FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 21 mar 2012, 14:51

mma_hz je napisao/la:Fkt vas ne kontam,prvi ste na tabeli,niste nikada bili jaci poslije rata...
a vi azvezali kako su vam pitari krivi sto nema vasih igraca u repki...sto vam je pitarski mentalitet...
pa j ebemu misa,samo vam pitari u glavi...de ba koju o Zelju..jesul svi ok,imal zutiih kartona..
ko bi mogao poceti,kakvo je stanje u Travniku...itd itd..ovdje se samo razvese prica kad neki pitar dodze da provocira ..e tada vas se stvori 10 i svi gledaju ko ce ga bolje fol provaliti,a kada treba koju o Zelji reci dvojica pisu.. :roll: :roll:
nasih igraca ima u reprezentaciji i uvijek ce ih biti, vecina nasih igraca su nosioci reprezentacije, nego govorimo o PL igracima, kad samo vidim da je zvao kenu handzica, sve mi je jasno
Za zivot cijeli!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 21 mar 2012, 14:53

mma_hz je napisao/la:Fkt vas ne kontam,prvi ste na tabeli,niste nikada bili jaci poslije rata...
a vi azvezali kako su vam pitari krivi sto nema vasih igraca u repki...sto vam je pitarski mentalitet...
pa j ebemu misa,samo vam pitari u glavi...de ba koju o Zelju..jesul svi ok,imal zutiih kartona..
ko bi mogao poceti,kakvo je stanje u Travniku...itd itd..ovdje se samo razvese prica kad neki pitar dodze da provocira ..e tada vas se stvori 10 i svi gledaju ko ce ga bolje fol provaliti,a kada treba koju o Zelji reci dvojica pisu.. :roll: :roll:
Ispravka, nije istina da nikad nismo bili jaci poslije rata!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 21 mar 2012, 14:54

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
nasih igraca ima u reprezentaciji i uvijek ce ih biti, vecina nasih igraca su nosioci reprezentacije, nego govorimo o PL igracima, kad samo vidim da je zvao kenu handzica, sve mi je jasno
Ma kakav on taraba,mogao ga je zvat dok ga je njegov zalizani gurao..al sada jok.. ;)
ma i mislio sam na PLBIH.. :D
@Ma meni ovako neutralno ste bolji nego sa onim Seferovicem (dopingasem),Cosicem,Mulaosmanovicem,Alihodzicem itd itd da ne nabrajam..ako mislis na te.. :?
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 21 mar 2012, 14:59

SkyWallker je napisao/la:Dok je ovaj papak selektor[/b] repke sigurno neće biti pozvan ni jedan igrac Želje pa makar ni na prijateljsku protiv Zimbabvea, iz čistog razloga jer je kitar kako bi mogao pozvati igraca Želje a ne pozvati nekoga iz Sarajeva !? tako da ne vrijedi pričati oko toga, kada do sad nije pozvao Zebu onda sigurno neće niti Adilovića niti Bogičevića ;)

Da to nije najbolji igrac BIH.. :roll: :roll:
sta vam je ljudi ,ne mozemo tako razmisljati o legendama nase drzave..
kad neko kaze nesto o Osimu starijem ja se zgrozim,jer to je covjek koji promovise moju drzavu i koji je legenda moje drzave ..isto tako je i sa "papkom"koji trenutno vodi repku... ;)
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 21 mar 2012, 15:04

mma_hz je napisao/la:
SkyWallker je napisao/la:Dok je ovaj papak selektor[/b] repke sigurno neće biti pozvan ni jedan igrac Želje pa makar ni na prijateljsku protiv Zimbabvea, iz čistog razloga jer je kitar kako bi mogao pozvati igraca Želje a ne pozvati nekoga iz Sarajeva !? tako da ne vrijedi pričati oko toga, kada do sad nije pozvao Zebu onda sigurno neće niti Adilovića niti Bogičevića ;)

kad neko kaze nesto o Osimu starijem ja se zgrozim,jer to je covjek koji promovise moju drzavu i koji je legenda moje drzave ..isto tako je i sa "papkom"koji trenutno vodi repku... ;)

ti si jedan od 10 000 sto tako razmislja, ostalih 9 999 misle da je slagiran i vakav i nakav i ko zna sta jos ne misle
Za zivot cijeli!

black64
Kontakt:

Post Postao/la black64 » 21 mar 2012, 15:10

mma_hz je napisao/la:

i ja se slazem sa tobom mma cuj molim te legendu nazvati papkom lol, pa cak i da je takav ko sto kaze sky nikad to ne bih napisao jer je on legenda jbg

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 21 mar 2012, 15:12

mma_hz je napisao/la:
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
Ma kakav on taraba,mogao ga je zvat dok ga je njegov zalizani gurao..al sada jok.. ;)
ma i mislio sam na PLBIH.. :D
@Ma meni ovako neutralno ste bolji nego sa onim Seferovicem (dopingasem),Cosicem,Mulaosmanovicem,Alihodzicem itd itd da ne nabrajam..ako mislis na te.. :?
Ma meni su ova ekipa i ona dva svijeta razlicita,mozda zato sto su u onoj ekipi bila zeljina dijeca skoro svi,Ma ne mogu se poredit ali ova je sigurno jedna od jaci poslje rata.
svoj ti pos'o !

BLU SKY

Post Postao/la BLU SKY » 21 mar 2012, 15:12

Jedna zanimljivost.
Popularna njemačka internetska stranica transfermarkt često je u sportskim medijima izvor podataka o vrijednostima nogometaša. Internet stranica koja se bavi tržišnom vrijednošću nogometaša „snima“ razna tržišta, sve europske države, a među njima i nogometaše iz BiH. Prema spomenutoj web stranici, najveću vrijednost u ligi imaju nogometaši Željezničara, a cijela momčad tog kluba vrijedi 6,800.000 eura, a čak 4 igrača momčadi s Grbavice nalazi se među 10 najvrednijih.

Najvredniji Zeba

Po ljestvici popularne web stranice najvredniji eksponat Premijer lige BiH je Zajko Zeba, sjajni veznjak Željezničara. Zeba je ujedno i jedini ‘dečko od milijun eura’ iz BiH. Po mnogima on i jeste najbolji nogometaš Premijer lige BiH. Samo u prvom dijelu aktualne sezone bio je najbolji asistent lige sa 10 asistencija, a mrežu je tresao šest puta.
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85

THC
Kontakt:

Post Postao/la THC » 21 mar 2012, 15:32

http://sportsport.ba/ino_fudbal/amar-os ... urma/77038" onclick="window.open(this.href);return false; :? :?

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 21 mar 2012, 15:32

Amar Osim, trener Fudbalskog kluba Željezničar, jedan je od tri kandidata za novog trenera Sturma iz Graza, pišu austrijski mediji.

nedaj Boze :twisted:
Željeznicar za život cijeli !

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 21 mar 2012, 15:34

AMAR OSIM - mislim da ne ide nigdje, nigdje mu nije bolje nego u Želji, Sturm, Dinamo, i drugi djavli su samo prolazna stvar gdje letis odmah...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

MU'MIN T.M.
Kontakt:

Post Postao/la MU'MIN T.M. » 21 mar 2012, 15:40

ellaxaz je napisao/la:Varupin gol protiv nas, i gestikulacija.

[youtube][/youtube]
Ovo nije gol, nego golčina. Samo je šteta što ga dade ovakav papak.
Mislim da mi nemamo šta tržiti na Grbavici...
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 21 mar 2012, 16:00

Stvarno mi nije jasno zasto sada odmah pojedinci prozivaju Susica i reprezentaciju,prvo covjek radi svoj posao i nikada klubaski nije bio obojen kada je rep.BiH u pitanju pa najvise je Zeljinih igraca u reprezentaciji.A sto se tice Adilovica smanjimo dozivljaj pa nece Pape Dzeku i Ibisevica poslati na klubu.I za kraj nece Amar nigdje.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 21 mar 2012, 16:22

Da je meni samo znati ko je ovim novinarima izvor informacija, sve rekla-kazala.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 21 mar 2012, 16:23

džeko i ibišević su neprikosnoveni, ali šta je iza njih?

muslimović je meni subjektivno strašno drag igrač, draži i od džeke, al' godinu i po nije odigrao utakmice.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 21 mar 2012, 16:36

Željo nema šta tražiti protiv izrazito ofanzivne ekipe Travnika :lol: :lol: :lol: :lol:

šta vam je ljudi kakav Sturm, neće šef nigdje :D
DRUG NEBI TI PUNCA

Just do it.TM
Kontakt:

Post Postao/la Just do it.TM » 21 mar 2012, 16:39

Najjaci smo bili u sezoni 2001/2002 ;) tad smo titulu slavili pocetkom marta.... :D
:)

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 21 mar 2012, 16:40

Gerhardt i Čolić pauziraju, vraćaju se Bogičević i Vasilić

http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/ge ... -i-vasilic" onclick="window.open(this.href);return false;
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

Direkt
Kontakt:

Post Postao/la Direkt » 21 mar 2012, 16:41

Pokusaj unosenja negativne atmosfere u svlacionicu ? Malo uranili sa prvo-aprilskom salom ? Novinar sanjao, pa pomislio "vidis mogla bi se i ta carlama baciti". Bas istina ? Sta god da je, gospodin Amar Osim nece napusiti Zelju jedan duzii duzii vremenski period !

Subota, hmm i dalje mislim da nece biti vise od 7.000k navijaca. Volio bi da bude suprotno, ali vidjet cemo.
Kome se dolazi doci ce, kome ne naci ce razlog.
Ne igraju na Nyema i Colic. Nece se posebno primjetiti njihov izostanak na terenu, mozda za Nyemu ali tu je Zolotic koji ceka svoju sansu da se dokaze Amaru Osimu. Znaci mac sa dvije ostrice. Stanica na beka, moze on to fino odraditi.

Zeljo nam je poceo u Konjicu. Kako sam saznao igra se u 15.30, znaci pocelo je ?
Ako neko ima informacije iz Konjica, neka nas obavjesti :)

Volim te Zeljo !
http: //fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub !
Volimo tebe..

Blagoje Bratić

Post Postao/la Blagoje Bratić » 21 mar 2012, 16:45

Nemoja stanića na beka,ima Goran Marković,i nemoj Stanića nigdje više sa njim smo donji to je haos po njegovoj strani. :)

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.