pa to je neki entry level sto se tice gaminga,Sveti je napisao/la:Narucio sam gt740 nvidia grafu. Ima li ju ko? Kakva je?
u istom cjenovnom rangu je ako se ne varam i r7 250x(rebrendirani HD 7770) koja je dosta bolja od nje
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
pa to je neki entry level sto se tice gaminga,Sveti je napisao/la:Narucio sam gt740 nvidia grafu. Ima li ju ko? Kakva je?
Skines iobit uninstaler, nadjes chrome, uninstal, onda ides na powerful scan, sacekas, cekiraj sve sto ti izbaci vezano sa taj brovser i brisi.Pappy je napisao/la:Kako izbrisati Chrome, a da pri tome kada ponovo downloadujem i instaliram ne bude sve isto kao i prije brisanja ?
Probaj skinuti LG Pc Suitevecaveca je napisao/la:Problem usb od mobitela.Javi ono finde hardwer idem trazi instal neku gresku javlja.Inace mobitel LG
treba da prebacim slike ..hitno mi je a nece ..sta da radim ???
A ne moze...ne znam sta da radim ljudi ..BvB09 je napisao/la:Probaj skinuti LG Pc Suitevecaveca je napisao/la:Problem usb od mobitela.Javi ono finde hardwer idem trazi instal neku gresku javlja.Inace mobitel LG
Jednostava, posalji svoje slike na mail. Otvoris mail, skines slike i ćao đacivecaveca je napisao/la:Problem usb od mobitela.Javi ono finde hardwer idem trazi instal neku gresku javlja.Inace mobitel LG
Kako da posaljem na mail kako ide...krmpotich je napisao/la:Jednostava, posalji svoje slike na mail. Otvoris mail, skines slike i ćao đacivecaveca je napisao/la:Problem usb od mobitela.Javi ono finde hardwer idem trazi instal neku gresku javlja.Inace mobitel LG
1. Moras imati svoja 2 maila.vecaveca je napisao/la:Kako da posaljem na mail kako ide...krmpotich je napisao/la:Jednostava, posalji svoje slike na mail. Otvoris mail, skines slike i ćao đacivecaveca je napisao/la:Problem usb od mobitela.Javi ono finde hardwer idem trazi instal neku gresku javlja.Inace mobitel LG
pa ne mora ni praviti posalje sebi s mobitela sa messengera slike i udje na komp ili laptop i snimi slikeJHam je napisao/la:Ili napravis 2 fb acc, i s jednog saljes na drugi
Pogledaj da li ti je kabal od utora za karticu prikljucen na maticnu plocu.Cautinho je napisao/la:Zašto mi računar neće da učita memorijske kartice,sa adapterom neće,a imam na dnu kućišta utore za to.Memorijsku karticu u mobitelu ili fotoaparatu uredno učita.
Jeli može biti do nekog drivera ili...?
Kod nekih pametnih telefona moras da ga otkljucas da kompjuter sa njim komunicira bez problema. Ukucaj sifru da ga otkljucas (kao da ces ga koristiti), prikljuci na kompjuter i vidi hoce li ga prepoznat normalno ili obrnuto, prikljuci pa onda ukucaj sifru u telefon da ga otkljucas.vecaveca je napisao/la:Problem usb od mobitela.Javi ono finde hardwer idem trazi instal neku gresku javlja.Inace mobitel LG
Probaj koji dr. adapter i kod mene par adaptera nece, sreca imam ih vise.Cautinho je napisao/la:Zašto mi računar neće da učita memorijske kartice,sa adapterom neće,a imam na dnu kućišta utore za to.Memorijsku karticu u mobitelu ili fotoaparatu uredno učita.
Jeli može biti do nekog drivera ili...?
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 35 gostiju.