FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Stanić ti i nije igrao desnog beka vec lijevog, umjesto Benje bit ce Markovic, a umjesto Patricka mozda Amar nesto sa Jamakom ili Pericom iskombinuje
NO PYRO NO PARTY
Ah da. Lapsus. Zolotica treba umjesto Nyeme, ne mogu da gledam onog Jamaka nikako. Jeste mlad, ali ove utakmice su za njega. Manje atraktivan protivnik, pobjeda gotovo sigurna, siroka klupa. Neka pocne ovu utakmicu, pa kakav bude ...Buu je napisao/la:Stanić ti i nije igrao desnog beka vec lijevog, umjesto Benje bit ce Markovic, a umjesto Patricka mozda Amar nesto sa Jamakom ili Pericom iskombinuje
http: //fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub !
Volimo tebe..
Volimo tebe..
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Sta rece i osta ziv...
Osim treba Zelji, kao sto je i Manchesteru trebao neko poput Fergusona.. Bog i batina za sve...

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
To sam stavio kao jedna od mogucnosti. Ne citam strane medije, a poznavajuci nase na prvi pogled mi se ucinilo kao "novinarska bomba". Uglavnom, slazem se sa tobom. Trebamo svi biti ponosni na to. Moje licno misljenje je da Amar Osim nece otici iz Zelje sve dok klub ne stane na noge, i digne ga na jedan visi nivo kakav i zasluzuje. Znaci No1. u BiH po svim segmentima. Za to treba vremena, i ne trebamo strahovati. Ako cemo govoriti koliko godina ce ostati, to je tesko reci. I mislim da ni on sam ne zna odgovor na to pitanje. Znaci, Zeljo broj 1, maximalna stabilnost kluba, rezultatska, i sve sto ide uz too..aleksandar_veliki je napisao/la:Kakvo unosenje nemira, o cemu ti pricas. Austrijanci danas o tome pisu i to naveliko. Amar je jedna od njihovih zelja, i na to svi mi ljubitelji bh. fudbala i Premijer lige trebamo biti ponosni. Zasto? Zato sto se konacno desava da se jedan od trenera iz Premijer lige spominje sa klubom koji je malo zapadnije odavde. Da li ce Amar prihvatiti ako ga kontaktiraju ili da li je prihvatio, mislim da nece i da nije. No isto tako sam siguran da nece vjecno biti trener Zelje, zapravo nekako sam sve uvjereniji da je i on zeljan novih izazova, no posao sa Zeljom jos nije zavrsio. Ne bi me cudilo kada bi nakon Evrope, ukoliko se ne dodje do grupne faze, a tesko ce, digao sidro i otisao za novim izazovima. To je realnostDirekt je napisao/la:Pokusaj unosenja negativne atmosfere u svlacionicu ? Malo uranili sa prvo-aprilskom salom ? Novinar sanjao, pa pomislio "vidis mogla bi se i ta carlama baciti". Bas istina ? Sta god da je, gospodin Amar Osim nece napusiti Zelju jedan duzii duzii vremenski period !
Subota, hmm i dalje mislim da nece biti vise od 7.000k navijaca. Volio bi da bude suprotno, ali vidjet cemo.
Kome se dolazi doci ce, kome ne naci ce razlog.
Ne igraju na Nyema i Colic. Nece se posebno primjetiti njihov izostanak na terenu, mozda za Nyemu ali tu je Zolotic koji ceka svoju sansu da se dokaze Amaru Osimu. Znaci mac sa dvije ostrice. Stanica na beka, moze on to fino odraditi.
Zeljo nam je poceo u Konjicu. Kako sam saznao igra se u 15.30, znaci pocelo je ?
Ako neko ima informacije iz Konjica, neka nas obavjesti
Volim te Zeljo !
E tek tada Amare imas dopustenje da napustis svetinju

http: //fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub !
Volimo tebe..
Volimo tebe..
nas je qrac veci od tebeeee varupaaa varupaaaa !MU'MIN T.M. je napisao/la:Ovo nije gol, nego golčina. Samo je šteta što ga dade ovakav papak.ellaxaz je napisao/la:Varupin gol protiv nas, i gestikulacija.
[youtube][/youtube]
Mislim da mi nemamo šta tržiti na Grbavici...

Nek ga sisa grmili smo u Travniku...

Ludlo 4 (koristim ovaj racun,od ludla ne znam sifru )
VOLIM ŽELJEZNIČAR!
VOLIM ŽELJEZNIČAR!
AMAR AMAR OSIM OSIM AMAR AMAR OSIM OSIM 
ma NE IDE on NIGDJE, Sturm propao kao grcka bjaaaaaaaaz baa

ma NE IDE on NIGDJE, Sturm propao kao grcka bjaaaaaaaaz baa

I kad je tuga i kad je sreća sve dok nas ima i ti si vječna!
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Ma sigurno ce Amar jednog dana otici iz Zelje ali ja se nadam da to nece biti uskoro,a i kad bude trebo ic nek ide u Real Madrid
AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!
svoj ti pos'o !
Vjeruj, da bi bolje vodio Real nego Mourinho .. ima igrace, samo ih treba znati postavitiGrbavica moj zivot je napisao/la:Ma sigurno ce Amar jednog dana otici iz Zelje ali ja se nadam da to nece biti uskoro,a i kad bude trebo ic nek ide u Real Madrid![]()
AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

ali et nadam se i ja da ce ostati jos dugo dugo

AMAR AMAR OSIM OSIM !!![/quote]
-
- Kontakt:
Slažem se u potpunosti sa Acom oko Amara. Normalno je da čovjek teži ka boljem i da mu nije životni cilj ostati vječno u Želji. Sigurno je da neće otići sada ali držim da je ukoliko bude ovakvih ponuda nakon završetka prvenstva sve moguće i bez obzira svidjelo se to nama ili ne to je realnost.
Svi koji vole Želju trebaju biti ponosni što se Amar spominje kao mogući trener u nekoj jačoj i uređenijoj ligi .
Svi koji vole Želju trebaju biti ponosni što se Amar spominje kao mogući trener u nekoj jačoj i uređenijoj ligi .
Za taj ponos ce znati i moja djeca aBd !Plavetnilo je napisao/la:Slažem se u potpunosti sa Acom oko Amara. Normalno je da čovjek teži ka boljem i da mu nije životni cilj ostati vječno u Želji. Sigurno je da neće otići sada ali držim da je ukoliko bude ovakvih ponuda nakon završetka prvenstva sve moguće i bez obzira svidjelo se to nama ili ne to je realnost.
Svi smo mi ponosni što se Amar spominje u tom kontekstu, ali on je rekao da mu je u Želji lijepo i da trenutno ima još puno ambicija i stvari koje želi da unaprijedi.Amare ostani ti nama još 50 godina !Plavetnilo je napisao/la:Slažem se u potpunosti sa Acom oko Amara. Normalno je da čovjek teži ka boljem i da mu nije životni cilj ostati vječno u Želji. Sigurno je da neće otići sada ali držim da je ukoliko bude ovakvih ponuda nakon završetka prvenstva sve moguće i bez obzira svidjelo se to nama ili ne to je realnost.
DRUG NEBI TI PUNCA
- ala_juve_tm87
- Kontakt:
evo zeljo danas lagano napuni igmana 4:0 zeljo više nego dobar dns u svih 90 minuta igman opucao jednom na gol i to jednim očajnim šutem s pola terena.Po meni dns je najbolje odigrao stanic,a golove su dali bekric,E.čolic,nyema i svraka
željo je i dns pokazao ko je najbolji u BIH! 1921
željo je i dns pokazao ko je najbolji u BIH! 1921
Život je kratak da se dijeli,zato Željezničar za život cijeli!!!! TM87 4 ever
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Ma i debil bi mogo onakve igrace u realu vodit nije to sad tema.Ja mislim da Amar ukoliko ne udje u EL ili LŠ u iduce 2-3 godine sigurno napusta Zelju iako mislim da one ne misli trenutno na odlazak iz kluba.Primarni cilj je da Željo stane na noge i da bude glavna ekipa u BiH.I ekipa sa jakim finansijama i velikim budzetom.Mozda i jedna od jaci ekipa u regionu a na dobrom smo putu.
ŽIVIO NAM OSIM DRAGI
ŽIVIO NAM OSIM DRAGI
svoj ti pos'o !
Ma ja nije to sad tema hahahGrbavica moj zivot je napisao/la:Ma i debil bi mogo onakve igrace u realu vodit nije to sad tema.Ja mislim da Amar ukoliko ne udje u EL ili LŠ u iduce 2-3 godine sigurno napusta Zelju iako mislim da one ne misli trenutno na odlazak iz kluba.Primarni cilj je da Željo stane na noge i da bude glavna ekipa u BiH.I ekipa sa jakim finansijama i velikim budzetom.Mozda i jedna od jaci ekipa u regionu a na dobrom smo putu.
ŽIVIO NAM OSIM DRAGI

eeeh bas tako ZIV I ZDRAV NAM BIO

E vama je fakat dosadno neznate uzivat,
cuj rasprava odlazak Osima

Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Ma nisu rasprave ba hahahpropuh je napisao/la:E vama je fakat dosadno neznate uzivat,

- plava grbavica
- Kontakt:
ja mislim da bi na jugu trebalo napraviti koreografiu na kojoj bi pisalo AMAR OSIM. koreografija kao one hvala i gazi. time bi jednom zauvjek dali do znanja svim onim koji osporavajući amara u stvari pokazuju mržnju prema našem voljenom klubu da je amar jedan od nas a ujedno odali priznanje pravom željovcu i čovjeku koji je toliko učinio za sve nas koji volimo ovaj klub kao i njegovoj familiji
Pa da mi je samo vidjeti tog mangupa koji bi pred navijacima Zelje imao nesta reci protiv Amara Osima.
Ovo interesovanje Sturma pokazuje da strucni stab radi kvalitetan posao i da se nalazimo na pravom putu, ali sam misljenja da ce Amar Osim jos dosta godina ostati na klupi Zelje, jer on je vec bio u inostranstvu i zna kako tamo sve funkcionise i da bi bio na nestabilnim temeljima (jer danas te ima, sutra te nema), a on moze od Zelje napraviti Evropsku ekipu i zna da ima siguran posao i da se za sve pita.
Istina za godinu dana u X ekipi ce financijski napredovati nego li je to slucaj kod nas, ali cim dodju prvi negativni rezultati zna se sta tamo slijedi.
Ovdje da dvije sezone zavrsi kao treci niko mu nece ni rijec reci, jer smo imali veoma lose iskustvo u periodu kada on nije bio tu.

Ovo interesovanje Sturma pokazuje da strucni stab radi kvalitetan posao i da se nalazimo na pravom putu, ali sam misljenja da ce Amar Osim jos dosta godina ostati na klupi Zelje, jer on je vec bio u inostranstvu i zna kako tamo sve funkcionise i da bi bio na nestabilnim temeljima (jer danas te ima, sutra te nema), a on moze od Zelje napraviti Evropsku ekipu i zna da ima siguran posao i da se za sve pita.
Istina za godinu dana u X ekipi ce financijski napredovati nego li je to slucaj kod nas, ali cim dodju prvi negativni rezultati zna se sta tamo slijedi.
Ovdje da dvije sezone zavrsi kao treci niko mu nece ni rijec reci, jer smo imali veoma lose iskustvo u periodu kada on nije bio tu.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
http://www.****.com/2012/03/zelj ... njicu.html" onclick="window.open(this.href);return false; !
- pintol_TM87
- Kontakt:
Najavljuju za subotu kisu...ne bi nikako valjalo...
evo citam benju ce da zamjeni besa...zar besa moze da igra tu poziciju...i gdje je markovic
evo citam benju ce da zamjeni besa...zar besa moze da igra tu poziciju...i gdje je markovic
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!