BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
Radi Ronalda i Nania smo izgubili, a radi Susica i Lulica smo se osramotili.
Sto se tice Susica, nije nista posebno napravio. Ispunio je minimum. Znaci baraz, i onda je prokockao dvije sanse za nesto vise. Ne zanima me previse hoce li on ostat ili ne, jer gubitnicki mentalitet kod 90% igraca ostaje isti. Ovako cemo odigrat i neku odlucujucu tekmu u Atini sljedeci put i popusit.
Sto se tice Susica, nije nista posebno napravio. Ispunio je minimum. Znaci baraz, i onda je prokockao dvije sanse za nesto vise. Ne zanima me previse hoce li on ostat ili ne, jer gubitnicki mentalitet kod 90% igraca ostaje isti. Ovako cemo odigrat i neku odlucujucu tekmu u Atini sljedeci put i popusit.
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 16 nov 2011, 00:21, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
nije nam Bog kriv sto mi igramo sa formacijom 9-0-1 umjesto 4-4-2NoName je napisao/la:Svi favoriti su prošli u baražu. Mi dobili najtežeg protivnika, koji je uz sebe imao sudiju i boga. Nemojte se više moliti prije utakmica molim vas, bog ne zna da postojimo i zato je zaslužio malo slovo.
Jadno je kad svaki seljak (kreten) može komentirati.*p!p!t@* je napisao/la:Maloprije ja rekoh, puno će proći dok nam iz guzice u glavu dođe...Ljepoje je napisao/la:Pouka; " Neće se izmijeniti stanje jednog naroda dok on sam sebe ne izmijeni"...
A do tad' naviknimo se na ovakve situacije ...

Puno, puno će proći dok ne dodje u glavu. Mi nikad naučiti...

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Ma mi samo govorimo " Biti ce bolje u sljedecim kvalifikacijama"
Nece biti bolje **** ga tito,uvijek isto sve isto i lafo biti ce bolje.
PAPE ODLAZI !
Edit : Kako nije kriv ? Pa ubaci IBISEVICA ne BESICAAAAAAAAAAAAAA
PAPE ODLAZI !
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
- NK/RK Krivaja
- Kontakt:
Suze na oči krenuše...jessus123 je napisao/la:PAPE HVALA TI ZA SVE STO SI NAM PRIUSTIO ZA OVE KVALIFIKACIJE,OSTANI MOLIM TE ,TI SI NASA LEGENDA,SA TOBOM SMO UVIJEK I NASIM ZMAJEVIMA,PAPE OSTANI MOLIM TE ,MA KOLIKO GORAK BIO OVAJ PORAZ,GLAVU GORE IDEMO DALJE,JEDNOM KAD PROBIJEMO LED ,POCET CE SE PISATI STRANICE OVE MALE ZEMLJE ,A DO TADA,GLAVU GORE PAPE I ZMAJEVI NASI ,JER MI SMO UVIJEK UZ VAS ,VOLIMO VAS, VI STE MOJ PONOS I PONOS OVE MALE DRZAVE !!!!!!
Pjanic se izgubio totalno. Papac napravio gresaka hejbet. Miske spor i ne rjsi se lopte na vrijeme. Lulic ne zna usutiti na vrijeme. Jadan Dzeko sam pokusava al ne mere ni on samvrebac86 je napisao/la:Begovic--- ??? sta da napisem?? Po meni nije bio tako los!!! za jedan gol bio su krivac!!!
Jahic--- lutao dosta!!
Spahic--- sve super cista 10 do pred kraj kod 3-2 ostavio je Papca samog krenuo naprijed i 4-2!!!
Lulic- treba psihologa!!
Rahimic----steta sto nije mladi!!
Zahirovic---10 borbenost ,trcanje, nije on kreativac da stvori sansu Dzeki!!
Pjanic---jeli on veceras igrao???
Medunjanin --malo se trudio ali i puno grijesi 3-4 pogresna dodavanja!!
Misimovic--- po meni katasrofa nije sastavio akcije ni jedne,, tko pogleda snimak kod 2 gola izgubio loptu i kod 3ili 4 neznam tacno!!!
Dzeko ---kako li se je samo njemu igralo ,,ja mislim da bi on igrao do jutra!!!
ostale necu kometarisati!!!!
sve u svemu steta ali idemo dalje!!

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
jessus123 je napisao/la:PAPE HVALA TI ZA SVE STO SI NAM PRIUSTIO ZA OVE KVALIFIKACIJE,OSTANI MOLIM TE ,TI SI NASA LEGENDA,SA TOBOM SMO UVIJEK I NASIM ZMAJEVIMA,PAPE OSTANI MOLIM TE ,MA KOLIKO GORAK BIO OVAJ PORAZ,GLAVU GORE IDEMO DALJE,JEDNOM KAD PROBIJEMO LED ,POCET CE SE PISATI STRANICE OVE MALE ZEMLJE ,A DO TADA,GLAVU GORE PAPE I ZMAJEVI NASI ,JER MI SMO UVIJEK UZ VAS ,VOLIMO VAS, VI STE MOJ PONOS I PONOS OVE MALE DRZAVE !!!!!!
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
ne lupetaj gluposti,mi nemamo para da napravimo teren u zenici ili da stavimo stolice na zapadnu tribinu na koševu a da dovedemo trenera koji košta milion eura po godini.Ove pare koje savez plača sušiću ne bih mogao dovesti pomočnog trenera van granica BiH.Lucryler je napisao/la:FATIH TERIM.a ZA TRENERA BH REPKE!!!
-
- Kontakt:
Sve je suvisno reci nakon primljenih 6 komada.
Objektivno usli smo kao sto se i moglo pretpostaviti u utakmicu zatvoreno sa 2 zadnja vezna i besmislenim stavljanjem Zahirovica na bok. Objektivno momak ne moze igrati tu poziciju, a to sto su ga nasi mediji dizali u nebesa poslije utakmice u Zenici kao da smo svi coravi to je drugi problem.
Nadalje igra sa 2 zadnja vezna je propala jos prije 20 godina. Sad se igra mnogo brze i sa takvom igrom dok se transformises iz odbrane u napad prodje bilo kakva mogucnost za kontru.
Pijanic em dobro zatvoren em nije ni jednu loptu primio kako treba tako da je svaka prica o tome da smo mogli ovo ili ono pala tu u vodu. I ova dva gola su veliko cudo sto smo dali sa ovom postavkom igre.
Sve u svemu, ruku na srce ljudi su puno kvalitetniji i to se osjetilo na rezultatu.
Sto se tice sudjenja dugo dugo nisam vidio gore i katastrofalnije sudjenje. Prvo navlaci portugalcima, poslije 2 gola im ne svira cist penal i tu pocinje gubljenje sudije, iz greske u gresku. Nazalost imali smo prikljucak na poluvremenu ali svejedno nismo to stigli iskoristiti.
Ostanak Susica? Dobro razmotriti sve mogucnosti. Ako postoji mogucnost da dodje neko kvalitetniji tipa Vaha onda ok, ali dovoditi nekog stranca za sulude pare ili kaliti nekog domaceg tupana ne bi trebala biti opcija.
Objektivno ovo je mlada ekipa i za 2.5 godine na svjetskom bi trebali biti. Zato teska srca kazem Safete ostani,....
Objektivno usli smo kao sto se i moglo pretpostaviti u utakmicu zatvoreno sa 2 zadnja vezna i besmislenim stavljanjem Zahirovica na bok. Objektivno momak ne moze igrati tu poziciju, a to sto su ga nasi mediji dizali u nebesa poslije utakmice u Zenici kao da smo svi coravi to je drugi problem.
Nadalje igra sa 2 zadnja vezna je propala jos prije 20 godina. Sad se igra mnogo brze i sa takvom igrom dok se transformises iz odbrane u napad prodje bilo kakva mogucnost za kontru.
Pijanic em dobro zatvoren em nije ni jednu loptu primio kako treba tako da je svaka prica o tome da smo mogli ovo ili ono pala tu u vodu. I ova dva gola su veliko cudo sto smo dali sa ovom postavkom igre.
Sve u svemu, ruku na srce ljudi su puno kvalitetniji i to se osjetilo na rezultatu.
Sto se tice sudjenja dugo dugo nisam vidio gore i katastrofalnije sudjenje. Prvo navlaci portugalcima, poslije 2 gola im ne svira cist penal i tu pocinje gubljenje sudije, iz greske u gresku. Nazalost imali smo prikljucak na poluvremenu ali svejedno nismo to stigli iskoristiti.
Ostanak Susica? Dobro razmotriti sve mogucnosti. Ako postoji mogucnost da dodje neko kvalitetniji tipa Vaha onda ok, ali dovoditi nekog stranca za sulude pare ili kaliti nekog domaceg tupana ne bi trebala biti opcija.
Objektivno ovo je mlada ekipa i za 2.5 godine na svjetskom bi trebali biti. Zato teska srca kazem Safete ostani,....
NK/RK Krivaja je napisao/la:jasmin10 je napisao/la:kako vas nije stid srati po ijednom jedinom nasem igracu ? imate li vi imalo obraza ? imate li vi imalo dostojanstva ? imate li vi imalo pameti ? ovi igraci su nas ponos. ujedinili su nas sve. al' sad kad' je najteze, nadje se par pametnjakovica koji ce nesto kenjati. sram vas bilo ! ak' si bolji, bujrum izvoli igraj. a niste bolji zato sutite i cestitajte i portugalcima i nasim zmajevima.
VI STE PONOS DRZAVE
Samo bi dodao jos..
BEGOVICU, LULICU, Spahicu, Jahicu, PAPCU, Pandzi, Zahirovicu, MEDUNJANINU, RAHIMICU, MISIMOVICU, Besicu, DZEKO, Pjanicu, Maleticu, jos Ibisevicu, Salihovicu, Hasagicu, Muslimovicu, Susicu i ostali koji su doprinijeli radosti Bosanaca i Hercegovaca jedno veliko HVALA.
VI STE PONOS OVE NAPACENE DRZAVE! Ne predaj se!
Bog dragi stavlja covjek na iskusenje , nas trenutak ce doci , trebamo ustrajati na tome , Pape neka ostane jer to on zasluzuje .. Mi cemo proci kvalifikacije za svjetsko kao prvoplasirani zapamtite moje rijeci 

Ja se iskreno nadam da se šališ , pa čovječe šta si ti gledao dva penala nije dosudio za Portugal start Zahirovića nad Postigom i igranje rukom Papca plus dali smo gol iz offsajda i nešto govoriš na sudiju.Ne mogu da vjerujem.NoName je napisao/la:Svi favoriti su prošli u baražu. Mi dobili najtežeg protivnika, koji je uz sebe imao sudiju i boga. Nemojte se više moliti prije utakmica molim vas, bog ne zna da postojimo i zato je zaslužio malo slovo.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Slazem se s ovim gore da je Ibisevic trebao dobiti sansu.. da su se Portugalci povukli svasta bi moglo biti, a ovako smo im dali loptu i nismo nista igrali.soccerfan je napisao/la:Znaci sine oni nas pojeli na sredini terena. Igrac sa sredine terena dobije crveni. I ti bi napadaca uveo. E jesi pametan majka mu staraLudLo 4 je napisao/la:Dzeko ti si glava i rep ove repke,znaci jedini zna,ima muda u duel uci !
Spaha respect !
Susicu pa imas li Vedu na klupi,jest taraba al' nek ih ganja barem po terenu,sto ga nisi napucko na Pepea pa nek trci za njim i kad Pepe ima loptu i kad nema...
Mislili smo da imamo jaci vezni red, a ocitali su nam lekciju u obje utakmice, da u 180 minuta 3-4 pasa nismo uspjeli spojiti.
Ibisevica je trebalo ubaciti povukli bi se oni malo, ovako su visoko izasli mi sve sto smo mogli je napucavat i samo napucavat...
BEZ OBZIRA NA SVE PAPE MORA OSTATI!!!
Zasluzena pobjeda Portugalaca, nema sta daleko su bolja reprezentacija, nama ostaje da se i dalje nadamo
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- anonymousHD
- Kontakt:
Bravo Emire! Odlazi Sušiću! Od Francuske on ebe stvar sa nekom svojom glupom taktikom! 3-2 on i dalje stoji i klima glavom, ništa ne radi. Pa ubaci Ibiševića, nemaš šta izgubit ! :S :SEmir ZENICA je napisao/la:Ma mi samo govorimo " Biti ce bolje u sljedecim kvalifikacijama"
PAPE ODLAZI !
Samo je najžalije što nam je Bog za sve krivArnelinho je napisao/la:Jadno je kad svaki seljak (kreten) može komentirati.*p!p!t@* je napisao/la:Maloprije ja rekoh, puno će proći dok nam iz guzice u glavu dođe...Ljepoje je napisao/la:Pouka; " Neće se izmijeniti stanje jednog naroda dok on sam sebe ne izmijeni"...
A do tad' naviknimo se na ovakve situacije ...![]()
Puno, puno će proći dok ne dodje u glavu. Mi nikad naučiti...

Nezz jel' iko vidio Boga da igra lopte

Ugl. nadati se boljem, i napredovati uporedo, a ne uvijek plakati kako nam je neko tamo kriv

Zadnja izmjena: *p!p!t@*, dana/u 16 nov 2011, 00:23, ukupno mijenjano 2 puta.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Realno Bog je za nas dao dva gola, tj. namjestao nam portugalce na volej, ali mi to nismo iskoristili. Necu sada filozofirati koje kriv, a ko nije, ali je jasno da smo mi jos mali da bismo izbacili ovakvu silu. A veceras smo pokazali dosta naivnosti koje karakterisu male ekipe.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
Ebo vas Pape usta da vas ebo.Vidjeli ste kako smo igrali u Zenici kad je usao Ibisevic i sad opet ista situacija sa formacijom 4-5-1(na kraju smo zavrsili sa 4-4-1)i naravno,taj trener svih trenera(sarkazam)ubacuje Besica koji ne moze igrati utakmice osim onih protiv San Marina i Luxemburga jer je mlad i neiskusan.Citirajte,radite sta hocete ali kazem vam,dok je pape tu i dok ne dovedemo trenera kako Bog zapovijeda i koji je vec dokazan(a ne onog koji je dosad trenirao Kurcospore po Turskoj)nikad necemo vidjeti svjetskog/europskog prvenstva.
FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
-
- Kontakt:
to i ja kazem nemozemo krivit sudiju za ovo veceras kukavicka igra sta je ovo veceras bilo da smo igrali ko protiv francuza pa nek je i isti rezultat 6-2 niko nebi nista zamjerio ni prigovorioCartman je napisao/la:Radi Ronalda i Nania smo izgubili, a radi Susica i Lulica smo se osramotili.
Jeb*ga cojk slabo vidi pa zamjeno ihEmir ZENICA je napisao/la:Ma mi samo govorimo " Biti ce bolje u sljedecim kvalifikacijama"
PAPE ODLAZI !

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.