Culi su da rusioc dolazi uskoro na odmor i da voli sa daidzom ici u lov.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
jesi siguran? nesjecam se da je ikad bio pozvanAdi_Zepce je napisao/la:Ajnur Osmanović igra za U-19 BIH.Momak je vec dolazio na nekoliko okupljanja
Ne znam ni ja da li je igrao.Mozda je igrao u onom porazu od Bugarske (1:0),ali ne mogu nigdje da nađem sastave s te utakmice.Neutral je napisao/la:No nije igrao niti u jednoj utakmici za bilo koju selekciju BiH ili ?
Nigdje nisam naišao na taj podatak.
okAdi_Zepce je napisao/la: Ne znam ni ja da li je igrao.Mozda je igrao u onom porazu od Bugarske (1:0),ali ne mogu nigdje da nađem sastave s te utakmice.
Mislim da i nije toliki talenat,jer ga ne bi Chelsea poslao tek tako u neki nizerazredni svedski klub.Po meni je Andrej Modic iz Milana veci talenat.
@ dino-92
http://****/web/article.aspx?a= ... 4581f02d1f
amerosm je napisao/la:Klosinac se nalazi na spisku mlade reprezentacije Njemacke koja ce igrati na EP-u pocetkom Juna...
Mislim da bi polahko ali sigurno istog trebali prekriziti kada je nasa reprezentacija u pitanju.
Igrao je i Mudonja za Holandiju na EP. Za Kolasinca i Halilovica se treba borit svim snagama, ali sa ovim nasim klocevima nam se crno pise.amerosm je napisao/la:Klosinac se nalazi na spisku mlade reprezentacije Njemacke koja ce igrati na EP-u pocetkom Juna...
Mislim da bi polahko ali sigurno istog trebali prekriziti kada je nasa reprezentacija u pitanju.
bolio ga je zub, sad neka laze da ima hemeroidelegenda reala je napisao/la:Sad će Seo(momak je inače legenda) pokazati da je veliki Bosanac i odglumiti neku povredu zbog koje će propustiti Euro
![]()
Bolje bi mu bilo da odigra,da stekne jos iskustva,svakako je duga procedura dok ne dobije nase drzavljanstvo,a uz to svakako ce igrati za A tim odma kao i Pjanic.legenda reala je napisao/la:Sad će Seo(momak je inače legenda) pokazati da je veliki Bosanac i odglumiti neku povredu zbog koje će propustiti Euro
![]()
Upravo to, nek igra za sve mladje uzraste Njemacke maksimalno koliko moze, to ce mu se sigurno pozitivno odraziti na status Salkeu, a kad dodje vrijeme za A tim, samo ga kaparisati i gotova prica...TMovac je napisao/la:Bolje bi mu bilo da odigra,da stekne jos iskustva,svakako je duga procedura dok ne dobije nase drzavljanstvo,a uz to svakako ce igrati za A tim odma kao i Pjanic.legenda reala je napisao/la:Sad će Seo(momak je inače legenda) pokazati da je veliki Bosanac i odglumiti neku povredu zbog koje će propustiti Euro
![]()
Pa tako su nešto i pisali po Avazu, kao Pirić mu rekao da sad za sad igra za Njemce dok ne dođe vrijeme za nas, a ne može on dobiti naše papire sve i da hoće JMBG se ne izdaje, sad idu odmori, boga pitaj kad će to završiti, nema od Sea ništa još uvijek sve i da hoće, a pitanje hoće li uopšteDufresne je napisao/la:Upravo to, nek igra za sve mladje uzraste Njemacke maksimalno koliko moze, to ce mu se sigurno pozitivno odraziti na status Salkeu, a kad dodje vrijeme za A tim, samo ga kaparisati i gotova prica...TMovac je napisao/la:Bolje bi mu bilo da odigra,da stekne jos iskustva,svakako je duga procedura dok ne dobije nase drzavljanstvo,a uz to svakako ce igrati za A tim odma kao i Pjanic.legenda reala je napisao/la:Sad će Seo(momak je inače legenda) pokazati da je veliki Bosanac i odglumiti neku povredu zbog koje će propustiti Euro
![]()
Trenutno korisnika/ca: Beduin, denza, Google Adsense [Bot], signalidunapark i 40 gostiju.