obraza nekog pozivati na utakmicu. Boze sacuvaj ni stida ni srama.
Nadam se da neko ima vise informacija, ali ovo sto sam ja nacuo, to je sramotan potez i cin prodavaca busilica.
Zasto bi?Neznate razliku izmedju raskida,sporazumnog raskida,stavljanja mandata na raspolaganje i neopozive ostavke.Sad ja treba teb da crtam sta se desilo.Evo letim.Ado nije Zelju ostetio nikad,nece i nije nisad.
Brko iz druge galaksije!
Gdje ima dima ima i vatre...
- mamonelafo
- Kontakt:
Druze, potpisan je sporazumni. Nije nikakva ostavka i slicno. sporazumni raskid.
Zadnja izmjena: mamonelafo, dana/u 11 dec 2025, 13:00, ukupno mijenjano 2 puta.
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
Jači od ratova, režima i partija!
Tako je,izvor vjeruj mi brate.Vjerovatno isti izvor ko kad je mejl stigo u klub da je Mirvic odusto.Previse slusate mahalske price,ja sam se puno puta opeko na mahalu al sam se licno uvjerio da dobar dio Zeljini navijaca nezeli dobro Zelji.Super je sto tim glupostima pridajete paznju i tako pomazete debilima koji opstruiraju svaki vid napretka.Bravo.Samo nastavite.
Brko iz druge galaksije!
Sabane diži se.Ovdje se raspravlja o Adzema jeli ili nije.Nasta nam je klub spao.A i mi zajedno sa klubom.Samo laprdamo i čekamo da nam neko pomogne.Kuku jesta ovo.
Dim ili nije dim mi kao klub opet plaćamo greške. I sad ćemo opet. Volio bih da nije tako.
"Odlazim i gotovo je... Ono jedino što mogu da učinim za taj grad pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava"
-
Kajkutenjoyer
- Kontakt:
ne bi se cudio da onaj Salcin sve kuhasvemalim1 je napisao/la: ↑11 dec 2025, 12:46nemoj se ljutit, ali ovo veze nema sa zivotom. neko te dobro nafilovao.mamonelafo je napisao/la: ↑11 dec 2025, 12:21Imaju sve, jer je admir tunovic smetljar bez obraza. Covjek je, navodno, isposlovao da umjesto ostavke bude sporazumni sa adzemom i sad se slihta da ostane u klubu kada dodje za to vrijeme. tunovicu admire, ako je sve ovo istina, ody3b1 iz kluba, takvih ko ti imamo na bacanje, koji ce sebe ugradjivat u klub.Bojudaosinebu je napisao/la: ↑11 dec 2025, 10:25Covjece imaju obraza nekog pozivati na utakmicu. Boze sacuvaj ni stida ni srama.
nek crknu dusmani, najjaci smo
-
zeljodogroba
- Kontakt:
Ja sam to pricao prije par dana, pa sam odustao, jer smo mi kao narod jako dobri u pljuvanju, a slabi sa koristenjem mozga. Ako te interesuje ima u nekom od mojih prijasnjih postova. Ovi neki novi nickovi samo nicu i gle cuda, odma imaju insajderske informacije.
Sad je na tapeti Tunovic i montiraju se price koje nemaju veze sa zivotom, cuj on ispregovaro da bude sporazumni sa adzemom hahaha. Koliko ja znam, covjek je do sad uradio jako dobre stvari u klubu, ovo sa trenerom/igracima se fuli jbg, ni prvi bi posljednji put nazalost, ali najveca krivica u svemu tome je Adzem jer je on birao igrace i sam je to potvrdio da je imao odrijesene ruke. Uprava je kriva sto mu je slijepo vjerovala da tako kazem i dala odrijesene ruke (tj. Sto nije bio neki SD koji bi to mogao kontrolisati, aminovati itd).
Ti si vidimo dobar s koristenjem mozga, de nam reci onda konkretno sta je Tunovic donio dobro klub? Novac? Ako jeste koliko? I sta pored toga al konkretno da se upoznamo svi mi neupuceni? Koliko ti znas pa da čujemo?
-
istokzeljo
- Kontakt:
A de mi reci šta si ti konkretno donio dobro za klub osim sto redovno pljuješ sve redom?
Jes glupa samo sad ili si inace tako glup?istokzeljo je napisao/la: ↑11 dec 2025, 14:35A de mi reci šta si ti konkretno donio dobro za klub osim sto redovno pljuješ sve redom?
Ma ne montiraju se price, pise ti hulahopka ne znam sta mu odgovarate uopste.zeljodogroba je napisao/la: ↑11 dec 2025, 14:20Ja sam to pricao prije par dana, pa sam odustao, jer smo mi kao narod jako dobri u pljuvanju, a slabi sa koristenjem mozga. Ako te interesuje ima u nekom od mojih prijasnjih postova. Ovi neki novi nickovi samo nicu i gle cuda, odma imaju insajderske informacije.
Sad je na tapeti Tunovic i montiraju se price koje nemaju veze sa zivotom, cuj on ispregovaro da bude sporazumni sa adzemom hahaha. Koliko ja znam, covjek je do sad uradio jako dobre stvari u klubu, ovo sa trenerom/igracima se fuli jbg, ni prvi bi posljednji put nazalost, ali najveca krivica u svemu tome je Adzem jer je on birao igrace i sam je to potvrdio da je imao odrijesene ruke. Uprava je kriva sto mu je slijepo vjerovala da tako kazem i dala odrijesene ruke (tj. Sto nije bio neki SD koji bi to mogao kontrolisati, aminovati itd).
Fk Željezničar.
Nisam spomenuo Corica, kao syo nisam Adzema ni s kim uporedjivao. Ispisao sam stvari koje je sam Adzem govorio, radio i hvalio se s njima.Zulfo9 je napisao/la: ↑11 dec 2025, 08:43Kako da ne. Coric primi pet komada, nikad laksi zdrijeb kupa ispadne od ekipe koja je ki.ta, igre nikakve nije bilo al zato strucnjaci pisu treba njega vratit.Argentina je napisao/la: ↑11 dec 2025, 08:00Sta je po tebi bilo dobro pod Adzemom:Zulfo9 je napisao/la: ↑11 dec 2025, 06:48Cuj ovog smetljara pobjedili na hajcmisketov isprdak. Kakve šifre ovdje pišu, nafuro se levat da je Jusufbegovic na areni, analizira
a budaletine
Istina, sve je krenulo povredom Sosica. Jednostavno nije bilo igraca koji ga je mogao zamijeniti. S druge strane struka je kriva sto je Sosic jedini igrac u timu da je donosio prevagu. Uz to dodati Adzemovo kaznjavanje I rezultat toga je da nije vise trener.
Napadac kojeg je doveo?
Sportski ucinak jer se zakacio sa svakim igracem?
Promocija mladih igraca?
Sastavljanje tima koji je on birao?
Taktika koje nismo imali, osim ako napadnu nabij je Cvetanovskom? (Mi nismo nikoga nadigrali za 5 mjeseci)
Kurcenje i nebulozne izjave?
Ili na kraju da je opet prebacio sve na nekoga drugog i da mu je ulica kriva sto nije trener?
Covjek ima vise kartona nego zadnji vezni, to je vrhunac njegovog ponasanja. Papak!!!
Ovdje je samo problem što je Zeljin bivsi igrac, pa kerovi misketa laju dan, noc. A da se ovo desilo Coricu, pisali bi gospodin, trenercina. I da, ja ne branim Adzema na pocetku je bilo dobro, poslije Sosica sve se srusilo I otkaz je normalan. Ali necu ko vi veliki navijaci sad orgijat po covjeku bez razloga. I čudom uvijek jedni te isti acc pljuju po nasim igracima, bivsim trenerima, tako ih ko ti nazivaju papak. Samo pokazuje kakva si ti seljacina ortodoksna. Covjek nije na klupi, s pobjedom u zaostaloj utakmici smo opet na diobi treceg mjesta, umjesto normalan biti pišete takve gadosti fuj
Covjek ne moze srediti ekipu da akcije napravi zadnjih 6-7 tekmi, a kamoli da pobjedimo.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Ovdje se on kao licnost vrijeda, pisu se gadosti, a ti prvi ga nazivas papkom. Ne vidim razlog takve price i ti nisi jedini, svaki ovaj misketov ker Pablo, Valter, I ostale keruse.Argentina je napisao/la: ↑11 dec 2025, 15:19Nisam spomenuo Corica, kao syo nisam Adzema ni s kim uporedjivao. Ispisao sam stvari koje je sam Adzem govorio, radio i hvalio se s njima.Zulfo9 je napisao/la: ↑11 dec 2025, 08:43Kako da ne. Coric primi pet komada, nikad laksi zdrijeb kupa ispadne od ekipe koja je ki.ta, igre nikakve nije bilo al zato strucnjaci pisu treba njega vratit.Argentina je napisao/la: ↑11 dec 2025, 08:00
Sta je po tebi bilo dobro pod Adzemom:
Napadac kojeg je doveo?
Sportski ucinak jer se zakacio sa svakim igracem?
Promocija mladih igraca?
Sastavljanje tima koji je on birao?
Taktika koje nismo imali, osim ako napadnu nabij je Cvetanovskom? (Mi nismo nikoga nadigrali za 5 mjeseci)
Kurcenje i nebulozne izjave?
Ili na kraju da je opet prebacio sve na nekoga drugog i da mu je ulica kriva sto nije trener?
Covjek ima vise kartona nego zadnji vezni, to je vrhunac njegovog ponasanja. Papak!!!
Ovdje je samo problem što je Zeljin bivsi igrac, pa kerovi misketa laju dan, noc. A da se ovo desilo Coricu, pisali bi gospodin, trenercina. I da, ja ne branim Adzema na pocetku je bilo dobro, poslije Sosica sve se srusilo I otkaz je normalan. Ali necu ko vi veliki navijaci sad orgijat po covjeku bez razloga. I čudom uvijek jedni te isti acc pljuju po nasim igracima, bivsim trenerima, tako ih ko ti nazivaju papak. Samo pokazuje kakva si ti seljacina ortodoksna. Covjek nije na klupi, s pobjedom u zaostaloj utakmici smo opet na diobi treceg mjesta, umjesto normalan biti pišete takve gadosti fuj
Covjek ne moze srediti ekipu da akcije napravi zadnjih 6-7 tekmi, a kamoli da pobjedimo.
Imamo jednu utakmicu zaostatka s pobjedom smo na diobi treceg mjesta. Sto se tice igra da ponovim dok smo Imali Sosica bilo je solidno, nakon toga vidljiv pad, nismo se mogli sastaviti s loptom. Nije vise trener. Sljedeći koji dodje ne bori se za opstanak nego je tu negdje u borbi za evropu. Koja je potreba nazvati covjeka papkom I slicni epitetima.
- mamonelafo
- Kontakt:
Samo vi branite ovog lika.... Nadam se samo da ce ovo rastjerati potencijalni investitor, inace cemo dobiti svoju ublehu koja ce raditi stvari kao anam ona gore.Pablo11 je napisao/la: ↑11 dec 2025, 15:16Ma ne montiraju se price, pise ti hulahopka ne znam sta mu odgovarate uopste.zeljodogroba je napisao/la: ↑11 dec 2025, 14:20Ja sam to pricao prije par dana, pa sam odustao, jer smo mi kao narod jako dobri u pljuvanju, a slabi sa koristenjem mozga. Ako te interesuje ima u nekom od mojih prijasnjih postova. Ovi neki novi nickovi samo nicu i gle cuda, odma imaju insajderske informacije.
I ogradjujem se od ovog hulahopke.
Zadnja izmjena: mamonelafo, dana/u 11 dec 2025, 15:45, ukupno mijenjano 1 put.
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
Kakav investitor ne mastajte gluposti ovih kerova Pablo Valter tefal rigelme I ostali