NK Zvijezda Gradačac

senci-071
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la senci-071 » 13 maj 2012, 13:06

Nisam bas u toku ,pa ako nekom nije tesko da nam objasni,zasto tolika zahvala treneru,sto je napravio od Zvijezde ponos grada? Zasto ponos grada nije valjda sto je osigurao opstanak dva kola ranije ? Ili sto ste na sredini tabele?

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 13 maj 2012, 13:13

senci-071 je napisao/la:Nisam bas u toku ,pa ako nekom nije tesko da nam objasni,zasto tolika zahvala treneru,sto je napravio od Zvijezde ponos grada? Zasto ponos grada nije valjda sto je osigurao opstanak dva kola ranije ? Ili sto ste na sredini tabele?
e ovako reci cu ti iskreno znaci zahvala ide predsjedniku ne treneru zato sto je od ekipe koja je igrala u trecoj ligi napravio ekipu koja igra premijer ligu napravio je stadion o kojem mnoge ekipe sanjaju ,klub nam je dobio licencu znaci radi se sve po uefinim zapovjedima i zasto to ne bi bio ponos ovog malog grada i nasih gradana kontas,a i trenutno mjesto na tabeli za nas je uspjeh pogledaj samo koji velikani ex yu fudbala su iza na
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

realinjo1
Kontakt:

Post Postao/la realinjo1 » 13 maj 2012, 13:19

astra1922 je napisao/la:
senci-071 je napisao/la:Nisam bas u toku ,pa ako nekom nije tesko da nam objasni,zasto tolika zahvala treneru,sto je napravio od Zvijezde ponos grada? Zasto ponos grada nije valjda sto je osigurao opstanak dva kola ranije ? Ili sto ste na sredini tabele?
e ovako reci cu ti iskreno znaci zahvala ide predsjedniku ne treneru zato sto je od ekipe koja je igrala u trecoj ligi napravio ekipu koja igra premijer ligu napravio je stadion o kojem mnoge ekipe sanjaju ,klub nam je dobio licencu znaci radi se sve po uefinim zapovjedima i zasto to ne bi bio ponos ovog malog grada i nasih gradana kontas,a i trenutno mjesto na tabeli za nas je uspjeh pogledaj samo koji velikani ex yu fudbala su iza na

Ja vidim da ti pratis Zvjezdu ,ukoliko dodjes i pogledas neku utakmicu primjetit ces da Zvjezda fino igra od noge do noge,i da vlada lijepa atmosfera na Stadionu .Neznam gdje si procitao ponos grada,ali zanas koji volimo fudbal ona to zaista jeste!!!
Maxi,ja nikada nisam bio trener svega mi na svijetu ali hvala ti sto si me jois jednom nasmijao!!!

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 13 maj 2012, 16:14

astra1922 je napisao/la:idemo u borbu protiv vjetrenjaca.. :D hocemo da nam liga bude premijer liga al engleske i da nam klubovi osvajaju ligu prvaka pa bolan tkanton sta smo mi forumasi trebali sada uhvatit se sa tobom pod ruku pa ici gore pred savez i trazit da nam liga bude bolja pa care mi radimo sa minimalnim financijskim sredstvima i u skladu stim nam je liga rangirana na 100. mjesto.pa znas da mjesecna plata kristijana ronalda moze podmjeriti troskove jednog prosjecnog kluba u nasoj ligi da igra cijelu sezonu to ti je valjda dovoljno gdje smo i sta smo.vecini ljudi je ponos i dika sto je nasa zvijezda u najjacoj nam ligi i sto smo medu 8 ekipa sta nam vise treba stima se svugdje u svijetu samo kod nas malo providno :D
Za Englesku ligu si ti rekao ne ja :D i oni nisu bili to sto sad jesu oduvijek, nijemci su u drugom svjetskom ratu radili to sto su radili, al se zato sad svaki nijemac toga stidi, dok se mi dicimo sa nasim jadom i cemero. I dok god postoje likovi ko ti, sto su zadovoljni sa onim sto im se ponudi i to zakivaju u nebesa, bice nam i liga takva a i drzava sa njom. Ja nekazem da trebamo ja i ti ici kroz grad i pravit majmun od sebe, samo hocu da kazem da neke stvari netreba falit kad to nije tako. Ovo ne govorim za zvijedzu vec opcenito za ligu.
Cinjenica je da kod nas 80 ljudi sto dolazi na stadion je nezaposleno, oni da imaju posao nebi krocili nikad na ove nase livade.

Prije si govorio da smo mi drzava koja je izasla iz rata, rat zavrsio prije 20 g, a eto ti i Hrvatska, i Srbija su isto tako izasli iz rata kad i mi, pa njihovi klubovi igraju evropu

Fatko
Kontakt:

Post Postao/la Fatko » 14 maj 2012, 10:26

Sta je ovo neki rat na forumu nego da ugovorimo neki fight ja cu biti sudija hehehe

edo_malesak

Post Postao/la edo_malesak » 14 maj 2012, 12:47

Fatko je napisao/la:Sta je ovo neki rat na forumu nego da ugovorimo neki fight ja cu biti sudija hehehe
Ma pusti to. Sudija uvijek na kraju bude kriv ;)
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)

RedDevilS
Kontakt:

Post Postao/la RedDevilS » 14 maj 2012, 12:51

astra1922 je napisao/la:ja ocekujem tesku utakmicu u subotu...vjerujem u kuntica i vjerujem da zna koliko nama navijacima i simpatizerima znaci ova utakmica,nadam se da ce tako i pripremat ekipu za ovu utakmicu...ljudi nece tolerisati setanje po terenu nego samo borbu do zadnjeg atoma snage,hocemo da izgore a rezultat kakav god bude mi cemo cestitati i jednima i drugima.ja ocekujem nasu pobjedu i najbolju partiju nasih momaka ove polusezone neznam zasto ali tako mislim.poruka nasim igracima borite se i ginite za svaku loptu gradacac je uz vas....sto se tice trenera oba trenera imaju svoje kvalitete i bice zanimljivo vidjeti postavke.jovic je kukavica na strani i mislim da bi mogao igrati zatvoreniju taktiku sto nama nebi bas odgovaralo ali otom potom....vjerujem u nase ljude da ce na zadnju domacu utakmicu ove sezone doci u sto vecem broju i dati korektnu podrsku nasim igracima i svim ljudima u upravi koji su zasluzni sto mi u gradaccu imamo respektabilan klub koji igra sa najjacim ekipama nase lige.hvala fadilu i nurdi sto imamo svoj ponos napravili su nam klub da nas cijela bosna cijeni i hvali,svijetal smo primjer u bosni,LJUDI SUGRADANI BUDITE PONOSNI NA NASU ZVIJEZDU ,PODRZIMO JE SVI SUBOTU JER JE TO ZASLUZILA

SVI NA BANJU!!!
A u srijedu sta ocekujete iskreno zelim odgovor od pravih navijaca ZG, a ne nekih lijevih.? :D
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!

Fatko
Kontakt:

Post Postao/la Fatko » 14 maj 2012, 13:02

RedDevilS je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:ja ocekujem tesku utakmicu u subotu...vjerujem u kuntica i vjerujem da zna koliko nama navijacima i simpatizerima znaci ova utakmica,nadam se da ce tako i pripremat ekipu za ovu utakmicu...ljudi nece tolerisati setanje po terenu nego samo borbu do zadnjeg atoma snage,hocemo da izgore a rezultat kakav god bude mi cemo cestitati i jednima i drugima.ja ocekujem nasu pobjedu i najbolju partiju nasih momaka ove polusezone neznam zasto ali tako mislim.poruka nasim igracima borite se i ginite za svaku loptu gradacac je uz vas....sto se tice trenera oba trenera imaju svoje kvalitete i bice zanimljivo vidjeti postavke.jovic je kukavica na strani i mislim da bi mogao igrati zatvoreniju taktiku sto nama nebi bas odgovaralo ali otom potom....vjerujem u nase ljude da ce na zadnju domacu utakmicu ove sezone doci u sto vecem broju i dati korektnu podrsku nasim igracima i svim ljudima u upravi koji su zasluzni sto mi u gradaccu imamo respektabilan klub koji igra sa najjacim ekipama nase lige.hvala fadilu i nurdi sto imamo svoj ponos napravili su nam klub da nas cijela bosna cijeni i hvali,svijetal smo primjer u bosni,LJUDI SUGRADANI BUDITE PONOSNI NA NASU ZVIJEZDU ,PODRZIMO JE SVI SUBOTU JER JE TO ZASLUZILA

SVI NA BANJU!!!
A u srijedu sta ocekujete iskreno zelim odgovor od pravih navijaca ZG, a ne nekih lijevih.? :D
bice fina tekma ocekujemo jaku i uzbudljivu ali fer i korektnu nadamo se cemu drugo vec pobjedi svoga kluba

RedDevilS
Kontakt:

Post Postao/la RedDevilS » 14 maj 2012, 13:04

Fatko je napisao/la:
RedDevilS je napisao/la:

SVI NA BANJU!!!
bice fina tekma ocekujemo jaku i uzbudljivu ali fer i korektnu nadamo se cemu drugo vec pobjedi svoga kluba
I ja isto ocekujem finu i korektnu igru sa obadvije strane i nek bolji pobjedi, nas je sad uzdrmao derbi ali sta je tu je. :roll: :P
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 14 maj 2012, 13:04

u srijedu nista ne ocekujemo al u subotu pobjedu sa dva razlike :D ;)

Nova sezona nova nafaka

RedDevilS
Kontakt:

Post Postao/la RedDevilS » 14 maj 2012, 13:06

astra1922 je napisao/la:u srijedu nista ne ocekujemo al u subotu pobjedu sa dva razlike :D ;)
Ko je u Subotu na tapeti? :D

Zmajjj
Kontakt:

Post Postao/la Zmajjj » 14 maj 2012, 13:13

RedDevilS je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:u srijedu nista ne ocekujemo al u subotu pobjedu sa dva razlike :D ;)
Providni SIR JOVIĆ i FK"SARAJEVO" :lol: moramo pobedit imamo motiva.... Nurdo neće dozvolit da ga Jović pobijedi u Gradačcu...

RedDevilS
Kontakt:

Post Postao/la RedDevilS » 14 maj 2012, 13:15

Zmajjj je napisao/la:
RedDevilS je napisao/la:
Providni SIR JOVIĆ i FK"SARAJEVO" :lol: moramo pobedit imamo motiva.... Nurdo neće dozvolit da ga Jović pobijedi u Gradačcu...
Stani sad zar se neigra sad kolo u srijedu protiv vas, a onda nama u subotu dolazi borac zadnje kolo? :roll:

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 14 maj 2012, 13:15

RedDevilS je napisao/la:
utakmica protiv sarajeva je u subotu ne u srijedu

Nova sezona nova nafaka

RedDevilS
Kontakt:

Post Postao/la RedDevilS » 14 maj 2012, 13:17

astra1922 je napisao/la:
RedDevilS je napisao/la:
20.05 protiv vas, a 23.05 Borac nam dolazi na Kosevo. ;)
Zadnja izmjena: RedDevilS, dana/u 14 maj 2012, 13:24, ukupno mijenjano 1 put.

senci-071
Kontakt:

Post Postao/la senci-071 » 14 maj 2012, 13:22

Sarajevo u Gradacac ide u kombinovanim sastavu bez najbolji igraca ; Sesara,Huseinovica,Belosevica,Obuce,Zrnanovica,ali se i pored toga nadaju barem jednom bodu koji Sarajevo vodi u Evropu.

RedDevilS
Kontakt:

Post Postao/la RedDevilS » 14 maj 2012, 13:25

senci-071 je napisao/la:Sarajevo u Gradacac ide u kombinovanim sastavu bez najbolji igraca ; Sesara,Huseinovica,Belosevica,Obuce,Zrnanovica,ali se i pored toga nadaju barem jednom bodu koji Sarajevo vodi u Evropu.
Nadamo se bodu, ali sva tri sto da ne ipak smo mi FKS! :D

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 14 maj 2012, 14:55

senci-071 je napisao/la:Sarajevo u Gradacac ide u kombinovanim sastavu bez najbolji igraca ; Sesara,Huseinovica,Belosevica,Obuce,Zrnanovica,ali se i pored toga nadaju barem jednom bodu koji Sarajevo vodi u Evropu.
sta je u pitanju kartoni povrede ili ih odmara za borca

Nova sezona nova nafaka

RedDevilS
Kontakt:

Post Postao/la RedDevilS » 14 maj 2012, 15:37

astra1922 je napisao/la:
sta je u pitanju kartoni povrede ili ih odmara za borca
Said ima 3 kartona, a za ovu cetvoricu neam pojma. ;)

moranjak
Kontakt:

Post Postao/la moranjak » 14 maj 2012, 16:13

astra1922 je napisao/la:
RedDevilS je napisao/la:
Nije ni u subotu vec u nedilju.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.