Principatus je napisao/la:Mislim da bi se za mozda za sedmicu dana trebalo odluciti hoce li Dzeko mijenjati klub ili ne. Manchester City izgleda jos jedanput pravi pritisak na Wolfsburg i vjerovatno nude dobre pare, mozda cak lagano iznad 40 milliona Eura. Jedino ih nerazumjem i njihovo ponasanje prije isteka roka, gdje su samo poslali E-mail, iako su kao pismeni ljudi trebali znati, da to nije dovoljno. Vjerovatno su mislili, da Wolfsburg samo folira i da im nije do Dzeke nego do para, sto je glupost.
Sad kad vidim koliko se Wolfsburg pojacava, a pojacavace se dalje, i kada se vidi koliko je ovo SP relativiralo razlike izmedju liga petice, mislim da mu i ostanak u Wolfsburgu sigurno ne bi bio los. Za reprezentaciju stavise bolje i za ovaj ciklus kvalifikacija ionako.
30 miliona koliko drugi daju kao i 40 ode sad pa sad.Uzmes tri ,cetiri lovrena i ispadas iz lige,a ostanes bez para
Kako je Grafo cesto isao na ''odmor'' u Brazil a Martins odavno ni bjelog vola u gujcu ubosti nemoze.
Nije ni cudo sto im ne pada na pamet da Dzeku prodaju.
Uboli su dva jaka stopera i to im je bilo rak rana.Ovo ostalo ako ostane bice ko' picino oko.
Jedino ako M.C ne bubne najvecu platu kao onom pojacanju iz barcelone.To jest dupla zarada.
Onda se i Dzeki isplati zajoziti.
Ovako je sve ha tamo, ha vamo.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu