Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Naravno, pozicija defanzivnog veznog je najodgovornija za postizanje golova. Evo recimo, Besic je zabio 5 kako je stigao u Everton i pokazao svoju klasu.tarabuka je napisao/la:ja stvarno ne razumijem,sta neki od vas vide u igracima ala medunjanin,milicevic,cimirot.nijedan od njih nema kvalitet za ove jace lige iz top 6,7 evrope.milicevic i medunjanin su prakticki vec veterani,koji nikad nisu igrali na najvisem nivou,a ni ovaj cimirot koji jos malo i puni 24 godine nije nista specialno.cimirot ni u grckoj ligi ne iskace sa svojom kvalitetom,neznam dali je zabio 1 gol u prosloj sezoni.susic barem ima kvalitet za lige 5tice,ovi ni to nemaju
Sabinho je napisao/la:ispred njega kao legenda CSKA je samo Wagner-Lowe.
Eh bas vala. Upravo ga to koci da napravi transfer, isto kao Paula Pogbu, Benzemu, Fellainia, Hazarda, Shaqiria, Ozila, Tourea, Riberya, Pjanica, Dzeku, Begovica i jos bezbroj ostalih.Rule_hz je napisao/la:Nece jer je bosanac i musliman
Yeferson Soteldo.tarabuka je napisao/la:Sabinho cimirot u paoku igra kao box to box midfielder,u 4-3-3 ili 4-2-3-1 formaciji a ne kao def vezni.u prosloj sezoni zabio je tek 1 gol i upisao 1 asistenciju,a to je jako skromna statistika za jednog kvalitetnog veznjaka,pogotovo jer se ovdje radi o grckoj ligi,koja je na ljestvici tek 2 mjesta ispred hrvatske lige.24 godisnji igrac koji igra u grckoj ligi,za mene nikako nemoze bit talent,potencial,.,.talenti su za mene marko rog,andrija zivkovic,coric,.,.
Dobar kacket Tino.edoo3 je napisao/la:
Pokazite se momciluci![]()
![]()
Da je inace dobar to je istina ali da se jucer pokazao to i nije bas. Osim ako ovaj tvoj post nije nekakav sarkazam.RichmanBiH je napisao/la:Dobar tino jucer, def je prerasta hajduk i trebao bi ici sto prije.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 3 gosta.