" onclick="window.open(this.href);return false;

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
storm_raider je napisao/la:Drago mi je kad je tako.Brooks prije svega ima duge ruke, ima odlican i dribling gdje mu je centar ravnoteze prilicno nizak. Sve to lijepo izgleda, uvjerljivo i 1 na 1 moze svakome "slomiti zglob", ali kosarka je timska igra. Jednostavno ima preveliku vjeru u svoje kvalitete, a ovdje realan kvalitet za takvu igru ima samo Joe i donekle Deron. Prosle sezone je igrao 30tak minuta u prosjeku, pa je u nezavidnoj poziciji, ali mnogi bi sjedili na klupi i bili zamjena J.J. Iskreno, ja sam ga prvi put primjetio tek kada sam vidio da je ustvari ON taj koji je bacio pas za Greena, pri najboljem zakucavanju proslogodisnje NBA sezone. Iznenadjen sam bio da je bacio taj pas, malo je reci.
![]()
Vjeruj mi isti sam ti, al' veceras moram pogledati, pa gdje puklo da puklo.Unofficialpage je napisao/la:Veceras igra Mirza? Ja kad gledam Mirzu on ne igra pasam ja tako odustao, bolje da ja ne gledam barem ce igrat
Donosim mu nesrecu
4stringsonly je napisao/la:http://www.netsdaily.com/2013/3/7/40752 ... play-mirza
Svidja mi se (napokon) sta PJ radi . Skratio rotaciju na 10, od tih 10 svi dobiju jednak broj minuta u prvom poluvremenu i ko se tu pokaze igra i u drugom, a ko ne ceka sljedecu tekmu . Tako da Mirza zna na cemu je, pokaze se u onih 10ak minuta prvog poluvremena i ima prostora za njega i u 2 poluvremenu..PJCARLESIMO je napisao/la:Mirza ce se morat pokazat u narednih par utakmica,jer bi ona budala mogla pocet koristit wallace-a ili blatche-a na 4..Al ja vjerujem da ce Tele veceras a onda i u subotu navecer odigrat dobro i pokazat da je IGRACINA
Trenutno korisnika/ca: mexy_whites i 3 gosta.