Prva liga FBiH 2023/2024

Moderator/ica: GracanicaAA

nicaze95
Kontakt:

Re: Prva liga FBiH 2023/2024

Post Postao/la nicaze95 » 04 nov 2023, 22:11

IceTea je napisao/la:
04 nov 2023, 22:02
A tu su i stream navijači. Nikad da mi se zahvale za donaciju. :kafa:
Tako je bebo podrzi plati gledaj bravo mace i u fan shop dodji nisu majice sa pijece 7 km pa se stavi neki znak ko neki sto rade.
Ti si primjer kakav treba bit.

ICE TEA VOLI ČELIK

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 04 nov 2023, 22:14

mirsonetz je napisao/la:
04 nov 2023, 21:56
Ako ove sezone ne uđemo iduće pa i one tamo ce jos biti teze za uci. Trenutno imamo stupcanicu kao konkurenta, a ako se ne udje sad iduce imas mladost dk ( musija i hasic) celik, moguce tuzla city, igman ili gosk itd. Secer je tu jos uvijek kao sto sam pisao od prvog dana i dao je 40 k od sebe u septembru. Trenutno mimo Senada ne vidim da ostali clanovi uo rade nesto. Gdje je Pavic kakve je pare donjeo i ostale kolege njihove. Od gradskih para se ne moze zivjeti, reprogram mora biti broj 1 prioritet, ne znam sto nije potpisan ugovor da grad direktno placa te rate reprograma, a ne da prebacuje na nas pa tek onda mi njima. 3 plate je se ostalo duzno od prosle sezone s tim da po ugovoru 1 plata ide kao kazna za ispadanje iz lige. Iz prosle sezone imas cca 25 ljudi zaposlenih nek je po 1000 km( a vise je ) ti vuces sa sobom dug od 50 k, a hvalis se da si zatekao 200 k na racunu kluba. Mnogo su nas ponjeli ovi dobri rezultati mene prvog pa nismo obracali paznju na ostale probleme. Kad tad ce doci na naplatu prosla sezona.
Ljudi su poceli pisati ono sto mi pisemo evo dva mjeseca.
Mi smo najveci zlobnici, samo zato sto smo pisali ono sto oni nisu htjeli da vide.

A ima tu jos stvari koje se nisu pisale, a tek dolaze, samo opusteno.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 04 nov 2023, 22:24

Klubovi s TK mogu odlucit ko ce bit prvak...bolje da su se ujedinili i nešto konkretno uradili nego sto truhnu godinama u ovoj ligi bez ikakve svrhe.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 04 nov 2023, 22:34

prisonbreak je napisao/la:
04 nov 2023, 22:14

Mi smo najveci zlobnici, samo zato sto smo pisali ono sto oni nisu htjeli da vide.

Koji ste vi jadnici, pa pocrkate cete ako Sloboda udje u PL a vi ostanete u ovoj zabokrecini ovdje......
🔴⚫️

IceTea
Kontakt:

Post Postao/la IceTea » 04 nov 2023, 22:38

Skver je napisao/la:
04 nov 2023, 22:34

Koji ste vi jadnici, pa pocrkate cete ako Sloboda udje u PL a vi ostanete u ovoj zabokrecini ovdje......
Ma nisu opterećeni Slobodom, kakvi. :kafa:

Rekao sam ja trebat će ovdje finih respiratora na kraju sezone.

Molio bih pojedince da me ne citiraju iz zeničkog tabora, ne možete i nećete dobiti moju pažnju. Sa nepismenim ljudima ne razgovaram.

Isto tako nema potrebe ni da me ovdje spominjete, ni da mi pišete po privatnim porukama, izbjegavam šugavce na max. Pozz. :kafa:
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀

𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕

𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 04 nov 2023, 22:47

BatistutA19 je napisao/la:
04 nov 2023, 21:11
Skver je napisao/la:
04 nov 2023, 19:29
BatistutA19 je napisao/la:
04 nov 2023, 18:59

Gigant danas je samo Zrinjski i mozda Sarajevo ,ovo ostalo je samo od danas do sutra prezivljavanje a vi gigant je smijesno bolan rec u minuti se moze srusit sve kod vas nakon 2 vezana poraza sad morate trpit Nalica em je prevara trener em mu dugujete puno a unutra uprava da ne pricamo.
I kad udjete ako udjete ove sezone teska borba za opstanak a mi necemo jos ni za 2 sezone necemo uci koliko.god i mi mastali nesto nema se novca.
Bati bolje citaj i bavi se manje Slobodom i Slobodinim finansijama, bolje za zdravlje, gigant za ove lige sam napisao......
Ma ne vodim ja racuna o Slobodi ,kakav gigant o cemu pricas imas trenera sad kojem ne smijes dat otkaz a najveca prevara od trenera ..Sretno vama da vi udjete nego me to gigant zacudilo.,kakav bolan gigant neko u 2 ligi nek je nama dragi bog na pomoci i vama i nama onako realno ,vi zavisite od raznih lopova i politicara a mi toga nemamo ali nemamo ni novca zato.
Ma gigant za vas bili i ostali......ti znas ko je prevara od trenera, cuj ne vodis racuna o Slobodi, od kad je Sloboda ispala pises ovdje o Slobodi, kako trebamo kao vi, jos si ti kao normalan u odnosu na one degene Truhlu i ekipu, pa bolje da se ugasimo nego da nas guze po raznim livadama i selima ko vas.....
🔴⚫️

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 04 nov 2023, 22:59

mirsonetz je napisao/la:
04 nov 2023, 21:56
Ako ove sezone ne uđemo iduće pa i one tamo ce jos biti teze za uci. Trenutno imamo stupcanicu kao konkurenta, a ako se ne udje sad iduce imas mladost dk ( musija i hasic) celik, moguce tuzla city, igman ili gosk itd. Secer je tu jos uvijek kao sto sam pisao od prvog dana i dao je 40 k od sebe u septembru. Trenutno mimo Senada ne vidim da ostali clanovi uo rade nesto. Gdje je Pavic kakve je pare donjeo i ostale kolege njihove. Od gradskih para se ne moze zivjeti, reprogram mora biti broj 1 prioritet, ne znam sto nije potpisan ugovor da grad direktno placa te rate reprograma, a ne da prebacuje na nas pa tek onda mi njima. 3 plate je se ostalo duzno od prosle sezone s tim da po ugovoru 1 plata ide kao kazna za ispadanje iz lige. Iz prosle sezone imas cca 25 ljudi zaposlenih nek je po 1000 km( a vise je ) ti vuces sa sobom dug od 50 k, a hvalis se da si zatekao 200 k na racunu kluba. Mnogo su nas ponjeli ovi dobri rezultati mene prvog pa nismo obracali paznju na ostale probleme. Kad tad ce doci na naplatu prosla sezona.

Nisu svi isti :kafa:

Al kako pišu sad za raspored, šta je ovo 9 gostovanja na proljeće :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Kad sam im na ljeto pisao kako je mačak rezervisao takmičarski broj 1 na žrijebu, nisu vjerovali, ide raspad sistema kroz par mjeseci :ljepota:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 04 nov 2023, 23:01

Sky9 je napisao/la:
01 okt 2023, 07:17
Truhlo je napisao/la:
30 sep 2023, 22:02
Auuu gledam raspored Stupčanice, vrlo lako bi mogli stići Slobodu do kraja polusezone :kafa:

Još Sloboda gostuje kod Miće, u Zenici, u močvari u Maglaju, Goražde...

Žute šupčine šute i rade u tišini :think:
Auu brate, šta je ovo. Lagano mogu imati 7/7 do kraja. :shock:

A mi Gor, Čel, Bra, Sim u gostima...

Mogli bismo mi na kraju polusezone biti u nekoliko bodova. :|
Prvi oktobar, lagano :kafa:

Sky javi seeeee, srećom mačak sredio zamjenu domaćinstva, inače bi bilo 4/4 poraza :urnebes: :urnebes:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 04 nov 2023, 23:07

Al sta kazu, kad je tek dosao top stanje, 200 k na racunu, to top odradio Secerbegovic, a sad doslo do tog da se duguju 3 plate :tokralju: :tokralju: :tokralju:

Kako su samo naivni :rol:

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 04 nov 2023, 23:10

04 nov 2023, 23:07
Al sta kazu, kad je tek dosao top stanje, 200 k na racunu, to top odradio Secerbegovic, a sad doslo do tog da se duguju 3 plate :tokralju: :tokralju: :tokralju:

Ali nisu svi isti :!:

Meni je najjače bilo kako su pravili planove pojačanja za premijer ligu nakon 8 utakmica od kojih su 5 igrali kući protiv fenjeraša i 3 gostovanja udaljena 20 minuta od Tuzle :rol:

Ali mi smo prvi na tabeli :kuknjava:

IceTea
Kontakt:

Post Postao/la IceTea » 04 nov 2023, 23:16

slika

Stigli. :salut: Dakako da će trebati ozračeno-krezavim. :salut:

Ne bih vam bio u koži na kraju sezone. :plac:

No, naravno da vas tad neće ni biti na temi. :kafa:
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀

𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕

𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 04 nov 2023, 23:16

Truhlo je napisao/la:
04 nov 2023, 23:10
04 nov 2023, 23:07

Ali nisu svi isti :!:

Meni je najjače bilo kako su pravili planove pojačanja za premijer ligu nakon 8 utakmica od kojih su 5 igrali kući protiv fenjeraša i 3 gostovanja udaljena 20 minuta od Tuzle :rol:

Ali mi smo prvi na tabeli :kuknjava:
Jos je tu bilo izvala, jedan kaze PU zajebala, ne treba biti povecanje duga :urnebes:

IceTea
Kontakt:

Post Postao/la IceTea » 04 nov 2023, 23:18

Ne, nisu opterećeni Slobodom. :rol:

E moj Prisone i ti se počeo brukati. :bow:
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀

𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕

𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 04 nov 2023, 23:22

Evo onda, koje je vase rjesenje za ove nase probleme kojima ste toliko optereceni (ne znam stvarno zasto)?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 04 nov 2023, 23:25

IceTea je napisao/la:
04 nov 2023, 21:41
Ako izvučete bodove žutim lopovima, ugostit ćemo Džejlu kao niko do sad. A nije da nam ne dolazi uskoro. :ljepota: :bih:
Takvim stavom ce vas Olovo prestici, ovo je liga gdje 70% ekipa igra bez plata, a javi ti se neko i daje ti 500 maraka premiju po igracu normalno da ce svi zapeti protiv vas(a svakoga ko vam moze otkinuti bod ce premirati), morate i vi poceti kao oni ili nemate para.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 04 nov 2023, 23:29

DamirT je napisao/la:
04 nov 2023, 23:22
Evo onda, koje je vase rjesenje za ove nase probleme kojima ste toliko optereceni (ne znam stvarno zasto)?
Anđeo sa neba i socios skupština sa članarinom od 1200 KM godišnje po osobi :salut:

Još im čovjek sve servirao na stolu, organizovali proteste za anđela i oni se okrenu pješčanom i mrtvoj čaršiji za šaku maraka :(
Ali nisu svi isti, sky je pročitao tu priču :salut:

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 04 nov 2023, 23:33

Truhlo je napisao/la:
04 nov 2023, 23:29
DamirT je napisao/la:
Anđeo sa neba i socios skupština sa članarinom od 1200 KM godišnje po osobi :salut:

Još im čovjek sve servirao na stolu, organizovali proteste za anđela i oni se okrenu pješčanom i mrtvoj čaršiji za šaku maraka :(
Ako mislimo na istog andjela, prekrizit ga. Nece sigurno opet htjeti. Mada je i on ispao neozbiljan. Kad je bila skupstina za biranje predsjednika, on po Makarskoj igrao tenis. Ovaj dosao, izlobirao koga je trebalo i gotovo. Ovdje kod nas u BiH se u pola sata mogu stvari promijeniti u bilo cemu ako krenu lobiji i ostalo.
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 04 nov 2023, 23:37

DamirT je napisao/la:
04 nov 2023, 23:33
Truhlo je napisao/la:
DamirT je napisao/la:

Ako mislimo na istog andjela, prekrizit ga. Nece sigurno opet htjeti. Mada je i on ispao neozbiljan. Kad je bila skupstina za biranje predsjednika, on po Makarskoj igrao tenis. Ovaj dosao, izlobirao koga je trebalo i gotovo. Ovdje kod nas u BiH se u pola sata mogu stvari promijeniti u bilo cemu ako krenu lobiji i ostalo.
Anđeo:
Nije tačno da sam ja tražio da imam pod kontrolom čitav upravni odbor i skupštinu kluba, baš suprotno, sada je trenutno takva situacija, a oni su mi nudili da budem dio toga. Ja sam rekao da Slobodu želim vratiti građanima i svima onima koji vole Slobodu, čak smo se dogovarali i kako će izgledati ta skupština, u kojoj će se plaćati 100 KM mjesečno i da taj broj bude od tri do beskonačno. Time se dokazuje moja namjera, da u skupštini ne može sjediti niko ko ne može dati nešto za Slobodu. Onda smo odlučili da to bude simbolično 100 KM na mjesečnom nivou i da takvih imamo beskonačno ljudi. Ja bih bio najsretniji da imamo 10.000 takvih ljudi, a naravno da to nije moguće
:bow:

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 04 nov 2023, 23:40

Truhlo je napisao/la:
04 nov 2023, 23:37
DamirT je napisao/la:
04 nov 2023, 23:33
Truhlo je napisao/la:

Anđeo:
Nije tačno da sam ja tražio da imam pod kontrolom čitav upravni odbor i skupštinu kluba, baš suprotno, sada je trenutno takva situacija, a oni su mi nudili da budem dio toga. Ja sam rekao da Slobodu želim vratiti građanima i svima onima koji vole Slobodu, čak smo se dogovarali i kako će izgledati ta skupština, u kojoj će se plaćati 100 KM mjesečno i da taj broj bude od tri do beskonačno. Time se dokazuje moja namjera, da u skupštini ne može sjediti niko ko ne može dati nešto za Slobodu. Onda smo odlučili da to bude simbolično 100 KM na mjesečnom nivou i da takvih imamo beskonačno ljudi. Ja bih bio najsretniji da imamo 10.000 takvih ljudi, a naravno da to nije moguće
:bow:
Al eto, sad kazem onaj izlobirao, ostavio Secera i ostale i eto. Nije dzaba Zildzic bio kao osiguranje tad, da se ne napravi kakav belaj. Mada mi je bilo glupo sto napisase u saopstenju kako nisu htjeli njegovu ponudu jer bi klub bio fakticki njegov, a ovi prije njega ga "kupili" za 40 hiljada. Gdje je tu onda logika?
Zadnja izmjena: DamirT, dana/u 04 nov 2023, 23:43, ukupno mijenjano 1 put.
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

IceTea
Kontakt:

Post Postao/la IceTea » 04 nov 2023, 23:41

Zamisli navijaš za klub koji je bio član zadnje lige, koji ima 6 milki duga i blokiran račun, koji navijačima baca priču da će isti biti odblokiran evo već mjesecima, godinama. Klub koji je postao totalno nebitan u okvirima bh.fudbala, neki nivo GOŠK-a ili Posušja recimo. Ma da bi vas i oni masakrirali. Sad kad bih počeo izvlačiti postove zeničana na Čelikovoj temi, ne bih stao do zore, toliko toga ima, toliko su ljudi nezadovoljni, ali kakvi, hajmo mi o Slobodi.

Pored tog duga i blokiranog računa, raznorazna sela te nabijaju, držiš 10.poziciju na tabeli, sa čak 15 bodova zaostatka za vodećim (iako je bilo najavljeno rutiniranje lige), igrači nezadovoljni, u pola sezone odlaze, neki odbijaju ući u igru, treneri se mijenjaju i tako dalje. Dođe ti kup, evidentno bolji Zrinjski ti 6 golova spuca, obruka te za sva vremena i stavi ti ekser u historiju kluba. Ugasi ti sve nade za zaradom.

Navijači koji i nisu navijači rokaju neke baklje i dodatno kopaju svoj klub. I tu se najavljuju invazije, dođe ih 150 i galame UUU AAA, svađaju se sa domaćinima gdje god gostuju, pokažu sav raskoš zeničkog mentaliteta i seljakluka. Te baklje se pale da se zamažu oči ljudima koji i ne znaju šta je navijanje. Ovi sa foruma ne idu na utakmice uopšte, a sebi daju za pravo da komentarišu, pa je.bem te živote. :bow:

I onda zbog svog tog nezadovoljstva, dođeš na forum da liječiš frustracije. Pokušavaš se nadmetati sa navijačima kluba koji je prvi na tablici i koji se 90% vraća u društvo najboljih, kluba koji se plasirao u 1/8 finale kupa BiH izbacivši jedan Željezničar. Klub koji ima najveću posjetu u ligi, zvanično. Klub koji u sezoni 2023/24 ima samo 3 kiksa i čak 12 pobjeda (računajući i kup). Klub koji je ne tako davno igrao Evropu na tvom stadionu i pokazao šta je pravi klub.

Uvijek uživam kad čitam koprcanja, ali se ne mogu načuditi. Ne mogu da shvatim taj mentalni sklop koji toliko nekome zavidi. Admin ih počeo banovati zbog debilnih postova, ali to ne staje. Smijat ćemo vam se na kraju sezone. A i godinama poslije jer Čelik nema nikakve osnove da se poboljša barem u naredne 2-3 godine. Do tad možete naravno pratiti Slobodu, ne smeta nam. :ljepota:
legenda reala je napisao/la:
04 nov 2023, 23:25
IceTea je napisao/la:
04 nov 2023, 21:41
Ako izvučete bodove žutim lopovima, ugostit ćemo Džejlu kao niko do sad. A nije da nam ne dolazi uskoro. :ljepota: :bih:
Takvim stavom ce vas Olovo prestici, ovo je liga gdje 70% ekipa igra bez plata, a javi ti se neko i daje ti 500 maraka premiju po igracu normalno da ce svi zapeti protiv vas(a svakoga ko vam moze otkinuti bod ce premirati), morate i vi poceti kao oni ili nemate para.
Kakvo Olovo bolan šta je vama? Čovječe 3 kiksa ćemo imati ukupno za 15 kola. I to je vama loš rezultat šta li? Dvije pobjede u kupu. Ja sam prezadovoljan, mi smo prezadovoljni. Četiri boda su razlike i dalje, nemoj zaboraviti da Stupčanica ima iznimno teško gostovanje domaćinskoj ekipi Rahića + čeka vas na Dancu. A ni ovu protiv davljenika koji će sad tek da grize kad se Zvijezda raspada nisu dobili. Ja ti prognoziram sutra X, citirat ćemo se.

Sad se ti zapitaj ko kome može premije dati? Ti ako misliš da oni to mogu bolje od velike Slobode, onda ok, bravo za tebe. Gradina, Budućnost, Bratstvo, svi će lagano uzeti premije da izbiju bodove Šumarima. Koliko se sjećam TOŠK ih nabi, s Gradinom neriješeno, sa Čelikom neriješeno. Predstavljate ih kao da su Real, kao da će svaku dobit.

Znam ja da se to radi da se nahajca liga, ali nema ništa od toga. Sloboda ulazi i to je to, ostali će da kupe mrvice. Kup 1/4. :bih:
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀

𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕

𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄

Zaključano

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.