FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

xeksor
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la xeksor » 15 maj 2016, 23:50

Aj malo čitaj , tako se veče zove a kroz donacije ti isti donatori će bit sponzori i imati svoju marketinsku reklamu u najmanje dvije utakmice Euro lige i Sledeceg prvenstva.

Pročitaj malo predzadnji pasus.

Pozitiva
Kontakt:

Post Postao/la Pozitiva » 15 maj 2016, 23:51

Beduin je napisao/la:
Pozitiva je napisao/la:Haha! Samo sam cekao kad ce pocet teorije zavjere...
I meni ce biti zanimljivo pratiti sve silne teorije zavjere o danasnjim sarajevskim utakmicama. Zeljo, iako je toliko para ulozio na igracki kadar i renoviranje Grbavice, odlucio da ostavi u ligi Olimpica, dal' sto je "bosnjacki" klub ili sto ce imati zagarantovanih 6 bodova who knows!?
A Sarajevo, naravno u dogovoru sa Zeljom i Savezom, pustilo Olimpicu jer su "znali" da ce Slavija izjednaciti protiv Zelje i tako rezultat nece odgovarati ni Zelji, ni Slaviji...
I sve to zvuci suludo, da se vec ne "zna" kako ce Sloboda osvojiti kup, jer inace ne bi Sarajevo ovoliko riskiralo i "pustilo" Olimpica, a Zeljo... ma ko ce ga znati, mozda im Tan obecao pola para od Sarajevove Evrope. ITD...

:urnebes:

Sve i da ima istine u ovome, zaboli nas, nije da nismo navikli na sve i svasta u nasoj ligi, a da kaznjen niko nece biti. Zato idemo mi odigrati svoju igru, kako smo to nerijetko pokazivali na zelenom terenu ove sezone i osvojiti taj prvi pehar u historiji, a oni neka rade sta im je volja.
Logicno da su se Slavija i Zeljo dogovorili i namjestili danasnju utakmicu. Ovim rezultatom (1:1) se oba kluba mogu zadovoljit :rol:
A sad adio...

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 15 maj 2016, 23:52

amazing je napisao/la:
Beduin je napisao/la:Evo ga, poceli su vec i sa insajderskim "informacijama", zna se ko dolazi, kada, ko se prati... joooj :urnebes: :urnebes:
:nene:

Hvala Azmiru, Jasminu, Nerki i naravno svim ostalim koji ce ucestvovati...zagrijani su nam privatnici pravo. Bice hajra. :D
Cuo sam i ja, mozda se skupi i do 15.000 KM :mrgreen:
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Nighthawk
Kontakt:

Post Postao/la Nighthawk » 15 maj 2016, 23:54

Strasan je ovaj golman iz Chelsea. U dvije bitne tekme za saraj'vo primi 7 komada.
Na Tusnju je grob do groba
Majka trazi sina svoga
Nasla ga je na istoku
Gdje Fukare kolju stoku

Pozitiva
Kontakt:

Post Postao/la Pozitiva » 16 maj 2016, 00:09

Evo od mene 4 igraca kojim istice ugovor za dvije sedmice:
Kouadio (Travnik)
Jovic (Borac)
Obradovic (Radnik)
Handzic (Olimpic)
Azmire, ispuni mi zelju :D
A sad adio...

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 16 maj 2016, 00:30

Pozitiva je napisao/la:Evo od mene 4 igraca kojim istice ugovor za dvije sedmice:
Kouadio (Travnik)
Jovic (Borac)
Obradovic (Radnik)
Handzic (Olimpic)
Ajd' budi realan, šta ćemo napravit' sa ovim igračima u Evropi. :kafa:

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 16 maj 2016, 00:39

Pozitiva je napisao/la:Evo od mene 4 igraca kojim istice ugovor za dvije sedmice:
Kouadio (Travnik)
Jovic (Borac)
Obradovic (Radnik)
Handzic (Olimpic)
+ Redzic, Zec, možda i Peco iz Veleža mislim da je povrijedjen ali je veliki talenat, 5-6 igrača iz Čelika, i ima ih još par iz Radnika da su kvalitetni, možda čak i neki igrači iz ekipa iz vrha ali to veoma teško. Dovesti neke od ovih i nekoliko stranaca, uz zadržanu većinu okosnice ekipe i bit ćemo zemlja jaki :D
Nad tobom sunce najljepše sja

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 16 maj 2016, 00:45

Da je nama zadrzati okosnicu tima,nekih 9,10 najboljih,lako cemo za pojacanja.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 16 maj 2016, 00:50

kakve su sad ovo donatorske konferencije..i to iznenadne...problem je vjerovatno vec sljedeca rata kredita cija je cifra strasna za BH uslove a Faraon,stara varalica ce se ponovo napravit grbav i uz onaj p i c k a s t i osmijeh sve ponovo natovarit Husicu na dzale...problem od evropskih para je sto se one na kraju isplacuju a nama trebaju SAD....nece se ovako nista skupit na sijelima...to se bolan zovnu jaki ljudi i probrani te se u 4 oka zavrsi
p.s. posto nam je Porezna utjerala do grla sa reprogramom na 3 godine kolka ono bi mjesecna rata
Zadnja izmjena: staragarda, dana/u 16 maj 2016, 00:54, ukupno mijenjano 1 put.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 16 maj 2016, 00:52

Hajmo prvo rijesit ovu utakmicu u srijedu pa onda to i proslavit', kako god zavrsilo trebamo momcima napraviti docek i zahvaliti im se za cijelu sezonu! Pa cemo u petak razmisljat' o dolascima i odlascima!

SVI U BIJELJINU! SVI PO ĆUP!
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

Momciluk
Kontakt:

Post Postao/la Momciluk » 16 maj 2016, 00:57

staragarda je napisao/la:kakve su sad ovo donatorske konferencije..i to iznenadne...problem je vjerovatno vec sljedeca rata kredita cija je cifra strasna za BH uslove a Faraon,stara varalica ce se ponovo napravit grbav i uz onaj p i c k a s t i osmijeh sve ponovo natovarit Husicu na dzale...problem od evropskih para je sto se one na kraju isplacuju a nama trebaju SAD....nece se ovako nista skupit na sijelima...to se bolan zovnu jaki ljudi i probrani te se u 4 oka zavrsi
p.s. posto nam je Porezna utjerala do grla sa reprogramom na 3 godine kolka ono bi mjesecna rata
Ni najveci dusmani Slobode ne unose ovoliko negativne energije kao pojedinci na forumu... kako ti to zamisljas da ce sve natovarit Husica na ledja, de malo bolan razmisli jel potpisano sta jesul date kakve garancije za taj reprogram, nije Azmir budala da vjeruje nekome na rijec i da ostavlja prostora da ga zayebu.. nije mi jasno samo otkud vama ta potreba da trazite uvijek nesto negativno???
This time next year we'll be millionaires.

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 16 maj 2016, 01:32

Donatorska vecer se ne organizuje jer nemamo pare za reprogram.
To je najavljeno i prije reprograma,i kako saznadoh maloprije vec je unaprijed dogovoreno.
Nisu danas uputili poziv,pa u ponedeljak ko dodje dodje,ne.Davno je faraon najavio da ce animirati privatnike i poduzetnike.
Pokusat cemo zavrsiti obaveze u sto kracem roku.
A sto se tice reprograma potpisane su garancije da ce Sloboda imati taj novac,i to je gotova stvar.ovako samo malo ubrzavamo stvari.
Uskoro pretstavljanje novog sponzora.
Bem vas negativne.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 16 maj 2016, 04:23

Ima Šećerov tekst u Al Jazeeri, između ostalog:

Tuzlaci hit sezone
Šećerbegović je trenutno na funkciji direktora stadiona Tušanj u Tuzli i, naravno, ne propušta niti jednu utakmicu Slobode.
„Sada sam i u ulozi navijača sa mojim bivšim saigračima. Redovno pratimo utakmice i mislim da je Sloboda ove sezone napravila veliki iskorak. Igrali smo najbolji fudbal i da smo samo imali više sreće, osvojili bi i titulu prvaka države. U svakom slučaju, mnoge stvari su došle na svoje mjesto. Od uprave, preko stručnog štaba, pa do igrača. Jedino mi je žao što ove sezone nećemo igrati na Tušnju međunarodne utakmice, ali već naredne sigurno hoćemo. Prijavljena je Zenica kao domaćin naših utakmica u Evropi.“
:puke: :puke:

Agamemnon je napisao/la: Uskoro pretstavljanje novog sponzora.
:problem: :problem: :problem:
Pa što se na tome zaustavi? Gukni ako znaš šta.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 16 maj 2016, 06:01

Jbt jel moguce da kod nas vazda neka negativa puca i sve neke teorije zavjere od sve jedno te istih padobranaca... Mene boli racku za tim vasim teorijama ja se vec obezbijedio za srijedu i da ste svi pametni da sto vise animiramo raju da se u sto vecem broju ide u Bijeljinu, a ne da ovdje pricamo o kojekakvim glupostima koje nemaju veze s vezom

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 16 maj 2016, 07:08

Ma mi smo ludi ..majkemi daj da taj prokleti kup uzmemo ljudi peh nam je godinama..tacno da finale igramo sa OFK Tuzlom cini mi se da bi ga zijanili hahaha..ali mora biti nas moraaa
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

amazing
Kontakt:

Post Postao/la amazing » 16 maj 2016, 07:50

staragarda je napisao/la:kakve su sad ovo donatorske konferencije..i to iznenadne...problem je vjerovatno vec sljedeca rata kredita cija je cifra strasna za BH uslove a Faraon,stara varalica ce se ponovo napravit grbav i uz onaj p i c k a s t i osmijeh sve ponovo natovarit Husicu na dzale...problem od evropskih para je sto se one na kraju isplacuju a nama trebaju SAD....nece se ovako nista skupit na sijelima...to se bolan zovnu jaki ljudi i probrani te se u 4 oka zavrsi
Nemoj Jaska ovaj put. :mrgreen: Nit sam SDP nit ga gotivim ali uradio je dosta posla povodom donatorske veceri, sredio je par donacija po principu usluga za uslugu.

Bice to dobro sve, ne navalacite baksuzluk pred Bijeljinu. Pu,pu puuu.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 16 maj 2016, 08:24

amazing je napisao/la:
Nemoj Jaska ovaj put. :mrgreen: Nit sam SDP nit ga gotivim ali uradio je dosta posla povodom donatorske veceri, sredio je par donacija po principu usluga za uslugu.

Bice to dobro sve, ne navalacite baksuzluk pred Bijeljinu. Pu,pu puuu.
Ma kakvi...ljudina je Faraon...i na utakmice je počeo dolazit
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Pozitiva
Kontakt:

Post Postao/la Pozitiva » 16 maj 2016, 08:29

NKMramor je napisao/la:
Kouadio (Travnik)
Jovic (Borac)
Obradovic (Radnik)
Handzic (Olimpic)
Ajd' budi realan, šta ćemo napravit' sa ovim igračima u Evropi. :kafa:
Dar mar! :D Ovi igraci se mogu dovest bez obestecenja i sigurno bi nas pojacali. Sto se tice Evrope, ne treba bit naivan pa ulazit u sezonu sa nekim ambicijama ;)
A sad adio...

hulehule
Kontakt:

Post Postao/la hulehule » 16 maj 2016, 08:32

Libo me racku I za reprogram I za Jasmina I za izbore, sjela, svadje I ostala sranja, karte za utakmicu su upravo stigle, u srijedu ranom zorom u bjeljinu, ufatit se kakve kafane I lagano cekat utakmicu I da napokon uzmemo taj ye.b.eni kup

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 16 maj 2016, 09:02

zbog čega je jučer Azir zamjenjen. Nisam gledao utakmicu, pa me zanima i to, a i kako je branio ?
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.